Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام مهدی امیدیان، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی لرستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، با اشاره به نام‌گذاری شعار سال به «اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال»، گفت: بر این اساس اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی لرستان نیز از سال 94 تاکنون متناسب با شعار سال یک نام‌گذاری و شعار قرآنی دارد که برنامه‌ها و فعالیت‌های قرآنی آن سال بر پایه آن شعار قرآنی تدوین و اجرا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: سال ۹۴ که به نام «هم‌دلی و هم‌زبانی مردم و مسئولان» نام‌گذاری شده بود شعار قرآنی اتحادیه مؤسسات و مراکز قرآنی ـ مردمی لرستان نیز «گلستان قرآن» نام‌گذاری شد و شعار قرآنی اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی لرستان در سال ۹۵ با توجه به شعار «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» «جهاد قرآنی» نام گرفت.
امیدیان اضافه کرد: در سال جهاد قرآنی با حرکت‌های جهادی دستگاه‌های فرهنگی و قرآنی شاهد برگزاری یادواره «آیه‌های استقامت» ویژه شهدای قرآنی بودیم. همچنین سامانه آموزشی مساق هم طی این سال راه‌اندازی شد که در حال حاضر هشت هزار صفحه از اطلاعات مربوط به فعالان قرآنی، قاریان، حافطان، اساتید و مربیان قرآنی و همچنین اطلاعات مربوط به مؤسسات و تشکل‌های قرآنی استان در این سامانه موجود است.
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و مراکز قرآنی ـ مردمی لرستان با بیان این‌که نگاه رهبر معظم انقلاب در شعار امسال «اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال» نگاه به درون و ظرفیت‌های داخلی و داشته‌ها و ظرفیت‌های داخلی است، اظهار کرد: در این راستا باید از ظرفیت‌های موجود در زمینه قرآن اعم‌از قاریان، حافظان، اساتید، مربیان و تشکل‌های قرآنی بهره برد.
وی ادامه داد: شعاری که برای امسال در اتحادیه مؤسسات و مراکز قرآنی ـ مردمی لرستان انتخاب شده است «خانواده قرآنی» است و نگاه ما در این سال حول محور خانواده بزرگ قرآنی اعم‌از قاریان، حافطان، اساتید و مربیان قرآنی است.
امیدیان به آیه ششم از سوره تحریم با این مضمون «يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا قُوا أَنفُسَكُمْ وَأَهْلِيكُمْ نَارًا وَقُودُهَا النَّاسُ وَالْحِجَارَةُ عَلَيْهَا مَلَائِكَةٌ غِلَاظٌ شِدَادٌ لَا يَعْصُونَ اللَّهَ مَا أَمَرَهُمْ وَيَفْعَلُونَ مَا يُؤْمَرُونَ؛ اى كسانى‌كه ايمان آورده‌ايد خودتان و كسانتان را از آتشى كه سوخت آن مردم و نگه است‏ حفظ كنيد بر آن [آتش] فرشتگانى خشن [و] سختگير [گمارده شده] اند از آنچه خدا به آنان دستور داده سرپيچى نمی‌‏كنند و آنچه را كه مامورند انجام می‌‏دهند» اشاره کرد و گفت: در سال خانواده قرآنی باید بحث تولید و اشتغال در حوزه قرآن و خانواده مورد توجه ویژه قرار بگیرد و تمام توان خود در استفاده از ظرفیت‌ها، توان و داشته‌های قرآنی به کار بگیریم.
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و مراکز قرآنی ـ مردمی لرستان با تاکید بر ضرورت استفاده از ظرفیت نیروی انسانی حوزه قرآن، اضافه کرد: نگاه ما در بحث قرآن باید نگاه به خانواده و ترویج سبک زندگی قرآنی باشد و در طرح‌ها و برنامه‌های قرآنی مبحث خانواده قرآنی مورد توجه باشد.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۳۵۷۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به کار نوزدهمین رویداد ملی جامعه‌پرداز در گلستان

ایسنا/گلستان نوزدهمین رویداد ملی جامعه‌پرداز گلستان با حضور تشکل‌ها و سمن‌های مرتبط با حوزه خانواده و ازدواج امروز پنجشنبه در گرگان آغاز به‌کار کرد.

حامد ملاحسنی معاون امور ورزش و جوانان گلستان در حاشیه این همایش در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: ۳۰ تشکل فعال حوزه خانواده و ازدواج، جمعیت و  هویت زن در رویداد ملی جامعه پرداز که به صورت مشترک توسط وزارت ورزش و جوانان و بنیاد ملی خانواده برگزار شده است، حضور دارند.

وی هدف از برگزاری این رویداد را  شبکه‌سازی تشکل‌های حوزه خانواده و همچنین شناسایی مسأله‌های اصلی حوزه خانواده در استان برشمرد و افزود: گروه‌های شرکت‌کننده عملیات مشترکی را تعریف و طراحی کرده و میزگردها و غرفه‌های تخصصی برگزار و در نهایت تفاهم‌نامه همکاری بین هم نوشته و ایده مردمی حوزه خانواده در استان را تکمیل می‌کنند.

ملاحسنی ادامه داد: اساتید و مربیانی از سطح کشور در این رویداد حاضر هستند که به هم‌افزایی بیشتر بین گروه‌های شرکت‌کننده کمک کرده و مجموعه‌ها و گروه‌ها را برای شناخت مسائل و مشکلات جامعه هدایت می‌کنند.



معاون امور ورزش و جوانان گلستان با اشاره به حضور مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و توسعه اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان، مسئول بنیاد ملی خانواده کشور، مدیرکل امور اجتماعی استانداری و مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی گلستان در روز اول این رویداد گفت: این رویداد فردا ظهر در روستای هدف گردشگری زیارت به کار خود خاتمه می‌دهد.

ملاحسنی تصریح کرد: در این طرح بعد از شناسایی مجموعه‌های فعال مردمی در هر استان، رویدادی برای شناختن و شناساندن این مجموعه‌ها برگزار می‌شود تا با هم افزا شدن این مجموعه‌های مردمی بتوان عملیات‌های مشترکی را رقم زد.

وی گفت: اهدف کلی این رویداد شناسایی دقیق، معارفه و هم افزایی مجموعه‌های فعال مردمی در موضوع ازدواج، خانواده و فرزندآوری با محورهای اصلی خانواده ( تشکیل و تحکیم)، زن ( هویت زن) و جمعیت(فرزندآوری) است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • طنین شعار «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسراییل» در دانشگاه لرستان
  • اعضای شورای شهر و روستا در تحقق شعار امسال همت مضاعف داشته باشند   
  • تمرکز امسال فعالیت‌های فرهنگی بر توسعه و تقویت جلسات خانگی
  • توقیف ۵۲ دستگاه حفار غیر مجاز در سال ۱۴۰۲
  • وزیر کار: برای تحقق شعار امسال، باید در مسیر جهش تولید قدم برداریم
  • پذیرش بیش از ۳ هزار دانشجو در دانشگاه های لرستان
  • سلسله قطب تولید کلزای لرستان
  • عمل به شعار سال و مردمی شدن اقتصاد نجات‌بخش تولید است
  • ۶۳ درصد داوطلبان کنکور در لرستان دختران هستند
  • آغاز به کار نوزدهمین رویداد ملی جامعه‌پرداز در گلستان