Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@14:03:25 GMT

استقبال بی نظیر مسافران نوروزی از کمپ سنتی شهر «زرآباد»

تاریخ انتشار: ۸ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۷۳۸۲۱۵

استقبال بی نظیر مسافران نوروزی از کمپ سنتی شهر «زرآباد»

کنارک - برای سومین سال متوالی کمپ سنتی شهر زرآباد مورد استقبال بی نظیر گردشگران و مسافران نوروزی قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار مهر، کمپ سنتی شهر زرآباد به همت شهرداری این شهر چند سالی است که در مسیر مواصلاتی کنارک به جاسک ایجاد شده است.

طبق برنامه ریزی انجام شده در ایام نوروز در هنگام ورود به این کمپ اهالی با دهل، ساز و «دوچاپی» مخصوص زرآباد به استقبال از مسافران نوروزی می روند که بسیاری از گردشگران و مسافران نوروزی در بدو ورود به شهر زرآباد با روشن کردن دوربین گوشی های خودشان صحنه های زیبا از این مراسم پرشکوه را شکار می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ورودی کمپ سنتی شهر زرآباد مرد میانسالی را می بینید که با لبخند شیرین و با دست داشتن ساز محلی و با نواختن آنچنان صحنه ای را خلق می کند که مسافران ساعت ها به تماشای آن می نشینند.

یکی از مسافران نوروزی در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: انگار سالیان درازی است که بین این مردم زندگی می کنم و به حق مردم دیار زرآباد بسیار مهمان نواز و خونگرم هستند.

علی رضا نجفی اهل قزوین گفت: سفر به این خطه از ایران اسلامی بهترین خاطره و سوغاتی است که با خودم به شهرم می برم.

شهردار شهر زرآباد نیز در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت:برای سومین سال متوالی کمپ سنتی شهر زرآباد برای خدمات رسانی و اسکان مسافران نوروزی ایجاد شده است.

درویش بلوچ نیا افزود: شترسواری، دهل و ساز به همراه «دوچاپی» مخصوص زرآباد هر روز در کمپ سنتی شهر زرآباد اجرا می شود که مورد استقبال گردشگران و مسافران نوروزی قرار گرفته است.

شهردار شهر زرآباد ادامه داد: این کمپ دارای سرویس بهداشتی، نمازخانه، چادر برای اسکان مسافران نوروزی و خانه های کپری به صورت سنتی است.

وی بیان کرد: کمپ سنتی نوروزی شهر زرآباد سبب شناساندن استان و روستاهای این بخش به مسافران و گردشگران نوروزی می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: برپایی این کمپ‌ها در شناساندن جاذبه‌ها و توانمندی‌های استان و بخش زرآباد تأثیر به سزایی دارند.

گفتنی است : بخش زرآباد شهرستان کنارک واقع در جنوب استان سیستان و بلوچستان از معدود نقاط ایران اسلامی است که چند قابلیت مهم و تاثیرگذار به ویژه در حوزه گردشگری، اقتصادی، کشاورزی و صیادی را همزمان با هم داراست.

بخش زرآباد شهرستان کنارک به مرکزیت شهر زرآباد در منتهی الیه جنوب غربی استان سیستان و بلوچستان با جمعیتی حدود ۲۲ هزار نفر و وسعت ۳ هزار و ۸۰۰ کیلومترمربع و دارابودن ۷۵ کیلومتر مرز آبی با دریای عمان در فاصله ۱۷۰ کیلومتری مرکز شهرستان کنارک قرار دارد.

همچنین ساحل زیبا و دنج «درک» زرآباد یکی از نقاط منحصر به فرد استان سیستان و بلوچستان و ایران است که با توجه به شرایط خاص آن به عنوان پاک ترین ساحل کشور آماده پذیرایی از میهمانان نوروزی است.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۳۸۲۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷ خاصیت بی‌نظیر آب سیب زمینی برای سلامتی

آب سیب زمینی غنی از مواد مغذی مانند ویتامین C، پتاسیم، ویتامین‌های مختلف B، کلسیم، آهن، فسفر، مس و گوگرد، است. اکثر مواد مغذی در پوست سیب زمینی قرار دارند، بنابراین مهم است که هنگام تهیه آبش در خانه، پوستش را نگیرید.

به گزارش بهداشت نیوز، آب سیب زمینی به دلیل وجود بسیاری از مواد مغذی فواید زیادی دارد و تاثیرات چشمگیر سلامت آب سیب زمینی شامل جلوگیری از پیری، کمک به هضم، بهبود زخم، حمایت از کبد، بهبود گردش خون، تنظیم تولید هورمون، و ... است.

بهبود سلامت قلبی با آب سیب زمینی:

مقدار قابل توجهی از پتاسیم در یک لیوان آب سیب زمینی وجود دارد، بیش از ۵۰% مصرف روزانه شما. این بدان معنی است که روز خود را با یک لیوان از این آب شروع کنید که باعث کاهش فشار بر سیستم قلبی عروقی شما می‌شود و همچنین باعث کاهش تنش در رگ‌های خونی و عروق، و در نتیجه فشار خون می‌شود. این نیز خطر ابتلا به حمله قلبی، آترواسکلروز و سکته مغزی را کاهش می‌دهد.

درمان برای میگرن با آب سیب زمینی:

گفته شده است که سیب زمینی خام و آبش قرن هاست که در پزشکی سنتی اروپا استفاده می‌شود. یک تکه از سیب زمینی یا آب سیب زمینی را روی پیشانی و گیجگاه خود برای بهبود درد، استرس و حتی میگرن قرار دهید.

کمک به درمان بیماری کلیه با آب سیب زمینی:

مصرف منظم آب سیب زمینی با عملکرد بهتر کلیه و کاهش خطر ابتلا به تشکیل سنگ کلیه همراه است. تحقیقات زیادی در این زمینه گزارش نشده است، اما بسیاری از مردم ادعا می‌کنند که درمان با آب سیب زمینی برای آن‌ها کار می‌کند.

آب سیب زمینی برای جلوگیری از بیماری قلبی عروقی:

آب سیب زمینی حاوی خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است که قلب را از انسداد شریان‌ها و توقف قلب محافظت می‌کند و از این رو سلامت قلب را بهبود می‌دهد.

کمک آب سیب زمینی به کاهش وزن:

مردم اشتباه تصور می‌کنند که مصرف سیب زمینی باعث افزایش وزن می‌شود با این حال، تحقیقات نشان داده اند که سیب زمینی واقعا به کاهش وزن کمک می‌کنند. آب سیب زمینی حاوی مقدار زیادی ویتامین C است که به افزایش متابولیسم کمک می‌کند. نوشیدن آب سیب زمینی پس از غذا باعث توقف هورمون‌های گرسنگی (گرلین و لپتین) می‌شود که مانع از گرسنگی و باعث کاهش وزن می‌شود.

تقویت ایمنی:

آب سیب زمینی غنی از ویتامین C است که باعث تقویت ایمنی توسط تحریک تولید گلبول‌های سفید می‌شود. دیگر آنتی اکسیدان‌ها و مواد معدنی ایمنی باعث محافظت در برابر بیماری مزمن و کاهش استرس اکسیداتیو نیز می‌شوند.

بهبود سریع زخم از مزایای آب سیب زمینی:

آب سیب زمینی غنی از ویتامین C است که باعث تحریک تولید کلاژن می‌شود و به نوبه خود سرعت بهبود زخم‌ها را افزایش می‌دهد.

دیگر خبرها

  • اتمسفر فوق العاده و استقبال بی نظیر هواداران فرانسوی WWE از رویداد بکلش / فیلم
  • حضور ۴ نونهال فارس در اردوی تیم ملی بوکس
  • (اینفوگرافیک) خواص بی‌نظیر انجیر برای سلامتی
  • دستگیری عاملان تیراندازی در علی آباد کتول
  • ۷ خاصیت بی‌نظیر آب سیب زمینی برای سلامتی
  • صدور هشدار نارنجی هواشناسی در چهارمحال و بختیاری
  • تاثیر بی‌نظیر این میوه برای کاهش وزن (اینفوگرافی)
  • ساخت سد کهیر از زیر آب رفتن کنارک و ۳۰ روستا جلوگیری کرد
  • عبور از رودخانه با مخاطرات فراوان
  • ساخت سد کهیر از زیرآب رفتن کنارک و ۳۰ روستا جلوگیری کرد