Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا شهر بانه مرکز شهرستان بانه در دامنۀ شمالی رشته کوه‌های زاگرس، ۲۰ کیلومتری نوار مرزی ایران با عراق و جنوب غربی سقز و جنوب شرقی سردشت در آذربایجان غربی قرار گرفته ‌است.
واردات کالاهای خارجی از طریق مرز سراینبند، بازارچۀ پررونقی برای این شهر به ارمغان آورده است و مسافرانی بسیاری از نقاط مختلف کشور برای خرید به این شهر سفر می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شهرستان بانه در غرب استان کردستان دارای چهار بخش است که بخش ننور این شهرستان دارای پتانسیل و ظرفیت بالایی در حوزه گردشگری است.
این شهرستان دارای چهار بخش مرکزی، ننور، آرمرده و کانی سور است که هر کدام از این بخش ها به نوبه خود دارای جاذبه های گردشگری زیبا و متنوعی هستند.

**مراکز خرید بانه
مراکز یا پاساژهای خرید بانه در نیمه شمالی شهر بانه قرار دارند که در آنها لوازم خارجی متعدد و زیبایی در معرض نمایش و فروش قرار داده شده اند.
این شهر بیش از یکصد پاساژ دارد و همه پاساژها تقریبا در نزدیکی هم قرار دارند، بنابراین خریدکنندگان به راحتی و در کمترین زمان می توانند اجناس مورد علاقه و نیاز خود را تهیه کنند.
مسافران زیادی از استان های همجوار و حتی از دورترین نقاط کشور برای دیدن کالاهای موجود در این پاساژها در طول سال و به ویژه در ایام تعطیلات نوروزی به بانه مسافرت می کنند.
تنوع و زیبایی اجناس موجود در این پاساژها چشم هر بیننده ای را به خود جلب می کند؛ به طوریکه مسافران ساعت ها و بدون خستگی به دیدن این پاساژها می پردازند و ازدحام زیادی در سطح شهر و مراکز خرید ایجاد می کنند.

**دشت سورین یکی از مهمترین جاذبه های طبیعی بخش ننور است که در 12 کیلومتری جنوب شرقی شهرستان بانه قرار گرفته و وجه تسمیه این دشت نیز به دلیل همجواری آن با روستایی به همین عنوان(سورین) است.
این دشت در مسیر جاده مریوان به بانه قرار دارد که به واسطه جنگل های انبوه و پوشش گیاهی منطقه به یکی از تفرجگاههای مردم بانه تبدیل شده است و بیشتر مردم این شهر بنا به سنت دیرینه در روزهای جمعه ساعات خوشی را در کنار خانواده به استراحت و تفریح می گذرانند.
از آنجایی که این منطقه در روزهای تعطیل به ویژه روزهای جمعه پذیرای خانواده های بیشماری از مردم بانه است در بیشتر اوقات جاده این مسیر در ساعت هایی از غروب به دلیل ترافیک موجود یک طرفه می شود.
طبیعت بسیار زیبای این منطقه در فصل بهار منظره بسیار زیبایی دارد که هر بیننده ای را به تحسین وا می دارد.
این منطقه در چند سال اخیر به یک منطقه گردشگری و توریستی تبدیل شده به طوری که بسیاری در این منطقه سرمایه گذاری کرده اند.

**بخش ننور
بخش ننور بانه با وجود داشتن جاذبه های طبیعی، از جاذبه های معنوی هم برخوردار است به طوریکه داشتن جاذبه های معنوی مانند قرآن تاریخی هفت تاش از مزیت های گردشگری این بخش به شمارمی رود.
نسخه قرآنی خطی روستای هفت تاش، بیش از 350 سال قدمت دارد که 60 درصد آن تخریب شده بود تا اینکه در سال 89 مرمت و بازسازی شد.
علاوه بر این ویژگی ها وجود مراتع و باغات آلو، مجتمع های خدمات رفاهی بین راهی از دیگر جاذبه های گردشگری بخش ننور است که زیبایی خاصی به منطقه بخشیده است.

**حوضچه پرورش ماهی روستای مجسه
روستای مجسه در پنج کیلومتری شمال شرقی شهر بانه قرار دارد که به دلیل قرار گرفتن در قسمت جنوبی سد بانه دارای طبیعت سرسبز و جنگل نسبتا انبوهی است.
شهرت اصلی این روستا بیشتر به دلیل وجود استخر پرورش ماهی، و کباب ماهی تازه آن است که روزانه و به ویژه در ایام تعطیل، پذیرای مهمانان بسیاری است.

**پارک های جنگلی دوکانان و پیرمراد
پارک دوکانان و پیر مراد 2پارک جنگلی هستند که در دامنه کوههای آربابا و جنیره قرار دارند و پارک دوکانان در دامنه آربابا، مشرف به شهر بانه و دارای نما و چشم انداز بسیار زیبایی است.
بیشتر مسافرانی که قصد استراحت در دامان طبیعت را دارند به خاطر وجود امکانات لازم در دامنه کوه زیبای آربابا در این 2پارک کوهستانی توقف می کنند.
پارک دوکانان بانه دارای شهر بازی و همچنین یک ایستگاه سلامت با ابزار های ورزشی برای ورزش های همگانی است.
همچنین طبق سنت دیرینه مردم بانه که چهارشنبه ها به زیارت پیرمراد می رفته اند هنوز هم همان این رسم پا برجاست و به زیارت مزار پیرمراد می روند.
هر سال نیز نمایشگاه صنایع دستی از سوی سازمان میراث فرهنگی بانه در پارک دوکانان بر پا می شود و علاقمندان از سراسر ایران برای ارائه آثار خود و هم برای بازدید از این نمایشگاه به بانه می آیند.

**روستای سبدلو
روستای سبدلو در پنج کیلو متری شمال شرقی شهرستان بانه در دامنه کوه وزنه و بلندی های سراوردان و چاران قرار دارد و به دلیل نزدیکی به‌ شهر، به دروازه بانه معروف شده است.
درشمال این روستا جنگل‌های بسیار زیبایی با نام‌های «چه می‌باخی»، «کونه گورگ» و «هه‌واری خاتوئایشی» وجود دارد.
این روستا از روزگاران قدیم مرکزی برای طبابت به شیوه سنتی بوده است و بیشتر ساکنان روستا در کنار دامداری و کشاورزی، به شیوه سنتی طبابت می‌کرده‌اند.

**روستای نجنه
روستای نجنه از توابع بخش نمشیر در 38 کیلومتری بانه در شمال غربی بانه قرار دارد.
این روستا یکی از مناطق دیدنی و بکر بانه است که دارای منظره های بسیار زیبایی در فصل بهار و تابستان است و در چند سال اخیر به یکی از روستا های هدف گردشگری تبدیل شده است.
روستای نجنه به واسطه وجود چشمه سار های پر آب بسیاری که در این منطقه وجود دارد، پذیرای مسافران و علاقمندان به طبیعت است.

**روستای نژو
روستای نژو در شمال غرب شهرستان بانه، واقع در بخش مرکزی و فاصله 12 کیلومتری این شهرستان قرار گرفته است.
آثار تاریخی آن در شرق روستا به نام شارکون که شامل کوزه های برزگ و کوچک گلی حاوی زغال است، مسافران را به این منطقه می کشاند.

**روستای شوی
روستای شوی در هفت کیلومتری شمال غرب بانه و یکی از قدیمی ترین و پرجمعیت ترین روستاهای بانه است.
شوی در داخل دشتی واقع شده است که با نام دشت شوی خوانده می شود که بزرگترین دشت بانه است و نزدیک به 2 هزار هکتار مساحت دارد.
روستای شوی یکی از پر آب ترین روستاهای بانه و وجود منابع آبی فراوان، زیبایی خاصی به این روستا بخشیده است.
شهرستان بانه نیز مانند سایر شهرستان های استان در ایم تعطیلات نوروز امسال پذیرای شمار زیادی از گردشگران و مسافران نوروزی این استان بوده است.
19هزار نفر از مسافران نوروزی در بانه اسکان یافتند
فرماندار شهرستان بانه گفت: از ابتدای تعطیلات نوروز تاکنون 19 هزار نفر از مسافران نوروزی در مراکز اقامتی شهرستان بانه اسکان داده شدند.
محمد فلاحی افزود: این تعداد مسافر نوروزی در مراکز اقامتی، فرهنگی، آموزشی و مهمانسراهای بانه اسکان یافتند.
وی افزود: هشت مهمانپذیر، هفت هتل، 2 مدرسه یک سالن مجهز به 40 چادر برای مواقع ضروری و 2 پارک در شهرستان بانه برای اسکان مسافران نوروزی در نظر گرفته شده است.
وی اظهار کرد: شهرستان بانه به دلیل وجود بازار تجاری و طبیعت بکر، یکی از مهمترین شهرهای گردشگر پذیر کردستان است.
سال گذشته 650 هزار مسافر نوروزی از شهرستان بانه دیدن کردند تاکنون 35 منطقه نمونه گردشگری در کردستان شناسایی شده است.
شهرستان بانه با 158 هزار نفر جمعیت در غرب سنندج مرکز استان کردستان و هم مرز اقلیم کردستان عراق قرار گرفته است.
7355/ 3020
**خبرنگار: وریا کرمی/**انتشاردهنده: عبدالله رحمانی
** آگاهی از آخرین اخبار استان کردستان در کانال زیر:
@IRNASANANDAJ
https://telegram.me/joinchat/DHygAj7hzZXSBJmWuX3Bvg

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۴۱۶۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علم چگونه معمای «مثلث برمودا» را حل کرد؟

یک منطقه دریایی در اقیانوس اطلس شمالی که بین فلوریدا، پورتوریکو و برمودا قرار دارد، در اواسط قرن بیستم پس از انتشار مقالاتی که از ناپدید شدن مرموز قایق‌ها و هواپیماها در آنجا حکایت داشتند، جایگاهی افسانه‌ای پیدا کرد.

یکی از مشهورترین حوادث در سال ۱۹۴۵ میلادی روی داده بود؛ یعنی زمانی که گروهی متشکل از پنج بمب‌افکن نیروی دریایی ایالات متحده در یک ماموریت آموزشی در این منطقه ناپدید شد.

پس از آن برای دهه‌ها، دلیل غرق شدن هر کشتی و سقوط هر هواپیمایی در این منطقه، نیروهای مخرب مثلث برمودا دانسته شد.

تا اینکه در سال ۱۹۷۵ میلادی یک نویسنده آمریکایی به نام «لری کوشه» کتابی را منتشر کرد و در آن توضیح داد که گزارش‌های مربوط به مثلث برمودا، نادرست و اغراق‌آمیز یا تأیید نشده هستند. 

او همچنین نوشت تعداد حوادث دریایی که در این منطقه از اقیانوس اطلس روی می‌دهد، نسبت حوادث روی داده در دیگر بخش‌های اقیانوس، خیلی بیشتر نیست.

با این وجود، استناد به دلایل طبیعی و ماوراء طبیعی برای شرح حوادث این منطقه همچنان برای سال‌ها ادامه یافت. در برخی از استدلال‌ها سراغ اتلانتیس رفتند و نیروی باقی مانده‌های این جزیره افسانه‌ای را در وقوع این حوادث مقصر دانستند و در برخی دیگر ادعا کردند که در این مثلث، نوعی پدیده فضا‌-زمان حاکم است و اجسام را به درون یک جهان موازی می‌مکد.

یکی از عجیب‌ترین توضیح‌های طبیعی درباره این منطقه نیز این بوده که حباب‌های متان آزاد شده از بستر دریا، کشتی‌ها را واژگون می‌کند. با این حال، در جریان مطالعات سازمان زمین شناسی ایالات متحده، هیچ نشانی از انتشار قابل توجه متان در ۱۵ هزار سال گذشته در این منطقه یافت نشد.

به نظر می‌رسد یکی از دلایل سقوط هواپیماها و واژگونی کشتی‌ها در گذشته در این منطقه، وقوع طوفان‌های زیاد بوده است؛ آنهم در دورانی که هنوز خلبانان و کاپیتان‌های کشتی‌ها ابزارهای دقیقی برای پیش‌بینی آب و هوای بد نداشتند.

نتایج یک مطالعه جدید نیز نشان داد طوفان‌های همگرایی که در این منطقه روی می‌دهد، گاه امواج سرکشی به ارتفاع ۳۰ متر ایجاد می‌کند که می‌تواند حتی شناورهای بزرگ را غرق کند.

شبیه‌سازی‌های آزمایشگاهی نیز تأیید کرد که چنین امواجی پتانسیل غرق شدن کشتی‌ها را دارند، با این وجود هیچ مدرکی وجود ندارد که آنها واقعاً در مثلث برمودا روی می‌دهند.

برخی ادعا می‌کنند که ناهنجاری‌های مغناطیسی باعث می‌شده که در گذشته ملوانان و خلبانانی که با قطب‌نما حرکت می‌کردند، از مسیر خارج شوند.

اگرچه تا کنون چنین ناهنجاری‌هایی شناسایی نشده، اما گمان می‌رود در اوایل قرن بیستم، شمال جغرافیایی واقعی و شمال مغناطیسی در مثلث برمودا همسو شدند که می‌توانسته منجر به خطاهای ناوبری شود.

گارد ساحلی ایالات متحده نیز هیچ خطر خاصی را در مثلث برمودا شناسایی نکرده است. همچنین یک مطالعه در سال ۲۰۱۳ میلادی که خطرناک‌ترین آب‌ها برای کشتیرانی را فهرست کرده بود، این منطقه را در فهرست خود قرار نداده است.

آمارها نیز نشان می‌دهد که با وجود حجم بالای ترافیک هوایی و دریایی همچنین طوفان‌های مکرر، از مثلث برمودا تعداد غیرعادی از تصادف و خرابی‌ گزارش نشده است.

شاید دلیل واقعی جلب شدن توجه‌ها به این منطقه، این باشد که مردم بطور طبیعی به سمت رمز و راز کشیده می‌شوند و به همین دلیل گزارش‌ها از ناپدید شدن‌ها، توجهات زیادی را به خود جلب می‌کرده است.

از قدرت این باورهای اسرارآمیز در سال‌های اخیر کاسته شده است؛ شاید به این دلیل که فناوری‌های مدرن به ما اجازه می‌دهد ترافیک‌های هوایی و دریایی را با دقت بیشتری ردیابی کنیم.

منبع:‌یورونیوز

tags # مثلث برمودا سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! اتفاق عجیب که همزمان با انقراض دایناسورها در زمین رخ داد! (تصاویر) کشف پرنده‌ عجیبی که سمت راست بدنش نر است و سمت چپش ماده!

دیگر خبرها

  • کام شیرینی فروش میبدی تلخ شد
  • معمای «مثلث برمودا»
  • نمایی از دریاچه طبیعی کیو خرم آباد + تصاویر
  • حمله خرس خرابکار به کندو‌های زنبورداران در بانه (فیلم)
  • علم چگونه معمای «مثلث برمودا» را حل کرد؟
  • اقامت در مجموعه آب درمانی محلات ۵۷ درصد افزایش یافت
  • زریبار؛ بزرگترین دریاچه آب شیرین جهان، پذیرای گردشگران + فیلم
  • قدردانی استاندار و مدیرکل میراث فرهنگی کردستان از سوخت‌رسانی نوروزی
  • ظرفیت های گردشگری روستای «طولاب» ایلام در انتظار سرمایه گذاری
  • (ویدئو) حمله خرس خرابکار به کندوهای زنبورداران در بانه