Web Analytics Made Easy - Statcounter

مازندمجلس:امید کرمانی‌ها: نگاهی به 8 سال ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد نشان می دهد که او از کوچکترینفرصتی برای دوقطبی سازی نمی گذرد حال چه رسد به اینکه انتخابات ریاست جمهوری 96 درپیش باشد و او هم کاندیدایی را به میدان فرستاده باشد.

گرچه بیانیه داد و گفت نه در انتخابات نامزد می شود و نه از کسی حمایت میکند اما به فاصله ای کوتاه، حمایت خود از بقایی را علنی کردبا او درخت کاشت و پیام نوروزی مشترک منتشر کرد اما گویا می خواهد پا را در دوقطبیسازی فراتر بگذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 سخنان اخیر او در اهواز که از نگاه برخی سیاسیون ساختارشکنانه و علیه کلیت نظام بود را شاید بتوان در همین راستا تفسیر کرد.

در همین راستا با پرویزکاظمی وزیر دولت اول احمدی نژاد به گفتگو نشستیم تا نگاهش درباره اهداف این نوع تحرکاتسیاسی رئیس دولت نهم و دهم را جویا شویم.

مشروح این گفتگو را در ادامه بخوانید.

***

حرکات سیاسی آقای احمدی نژاد در سال 95 یک نمودار سینوسی را نشان میدهد که افت و خیزهای متناوب داشت، در حالیکه برخی تحلیلگران سیاسی معتقد بودند اوبعد از توصیه رهبر معظم انقلاب سکوت خواهد کرد و بدون موضعگیری انتخابات ریاستجمهوری سال 96 را پشت سر می گذراند اما با ورود به ماه اسفند ابتدا شروع به نامه نگاریبا ترامپ و صدور بیانیه علیه دولت یازدهم کرد، در روز درختکاری همراه بقایی و مشایی درختیسیاسی کاشت، ابتدای نوروز پیام تصویری سه نفره منتشر کرد و بعد نیز به اهواز رفت وآن سخنرانی معنی دار را انجام داد، ارزیابی شما از این اقدامات و رفتارهای آقایاحمدی نژاد چیست؟ چه پیامی را می خواهد به حاکمیت ارسال کند؟

امسال آقای احمدی نژاد یکسری سفرهای استانی و شهرستانی را داشت ویکسری امکاناتی هم فراهم می شد تا در جاهای مختلف سخنرانی انجام دهد. وقتی بهمحتوای سخنرانی ها نگاه می کردیم می دیدیم مبنای علمی و مدیریت ندارد این روالدنبال شد تا روزی که مقام معظم رهبری به آقای احمدی نژاد گفتند «شما صلاح نیست درانتخابات ریاست جمهوری سال 96 نامزد شوید»، بر همین اساس آقای احمدی نژاد رسما اعلامکرد که نه نامزد انتخابات ریاست جمهوری می شود و نه از نامزدی حمایت می کند امامتأُسفانه روند به شکلی شد که او آقای بقایی را جلو فرستاد تا نامزد انتخاباتریاست جمهوری شود.

خود من فکر نمی کنم این کار بیشتر از یک مزاح و شوخی سیاسی باشدچون آقای بقایی نه توان و نه کاریزمای انجام این کار را دارد. ضمن آنکه بحث پروندهاش هم است. منتها از طرف دیگر نحوه تبلیغاتی که آقایان احمدی نژاد، مشایی و بقاییشروع کردند بسیار سبک است. نوع تبلیغ و نوع فیلم هایی که دارند تهیه می کنند و ازطریق فضای مجازی نشر می دهند خیلی سبک است یعنی این اقدام از طرف آدمی که فهمسیاسی داشته باشد بسیار به دور است که اینگونه برخورد کند. یکی بگوید من درختم،یکی بگوید من فداکارم، بعد مسائل آریایی را مطرح کند اینها بحث های خیلی خیلی سبکاست و اگر هم تَه مانده ای از اعتبار سیاسی برای آقای احمدی نژاد باقی مانده بودبا این رفتارها و حرکات نامناسبی که در اهواز کرد همین مقدار اعتبار باقی مانده رانیز زیر سئوال برد.

آقای احمدی نژاد هنگام سخنرانی در اهواز لحن بیان و صدای خودرا تغییر داد که اصلا در شأن یک آدم سیاسی نبود که بخواهد در عرصه سیاسی حضور پیداکند. در مجموع بعید می دانستم آقای احمدی نژاد اینگونه رفتار کند. البته اورفتارهای تخریبی می کرد اما به نظرم این رفتارهای تخریبی امروز به سمت خودش برگشته و بااین کارها دارد خودش را تخریب می کند و من واقعا متأسفم کسی که روزی بالاترین مقاماجرایی و دومین مقام رسمی کشور بود چنین رفتارهای سبک دور از شأن رئیس جمهور سابقرا انجام می دهد.

فکر می کنید رفتارهای احمدی نژاد برای نظام و کشور خطرناک خواهد بود؟

خیر اصلا این تصور را ندارم او با این رفتارهای سبک دارد ته مانده سیاسی خودرا از بین می برد، یعنی اگر کسانی یا گروه هایی به احمدی نژاد توجهاتی داشتند بادیدن این رفتارها در نگاه خود تجدید نظر خواهند کرد. در مجموع نظام بسیار مستحکمتر از اینهاست که از این نوع حرکات سبک خدشه ای ببیند.

به نظر می رسد آقای احمدی نژاد می خواهد بین خود و نظام دو قطبی ایجادکند، در این صورت چه طور؟

خیر خطری ایجاد نمی کند. روش آقای احمدی نژاد اینگونه است. معمولا آدمهای کوچک تنه به آدم های بزرگ می زنند تا مطرح شوند. به لحاظ روانشناسی وقتی میبینیم رفتار آقای احمدی نژاد از اول همین طور بود. از زمانی که آقای احمدی نژاد بامرحوم آیت الله رفسنجانی آن رفتار را کرد در واقع می خواست خودش را بزرگ کند چونمرحوم هاشمی آنقدر بزرگ بود که احمدی نژاد به این نتیجه رسید که می تواند با تنهزدن به آقای هاشمی خود را بزرگ کند. الان هم اگر می بینیم آقای احمدی نژاد مواضعیمی گیرد یا صحبت هایی می کند از این منظر است یعنی در واقع می خواهد خود را بزرگکند. مثال می زنم آقای احمدی نژاد عضو توئیتر شد و دارد توئیت می کند ادبیاتی که درشروع توئیتش به کار می برد و به زبان انگلیسی صحبت می کند، اصلا تلفظ درست نیست درمجموع خیلی مضحک است، در واقع این رفتارها فقط خود آقای احمد نژاد را تخریب میکند.

برخی می گویند آقای احمدی نژاد هنوز در حال و هوای 24 میلیون رأیی استکه سال 88 به دست آورد و نمی خواهد این ظرفیتی که فکر می کند هنوز برایش باقیمانده بدون استفاده بماند، آیا واقعا ظرفیت رأیی وجود دارد یا خیر؟

به نظر من آقای احمدی نژاد تمام شده سیاسی است با این رفتارهایش هم تهمانده هایی اگر مانده از بین رفت.

به نظر شما سرنوشت آقای بقایی چه طور می شود آیا آقای احمدی نژاد باحمایت از بقایی می تواند آرایی را به او منتقل کند یا خودشان می دانند موفقیتیندارند اما می خواهند مانور رسانه ای و سیاسی دهند که بگویند ما هم هستیم؟

اولا بحث صلاحیت آقای بقایی زیر سوال است و باید دید شورای نگهبان چهتصمیمی می گیرد. در مجموع حمایت آقای احمدی نژاد از آقای بقایی که اصلا کاریزمایمدیریت ندارد اثر چندانی هم نخواهد داشت.

29214

منبع: مازند مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mazandmajles.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مازند مجلس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۳۸۰۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتخابات به نظام مشروعیت می‌بخشد

ابوالقاسم رئوفیان دبیرکل حزب اسلامی ایران زمین و عضو هیأت‌عالی شورای وحدت نیرو‌های انقلاب اسلامی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره اهمیت حضور مردم در انتخابات دور دوم مجلس اظهار کرد: احزاب و تشکل‌های سیاسی نسبت به ترغیب و تشویق مردم نسبت به شرکت مردم در انتخابات دور دوم مجلس نقش کلیدی دارند.

او افزود: شرایط اقتضا می‌کند که رسانه ملی و گروه‌های تاثیر گذار از هیچ تلاشی برای تشویق مردم به شرکت در انتخابات فروگذار نکنند و تلاش بیشتری در این حوزه انحام دهند.

رئوفیان متذکر شد: اصلی که به هر نظام سیاسی مشروعیت مردمی می‌بخشد مشارکت مردمی در انتخابات است که رهبر فرزانه انقلاب اسلامی هم بیش از هر کلید واژه‌ای، به ویژه در انتخابات ۱۱ اسفند ۱۴۰۲، از این کلیدواژه استفاده کردند تا اینکه مشارکت مردم نسبت به پیش‌بینی‌ها و نظرسنجی‌های رسمی افزایش پیدا کرد.

عضو هیأت‌عالی شورای وحدت نیرو‌های انقلاب اسلامی گفت: مردم از شرایط موجود و عملکرد دولت و مجلس ناراضی‌اند و خواهان تحول هستند.

او متذکر شد: مجلس باید نسبت به ایجاد تحول در جامعه تلاش کند که لازمه تحقق این امر شکل گیری کمیسیون‌های تخصصی مبتنی بر معیار‌های تحول آفرین است. همچنین هیات رئیسه مجلس باید بتواند منشا تغییرات مثبت باشد و لازمه آن انتخاب اعضای با کفایت برای هیات رئیسه است.

رئوفیان درباره اولویت‌های مجلس دوازدهم گفت: نمایندگان مجلس باید به اولویت‌های مردم از جمله کاهش نرخ بیکاری و کنترل نوسان ارز بپردازند، چرا که این موارد مشکلات عدیده‌ای را برای کشور رقم زده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی احزاب و تشکل‌ها

دیگر خبرها

  • مراسم ازدواج خواهرزاده احمدی نژاد در استانبول + عکس
  • وزیر کشور: تقسیم استان تهران در دست بررسی است
  • حمله تند مشاور سابق احمدی نژاد به زاکانی /می خواهد ۲ میلیارد یورو از جیب تهرانی ها به جیب کمپانی ها چینی واریز کند
  • ازدواج خواهرزاده احمدی‌نژاد در ترکیه (+ عکس)
  • عکسی جالب؛ دست سفت احمدی‌نژاد با احمد جنتی در مراسم ختم
  • آیت‌الله مرتضوی: «حفظ نظام» به معنای نظام عام اجتماعی است؛ نه نظام سیاسی
  • «بی حجابی» گره‌ای که با دست باز می‌شود
  • استقرار سامانه بارشی در استان ایلام تا پایان هفته
  • انتخابات به نظام مشروعیت می‌بخشد
  • بحران سیاسی در اسکاتلند با کناره گیری وزیر اول