Web Analytics Made Easy - Statcounter

اخبار دانشگاهی را از«کانالاخبار دانشگاهیSNN.ir»دنبال کنید

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، در متن بیانیه بسیج دانشجویی موسسه آموزش عالی بهار مشهد چند سئوال در مورد عملکرد رئیس جمهور مطرح شده است.

در این بیانیه آمده است:


هدف از نوشتن مطالب زیر صرفا جهت روشنگری بوده و هیچ گونه حمایت و یا طرفداری از هیچ جریان سیاسی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دولت یازدهم از زمان اغاز به کار در مرداد سال نود و دو با هجمه ای از ادعاها و اتهامات نسبت به دولت دهم کار خود را اغاز نمود. یکی از موارد مطرح شده که به ان می‌پردازیم ادعای کذب جناب اقای روحانی مبنی بر خالی بودن خزانه دولت درست در استانه مذاکرات هسته ای در سال۹۲ است.


خزانه کشور عبارت است از درامد دولت در طول سال که به طور روزانه به دستگاه های مربوطه وبنا به قانون بودجه مصوب مجلس اختصاص می‌یابد. با این وجود در سال۹۲ یعنی اغاز دولت یازدهم بیش از یک هزار و ششصد میلیارد تومان در حساب جاری خزانه و معادل همین مقدار در سایر حساب ها و حساب فروش شرکت ها وجود داشته است.


با اینن حال در سال۹۲ به بهانه کمبود درآمد بسیاری از پروژه ها تعطیل و شاه بیت کلام مدیران دولتی کمبود منابع و درامد بوده است که تبعات ان بیکاری قشر عظیمی از کارگر ها و منجر به واردات کالاهای اساسی شد. علاوه بر این روند افزایش درامد و هزینه های جاری دولت کم و بیش در سال ۱۳۹۴ نیز ادامه یافت و به ترتیب ۱۷۸ هزار میلیارد تومان و ۲۰۴ هزار میلیارد تومان کسب گردید.

علت این تفاوت درامد؛ در تفاوت قیمت ارز در محاسبات بانک مرکزی با دولت قبل است به عبارتی ساده تر دست دولت فعلی برای اداره کشور و هزینه کردن برای امور عمومی جامعه بازتر بوده است. حال چند سئوال اساسی از جناب اقای روحانی پرسیده می‌شود.

۱:هدف جناب اقای روحانی از طرح این ادعاان هم در استانه مذاکرات حساس هسته ای با دشمنان قسم خورده ملت چه بوده است؟مگر نه اینکه بنا به فرموده امام خامنه ای احساس ضعف در برابر دشمن موجب تشویق انان به حمله نظامی سیاسی و اقتصادی می‌شود؟


۲: ایا رئیسجمهور محترم از میزان خسارت این ادعاکه به منافع مالی زده شده با خبرند؟


۳: سئوال بسیار مهم دیگر این است که درامد های کلان سال ۱۳۹۴ در کجارو چگونه هزینه شده است؟


۴: ایا ویاز شرایط اقتصادی مردم مومنو سر بلند ایران در همان سال ها و شرایط نابسمان شرکت هلی داخلی با خبربوده اند؟


۵: با همه وادادگی های بی شماری که به دشمن داده شده نتیجه مذاکرات هسته ای؛ اکنون چیست؟

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۶۴۸۰۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، دکتر رحمت عباس­نژاد سرستی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه مازندران در آیین گرامی­داشت مقام معلم و تجلیل از استادان نمونه دانشگاه مازندران، ضمن اعلام برنامه ­های دهه سرآمدی آموزش بر اساس روزشمار ابلاغ­ شده، گفت: با همکاری دفتر نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری، دفتر هم ­اندیشی اساتید، ستاد توانمندسازی استادان، معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، مدیریت روابط بین ­الملل و نیز برخی از دانشکده ­ها، برنامه ­هایی در راستای طرح تحول آموزش عالی از ۸ تا ۱۸ اردیبهشت اجرایی خواهند شد.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه مازندران به برخی از محور‌های برنامه­ های دهه سرآمدی آموزش اشاره کرد و گفت: محور‌های مذکور عبارتند از دانشگاه آینده با رویکرد ایرانی- اسلامی؛ کیفیت پویایی تدریس؛ پیاده­سازی آمایش آموزش عالی؛ تقویت فرهنگ شاگردپروری؛ آموزش و اخلاق حرفه­ای؛ راهبرد خانواده­محوری در دانشگاه؛ نقش فناوری­های نوین آموزشی در کارآمدی آموزش عالی؛ توسعه هوشمند دیپلماسی علمی و بین‌المللی‌سازی آموزش عالی در حوزه آموزش؛ آموزش‌های سرآمد در حوزه‌های علمی و فناوری پیشران و علوم پایه؛ و حمایت خیرین از توسعه آموزش به محوریت بنیاد حامیان دانشگاه.

معاون آموزشی دانشگاه مازندران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ارتقای عملکرد آموزش دانشگاه مازندران در نظام رتبه‌بندی ISC در بین دانشگاه‌ها گفت: مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) هرساله براساس شاخص ­های آموزشی، پژوهشی، فناوری و نوآوری، بین­ المللی­ سازی، اثرگذاری اقتصادی، خدمات اجتماعی، زیرساخت و تسهیلات به رتبه­ بندی دانشگاه­های کشور مبادرت می­ ورزد.

او گفت: ملاک­های ارزیابی دانشگاه­ها در بخش آموزش نیز شاخص­هایی، چون هرم هیأت علمی، کیفیت دانشجویان ورودی، نوآوری در آموزش، مهارت­ افزایی در آموزش، بازنگری و تدوین برنامه ­های درسی، نسبت دانشجو به استاد و اشتغال دانش ­آموختگان هستند.

دکتر عباس‌نژاد در ادامه افزود: در نظام رتبه ­بندی ISC در سال ۱۳۹۹-۱۳۹۸، رتبه دانشگاه در بخش آموزش، ۴۴ بوده و در سال ۱۴۰۰-۱۳۹۹ به ۳۴ ارتقا یافته است. اما رتبه آموزشی دانشگاه مازندران در میان ۱۱۱ دانشگاه ارزیابی ­شده کشور در سال ۱۴۰۱-۱۴۰۰ با جهش بسیار جالب توجه، به رتبه ۱۴ رسید که به این ترتیب دانشگاه مازندران با پشت­ سر گذاشتن دانشگاه­ های مهم، در کنار دانشگاه ­های برتر از نظر شاخص ­های آموزشی قرار گرفت.

معاون آموزشی دانشگاه ابراز امیدواری کرد: با همت و پشتکار استادان، مدیران و یاوران علمی، شاهد ارتقای رتبه دانشگاه در این زمینه در سال­های پیش­رو باشیم.

دیگر خبرها

  • ورود جانبدارانه نمایندگان فرماندار به انتخابات مطلقاً ممنوع است
  • هدف‌گذاری برای نمایش شهری در تراز حکومت حضرت مهدی(ع) در نوروز ۱۴۰۴
  • درخشش گروه‌های جهادی بسیج دانشجویی خوزستان در کشور
  • سهم ۱۹ درصدی آموزش عالی از کل بودجه عربستان/ دولت به دانشگاه‌ها آزادی عمل می‌دهد
  • بررسی عملکرد سامانه تدارکات الکترونیکی دولت در کمیسیون اصل نود
  • مرحله نهایی جشنواره قرآنی حیات در مشهد برگزار خواهد شد
  • قاسمی: هر جا از قرآن فاصله گرفتیم به همان میزان دچار مشکل و انحراف شدیم +فیلم
  • برگزاری اولین رویداد میزهای تخصصی سند ملی زیارت در مشهد
  • زندان‌های مازاد مولدسازی می شوند
  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور