Web Analytics Made Easy - Statcounter


رئیس مرکز نظارت و ارزیابی آموزش عالی کشور معتقد است علم دانشگاهی علم اداره‌ی دنیا است.     به گزارش ایسنا، منطقه آذربایجان شرقی، سعدان زکایی در نشست با اعضای مرکز نظارت و ارزیابی دانشگاه تبریز اظهار کرد: شناسایی نقاط قوت و ضعف و چالش‌های موسسات آموزش عالی، نهادینه سازی فرهنگ نظارت و ارزیابی و ارتقاء کیفیت آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و اداری موسسات آموزش عالی در استان‌ها از اهداف تدوین آیین نامه‌های هیئت‌های نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت استانی وزارت علوم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

     وی افزود: تحلیل زیرنظام‌های آموزش عالی در هر استان، برنامه ریزی و نظارت و ارائه‎ی گزارش مستمر از موسسات آموزش عالی، ارزیابی و تدوین برنامه‌های بهبود کیفیت از سایر اهداف این آیین نامه به شمار می‎آیند.     وی گفت: شورای نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت علوم، تحقیقات و فناوری وظیفه‎ی سیاست گذاری و تحلیل سیسات‎های کلان و راهبردی معاونت آموزشی را بر عهده دارد تا از توسعه‎ی نامتوازن جلوگیری شود. استقرار نظام جامع تضمین، نظارت و ارزیابی، اعتبار بخشی و اعتبار سنجی نیز در این شورا مورد توجه قرار گرفته است.     زکایی در بخش دیگر از سخنان خود بیان کرد: ورودی، خروجی و فرایند در دانشگاه‌های ما با هم همخوانی ندارند، ورودی دانشگاه‌های ما دچار نقصان شده است و فارغ‎اتحصیلان از نظر صلاحیت علمی بررسی نمی‎شوند و هیچ نظام ارزیابی خروجی هنوز وجود ندارد.     وی افزود: وظیفه‎ی ما برای عدم کاهش اعتبار مراکز علمی و دانشگاه‎ها بسیار سنگین است و به خصوص در مورد دانشگاه‎های صاحب نام نباید اجازه‎ دهیم تا اعتبار علمی دانشگاه‎ها کاهش یابد.     وی با بیان این که هیئت علمی باید تعریف جامع و چندگانه‎ای داشته باشد، خاطرنشان کرد: مدرس، محقق، استاد و سایرین هرکدام باید در موقعیت خود تدریس کرده و جذب هیئت‎های علمی شوند و همچنین هر دانشگاهی اعم از دولتی و غیردولتی باید به رسالت اصلی خود که متفاوت از سایرین است، عمل کند.     زکایی با اشاره به پیشرفت روز افزون تکنولوژی و علم فناوری اطلاعات متذکر شد: طبق مستندات 70 در صد از مشاغل تا سال 2030 از بین خواهد رفت و دانشگاه باید به عنوان مغز متفکر جامعه آینده را ترسیم کند.    
انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۵۳۴۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چاپ کتاب عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد یادگار امام در انتشارات علمی و دانشگاهی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، به همت دفتر انتشارات علمی حوزه معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی، کتاب راهنمای آزمایشگاه زیست‌شناسی سلولی و مولکولی به چاپ رسید.

مؤلف کتاب راهنمای آزمایشگاه زیست‌شناسی سلولی و مولکولی و از اعضای هیئت علمی گروه زیست‌شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی شهرری به خبرنگار آنا گفت: سلول‌ها واقعیتی حیرت‌انگیز و شگفت‌آور، در خلقت موجودات و نشانی کم‌نظیر از عظمت خالق بی‌همتاست و شناخت هرچه بهتر آنها، وظیفه پژوهشگرانی است که در این مقوله قدم گذاشته‌اند.

سیده مهدخت مداح افزود: این کتاب، با توجه به پیشرفت این علم و نیز متناسب با تغییرات سرفصل درس گردآوری شده است.

وی متذکر شد: ۳۰ آزمون این کتاب، با توجه به اطلاعات و تجربیاتی که اینجانب در طول سال‌ها تدریس این درس در آزمایشگاه به دست آورده‌ام و مطالبی که در اثر مطالعه منابع خارجی و داخلی جمع‌آوری کردم، سرفصل درس آزمایشگاه زیست سلولی و مولکولی، در گرایش‌های مختلف زیست‌شناسی و نیز آزمایشگاه زیست سلولی در رشته زیست‌فناوری در ۶ فصل نوشته شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انتصاب رییس مرکز برنامه‌ریزی راهبردی و توسعه منابع دانشگاه شریف
  • نشست هیات عالی شورای وحدت برگزار شد
  • چاپ کتاب عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد یادگار امام در انتشارات علمی و دانشگاهی
  • بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه شریف با دانشگاه‌های عراق
  • برگزاری هفتمین اجلاس رؤسای دانشگاه‌های برتر ایران و روسیه به میزبانی دانشگاه تهران
  • جهش تولید با فعالیت دانشگاه‌های مهارت‌محور محقق خواهد شد
  • آموزش ۷۰۰ دانش‌آموز در مدرسه رباتیک امیرکبیر
  • پیام تسلیت رییس دانشگاه تهران در پی درگذشت دانشجوی نخبه
  • آزادی‌خواهی از ویژگی‌های عناصر علمی و دانشگاهی در تمامی ادوار تاریخ است
  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند