Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر گفت: بزرگترین واحد تولید متانول جهان در استان بوشهر تا یک ماه آینده افتتاح می‌شود که نقش مهمی در افزایش صادرات، اشتغال و رونق تولید دارد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، سید حسین حسینی محمدی پیش از ظهر امروز در نشست مسئولان اقتصادی و صنعتی استان بوشهر با امام جمعه این شهر با بیان اینکه استان بوشهر از ظرفیت بالایی در حوزه اقتصاد و صنعت برخوردار است اظهار داشت: استان بوشهر ضمن اینکه پایتخت انرژی معرفی شده، در حوزه صنایع تبدیلی کشاورزی، آبزی‌پروری و صنایع پایین دستی از ظرفیت بالایی برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از راه‌اندازی بزرگترین کارخانه تولید متانول جهان در استان بوشهر خبرداد و تصریح کرد: مجتمع متانول کاوه دیر بزرگ‌ترین تولیدکننده متانول در جهان و مگامتانول است که با سرمایه‌گذاری 63 هزار میلیارد تومان اجرایی شده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر با بیان اینکه مجتمع پتروشیمی متانول کاوه دیر در استان بوشهر تا یک ماه آینده افتتاح می‌شود گفت: با راه‌اندازی بزرگترین کارخانه متانول جهان در استان بوشهر روزانه 7 هزار تن این محصول تولید می‌شود که نقش مهمی در افزایش صادرات غیرنفتی، اشتغال و رونق تولید دارد.

حسینی محمدی با بیان اینکه استان بوشهر نقش مهمی در تولید متانول کشور دارد خاطرنشان کرد: 70 درصد متانول کشور در استان بوشهر تولید می‌شود که این مهم نقش این استان در تولید ناخالص ملی نشان می‌دهد.

وی از افتتاح کارخانه سیمان مند دشتی خبرداد و افزود: این کارخانه که مراحل نهایی راه‌اندازی آن طی می‌کند تا دو ماه آینده در شهرستان دشتی افتتاح می‌شود که زمینه اشتغال بیش از 700 نفر به طور مستقیم و غیر مستقیم و توسعه صادرات محصولات سیمانی فراهم می‌کند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر با اشاره به پرداخت تسهیلات رونق تولید در استان بوشهر گفت: سال قبل اقدامات مهمی برای پرداخت تسهیلات از طریق سامانه بهین یاب به واحدهای صنعتی و تولیدی استان بوشهر راکد و نیمه فعال انجام شد.

حسینی محمدی با اشاره به اینکه 280 واحد تولیدی و صنعتی استان بوشهر تسهیلات رونق تولید دریافت کردند تصریح کرد: 280 واحد تولیدی صنعتی و کشاورزی استان بوشهر از طریق سامانه بهین یاب تسهیلات بانکی طرح رونق تولید دریافت کرده‌اند.

وی از افزایش صادرات غیر نفتی از گمرکات استان بوشهر خبرداد و خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیت‌های استان بوشهر در حوزه بنادر و گمرکات، سال قبل حجم صادرات غیر نفتی از این استان نسبت به سال ماقبل آن افزایش قابل توجهی یافت.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر با اشاره به اینکه امسال تخصیص 42 هزار میلیارد تومان تسهیلات اعتباری برای رونق صنایع و معادن در کشور مورد توجه قرار گرفته است افزود: از این میزان اعتبار 10 هزار میلیارد تومان برای نوسازی صنایع، 10 هزار میلیارد تومان برای تامین سرمایه در گردش، 10 هزار میلیارد تومان برای تکمیل طرح‌های صنعتی و تولیدی نیمه تمام بالای 60 درصد پیشرفت، 2 هزار میلیارد تومان برای طرح‌های معدنی و 10 هزار میلیارد تومان برای طرح‌های تولیدی خدماتی مورد توجه قرار دارد.

حسینی محمدی بیان کرد: امسال تحول مهم و عظیمی در رونق اقتصادی، ایجاد اشتغال و توسعه سرمایه‌گذاری در استان بوشهر ایجاد می‌شود.

انتهای پیام/

R41363/P1384/S6,53/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۳۸۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگترین چاپگر ۳بعدی جهان یک خانه را در ۸۰ ساعت می‌سازد

در حالی که ساخت یک خانه تک طبقه به روش سنتی ممکن است چند ماه طول بکشد، اما بزرگترین چاپگر سه بعدی جهان که توسط مهندسان دانشگاه مین(Maine) ساخته شده است، می‌تواند این پروژه را در کمتر از چهار روز به پایان برساند.

به گزارش ایسنا، دانشگاه مین با ایجاد بزرگترین چاپگر سه بعدی پلیمری، رکورد جهانی را که در اختیار خودش بود، شکست و راه را برای آینده تولید پایدار هموار کرد.

به نقل از آی‌ای، آنها در سال ۲۰۱۹ اولین چاپگر سه بعدی رکورد شکن را راه‌اندازی کردند که خانه‌ای به مساحت ۵۶ متر مربع را با مواد قابل بازیافت ساخت.

این چاپگر برای پاسخگویی به تقاضای مسکن مقرون به صرفه‌تر در ایالت مین ساخته شده است که به ۸۰ هزار خانه جدید در شش سال آینده نیاز دارد و با کمبود نیروی انسانی مواجه است.

اکنون پژوهشگران دانشگاه مین یک چاپگر سه بعدی بزرگتر و بهتر موسوم به FoF ۱.۰ را ساخته است که به نسبت نسخه قبلی کارایی بیشتری را با هزینه کمتر ارائه می‌کند.

چاپگر سه بعدی FoF ۱.۰ مسکن مقرون به صرفه می‌سازد

این دانشگاه که رابطه دیرینه‌ای با دولت ایالات متحده دارد، می‌خواست نشان دهد که یک چاپگر سه بعدی می‌تواند خانه‌ای با ردپای کربن کمتری را با روش چاپ سه‌بعدی ایجاد کند.

گفتنی است که طبق اعلام سازمان ملل، صنعت ساخت و ساز ساختمان حدود ۳۷ درصد از گازهای گلخانه‌ای را در سطح جهان تولید می‌کند.

چاپگر FoF ۱.۰ چهار برابر سریع‌تر چاپ می‌کند، به این معنی که می‌تواند یک خانه را ظرف حدود ۸۰ ساعت چاپ کند. برای مثال، ساخت یک خانه تک طبقه ممکن است چند ماه طول بکشد، اما این چاپگر می‌تواند این پروژه را در کمتر از چهار روز به پایان برساند.

دکتر حبیب داغر مدیر مرکز سازه‌ها و کامپوزیت‌های پیشرفته در دانشگاه مین می‌گوید: هدف ساختن خانه‌ای ارزان نبود، بلکه ساختن خانه‌ای بود که مردم بخواهند در آن زندگی کنند.

نمایندگانی از وزارت دفاع و انرژی ایالات متحده، اداره مسکن ایالت مین و همچنین سایر سهامدارانی که قصد دارند از این چاپگر سه بعدی استفاده کنند، در مراسم رونمایی رسمی از FoF ۱.۰ حضور داشتند.

این چاپگر پلیمری ترموپلاستیک می‌تواند اجسامی به طول ۳۰ متر، عرض ۱۰ متر و ارتفاع ۵.۵ متر را تنها با مصرف ۲۲۷ کیلوگرم ماده در ساعت چاپ کند.

کاربردهای آن از صنایع گرفته تا امنیت ملی را شامل می‌شود، به این معنی که اگر آنها نیاز به ساخت سریع یک کشتی داشته باشند، فناوری لازم برای این کار را در اختیار دارند.

اگرچه ساخت کشتی‌های نظامی به طور معمول سال‌ها طول می‌کشد، اما ایالات متحده در جنگ جهانی دوم کشتی‌های لیبرتی را ظرف ۴۲ روز ساخت. این چاپگرهای سه بعدی در مقیاس بزرگ می‌توانند به چنین سرعتی برسند و در صورت نیاز از آن پیشی بگیرند.

با این حال، کاربردهای چاپگرهای سه بعدی بسیار گسترده است.

سوزان کالینز از سناتورهای آمریکا گفت: دانشگاه مین و مرکز سازه‌ها و کامپوزیت‌های پیشرفته این دانشگاه دارای نوآوری، ظرفیت و نیروی کار برای حمایت از نیازهای آتی وزارت دفاع در تولید پیشرفته هستند. این روز بزرگی برای این دانشگاه، ایالت مین و ملت ماست.

چاپگر FoF ۱.۰ بسیار بیشتر از یک چاپگر است. این چاپگر می‌تواند عملکردها را بسیار بهبود بخشد و هم یک رایانه و هم سازنده است.

این چاپگر می‌تواند صنایع مختلفی را متحول کند که شامل ساخت مسکن مقرون به صرفه، کارهای عمومی مانند ساخت و ساز پل و تاسیسات بهره‌برداری از انرژی اقیانوس و باد است که همگی نیز از مواد قابل بازیافت ساخته شوند.

دکتر داغر می‌گوید: شما می‌توانید اساساً آن را تجزیه کنید، در صورت تمایل آن را خرد کنید، قطعات چاپ سه‌بعدی را خرد کنید و با آنها دوباره چاپ کنید و چندباره این کار را انجام دهید.

استقرار FoF ۱.۰ در یک مرکز تحقیقاتی جدید در ایالت مین

دانشگاه مین با دو دستگاه چاپگر بسیار قدرتمند می‌تواند مواد اولیه زیستی و محلی را توسعه دهد، خانه‌های مقرون به صرفه را چاپ کند و به سرعت خواسته‌های ملی را برآورده کند.

دَنل مالوی رئیس دانشگاه مین آن را محل تقاطع مهندسی و محاسبات نامید که راه حل‌هایی را که اقتصاد و جوامع را تقویت می‌کند، تسریع می‌بخشد.

چاپگر سه بعدی FoF ۱.۰ تازه آغاز کار است. کارخانه مهندسی سبز و مواد آینده(GEM) که قرار است تابستان امسال افتتاح شود، به عنوان یک مرکز نوآوری تولید ۴۳۰۰ متر مربعی زمینه جدیدی را ایجاد خواهد کرد.

ایجاد شیوه‌های تولید پایدار و پر کردن شکاف بسیار مورد نیاز در نیروی کار هدف آن است. آنها قصد دارند نسل بعدی چاپگرها را از طریق یک مدل پایدار پرورش دهند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • (ویدئو) فردا بزرگترین نمایشگاه دستاورد‌های ایران افتتاح خواهد شد
  • تجارت ایران با کشور‌های آفریقایی دوبرابر می‌شود/ فردا ۸ اردیبهشت زمان افتتاح بزرگترین نمایشگاه دستاورد‌های ایران
  • سون: آرسنال یک از بزرگترین تیم‌های جهان است
  • رونق تولید در گرو تلاش کارگران
  • افزایش ۳۷ درصدی میزان تولید پتروشیمی بوشهر
  • بزرگترین چاپگر ۳بعدی جهان یک خانه را در ۸۰ ساعت می‌سازد
  • شرکت چدن خوسف، نقش بسزایی در رونق خراسان جنوبی دارد
  • شرکت چدن خوسف، نقش به‌سزایی در رونق خراسان جنوبی دارد
  • رونق تولید در بخش کشاورزی معطل صدور مجوز
  • افتتاح بزرگترین بیمارستان روانپزشکی جنوب‌شرق کشور در کرمان