Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس سیاسی جام نیـوز، وب‌سایت آلمانی دویچه وله در گزارشی تحت عنوان «روحانی در کردستان؛ تکرار وعده توسعه و اشتغال» با اشاره به سفر رئیس جمهوری به استان محروم کردستان نوشت: «حسن روحانی در سفر یک روزه به کردستان، از استعداد سرشار انسانی در این استان به عنوان مهم‌ترین سرمایه یاد کرد و وعده توسعه داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در زمستان ۱۳۹۵ کردستان با نرخ بیکاری ۲۰.۵ سومین استان بیکار کشور معرفی شده بود.»

رسانه دولتی آلمان اضافه کرد: رئیس جمهوری ایران در جمع جوانان و نخبگان استان کردستان، مردم این خطه را شایسته خدمات بیشتر و بالاتر دانست و گفت: «دولت تامین آب و برق سرمایه‌گذاران در طرح‌های کشاورزی و صنعتی این استان را تضمین می‌کند.»

او افزود که اکتشاف معادن در کردستان در طول کار دولت یازدهم از پنج درصد به ۲۹/۳ درصد رسیده و آثار این اکتشافات به زودی نمایان خواهند شد.

منبع یادشده خاطرنشان کرد: روحانی در جریان تبلیغات انتخاباتی ۱۳۹۲ گفته بود که وضعیت کردستان شایسته این دیار نیست و وعده داده بود که در صورت پیروزی در انتخابات، نگاه ویژه‌ای به این استان داشته باشد.

یکی دیگر از وعده‌های او، در اولویت بودن اشتغال و رفع مشکل بیکاری بود.

آخرین داده‌های مرکز آمار ایران اما نشان می‌دهند که کردستان با نرخ ۲۰.۵ درصد در رده سوم استان‌های بیکار کشور است. کرمانشاه با ۲۴.۴ درصد و چهارمحال و بختیاری با ۲۲.۶ درصد در رده‌های اول و دوم قرار دارند.

سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان اعلام کرده که هم اکنون در بهترین شرایط بیش از نیمی از واحدهای تولیدی و صنعتی در این استان تعطیل هستند.

به نوشته پایگاه دویچه وله، روحانی دو سال قبل نیز به کردستان سفر کرده بود. در جریان این سفر نیز مصوباتی در حوزه‌های مختلف مطرح و به تصویب رسید و وعده‌هایی داده شد که تحقق آنها هنوز روشن نیست.

او در نشست با جوانان و نخبگان کردستان گفت: «به مردم کردستان وعده داده بودم که از همه توان خود برای اینکه افراد شایسته این سرزمین در کرسی مدیریت‌های کلان قرار بگیرند، استفاده خواهم کرد و اینکه امروز در استان کردستان، ۸۷ مدیر بومی وجود دارد به معنای آن است که در مسیر درستی حرکت می‌کنیم و باید آن را ادامه دهیم.»

در ادامه این گزارش می خوانیم: روحانی گفت که برای تبدیل سال ۹۶ به سال تولید اشتغال‌زا، باید همه قوا، نهادها و بخش خصوصی در کنار هم باشند.

او اقداماتی چون تدریس ادبیات کردی در دانشگاه کردستان و انتخاب یک سفیر از این استان را شاهدی بر اقدامات مثبت دولت یازدهم دانست و افزود که دولت لایحه مربوط به منطقه آزاد بانه و مریوان را که تا کنون دو بار به مجلس رفته پیگیری می‌کند.

صالح ادیبی، رئیس بنیاد نخبگان استان کردستان، در شهریور ۹۴ به عنوان اولین سفیر اهل سنت جمهوری اسلامی در تایلند و کامبوج منصوب شد.

به گزارش دویچه وله، کردستان در عرصه شاخص‌های آسفالت روستایی، بزرگراه و آزادراه، دسترسی به حمل و نقل ریلی و هوایی نیز آخرین استان ایران به شمار می‌رود.

روحانی در جمع جوانان و نخبگان کردستان وعده داد که در سال ۹۶، پنج استان کشور به راه آهن سراسری متصل شوند: «یکی از خطوط راه آهن که دولت تاکید دارد باید بعد از همدان اجرایی شود، اتصال راه آهن همدان به سنندج است و در این زمینه اقدامات اولیه آغاز شده است.»

اما احسن علوی نماینده مردم شهرستان‌های سنندج، دیواندره و کامیاران در انتقاد از وعده‌های مکرر روحانی گفته است: «جایگاه رئیس جمهور از آن بالاتر است که به استان کردستان بیاید و تونل۵۰۰ متری که از چندین سال قبل عملیات آن شروع شده را افتتاح کند و سؤال اینجاست که این چه کاری است که مسئولان استان کردستان این گونه تصمیم‌ می‌گیرند.»

منبع: جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۳۴۱۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش امیرعبداللهیان از دیدار امروز رئیس اقلیم کردستان عراق

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان با انتشار مطلبی در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشت: ظهر امروز میزبان آقای نیچروان بارزانی، رئیس اقلیم کردستان عراق در محل وزارت امور خارجه بودم.

‏وی افزود: توسعه مناسبات در زمینه تجاری، اقتصادی، عمرانی، علمی و فرهنگی ایران و عراق و اقلیم کردستان مورد گفت‌وگو و رایزنی قرار گرفت.

‏وزیر امور خارجه کشورمان تاکید کرد: به اهمیت امنیت منطقه، به ویژه امنیت کشور دوست و برادر عراق، نزد دولت جمهوری اسلامی ایران اشاره کردم و بر ضرورت استمرار و تعمیق همکاری‌های مشترک تاکید شد.

کد خبر 6098763 محمد مهاجرانی

دیگر خبرها

  • بازدید رئیس رسانه ملی از طرح سامانه گرمسیری مهران
  • معلمان نمونه کردستان تجلیل شدند
  • ثبت ۳ میلیون تردد بین‌ استانی در کردستان
  • معلمان پرچم‌دار زنده نگه داشتن هویت ایرانی اسلامی در کودکان و نوجوانان هستند
  • جایگاه پنجم دانشگاه کردستان دربین دانشگاههای جامع وزارت علوم
  • ۵۰ نکته از خلاصه گزارش مردمی رئیس‌جمهور به مردم
  • ۵۰ نکته از حلاصه گزارش مردمی رئیس‌جمهور به مردم
  • دفاع بذرپاش از وعده ۴ میلیون مسکن رئیسی
  • گزارش امیرعبداللهیان از دیدار امروز رئیس اقلیم کردستان عراق
  • ۶۳ پرونده تخلف برای واحدهای صنفی در کردستان تشکیل شد