Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر محمد میرزائی روز سه شنبه در جریان بازدید از روند اجرای پروژه های عمرانی حوزه بهداشت در زاهدان افزود: استان سیستان و بلوچستان جایگاه ویژه ای در برنامه های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دارد و شخص وزیر بهداشت به صورت مستقیم روند توسعه زیر ساخت های سلامت در این استان را پی گیری می کند.
وی افزود: هم اینک 395 پروژه مهم در حوزه بهداشت و در مناطق روستایی و شهری زیر پوشش دانشگاه های علوم پزشکی زاهدان و زابل و دانشکده علوم پزشکی ایرانشهر در حال اجراست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: 180 پروژه از مجموع پروژه های یادشده در حوزه زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان در حال اجراست.
معاون اجرایی مرکز مدیریت شبکه معاونت بهداشتی وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی بیان کرد: همچنین در محدوده زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی زابل و دانشکده ایرانشهر به ترتیب 78 و 137 پروژه بهداشتی در حال ساخت است.
وی افزود: این طرح ها که شامل خانه های بهداشت روستایی، پایگاه های سلامت شهری، مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی (درمانگاه)، مراکز تسهیلات زایمانی روستایی، مراکز آموزش بهورزی و محل اسکان کادر بهداشت در مناطق روستایی است با تصویب و دستور مستقیم وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حال ساخت است و با تکمیل آن تحولی تاریخی و بی نظیر در توسعه و بازسازی نظام شبکه بهداشت در استان سیستان و بلوچستان رخ خواهد داد.
دکتر میرزائی ادامه داد: تاکنو 850 میلیارد ریال از محل اعتبارات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای توسعه زیر ساخت های بهداشتی در استان سیستان و بلوچستان هزینه شده است.
وی اظهار امیدواری کرد: با استمرار فعالیت های عمرانی بیش از 70درصد از پروژه های مصوب وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حوزه بهداشت استان سیستان و بلوچستان ظرف 2 ماه آینده به مرحله بهره برداری رسیده و به چرخه خدمت به هموطنان عزیز ساکن در جنوب شرق کشور اضافه شود.
دکتر میرزائی تصریح کرد: تکمیل نظام شبکه بهداشت از نقاط قوت طرح تحول نظام سلامت است و ثمرات اجرای این طرح تنها به حوزه درمان خلاصه نمی شود بلکه در حوزه بهداشت نیز تحولات بی نظیری رخ داده است.
وی بیان کرد: علاوه بر تکمیل نظام شبکه و ساخت مراکز جدید ارائه خدمت در مناطق شهری و روستایی، توسعه کمّی و کیفی بسته خدمتی بهداشت برای 28 میلیون نفر از ساکنان مناطق روستایی و عشایری، ارائه خدمات بهداشت به صورت اکتیو (فعال) در مناطق شهری و تکمیل پرونده سلامت، از مهمترین اهداف و برنامه های وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حوزه بهداشت بوده است.
8006 **6081 خبرنگار: نرگس تیموری ** انتشار دهنده: حیدر سرایانی

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۳۹۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم کمک‌رسانی نیروی دریایی ارتش به مناطق سیل‌زده در سیستان و بلوچستان

 امیر دریادار دوم حسین حسنی، فرمانده منطقه سوم نبوت نیروی دریایی ارتش، با اشاره به اقدامات این یگان در کمک به سیل‌زدگان در سیستان و بلوچستان، گفت: در پی بارندگی در جنوب شرق کشور و خسارت وارد شده به شهرستان کنارک، نیروی دریایی ارتش برابر اوامر سلسله مراتب فرماندهی، با هدف کمک به مردم سیل‌زده در سیستان و بلوچستان وارد عرصه شد.

فرمانده منطقه سوم نبوت نیروی دریایی ارتش ادامه داد: ما در نیروی دریایی ارتش با توان بالا و پیشرفته‌ترین تجهیزات اعم از بالگرد‌ها و خودرو‌های تیپ تفنگداران توانستیم همه کمک‌های جمع‌آوری شده توسط بنیاد برکت، بنیاد احسان و ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) برای رفع نیاز‌های اعلام شده از سوی ستاد بحران را توسط بالگرد و خودرو به صعب العبورترین روستا‌ها که امکان دسترسی به آنها وجود نداشت، منتقل کنیم.

وی اظهار کرد: تاکنون ۱۶ سورتی پرواز بالگرد به روستا‌های صعب‌العبور انجام شده که این پرواز‌ها از طریق یگان هوادریا در منطقه سوم دریای نبوت ارتش و در همکاری با خودرو‌های تاکتیکی تیپ تکاوری حمزه سیدالشهدا (ع) جهت انتقال کمک‌ها و نیازمندی‌های مردم به نقاط صعب العبور انجام می‌شود.

امیر دریادار حسنی همچنین از استمرار آمادگی نیروی دریایی ارتش برای امداد به سیل‌زدگان در سیستان و بلوچستان خبر داد و خاطرنشان کرد: تا زمانی که ستاد بحران استان از ما برای کمک به سیل‌زدگان در سیستان و بلوچستان درخواست داشته باشند آماده خدمت‌رسانی هستیم. در این راستا، بالگرد‌های ما امروز به سوی منطقه دشتیاری نیز اعزام خواهند شد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • تداوم کمک‌رسانی نیروی دریایی ارتش به مناطق سیل‌زده در سیستان و بلوچستان
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می شوند
  • توزیع ۲۰۰۰ پزشک عمومی در کشور
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند
  • انسداد ۴۲ راه روستایی و راه فرعی قدیمی اسپکه-بمپور درجنوب سیستان وبلوچستان
  • ۴۲ راه روستایی و یک راه فرعی در بلوچستان همچنان بسته است
  • (تصاویر) مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان
  • باران چگونه تنش آبی سیستان و بلوچستان را شست؟
  • ساخت۱۸۰ کیلومتر راه روستایی در سیستان وبلوچستان