Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، «عزالدین میهوبی» وزیر فرهنگ الجزایر دوشنبه شب در دیدار با «سیدرضا صالحی امیری» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی کشورمان با بیان اینکه این سفر سرآغاز فصل جدیدی در روابط دو کشور است، افزود: در یک زمان بندی بسیار کوتاه توانستیم تحول جدی در روابط بین دو کشور ایجاد کنیم.
وزیر فرهنگ الجزایر ادامه داد: تردیدی نیست که اگر به گذشته بازگردیم، عزم «عبدالعزیز بوتفلیقه» و رئیسان جمهوری اسبق ایران، نقش اساسی در این زمینه داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با تاکید بر اینکه فرهنگ نقش بی بدیلی در توسعه روابط دارد، اظهار کرد: خوشبختانه در روابط دو طرف در حوزه های سیاسی و اقتصادی گام های بلندی برداشته شده است و ما علاقه مند هستیم که در حوزه فرهنگ نیز حرکت های جدی انجام شود.
وزیر فرهنگ الجزایر تاکید کرد: ما خواهان گسترش روابط فرهنگی بین الجزایر و ایران هستیم و اجازه می خواهم که سپاس خود را از برای برگزاری موفق هفته فرهنگی الجزایر در تهران ابراز کنم.
عزالدین میهوبی ادامه داد: در تهران و مشهد، پیوند عمیق ملت ایران با فرهنگ مان را شاهد بودیم و امیدواریم با انعقاد تفاهم نامه های همکاری از ظرفیت های ایران در عرصه های فرهنگی و هنری که در سطح بین المللی گسترده و موثر است؛ بهره مند شویم.
وی تصریح کرد: جریان های فرهنگی می توانند نقشی موثری در مبارزه با جریان های تکفیری و تندرو ایفا نمایند و ما در دهه 90 میلادی تجربه غلبه بر این جریان را در کشور خودمان داشتیم.
وزیر فرهنگ الجزایر افزود: تروریسم در دهه 90 در وهله اول علیه فرهنگ و هنر قیام کرده بود و ایران همچون الجزایر در برابر این جریانات ایستاده است و ما خودمان را بسیار نزدیک به شما می بینیم.
عزالدین میهوبی تاکید کرد: ایران می تواند نقش موثر خودش را در این زمینه ایفا نماید و بهای سنگینی که ایران و الجزایر در این راستا پرداخته اند؛ برای حفاظت از ارزش هایشان بوده است.
وی خطاب به صالحی امیری گفت : باید به شما به واسطه اقدامات موثر و تعمیق مسائل فرهنگی در ایران تبریک بگویم و از شما به واسطه اقداماتی که برای روابط فرهنگی دو کشور قائل شده اید، قدردانی کنم.
وزیر فرهنگ الجزایر افزود: از اقدامات ارزشمند ایران در حوزه سینما که توانسته در صنعت سینمای جهان، جایگاه والایی را به خود اختصاص دهد نیز قدردانی می نمایم.
عزالدین میهوبی ادامه داد: در جشنواره سینمایی «عنابه» ما شاهد استقبال قابل توجه مردم از آثار سینمایی ایران بودیم و علاقه مند هستیم که همکاری های دو کشور در صنعت سینما به سرعت گسترش پیدا کند.
وی تاکید کرد: به عنوان گام عملی درخواست می کنیم یک گروه موسیقی ایرانی در جشنواره موسیقی الجزایر حضور داشته باشد.
وزیر فرهنگ الجزایر با اشاره به اینکه در حوزه هنرهای تجسمی بازدید از آثار شاخص هنرمندان ایرانی برای من تعجب آور بود، افزود: درخصوص گفت وگوهای فرهنگی نخبگان دو کشور درباره مبارزه نظری با تروریسم پیشنهاداتمان را به صورت مکتوب تنظیم و ارائه خواهیم کرد.
در این دیدار صالحی امیری با تاکید بر گسترش همکاری های دو جانبه ایران و الجزایر گفت : دو کشور در حوزه های مختلف به ویژه سینما، موسیقی، تئاتر، هنرهای تجسمی و حفاظت از نسخه های خطی می توانند تعاملات خود را توسعه دهند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی روز دوشنبه به دعوت وزیران فرهنگ الجزایر و تونس عازم این کشورها شد تا تفاهمنامه همکاری‌های فرهنگی و هنری در حوزه های مختلف از جمله حوزه سینمایی را امضا کند.
بر اساس اعلام وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین در این سفرها با برخی مقامات دو کشور با هدف گسترش همکاری های فرهنگی، دیدار و گفت وگو خواهد کرد.
شرکت در نمایشگاه بین المللی کتاب٬ آیین گشایش هفته فیلم ایران در تونس، دیدار با مقامات فرهنگی از جمله برنامه های سفر صالحی امیری به تونس خواهد بود.
شبد**1953*9122*تنظیم کننده:مرتضی شحنه**انتشار دهنده: مهدی نعمتی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۳۵۸۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خلیج فارس هویت و میراث گرانبهای سرزمین ایران است

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان گفت: خلیج فارس هویت و میراث باارزش و ثمین سرزمین ایران است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، مجید منادی، امروز در آیین اختتامیه ششمین کنگره ملی شعر خلیج فارس که در بندر بحرکان هندیجان برگزار شد، خلیج فارس را هویت و میراث گرانبها و ثمین سرزمین ایران عنوان کرد و گفت: دشمنان ایران، مسایل هویتی را در چند جبهه مورد هجمه قرار داده‌اند که یکی از این مولفه‌های هویتی، مساله خلیج فارس است که قطعا به مثابه سایر توطئه‌های شوم آنان راه به جایی نخواهد برد.

وی افزود: هر چقدر ظرفیت‌های رسانه‌ای و فرهنگی برای خلیج فارس و هویت کشور به کار گرفته و ظرفیت‌سازی شود، به غنای هویتی و فرهنگی کشور می‌افزاید که تاثیر به سزایی در آینده دارد.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان با اشاره به فرمایشات مقام‌ معظم‌ رهبری درخصوص خلیج فارس گفت: این مساله فراتر از جنبه تاریخی، عقیدتی و سیاسی است و دشمن تلاش‌های زیادی با هدف تفرقه‌افکنی، جعل و تغییر در مولفه‌های هویتی ما داشته است.

وی همچنین با اشاره به اقدامات دولت سیزدهم در زمینه فعالیت‌های فرهنگی و هنری گفت: یکی از کم سابقه‌ترین حمایت‌ها با محوریت و هدف تحقق عدالت فرهنگی در حوزه برنامه‌ای و زیرساختی در وزارت ارشاد دولت سیزدهم اتفاق افتاده است.

منادی با تأکید بر اجرای رویدادهای متعدد در زمینه فرهنگ و حفظ هویت استان و کشور گفت: بخش زنان و مادران خلیج فارس یکی از بخش های جدید این دوره از کنگره شعر خلیج فارس بود که استقبال از آن قابل توجه بود.

به گزارش تسنیم، در پایان‌ این‌ آیین از شاعران برگزیده در ششمین کنگره شعر خلیج فارس تجلیل شد. 

انتهای پیام/735

دیگر خبرها

  • بودجه فرهنگی ایران نصف شاخص بین‌المللی است
  • صابری فومنی طنز را با رعایت مرزهای اخلاقی وارد جریان رسانه‌ای کرد
  • بودجه فرهنگی ایران نصف شاخص بین‌المللی است / موازی‌کاری فرهنگی داریم!
  • گسترش همکاری‌های مذهبی - فرهنگی در دستور کار ایران و ازبکستان
  • وزیر فرهنگ: در خلیج فارس همه منابع غنی انرژی را داریم
  • خلیج فارس یکی از مهم‌ترین حوزه‌های تمدنی ماست/ نسل جوان باید با گذشته پرافتخارمان آشنا شود
  • خلیج فارس هویت و میراث گرانبهای سرزمین ایران است
  • خلیج فارس تا ابدخلیج فارس خواهد بود/یکی ازمهم‌ترین حوزه‌های تمدنی
  • شاهد تحول فن‌آورانه در حوزه حکمرانی فرهنگی خواهیم بود
  • افزایش بهره‌وری اوقاف یعنی موفقیت در گستراندن خیرات در کشور