Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بی باک نیوز»
2024-04-27@21:19:52 GMT

تا چه حد بیماری هانتینگتون را می شناسید؟

تاریخ انتشار: ۳ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۷۱۰۷۹۶

سرویس سلامت و پزشکی بی باک؛ بخش مهمترین عناوین:

تشخیص بیماری هانتینگتون ممکن است به عنوان یک شوک یا ضربه باشد. اما با کمک از یک سیستم پشتیبانی مانند یک مددکار اجتماعی، روان درمان گر، و یا پشتیبان گروه می توانید سفری با دلهره کمتر داشته باشید. با کمک یک تیم مراقبت بهداشتی، افراد مبتلا به هانتینگتون می توانند به طور مستقل سال های بسیاری به زندگی خود ادامه دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علائم بیماری هانتینگتون:

بیماری هانتینگتون یک اختلال ارثی و مترقی مغزی است و امکان واگیری ندارد که شما آن را از شخص دیگری بگیرید. هرچند علائم اولیه ممکن است نشان دهد که هانتینگتون می تواند هر کسی را از دوران کودکی تا سن میانسالی در گیر کند. بیشتر از 10 تا 25 سال این بیماری می تواند به تدریج سلول های عصبی در مغز را از بین ببرد و بر روی بدن، ذهن، و احساسات تاثیر بگذارد. این علائم تا حد زیادی می تواند از فردی به فرد دیگر متفاوت باشد، استرس و هیجان این علائم را بدتر می کند.

برخی از این علائم راحت تر از دیگران پیدا می شوند. حرکات غیر طبیعی ممکن است اولین چیزی باشد که شما را متوجه این بیماری می کند. سپس کاهش وزن است که یک نگرانی در تمام مراحل است. علائم بیماری هانتینگتون تمایل به توسعه در مراحل اولیه دارد. تغییرات ممکن است در مراحل اولیه ظریف باشد و برای حفظ رانندگی و کار مفید باشد. ولی شما ممکن است نیاز به یک مقداری کمک اضافی داشته باشید.

برخی از علائم زودرس بیماری هانتینگتون:

تغییرات اندکی در هماهنگی و تعادل و یا دست و پا چلفتی تر شدن، حرکات بی قراری که شما نمی توانید آنها را کنترل کنید، مشکل فکر کردن، کاهش یا سفتی، افسردگی یا تحریک پذیری و غیره. با گذشت زمان علائم روز به روز شروع به دخالت بیشتری در زندگی شما می کنند. به عنوان مثال شما ممکن است شروع کنید چیز ها را از دست خود بیندازید و یا آنها را ناخودآگاه رها کنید. یا مشکل در صحبت کردن داشته باشید. تغییرات احساسی ممکن است بر روابط شما فشار آورد.

مرحله آخر:

در این مرحله افراد مبتلا به هانتینگتون باید به دیگران برای مراقبت از خود وابسته باشند. راه رفتن و صحبت کردن امکان پذیر نیست، جنبش و بی قراری ممکن است شدید باشد. در کودکان و نوجوانان هانتینگتون ممکن است با سرعت بیشتری پیشرفت کند و باعث بروز علائمی مانند : راه رفتن سفت و یا بی دست و پایی شود. حتی ممکن است این بیماری باعث تغییرات در سخن گفتن و مشکل در یادگیری شود.

درمان بیماری هانتینگتون:

دارو ها می توانند به کنترل حرکات بی قرار کمک کنند. پزشک شما می تواند کار شما را مدیریت کند و هرگونه تغییر در دارو و عوارض جانبی را در صورت نیاز بسنجد. گفتار درمانی و زبان درمانی ممکن است برای هرگونه مشکلات با گفتار مفید باشد. فیزیوتراپی به شما در چگونگی حرکات بهتر و کنترل حرکات کمک می کند. ورزش ممکن است بسیار مفید باشد. افسردگی اغلب به خوبی به درمان پاسخ می دهد.

علل بیماری هانتینگتون:

این بیماری ارثی است و ممکن است در 50 درصد از پدر و مادر به فرزندان منتقل شود.

لینک مرتبط: داروی جدید بیماری هانتینگتون تایید شد ، 5 نشانه ی هشدار دهنده ی بیماری هانتینگتون

دکتر سلام

ارسال شده در 3 فروردین 1396 توسط خانم پاشایی با موضوع بیماری ها

منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۱۰۷۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمایش چشم آلزایمر را ۱۲ سال قبل از بروز علائم پیش بینی می کند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیکال نیوز، مشکلات بینایی که بر توانایی فرد در خواندن و نوشتن، رانندگی، تشخیص رنگ یا قضاوت در فاصله‌ها تأثیر می‌گذارد، می‌تواند نشانه اولیه بیماری آلزایمر، شایع‌ترین نوع زوال عقل باشد.

مطالعات قبلی نشان داده‌اند که تغییرات فیزیکی در چشم‌ها، مانند آسیب عروق خونی، ممکن است در پیشرفت بیماری آلزایمر دخیل باشد، در حالی که تحقیقات دیگر استفاده از اسکن شبکیه را به عنوان راهی برای تشخیص این بیماری از طریق چشم مورد بررسی قرار داده‌اند.

علاوه بر این، محققان پلاک‌های بتا آمیلوئید- که یکی از دلایل اصلی بیماری آلزایمر در مغز محسوب می‌شود- روی شبکیه و عدسی چشم پیدا کرده اند که به روش‌های غیرتهاجمی بالقوه برای تشخیص بیماری آلزایمر اشاره می‌کند.

اکنون، محققان دانشگاه لافبورو در بریتانیا استدلال می‌کنند که از دست دادن حساسیت بصری می‌تواند بیماری آلزایمر را ۱۲ سال قبل از تشخیص معمول پیش بینی کند.

«احمد بیگده»، محقق ارشد و دکترا در دانشکده ورزش، گفت: «حساسیت بصری به توانایی فرد برای تشخیص و پردازش اطلاعات بصری به طور دقیق و کارآمد اشاره دارد.»

او توضیح داد: «از دست دادن حساسیت بصری می‌تواند منجر به مشکلات مختلفی در درک و پردازش اطلاعات بصری شود، مانند مشکل در تشخیص اشیا یا چهره‌ها، مشکل در خواندن یا پیمایش در محیط‌های آشنا، و چالش‌هایی در درک جزئیات بصری یا تضادها. به عنوان مثال، فردی که حساسیت بینایی کمتری دارد ممکن است هنگام رانندگی در خواندن تابلوهای خیابان دچار مشکل شود.»

بیگده ادامه داد: «ما تصمیم گرفتیم حساسیت بصری را به عنوان یک پیش‌بینی‌کننده زوال عقل بررسی کنیم، زیرا تحقیقات قبلی نشان داده است که افراد مبتلا به زوال عقل اغلب نقص‌های پردازش بینایی را حتی در مراحل اولیه بیماری تجربه می‌کنند.»

وی افزود: «اختلالات بینایی با افزایش خطر ابتلاء به زوال عقل در آینده مرتبط است، که نشان می‌دهد ارزیابی توانایی‌های پردازش بینایی می‌تواند ابزار ارزشمندی در ارزیابی خطر زوال عقل باشد.»

دانشمندان از طریق تحقیقات خود دریافتند که شرکت کنندگان با نمرات پایین‌تر در تست حساسیت بصری در معرض خطر بیشتر تشخیص زوال عقل در آینده هستند.

کد خبر 6088226

دیگر خبرها

  • جزییاتی از بیماری ترانه علیدوستی و علت آن
  • ۶ علامت مهم حمله قبلی را بشناسید
  • علل پرش و اسپاسم عضلانی
  • علائم سرطان روده بزرگ را بشناسیم
  • بیماری‌های خودایمنی که باعث ریزش مو می‌شوند
  • پیش‌بینی یک بیماری ۱۲ سال قبل از بروز علائم
  • علت اصلی سفت شدن و درد مفاصل کشف شد
  • پیش بینی آلزایمر ۱۲ سال قبل از بروز علائم با آزمایش چشم
  • آزمایش چشم آلزایمر را ۱۲ سال قبل از بروز علائم پیش بینی می کند
  • تغییراتی در چشم که باید نگران تان کند!