Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری خلیل‌آباد از بیمه شدن بیش از 30 هزار هکتار از مراتع قشلاقی این شهرستان خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید رضا نجفی در گفتگو با خبرنگار یار خراسانی با اعلام این خبر اظهار داشت: پدیده خشک‌سالی به‌عنوان یک خسارت سیستماتیک در مراتع مشکلات فراوان و گسترده اقتصادی ایجاد می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی توسعه صنعت بیمه مراتع را بهترین راه جبران خسارت خشک‌سالی‌ها و خطرات در کمین مراتع دانست و تصریح کرد: بیمه مراتع به‌عنوان یکی از راهکارهای اصولی برای کاهش ریسک سرمایه‌گذاری در نظام دام‌پروری و مرتع‌داری امری لازم و ضروری است.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری خلیل‌آباد در ادامه خاطرنشان کرد: بیمه مراتع برای جبران خسارت احتمالی وارده به مراتع تحت پوشش طرح‌های مرتع‌داری، با صندوق بیمه محصولات کشاورزی و مرتع‌داران به مدت یک سال منعقد می‌شود.

وی توسعه بیمه در سطح مراتع شهرستان را از تأکیدات و اولویت‌ها دانست و اذعان کرد: در این راستا میزان 30 هزار هکتار از مراتع قشلاقی این شهرستان در برابر خطرات ناشی از خشک‌سالی، سیل و تگرگ که تولید علوفه در مراتع را با محدودیت مواجه می‌کند بیمه شد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۲۱۳۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۱۳۰۰ میلیاردی سیل به کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کهگیلویه و بویراحمد، علی محمد روستا رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد :سیلاب یک هزار و ۳۰۰ میلیارد به بخش کشاورزی خسارت زد اما تاکنون یک ریال اعتبار خسارت سیلاب پرداخت نشد.

وی افزود: بخش عمده خسارت‌ها و آسیب‌ها در این شهرستان مربوط به باغات، مزارع، زمین‌های کشاورزی، کانال‌های آبرسانی و سرآب بندی‌های بخش کشاورزی و همچنین ابنیه فنی و راه‌های روستائی و عشایری است. که در این بارندگی بخش زیادی از محورهای ارتباطی روستایی و عشایری نیز مسدود شده بود. کهگیلویه و بویراحمد ۲۷۰ هزار هکتار زمین کشاورزی دارد که ۱۶۰ هزار هکتار از این میزان زراعی است.

خبرنگار: فائزه صداقت

انتهای خبر/

کد خبر: 1228422 برچسب‌ها سیل

دیگر خبرها

  • افزایش ۲ برابری سطح پوشش گیاهی در مراتع گنبدکاووس؛ مانعی برای ریزگرد‌ها و غذایی برای دام‌ها
  • تمهیدات ویژه برای استفاده از پنل‌های خورشیدی در خلیل آباد
  • ۴۰ هزار تن گندم در استان بوشهر برداشت می‌شود
  • تجلیل از کارگران نمونه شهرستان خلیل آباد
  • برداشت ۱۵ هزار تن گندم از مزارع استان بوشهر
  • برگ درخت انگور سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی
  • بارگیری روزانه ۲۰ تن برگ انگور از خلیل‌آباد
  • خسارت خشکسالی به ۱۴۰ هزار هکتار محصول گندم بوشهر
  • خسارت ۱۳۰۰ میلیاردی سیل به کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد
  • آبیاری ۲۲۰۰ هکتار از اراضی پایاب سد سهند