Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، سید اصغر مطهری افزود: طی گشت و کنترل محیط بانان در روز شنبه 8 مهرماه لاشه 9 راس میش و بره وحشی در پارک ملی سالوک کشف شد.

وی اظهار داشت: بعلت تعطیلات ایام تاسوعا و عاشورا و اینکه امکان انتقال لاشه ها به دامپزشکی میسر نبوده، به جهت جلوگیری از شیوع بیماری لاشه های کشف شده با رعایت اصول بهداشتی و ایمنی دفن شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مطهری افزود: در پایش روزهای اخیر تعداد تلفات تاکنون به 20 لاشه رسیده که مشاهدات حاکی از شیوع بیماری طاعون نشخوار کنندگان کوچک است.

وی افزود: با همکاری دامپزشکی نمونه گیری اولیه از لاشه های کشف شده صورت گرفته و نسبت به اقدامات و شیوه کنترل این بیماری اطلاع رسانی خواهد شد.

مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان شمالی خاطر نشان کرد: منطقه بصورت مداوم توسط چندین اکیپ از محیط‌بانان و کارشناسان پایش می‌شود و اقدامات ایمنی نظیر جمع آوری و سوراندن یا دفن اصولی لاشه ها و آهک پاشی و ضدعفونی کردن آبشخورها ، منع ورود و خروج به داخل منطقه و سایر اقدامات برای کنترل شیوع بیماری در حال انجام است .

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۴۸۹۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰مبتلا به تب مالت در دیشموک/سه روستا دچار اپیدمی هستند

به گزارش خبرنگار مهر، منصور تقوی ظهر دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: تعداد مبتلایان این بیماری در منطقه سیر صعودی گرفته است و با وجود اقدامات پیشگیرانه و درمانی انجام گرفته در منطقه، اقدامات کافی نبوده است.

وی بیان داشت: باید در راستای جلوگیری از بحرانی شدن وضعیت بیماری در منطقه، اقدامات تکمیلی عاجل برای واکسینه کردن دام‌ها انجام شود.

تقوی تصریح کرد: این بیماری در دام زنده هیچ علائم مشخصی ندارد و تنها از راه آزمایش خون مشخص می‌شود که نیازمند دستگاه‌های آزمایشگاهی و نیروی مجرب است.

وی با بیان اینکه ۹۰۰ رأس دام در دیشموک خون گیری شدند، گفت: از این تعداد ۶۱ رأس دام مبتلا تشخیص داده شدند که ۵۶ رأس آن مبتلای قطعی بودند که معدوم شدند.

تقوی افزود: مرحله دوم پایش مردم در روستاها، پس از جواب آزمایش‌ها انجام و تیم سلامت شبکه بهداشت شهرستان کهگیلویه به سرپرستی پزشک متخصص بیماری‌های عفونی به همراه دارویار و داروهای مورد نیاز به روستا اعزام شدند و علاوه بر دارو برای بیماران، آموزش‌های لازم همچون عدم استفاده از شیر و فرآورده‌های لبنی و گوشت خام به اهالی روستا ارائه شد.

کد خبر 6098456

دیگر خبرها

  • هشت شکارچی متخلف در گچساران دستگیر شدند
  • هشت شکارچی متخلف حیات وحش گچساران دستگیر شدند
  • هشدار احتمال شیوع مالاریا در سیستان و بلوچستان
  • ۴۰مبتلا به تب مالت در دیشموک/سه روستا دچار اپیدمی هستند
  • دستگیری ۱۴ شکارچی و متخلف صیادی در مازندران
  • گله قوچ اوریال در پارک ملی سالوک
  • آنروا درباره وقوع اپیدمی در غزه با آغاز فصل گرما هشدار داد
  • هلال سفید انتهای ناخن را جدی بگیرید + رازهای مهم
  • بیش از ۳۵۰ میلیون نفر از علایم تنفسی آسم رنج می‌برند/ هزینه ۳۰ میلیون تومانی درمان هر بیمار در سال
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما