Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@01:35:57 GMT

۸ دانشگاه در سال ۹۵ مرجع همکاری با خارج شدند

تاریخ انتشار: ۸ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۷۳۸۴۹۲

۸ دانشگاه در سال ۹۵ مرجع همکاری با خارج شدند

سال گذشته به عنوان سال توسعه روابط بین المللی در آموزش عالی بود و وزارت علوم برای مدیریت و راهبردی صحیح این روابط تعدادی از دانشگاه ها را به عنوان مراجع همکاری با کشورهای خارجی انتخاب کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، در سال ۹۵ رفت و آمدهای هیات های خارجی با هدف توسعه روابط علمی و آموزشی بسیار زیاد بود بنابراین وزارت علوم و مرکز همکاری های بین المللی این وزارتخانه برای آنکه نحوه تبادل و ارتباط با کشورهای خارجی از یک برنامه مدون و متمرکز برخوردار باشد اقدام به انتخاب دانشگاه ها به عنوان مراجع همکاری علمی و آموزشی با کشورهای خارجی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این راستا ۸ دانشگاه کشور برای تحقق این برنامه وزارت علوم به عنوان دانشگاه های مرجع همکاری با کشورهای خارجی انتخاب شدند.

بنابراین از مجرای این دانشگاه ها تمامی فعالیت های علمی، آموزشی و پژوهشی با کشورهای هدف دنبال می شود که این روند با محوریت تقسیم کار ملی صورت گرفته است.

وظیفه این دانشگاهها آن است که روند کلی فعالیت‌ها را زیر نظر داشته و براساس سیاست های کلان وزارت علوم و معاونت بین الملل وزارت علوم فعالیت کرده و اطلاعات لازم را جمع آوری کنند تا وارد مرحله عمل و اجرا شوند.

بنابراین تمامی انجام فعالیت های علمی و آموزشی مانند همایش های مشترک، دوره های آموزشی مشترک، فعالیت های تحقیقاتی و پژوهشی مشترک، پذیرش دانشجو و تبادل استاد با دانشگاه های کشورهای خارجی از مجرای دانشگاه های ایرانی که به عنوان مرجع علمی همکاری انتخاب شده اند صورت می گیرد.

جدول دانشگاه های منتخب به عنوان مراجع همکاری بین المللی ردیف دانشگاه کشور ۱ اصفهان کره جنوبی ۲ فردوسی مشهد هند ۳ صنعتی اصفهان سوئیس ۴ تبریز ترکیه ۵ کردستان اقلیم کردستان عراق ۶ تهران روسیه ۷ علم و صنعت آلمان ۸ امیرکبیر فرانسه

همچنین در سال گذشتهاز سوی وزارت علوم معاونت پژوهشی این وزارتخانه نیز به عنوان مرجع همکاری علمی و آموزشی با کشور ایتالیا انتخاب شد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۳۸۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعدد مراکز نظارتی در وزارت علوم مطلوب نیست

رئیس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم گفت: تعدد مراکز نظارتی در حوزه وزارت علوم مطلوب نیست و تضمین‌کننده کیفیت بالای آموزشی و علمی در دانشگاه‌های ما نخواهد بود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، روح‌الله رازینی شامگاه -جمعه هفتم اردیبهشت- در سفر کیفیت علوم، تحقیقات و فناوری به استان قزوین در جمع رؤسای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان اظهار کرد: تعدد مراکز نظارتی در حوزه وزارت علوم مطلوب نیست و تضمین‌کننده کیفیت بالای آموزشی و علمی در دانشگاه‌های ما نخواهد بود.

وی اضافه کرد: تسلسل در نظارت کیفیت آموزشی خوب را ضمانت نمی‌کند و حتی در مواردی از بازوهای نظارتی سلب مسئولیت می‌کند، اما به هر حال می‌شود با تقسیم نقش‌ها و وظایف این تسلسل را تا حدودی توجیه کرد. با این حال اصل کار ما توجه به هدف غایی ارزیابی و نظارت در حوزه علمی و دانشگاهی است.

رئیس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم با بیان اینکه بعضی از مجموعه‌های نظارتی انطباق با ضوابط و قوانین را صرفاً ً رصد می‌کنند و از عدم فساد در سیستم صیانت می‌کنند، تصریح کرد: اما عدم فساد در سیستم به معنای خوب بودن یک سیستم یا نظام علمی و آموزشی نیست. یعنی نبودن نقص لزوماً ً به معنی فضیلت و خوب بودن نیست و حتمأ باید نکات مثبتی هم وجود داشته باشد.

رازینی بنابراین وجه تمایز کار این مرکز توجه به کیفیت است، ادامه داد: از این منظر یکی از دستورکارهای خودمان را پررنگ کردن کیفیت در حوزه آموزش عالی قرار دادیم. عبارت سفر کیفیت را از عبارت سفر تعالی در ادبیات مدیریت و سازمانی به الهام گرفتیم و این عنوان را بر سفرهای استانی مجموعه خود گذاشتیم.

وی یادآور شد: بر این اساس این سفرهای کیفیت آغازگر هفته‌هایی در استان‌ها برای تمرکز روی موضوع کیفیت و کارآیی آموزش دانشگاهی است تا ما هم شناخت پیدا کنیم و مدیران استانی با رویکردهای نظارتی جدید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری آشنا شوند.

رئیس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه زحمت ارزیابی و نظارت را به هیئت‌های استانی واگذاری کردیم، گفت: استان قزوین یکی از استان‌های موفق در حوزه ارزیابی و نظارت آموزش عالی است و این نظارت و ارزیابی توسط خود استان به خوبی انجام می‌شود.

کد خبر 748184

دیگر خبرها

  • ضرورت توسعه تعاملات علمی دانشگاهی در راستای منافع دو کشور در عرصه بین‌المللی
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • رایزنی سفیر ایران در ترکیه با یکی از مقامات ارشد اکو
  • برنامه‌های وزارت علوم برای ماندن نخبگان/ با تخلفات کنکوری سریع برخورد شد
  • وزارت علوم برنامه های مطلوبی برای ماندن نخبگان در کشور تدوین کرده است
  • تدوین برنامه های مطلوب وزارت علوم برای ماندن نخبگان در کشور
  • تعدد مراکز نظارتی در وزارت علوم مطلوب نیست
  • افتتاح دفتر همکاری‌های علمی تاجیکستان و علوم پزشکی شیراز
  • افتتاح دفتر همکاری‌های وزارت تندرستی جمهوری تاجیکستان و دانشگاه علوم پزشکی شیراز
  • افتتاح دفتر همکاری‌های وزارت تندرستی جمهوری تاجیکستان و دانشگاه علوم‌ پزشکی شیراز