Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-05-07@14:00:21 GMT

سومین روز ثبت نام انتخابات شوراها/ آخرین آمار +جدول

تاریخ انتشار: ۲ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۶۹۸۳۷۴

صراط: سومین روز ثبت نام از داوطلبان کاندیداتوری پنجمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در حالی از ساعت ۸ صبح روز چهارشنبه دوم فروردین ۹۶ آغاز شد که ۳۶۴۲۲ نفر تا پایان وقت اداری دومین روز با حضور در فرمانداری‌ها و بخشداری‌های سراسر کشور برای پنجمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا ثبت‌نام کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، در 2 روز گذشته از چهره‌های شاخص از جمله مدیران اجرایی،شخصیت‌های سیاسی و آحاد مردم نام نویسی شده است و بر اساس اعلام پورعلی‌مطلق دبیر ستاد انتخابات کشور، گزارش روزهای اول و دوم ثبت‌نام داوطبان انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا به این شرح است: روز اول؛ کل ثبت نام ۱۶۳۷۵ نفر؛ شامل ۱۰۸۸ زن و ۱۵۲۸۷ مرد/ داوطلبان ثبت نام شده برای شوراهای اسلامی شهر: ۵۹۲۶ نفر شامل ۶۴۹ زن و ۵۲۷۷ مرد و داوطلبان ثبت نام شده برای شوراهای اسلامی روستا:۱۰۴۵۳ نفر شامل ۴۳۹ زن و ۱۰۰۱۰ مرد. روز دوم؛ کل ثبت نام در روز دوم ۲۰۰۴۷ نفر؛ شامل ۱۰۵۳ زن و ۱۸۹۹۴ مرد/ داوطلبان ثبت نام شده برای شوراهای اسلامی شهر: ۵۲۸۲ نفر شامل ۵۰۵ زن و ۴۷۷۷ مرد و داوطلبان ثبت نام شده برای شوراهای اسلامی روستا: ۱۴۷۶۵ نفر شامل ۵۴۸ زن و ۱۴۲۱۷ مرد.

ثبت نام 398 نفر در دو روز اول ثبت نام انتخابات شوراها در تهران

بر اساس اعلام علی اصغر ناصر بخت رئیس ستاد انتخابات شهرستان تهران نیز در 2 روز نخست نام نویسی انتخابات شورای شهر تهران، 398 نفر از نامزدهای انتخابات شورای شهر با حضور در فرمانداری ثبت نام کردند؛ از این تعداد 57 نفر را بانوان (معادل 15درصد از کل ثبت نام کنندگان) و 341 نفر را آقایان تشکیل می‌دهند. احتمالا تا پایان وقت نام‌نویسی این تعداد از مرز 450 نفر نیز عبور کرده باشد.

وی در مورد ارائه گواهی عدم سوءپیشینه از سوی ثبت نام کنندگان، گفت: تا 15 فروردین فرصت برای ارائه این گواهی با اخذ تعهد از ثبت نام شدگان وجود دارد. افرادی که گواهی عدم سوء پیشینه ندارند و تعهدنامه ارائه می‌دهند باید تا 15 فروردین گواهی را ارائه نمایند در غیراین‌صورت ثبت‌نام آن‌ها ملغی تلقی می‌شود.

مسوولان فرمانداری بارها تاکید کرده‌اند که نامزدها کار نام نویسی خود را به روز آخر موکول نکنند و حتما همه مدارک لازم شامل اصل شناسنامه، کارت ملی ،پایان خدمت، مدرک تحصیلی، استعفانامه،عکس و کپی مدارک را همراه خود داشته باشند تا فرایند نام نویسی به سهولت انجام شود. مهلت ثبت نام تمدید نمی‌شود اما ممکن است در روز آخر بر تعداد ساعات نام‌نویسی افزوده شود.

کدام افراد شناخته شده تاکنون ثبت نام کرده‌اند؟

تا لحظه ارسال این گزارش در روز سوم افرادی از جمله؛ کمال علی‌پور، محسن نایبی، علیرضا فغانی، علی‌سلطانی‌فر ... و برای ثبت‌نام و داوطلبی کاندیداتوری پنجمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در تهران اقدام کرده‌اند.

* بهداد سلیمی قهرمان وزنه‌برداری و حسن رنگرز قهرمان سابق کشتی فرنگی نیز از جمله کسانی بودند که در ساعات اولیه ثبت نام جهت بازدید از مراحل ثبت نام در فرمانداری حاضر شدند و ثبت‌نام نکردند.

در روز دوم نیز شخصیت‌هایی از جمله؛ رضا ایرانمنش، محسن پیرهادی، محمدعلی زم، حسن رسولی، اسماعیل دوستی، غلامعلی رجایی، مهدی خورشیدی، علیرضا دهقان، مجید نصیرپور، مجتبی حسینی توسل،مصطفی سلیمی و ... برای کاندیداتوری در پنجمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا داوطلب شده‌اند.

در روز اول نیز شخصیت‌هایی از قشرهای متفاوت از جمله؛ شهربانو امانی، ابراهیم اصغرزاده، هادی ساعی، عبدالحسین مختاباد ، انصاری، حقانی ، علی صابری ، مرتضی الویری و ... با پایگاه‌های سیاسی، اجتماعی ، فرهنگی و هنری و .. تاکنون برای کاندیداتوری در این انتخابات ثبت نام کردند.

* لازم به ذکر است که در جدول زیر هیچ ترتیبی برای نوشتن اسامی در نظر گرفته نشده است

1 شهربانو امانی فعال سیاسی 2 ابراهیم اصغرزاده فعال سیاسی 3 هادی ساعی عضو شورای شهر تهران 4 عبدالحسین مختاباد هنرمند 5 غلامرضا انصاری عضو فعلی شورای شهر تهران 6 محمد حقانی عضو فعلی شورای شهر تهران 7 علی صابری عضو فعلی شورای شهر تهران 8 مرتضی الویری شهردار اسبق تهران 9 حسن رسولی فعال سیاسی 10 محسن پیرهادی عضو فعلی شورای شهر تهران 11 محمدعلی زم رییس سابق حوزه هنری وزارت ارشاد 12 مجتبی حسینی توسل رییس سابق سازمان زیباسازی شهرداری تهران 13 غلامعلی رجایی فعال سیاسی 14 مجید نصیرپور نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی 15 علیرضا دهقان نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی 16 مهدی خورشیدی مشاور رییس‌ دولت دهم 17 اسماعیل دوستی عضو فعلی شورای شهر تهران 18 مصطفی سلیمی شهردار سابق منطقه ١٨ تهران 19 رضا ایرانمنش بازیگر 20 کمال علی‌پور نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی 21 محسن نایبی فرماندار سابق تهران و مدیرعامل سابق مترو
علیرضا فغانی داور فوتبال
علی‌سلطانی‌فر پسر مسعود سلطانی‌فر












منبع: صراط نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۶۹۸۳۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاندار اصفهان: امسال باید سال امیدآفرینی در استان باشد

استاندار اصفهان تاکید کرد: اعضای شوراهای اسلامی و شهرداران باید کاری کنند که امسال سال امیدآفرینی در سراسر استان باشد و از هرگونه تنش و اختلافی که سودی به مردم نمی‌رساند، دوری کنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، سیدرضا مرتضوی در همایش فرهنگی و آموزشی شوراهای اسلامی استان اصفهان ضمن گرامیداشت روز ملی شوراها، گفت: نخستین اصل یک حرکت تشکیلاتی رصد مستمر مسیر حرکت با درنظر گرفتن اهداف اولیه است.

وی ادامه داد: با تشکیل شوراهای اسلامی اتفاقات مبارکی در حوزه ظرفیت‌سازی در امور مختلف حکمرانی رقم خورد از جمله اینکه در نگاه اول کار مردم به آنان واگذار شد.

استاندار اصفهان با اشاره به اینکه شوراها تجلی حضور مردم در حکمرانی هستند، گفت: کلیات نظام جمهوری اسلامی در چارچوب نگاه مردم‌سالاری دینی تدبیر شده و حرکت می‌کند.

وی ادامه داد: با تشکیل شوراها ظرفیتی ایجاد شد تا مردم بتوانند در امور مربوط به خود ورود کنند و همین موضوع نقطه عطفی در جمهوری اسلامی محسوب می‌شود، از این رو تجلی حکمرانی مردمی در شوراها کار اشتباه و بیهوده‌ای نیست.

مرتضوی خاطرنشان کرد: با روی کار آمدن شوراها مردم نسبت به مسائلی که در حوزه زندگی آنها اتفاق می‌افتد احساس مسئولیت بیشتری دارند که ارزشمند است.

استاندار اصفهان با بیان اینکه با حضور شوراها تصمیمات دقیق‌تر و کاربردی‌تر شده است، بیان کرد: جذب سرمایه‌گذار و مشارکت دادن سرمایه‌های مردم در مدیریت شهری یکی از مسائلی است که نباید از آن غفلت شود و شوراها در این خصوص می‌توانند نقش‌آفرینی کنند.

وی یادآور شد: در حوزه ارتباط مردم با حاکمیت نیز شوراها نقش ویژه و حلقه میانی این ارتباط هستند، این حلقه نقش دوسویه‌ای دارد که سبب برقراری ارتباط مناسب‌تر میان مردم و حاکمیت خواهد شد.

مرتضوی گفت: البته زمانی شاهد حضور مؤثر شوراها هستیم که در مجموعه تصمیماتی که در نظام شورایی گرفته می‌شود اصول و نکاتی مد نظر قرار بگیرد که مهمترین آنها مدیریت جهادی است.

وی با تأکید بر شاخصه‌های مدیریت جهادی، عنوان کرد: وقتی در مورد مدیریت جهادی در حوزه شوراها و مدیریت شهری صحبت می‌کنیم، باید ارکان نگاه مجاهدانه را در نظر داشته باشیم. نمی‌توانیم دم از مدیریت جهادی بزنیم اما یأس و ناامیدی را به جامعه القاء کنیم.

استاندار اصفهان افزود: مادام به یاد خداوند متعال بودن یکی از اصول اساسی نگاه مجاهدانه است، در کنار توکل به خداوند و نگاه توحیدی در مسیر حرکت، موضوع اعتماد به نفس و خودباوری نیز بسیار بااهمیت است.

وی خاطرنشان کرد: پرکاری، تلاش شبانه روزی و همت مضاعف از الزامات نگاه و رویکرد جهادی است، مجاهد کسی است که به دنبال ظرفیت‌سازی و باز کردن گره‌ها باشد.

مرتضوی ادامه داد: دشمن شناسی و بصیرت نیز بسیار مهم است تا جهت‌گیری مدیریت شهری بر همین اصل هدف‌گذاری شود زیرا دوری از بصیرت به معنای حرکت در اردوگاه دشمن است.

وی با تأکید براینکه با تصمیم غیرمدبرانه امید جامعه از بین خواهد رفت، عنوان کرد: از این رو باید از نگاه اختلافی دوری کنیم، با نگاهی به تجربیات ادوار گذشته شوراها متوجه می‌شویم که در سال پایانی خدمت، اختلاف در مدیریت شهری اوج گرفته است. نتیجه این اختلافات از دست رفتن فرصت خدمت به مردم و ایجاد جو سنگین ناامیدی در جامعه است. از این رو در این دوره بایستی تلاش شود تا سال پایانی خدمت، به سال اختلاف و از دست رفتن فرصت‌ها تبدیل نشود.

استاندار اصفهان نگاه منتقدانه اعضای شورای شهر در تصمیم‌گیری ها را ضروری دانست و گفت: مدیریت شهری در تصمیم گیری‌ها منتقدانه و در اجرای اهداف متحدانه عمل کنند.

وی در مورد سیاست دولت در برابر شوراهای اسلامی، افزود: در سالهای گذشته سیاست دولت حمایت جامع و کامل از مدیریت شهری و روستایی بوده است. این رویکرد در قالب تأمین ماشین‌آلات، تجهیزات، امکانات و قیر مورد نیاز در راهسازی متبلور و بسیار متفاوت تر از سال‌های گذشته بوده است.

مرتضوی عنوان کرد: در استان اصفهان در سه سال گذشته 659 دستگاه ماشین آلات و تجهیزات خدمت شهرداران و مدیریت شهری توزیع شده است که قابل قیاس با دوره‌های گذشته نیست.

وی خاطرنشان کرد: اعضای شوراهای اسلامی و شهرداران کاری کنند که امسال سال امیدآفرینی در سراسر استان باشد و از هرگونه تنش واختلافی که سودی به مردم نمی‌رساند دوری کنند.

انتهای پیام/163

دیگر خبرها

  • استاندار اصفهان: امسال باید سال امیدآفرینی در استان باشد
  • لغو جلسات علنی شورای شهر مشهد در هفته شوراها
  • راند دوم
  • مناظره کاندیداهای مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در مشهد
  • لیست نامزدهای شورای وحدت در دور دوم انتخابات تهران
  • لیست جامعه اسلامی مهندسین برای دور دوم انتخابات مجلس در تهران
  • رای گیری الکترونیک چگونه انجام می‌شود؟
  • «نادری» سرلیست «جام» برای مرحله دوم انتخابات شد
  • لیست نهایی جامعه اسلامی مهندسین برای انتخابات مشخص شد+ اسامی
  • لیست جامعه اسلامی مهندسین برای دور دوم انتخابات مجلس اعلام شد