Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از رویترز، در حالی که مبادلات تجاری بین ایران و آلمان پس از لغو تحریم ها در حال افزایش است، یکی از اقتصاددانان عضو اتاق بازرگانی و صنایع آلمان گفت، صادرات آلمان به ایران در سال گذشته میلادی 26 درصد افزایش یافته و در ماه ژانویه امسال نیز شاهد رشد بیش از 30 درصدی صادرات بوده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آمارهای اداره آمار فدرال آلمان نشان می دهد، مبادلات تجاری بین ایران و آلمان در سال 2016 به 2.9 میلیارد یورو رسیده که نسبت به رقم 2.4 میلیون یورویی سال 2015 افزایش نشان می دهد. صادرات آلمان به ایران 2.6 میلیارد یورو از این رقم را به خود اختصاص داده است.

ولکر تریر، اقتصاددان تجارت خارجی اتاق بازرگانی و صنایع آلمان گفت، هدف وی همچنان رسیدن حجم مبادلات تجاری دو کشور به رقم 5 میلیارد یورو تا پایان سال 2018 است.

وی افزود: «با این نرخ رشد، رقم 5 میلیارد یورو مطمئنا قابل حصول است.» تریر در عین حال گفت، پیش بینی قبلی مبنی بر رسیدن حجم مبادلات تجاری دو جانبه به 10 میلیارد یورو در طی 10 سال احتمالا مدت بیشتری زمان خواهد برد.

«ما شاهد یک حرکت رو به بالای ثابت هستیم... اما این آن موفقیت عظیمی نیست که ما فکرش را می کردیم و هنوز هم داریم در مورد آن رویا پردازی می کنیم.»

تریر در ادامه گفت، بخشی از مشکل این است که به دلیل برخی از تحریم های دولت آمریکا که همچنان پابرجا باقی مانده است، هیچ بانک بزرگی مایل به مشارکت در پروژه ها و تجارت با ایران نیست. بانک های آلمانی در آمریکا در صورت نقض این محدودیت ها، با ریسک جریمه های سنگین مواجه خواهند بود.

وی افزود، مسئله دیگر این است که بانک های ایرانی اغلب به استانداردهای بین المللی عمل نمی کنند.

این اقتصاددان آلمانی گفت، چند شرکت معدود آلمانی در عراق، کشور جنگ زده همسایه ایران مشغول تجارت بودند و سال ها طول کشید که تعداد زیاد دیگری از این شرکت ها چنین کاری را انجام دهند. وی افزود، چشم انداز فعالیت های آینده «چندان قابل توجه نیست.»

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۳۹۰۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکایت نیکاراگوئه از آلمان برای ارسال سلاح به اسرائیل در لاهه رد شد

دیوان بین‌المللی دادگستری امروز سه‌شنبه تصمیم گرفت که پرونده شکایت نیکاراگوئه علیه آلمان را که خواستار ممانعت از صادرات آتی سلاح از برلین به اسرائیل است، رد کند.

قاضی نواف سلام با تاکید بر اینکه دولت آلمان به دقت بررسی می‌کند که آیا کمک‌های خاص مشمول مجوز در "اجرای نسل کشی، جنایات علیه بشریت" یا "نقض فاحش کنوانسیون‌های ژنو" مورد استفاده قرار می‌گیرد یا خیر، اظهار داشت: شرایط به گونه‌ای نیست که اعمال اختیارات آن را طبق ماده ۴۱ اساسنامه برای نشان دادن اقدامات موقت ایجاب کند.

قاضی با استناد به پرونده آلمان اشاره کرد که صادرات تسلیحات این کشور به اسرائیل از نوامبر ۲۰۲۳ "به میزان قابل توجهی کاهش یافته است" و از ۲۰۰ میلیون یورو در اکتبر به یک میلیون یورو در مارس ۲۰۲۴ رسیده است.

قاضی افزود که بر اساس اعلام آلمان، برلین از اکتبر ۲۰۲۳ تنها ۴ مجوز صادر کرده است که تنها یکی از آنها شامل صادرات ۳۰۰۰ سلاح ضد تانک قابل حمل است. یعنی گفته می‌شود اسرائیل برای دریافت مهمات تانک به آلمان مراجعه کرده است، اما در مورد این درخواست «تصمیمی» گرفته نشده است.

دعاوی یاد شده علیه دولت برلین جدا از پرونده‌ای است که نیکاراگوئه در دادگاه بین المللی دادگستری در لاهه مطرح کرد که براساس آن برلین با تداوم ارسال تسلیحات به اسرائیل، از کنوانسیون‌های ژنو سرپیچی کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • رشد ۲۸ درصدی مبادلات تجاری از گمرکات کردستان در فروردین سال جاری
  • کشمش و سفال همدان تقویت کننده مبادلات تجاری کشور
  • همدان زیرساخت‌های خوبی برای مبادلات تجاری با روسیه دارد
  • کشمش و سفال همدان تقویت کننده مبادلات تجاری کشور+فیلم
  • دنبال رونق تجارت خارجی در مازندران هستیم
  • تجارت ۱.۳۶۴میلیارد دلاری ایران و ترکیه/ رشد ۱۶درصدی صادرات ترکیه به ایران
  • شکایت نیکاراگوئه از آلمان برای ارسال سلاح به اسرائیل در لاهه رد شد
  • کهگیلویه و بویراحمد از معضل خودکشی رنج می‌برد
  • مهم‌ترین دلایل خودکشی در استان وضعیت فرهنگی، اقتصادی و افسردگی می‌باشد
  • عرضه جهانیِ تولید ایرانی علیه تحریم‌ها