Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: برای توسعه مشاغل خانگی در ۸استان برای ۲۰هزار نفر حدود ۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار تا پایان سال ۹۶ در نظر گرفته شده است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، علی ربیعی، وزیرتعاون،کار و رفاه اجتماعی با حضور در انعقاد قرارداد توسعه مشاغل خانگی در هشت استان برای 20 هزار نفر با بیان اینکه از 2میلیون و 300 هزار نفر متقاضی شغل خانگی، یک میلیون و 360 هزار نفر مجوز فعالیت دریافت کرده اند گفت:برای توسعه مشاغل خانگی در 8استان برای 20هزار نفر حدود 800 میلیارد تومان اعتبار تا پایان سا 96 در نظر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه اولین قدم در مسیر اشتغالزایی ایجاد فرصت‌های شغلی و آماده سازی افراد برای تبدیل این فرصت‌ها به شغل است گفت: از هر ظرفیتی حتی ظرفیت‌های نهفته برای ایجاد فرصت‌های شغلی باید استفاده کنیم. به عنوان مثال در برنامه ای که در حوزه آی سی تی تدوین کردیم طی دوسال توانستیم 320 هزار شغل را فرصت یابی کنیم و با متغییر ‌هایی این فرصت‌ها را به شغل تبدیل کنیم. گام بعدی ما در این حوزه بخش گردشگری است .

وی در ادامه گفت: طی 18 ماه گذشته از فرصت‌یابی‌های جدید شغلی نتیجه خوبی گرفتیم و مدعی هستیم که سیاست‌ اشتغال را در دولت یازدهم و دوازدهم در دستور کار قرار داده‌ایم .

ربیعی دنبال کردن سیاست تولید و رشد را از مهمترین برنامه های کشور خواند و گفت: همواره اشتغال ذیل سیاست‌ رشد و تولید تعریف می شد در حالی که سیاست اشتغال مسیر های متفاوتی را طی می‌کند و می‌تواند منجر به رشد و تولید شود.

وی با بیان اینکه سیاست تولید و رشد الزاماً نمی‌تواند منجر به اشتغالزایی شود گفت: اشتغالزایی از طریق دستیابی به رشد کلاسیک، اشتغالزایی از طریق برنامه‌های مربوط به اشتغال فراگیر و اشتغالزایی از طریق اشتغال خانگی از جمله مسیرهای مختلف این حوزه هستند.

ربیعی با بیان اینکه اشتغال خانگی کم اهمیت و کاذب نیست گفت: متأسفانه ما دچار عدم درک درست از تعاریف هستیم. به عنوان مثال اگر اشتغال خانگی را با فضای مجازی متصل کنیم مفهوم اشتغال در حوزه آی سی تی بعد جدیدی می‌گیرد.

وزیرکار با تأکید بر اینکه دسته ای از شغل‌های قدیمی و جدید را در حوزه مشاغل خانگی می‌توانیم دنبال کنیم، گفت: امروز مسئله اصلی ما رسمی و پایدار کردن مشاغل خانگی است. به زودی نیز نوعی از بیمه تامین اجتماعی ارزان قیمت رونمایی خواهیم کرد تا بتوانیم از این طریق گام بزرگی به سمت رسمی کردن مشاغل برداریم .

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: جهاد دانشگاهی ذیل این تفاهمنامه به راهنمایی ، مشاوره و ارزیابی متقاضیان و ارائه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای می‌پردازد و فعالیت‌های پشتیبانی شبکه ای را در دستور کار قرار خواهد داد.

وی درباره نحوه اجرای این طرح گفت: در فاز نخست این طرح طی نیمه دوم امسال در هشت استان شامل « آذربایجان غربی، چهارمحال بختیاری، خراسان جنوبی،خراسان رضوی، خراسان شمالی، کردستان، کرمانشاه و لرستان» طرح اجرا خواهد شد که 800 میلیارد تومان وام قرض‌الحسنه برای این طرح در نظر گرفته‌ایم.

ربیعی در ادامه با بیان اینکه 2 میلیون 300 هزار نفر طی 5 سال اخیر متقاضی مشاغل خانگی بوده‌اند گفت: برای یک میلیون 360 هزار متقاضی مجوز صادر و به 600 هزار نفر، 2هزار 400 میلیارد تومان نیز تسهیلات اعطا کردیم. که از این تعداد 60 درصد توانستند پایداری شغلی بیش از چهار سال داشته باشند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پایان گفت: از ابتدای دولت یازدهم تا پایان شهریور ماه سال 96، 5.5 هزار میلیارد تومان تسهیلات از صندوق کارآفرینی امید اعطا شده است که 4 هزار 800 میلیارد تومان برای 379 هزار طرح در حوزه اشتغال بوده است.

انتهای پیام/

R1012189/P1012122/S7,82/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۳۳۱۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص اعتبار برای ساماندهی مسیل‌های شهر ایلام

                                                                                     

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ محمدحسن نامی در حاشیه بازدید از مسیل‌ها و گذرگاه‌های آبی سطح شهر ایلام با اشاره به اینکه معاون اول رئیس جمهور با رایزنی استاندار ایلام برای ساماندهی مسیل‌های شهر ایلام ۱۸ هزار میلیارد ریال اعتبار در ۲ بخش اختصاص داده است،، اظهار داشت: در طرح جمع آوری آب‌های سطحی شهر ایلام نیز یک بودجه و اعتبار ویژه در نظر گرفته خواهد شد که با اجرای آن، برای نیم قرن آینده مسیل‌ها و گذرگاه‌های آبی در سطح شهر ایلام ماندگار شده و مشکل خاصی در این زمینه نداشته باشد.

وی در ادامه افزود: ساماندهی مسیل‌های سطح شهر ایلام در راستای اجرای طرح جامع، ماندگار و پایدار در سطح این شهر نیازمند بررسی و تحقیق کامل دارد.

نامی همچنین با بیان اینکه امکان تلفیق این کانال‌ها و مسیل‌ها از سرچشمه در سطح شهر ایلام نیازمند تدوین نقشه جی. آی. اس است، عنوان کرد: میزان شیب در سطح شهر ایلام مشخص کننده ساختار ساختمانی در سطح این شهر است و همین امر نیز نیازمند این است که با بررسی‌های لازم میزان شیب در این شهر مشخص شود.

رییس سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه شیبی که در سطح شهر ایلام وجود دارد برای این شهر یک حُسن است، تصریح کرد: اگر بستری که آب از آن عبور می‌کند و شیب آن پایدار باشد، مشکلی وجود نخواهد داشت، اما اگر بستر شسته شده باشد بسیار خطرناک است چرا که شیب، سرعت فرسایش بستر مسیل‌ها و اطراف آن را بیشتر می‌کند که این امر نیز مستلزم اقدام مهندسی مناسب و ساخت و ساز‌ها در سطح شهر دارد.

نامی بیان کرد: در این راستا می‌شود که از لوله‌هایی که مقاومت بیشتری دارند و در کشور تولید می‌شود استفاد شود به سرعت کار انجام خواهد شد و زمان کمتری را برای احداث خواهد برد.

وی افزود: راه دیگر این است که از نیم دایره‌های مسلح استفاده شود که پیوستگی لازم را هم دارد و این راهکار‌ها نیز بر اساس بررسی‌هایی که روی نقشه جی آی اس انجام خواهد شد، مشخص می‌شود.

نامی با تاکید بر اینکه اقدام یکپارچه و جامع در راستای ساماندهی مسیل‌ها در سطح شهر ایلام ضروری است، گفت: نقشه جامع جمع آوری آب‌های سطحی شهر ایلام شامل ۲۴ شاخص استاندارد باید تهیه شود که این موضوع در ساخت و ساز ماندگار مسیل‌ها در سطح شهر ایلام کمک خواهد کرد.

رییس سازمان مدیریت بحران کشور ابراز کرد: لازم است که در طرح جمع آوری آب‌های سطح شهر ایلام، نقشه حد مجاز بستر و حرائم این کانال بر اساس متراژی که در نقشه اصلی شهر مشخص شده است رعایت شده و ابتدا و انتهای کانال‌ها نیز باید هم عرض باشد.

دیگر خبرها

  • برپایی جشنواره بیتا در یزد
  • نمایشگاه صنایع‌دستی، مشاغل خانگی و صنعت‌کاران سنندج برپا شد
  • ایجاد اشتغال برای روستائیان با احداث گلخانه‌های خانگی در سیستان وبلوچستان
  • سومین نمایشگاه گردشگری،صنایع دستی و مشاغل خانگی در محمدآباد جرقویه برپا شده است
  • اجرای ۱۶ طرح طبقه بندی مشاغل جدید در کارگاه های گیلان
  • اختصاص یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای تکمیل کمربندی ایلخچی
  • حمایت از کارگران آرامش صنعتی را به دنبال دارد
  • پرداخت بیش از ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات به مشاغل خانگی در مراغه
  • پرداخت ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات به مشاغل خانگی در مراغه
  • اختصاص اعتبار برای ساماندهی مسیل‌های شهر ایلام