Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی مفاخری روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار کرد: زمان ثبت نام از نامزدهای انتخابات پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا ساعت 24 شامگاه یکشنبه همزمان با سراسر کشور در شهرستان سروآباد به پایان رسید.
وی ادامه داد: حوزه انتخابی شهرستان سروآباد شامل 2 بخش مرکزی و اورامان و 73 روستای تابعه است که در مجموع 452 دواطلب به عنوان نامزدهای انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در این شهرستان ثبت نام خود را قطعی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فرماندار شهرستان سروآباد اضافه کرد: برای شوراهای اسلامی روستایی این شهرستان 413 داوطلب ثبت نام کردند که از این تعداد 403 نفر آقایان و 10 نفر از آنها را بانوان تشکیل می دهند.
به گفته وی، برای شوراهای اسلامی روستایی در بخش مرکزی این شهرستان 336 داوطلب مرد و هشت داوطلب زن و برای بخش اورامان نیز 67 داوطلب مرد و 2 داوطلب زن ثبت نام کرده اند.
او به آمار ثبت نام کنندگان داوطلبان شوراهای اسلامی شهر اشاره کرد و افزود: برای شوراهای اسلامی شهر سروآباد و اورامان در مجموع 49 نفر ثبت نام کرده اند که از این تعداد 28 نفر مربوط به شهر سروآباد و 21 نفر نیز مربوط به شهر اورامان هستند.
مفاخری اظهار کرد: از مجموع 49 نفر داوطلب شرکت کننده در انتخابات شوراهای اسلامی شهر سروآباد و شهر اورامان چهار نفر خانم بوده که سه نفر آنها در شهر سروآباد و یک نفر آنها در شهر اورامان هستند.
فرماندار شهرستان سروآباد ادامه داد: از پنج شورای اسلامی فعلی شهر سروآباد 2 نفر برای دوره پنجم شوراهای اسلامی مجددا ثبت نام و برای شهر اورامان نیز چهار نفر ثبت نام کرده اند.
شهرستان سروآباد با 2 بخش مرکزی و اورامان و 73 روستای تابعه با جمعیت افزون بر 52 هزار نفری در 90 کیلومتری غرب سنندج مرکز استان کردستان واقع شده است.
7354/1904

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۳۹۹۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش گرایش مردم به لیست‌ها در دور دوم انتخابات مجلس

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی گفت: به نظر می‌رسد مردم با توجه به اینکه در دور قبل به لیست‌ها توجه چندانی نداشتند و کاندیدای‌های خود را فارق از فهرست‌ها انتخابات کردند، در مرحله دوم به دلیل اینکه فرصت کمتری برای بررسی و شناسایی وجود دارد، گرایش و توجه بیشتری به لیست‌ها داشته باشند.

حمیدرضا ترقی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، با اشاره به آرایس سیاسی فهرست‌ها در مرحله دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: به طور طبیعی و طبق تجربیات گذشته میزان مشارکت در دور دوم انتخابات کمی کاهش پیدا خواهد کرد.

وی با بیان اینکه ۴۵ نماینده باقی مانده منتخب در این مرحله از انتخابات، می‌توانند نقش تعیین کننده‌ای در سرنوشت مجلس داشته باشند، اذعان کرد: در این میان به طور ویژه نمایندگان تهران نقش موثرتری خواهند داشت و امیدواریم مردم با توجه به شرایط سخت اقتصادی از تأثیر مجلس در سفره، معیشت و شرایط اقتصادی آگاهی داشته باشند و با مشارکت خوب خود مجلسی قوی را تشکیل دهند که هم به مشکلات و مسائل اجتماعی و هم به مسائل اقتصادی مردم نظر مطلوب‌تری داشته باشد.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی تاکید کرد: در مجموع میزان مشارکت به حد دوره اول نخواهد رسید اما در حد قابل قبولی خواهد بود که بتواند مجلس را کامل کند و برآیند فراگیر برای تأثیرگذاری بر نظام قانونگذاری کشور باشد.

وی در ادامه به فهرست‌های ارائه شده اشاره کرد و افزود: عمده نامزدهای باقی مانده مربوط به سه ائتلاف شورای ائتلاف، شورای وحدت و امنا هستند و در این بین حزب موتلفه اسلامی هم به صورت مستقل فهرست انتخاباتی ارائه می‌دهد که البته مشترکاتی با شورای ائتلاف، شورای وحدت و امنا دارد.

ترقی ادامه داد: در مجموع به نظر می‌رسد مردم با توجه به اینکه در دور قبل به لیست‌ها توجه چندانی نداشتند اما احتمالاً در مرحله دوم به دلیل اینکه فرصت کمتری برای بررسی و شناسایی وجود دارد، گرایش به لیست‌ها تا حدودی بیشتر خواهد شد.

وی اضافه کرد: همچنین به نظر می‌رسد رقابت در این مرحله بیشتر در درون جریان اصولگرایی و انقلابی صورت گیرد؛ هر چند نتیجه انتخابات این مرحله هر چه که باشد غالب نمایندگان از طیف جریانات اصولگرایی در مجلس خواهند بود.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با اشاره به اختلاف سلایق جریان‌های اصولگرایی یادآور شد: منشأ بخشی از اختلافات روش اولویت بندی مسائل در مدیریت مجلس است که شاهد بودیم؛ اگر بتوانیم چنین مواردی را به حداقل برسانیم و اولین‌های مقام معظم رهبری را ملاک بررسی‌های مجلس قرار دهیم، اختلاف نظرها به طور طبیعی برطرف می‌شود.

وی با بیان اینکه تأکیدات مقام معظم رهبری بر حفظ وحدت و پرهیز از رفتارهای غیراخلاقی موجب می‌شود زمینه وحدت و انسجام در مجلس افزایش پیدا کند، خاطر نشان کرد: مهمترین مسئله پس از ورود نمایندگان جدید به مجلس، انتخاب هیئت رئیسه است که اگر از آن عبور کنیم وحدت و انسجام به میزان قابل توجهی افزایش پیدا خواهد کرد.

کد خبر 750582

دیگر خبرها

  • شوراهای اسلامی در احصاء مطالبات مردم و ارائه راهکار برای رفع چالش‌ها پیشگام باشند
  • شوراهای اسلامی تجلی حضور مردم در حکمرانی هستند
  • بارش برف در گردنه ژالانه + فیلم
  • تردد در گردنه ژالانه سروآباد بدون زنجیرچرخ امکان‌پذیر نیست
  • پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی عملیات اصلاح شبکه آبرسانی روستای کوچ دیگ سید در گنبد کاووس
  • شوراهای اسلامی نماد خرد جمعی و وحدت هستند
  • افزایش مشارکت ۷ درصدی مردم مشهد در انتخابات
  • برخورداری ۹۳ درصدی روستاهای شهرستان آزادشهر از طرح هادی
  • کاهش آمار جرایم مختلف در بوکان
  • افزایش گرایش مردم به لیست‌ها در دور دوم انتخابات مجلس