Web Analytics Made Easy - Statcounter

سالانه حدود 307 میلیون قطعه جوجه یک روزه و 12 درصد گوشت مرغ کشور در استان مازندران تولید می شود. رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: بیش از 30 درصد جوجه یک روزه کشور در این استان تولید می شود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، دلاور حیدرپور با بیان اینکه مازندران پیشرو در صنعت طیور کشور است افزود: سالانه حدود 307 میلیون قطعه جوجه یک روزه ، در استان مازندران تولید می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد : همچنین 12 درصد از گوشت مرغ کشور در مازندران تولید می شود و سرمایه گذاری کلانی در بخش طیور در استان صورت گرفته است.
رئیس سازمان جهاد کشاورز مازندران با بیان اینکه بسیاری از تجهیزات و نهاده های حوزه طیور در داخل کشور تولید می شود، گفت: دانش و تکنولوژی ساخت دراین بخش، در کشور بومی شده که کمک خوبی برای صنعت طیور است.
حیدرپور با اشاره به اینکه تولید کنندگان با بازدید از نمایشگاه دام و طیور در قائم شهر می توانند از آخرین دست آوردهای این صنعت اعم از تجهیزاتی، تعذیه و تکنولوژی آشنا شوند ، تصریح کرد: آنها همچنین می توانند با استفاده از نوآوری؛ بهره وری و تولید را افزایش دهند.
وی با تاکید براینکه همچنین مازندران در تولید آبزیان هم پرچم دار کشور است، گفت: قطعا تولیدکنندگان با بازدید از این نمایشگاه می توانند با تکنولوژی های روز دنیا آشنا شوند و با استفاده از ان، بهره وری را بالا و هزینه را کاهش دهند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران وظیفه این سازمان را حمایت از صادرکننده و تولیدکننده در حد مقدور دانست و افزود: وظیفه عمده ما از لحاظ حمایتی ، در اختیار گذاشتن تسهیلات و کمک های فنی به این دسته از افراد است.
حیدرپور میزان پرداخت تسهیلات بخش کشاورزی در سال گذشته در مازندران را 440 میلیارد تومان اعلام کرد و گفت : این میزان تسهیلات در اختیار متقاضیان در بخش های صنعت ، باغ ، کشاورزی، تکنولوژی و طیور قرار گرفته است .
وی ابراز خرسندی کرد تا امسال با کمک استانداری و دستگاه های نظارتی بالای 500 میلیارد تومان تسهیلات در اختیار متقاضیان بخش کشاورزی قرار بگیرد.
یاداور می شود چهاردهمین نمایشگاه دام و طیور، شیلات و آبزیان مازندران از دیروز در قائم‌شهر گشایش یافت و به مدت چهار روز ، برای بازدید عموم دائر است.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۴۶۰۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از پایاب های کشاورزی در حوزه آبزی پروری

به گزارش خبرنگار مهر، سید حسین حسینی بعدازظهر سه شنبه در گفت وگو با خبرنگاران بر ضرورت توسعه زنجیره ارزش صادرات فرهنگ مصرف آبزیان از مازندران به سایر استان های کشور در راستای افزایش سرانه مصرف این محصول تاکید کرد.

وی با اشاره به اینکه زنجیره تولید آبزیان در مازندران یکی از زنجیره های مهم تولیدات این استان به شمار می رود که باید مورد توجه قرار گیرد، بیان کرد: مازندران در حوزه آبزیان مستعد است و از معدود استان های ساحلی به شمار می رود که متمرکز به صید نشده و در حوزه آبزی پروری رتبه اول را دارد و این به معنای توجه به ظرفیت های خدادادی درکنار بسترسازی برای افزایش تولید محصول است.

وی با تاکید بر اینکه ظرفیت های شیلات در استان های شمالی که علاوه بر تولید در دریا، در زنجیره ارزش پایانه صادراتی و مصرف خانوار نیز برنامه ریزی های لازم را صورت داده اند، باید مورد توجه قرار گیرد، بیان کرد: در تحقق برنامه های کلان مانند سند امنیت غذایی و برنامه هفتم توسعه یکی از ماموریت های اصلی توسعه دریامحور مورد تاکید مقام معظم رهبری و در کنار آن نقش آفرینی مستقل از فعالیت از دریا بر پایه تولید در مزیت دریایی است.

حسینی با اشاره به اینکه جهش تولید با مشارکت مردمی ماموریت اصلی شیلات به شمار می رود، یادآور شد: استفاده از پایاب های کشاورزی در حوزه آبزی پروری مورد توجه است و از آنجایی که اکثر مردم کشور، ماهی را ماهی شمال می دانند باید آموزش مصرف ماهی از مازندران توسعه یابد.

وی اذعان کرد: مصرف یک محصول به نوعی مصرف یک فرهنگ به شمار می رود، از این رو در مازندران تاکید داریم که در زنجیره ارزش صادرات فرهنگ مصرف ماهی و به همراه تربیت نیروی انسانی لازم در این حوزه برای سراسر کشور برنامه ریزی شود.

کد خبر 6093261

دیگر خبرها

  • سهم ۲۴ درصدی محصولات کشاورزی در تولید ناخالص استان مازندران
  • دشت هراز بزرگترین تولیدکننده برنج مازندران است
  • ثبت بالاترین رکورد جوجه‌ریزی در سال ۱۴۰۲ / کاهش ۴۱ درصدی کانون بیماری در واحدهای پرورشی
  • مشکل تولید بذر کشاورزی در مازندران امسال رفع خواهد شد
  • بلوک بندی اراضی کشاورزی/ بذر در مازندران تولید می شود
  • مدیرکل اقتصادی استانداری، از سرمایه‌گذاری ۱۰ هزار میلیارد ریالی چین در بخش کشاورزی مازندران خبر داد
  • چینی ها ۱۰ هزار میلیارد ریال در مازندران سرمایه گذاری می کنند
  • استفاده از پایاب های کشاورزی در حوزه آبزی پروری
  • حضور ۱۰ شرکت تولیدی کشاورزی مازندران در نمایشگاه اکسپو
  • تولید بیشتر توت فرنگی با روش علمی