Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-06@03:01:53 GMT

امضاء همکاری بین استاندارد ایران و روسیه

تاریخ انتشار: ۸ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۷۴۳۶۶۴

در حضور روسای جمهور ایران و روسیه، اسناد همکاری‌های راهبردی بین دو کشور در حوزه‌های مختلف از جمله سیاسی، اقتصادی، مالی و بانکی، حمل و نقل و شهرسازی، فناوری ارتباطات، نیرو، انرژی و استاندارد به امضاء رسید. به گزارش دفتر روابط عمومی و ارتباطات بین الملل سازمان ملی استاندارد ایران، مرکز ملی تایید صلاحیت ایران وابسته به سازمان ملی استاندارد و خدمات فدرال تاییدصلاحیت روسیه به منظور تسهیل تبادل کالا، خدمات و توسعه همکاری‌ها در زمینه تاییدصلاحیت به تفاهم رسیدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به موجب این تفاهم‌نامه، همكاري و زمینة تبادل دانش و تجربيات میان دو طرف برای استقرار و برقراری سيستم تاييدصلاحيت بر اساس استانداردهاي بين‌المللي، توسعه خواهد یافت. همچنین به منظور ايجاد هماهنگي در مقررات و روند اجراي خدمات تاييدصلاحيت براساس فرآیندهای مجامع بین‌المللی، سازوکار مشاوره منظم تشكيل خواهد شد.به روز رسانی، مستندسازي و عملیاتی کردن سيستم تایید‌صلاحیت، ارائه كمك‌هاي فني روزآمد در كاليبراسيون و برقراری قابلیت ردیابی، تبادل تجربیات و اقدامات در استفاده از سیستم‌های الکترونیکی از مهمترین همکاری های فنی ژیش بینی شده در این تفاهم نامه است.
بر اساس این گزارش، در این تفاهم‌نامه بر تبادل و به کارگیری دانش فني و تجربيات در زمينه گواهي محصول از جمله استاندارد حلال و همچنين گواهي سيستم مديريت، به ویژه در حوزه سيستم‌هاي مديريت كيفيت و زيست‌محيطي، به روزرساني ساختار سازماني، قوانين و روشهای اجرایی و فرآیند‌های تاییدصلاحیت منطبق بر ضوابط و الزامات مجامع بین‌المللی تاکید شده است. این یادداشت‌تفاهم شامل یک مقدمه و 7 بند با اعتبار اجرایی 5 ساله در حضور روسای جمهوری دو کشور ایران و روسیه به امضای نیره پیروزبخت، رئیس سازمان ملی استاندارد ایران و الکسی خرسنتسوف، رییس خدمات فدرال تایید‌صلاحیت روسیه رسید.انتظار می‌رود با امضای این تفاهم‌نامه و دیگر تفاهم‌نامه‌های امضا شده در این سفر، همکاری دولت‌های ایران و روسیه در زمینه‌های مختلف، به ویژه در زمینة تجاری و مبادلات کالا و خدمات با جهش چشمگیری مواجه شود. در این سفر دو روزه آقایان نهاوندیان، رییس دفتر رئیس جمهوری، واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، زنگنه وزیر نفت، نعمت‌زاده وزیر صنعت معدن تجارت، ظریف وزیر امور خارجه، سیف رییس کل بانک مرکزی، خانم‌‌ پیروزبخت، رییس سازمان ملی استاندارد ایران و تعدادی دیگر از مسئولان عالی‌رتبه و روسای تشکل‌ها و انجمن‌های بخش خصوصی، دکتر روحانی، رییس جمهور را همراهی می‌کنند.

منبع: فرارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۴۳۶۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱۰ روبلی تجار برای کد استاندارد صادرات کالا به اوراسیا

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی مظهری مدیرعامل مرکز ملی شماره گذاری کالا و خدمات ایران، گفت: این مرکز متولی شماره گذاری کالا و خدمات است که طی ۲۸ سال گذشته بارکدهای بین‌المللی که در فروشگاه‌ها اسکن و استفاده می‌شود، توسط این نهاد صادر شده و در همه دنیا با پیش شماره ۶۲۶ قابل شناسایی هستند؛ این کدها، مشخصات تولید کننده و مشخصات را ارائه می‌دهد؛ بر همین اساس ۷.۵ میلیون قلم کالا در کشور شماره گذاری شده و بسیاری از این کالاها به کشورهای دیگر صادر می‌شوند.

وی ادامه داد: عده‌ای ادعا می‌کردند، زمانیکه امکان صادرات به کشورهای اوراسیا داشتند، باید به الزام زمانی در استانداردی طی کنند؛ به همین دلیل باید بسته بندی‌های نو را مجدد جدا و برچسب‌های جدید را روی کالا نصب می‌کردند. انجام این فرآیند موجب آشفتگی بسته‌بندی می‌شد.

مدیرعامل مرکز ملی شماره گذاری کالا و خدمات ایران در مصاحبه رادیویی تصریح کرد: برای همین مساله ذکر شده، در حاشیه نمایشگاه اکسپو تهران پیگیری‌هایی برای برگزاری جلسه با نماینده این نهاد بودیم تا در ایران نمایندگی مرتبط به این استاندارد دایر شود؛ پس از این مذاکرات، جلسه‌ای با رایزن اقتصادی ایران در روسیه و مدیران توسعه و تجارت تفاهم نامه‌ای با این شرکت که استاندارد اتحادیه اوراسیا داشته امضا کردیم تا نمایندگی ایران در این شرکت فعال و استاندارد روی کالا در کشور ایران اعلام شود.

مظهری خاطرنشان کرد: یکی از کدهایی که در این کالاهای صادراتی الزام داشت، «ایران کد» بود که پیش نیاز آن، کد استاندارد است؛ در نتیجه اگر کالایی برچسب استاندارد دارد، قطعاً شروط لازم استاندارد اوراسیا آسیا یا (EAC) را نیز دارد.

این مسؤول افزود: البته این تفاهم‌نامه موجب تعامل با نمایندگی می‌شود و دیگر در گمرکات کشورهای اوراسیا معطلی رخ نخواهد داد.

وی گفت: مزیتی که ایجاد شده آن است که تجار ایران باید در کشورهای طرف برای هر کالا ۱۰ روبل هزینه این استاندارد را پرداخت کنند اما در ایران این هزینه به شکل ریالی دریافت می‌شود که این هزینه هم به سود تجار است و از سوی دیگر مانع خروج ارز کشور خواهد شد و هزینه تجار را نیز به یک دهم می‌رساند.

کد خبر 6096116

دیگر خبرها

  • دانشگاه بین‌المللی چابهار و موسسه جغرافیای دانشگاه تهران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری‌ میان کاخ گلستان و پژوهشگاه میراث فرهنگی
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب
  • خط ریلی زاهدان-کویته نیازمند تبدیل تفاهم‌نامه به قرارداد عملیاتی
  • پرداخت ۱۰ روبلی تجار برای کد استاندارد صادرات کالا به اوراسیا
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری والیبال ایران و عمان
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری فدراسیون‌های والیبال ایران و عمان
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری فدراسیون والیبال ایران و عمان
  • انعقاد ۱۳ پیش تفاهم‌نامه گردشگری در غرفه فارس در نمایشگاه ایران اکسپو