Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - ليلا اوتادي | سعيد سهيلي مي‌گويد: من از خانم اوتادي گله ندارم اما از آدم‌هايي مانند آقاي افخمي که ريش‌شان را در اين عرصه سفيد کرده‌اند و سني از آنها گذشته، توقع مي‌رود هر حرفي را نزنند و حرف‌هايشان سنجيده‌تر و دقيق‌تر باشد.


ليلا اوتادي
سعيد سهيلي کارگردان فيلم سينمايي گشت 2 که در گفت و گويي که با ايلنا داشته گفت و گويي را درباره صحبت‌هاي ليلا اوتادي و مافيا در سينماي ايران داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


چندي پيش ليلا اوتادي با حضور در برنامه هفت درباره سينماي ايران به مجري برنامه بهروز افخمي به گفت و گو  نشست. و در آن صحبت‌هايي کرده بود.

سعيد سهيلي در مصاحبه با ايلنا در اينباره گفت.
 در برنامه هفت به خبرنگاران توهين شد و آقاي افخمي گفت خبرنگاران بي‌تربيت هستند. خانم اوتادي هم از مافياي بازيگري گفت. يک خانم کوچولو که مادرش کارگردان و پدرش تهيه‌کننده است. نظر شما درباره اين گفته‌ها چيست؟

من از خانم اوتادي گله ندارم اما از آدم‌هايي که ريش‌شان را در اين عرصه سفيد کرده‌اند و سني از آنها گذشته، توقع مي‌رود هر حرفي را نزنند و حرفهايشان سنجيده‌تر و دقيق‌تر باشد. از بازيگر کم‌تجربه و نپخته‌اي مثل خانم اوتادي خيلي انتظار نمي‌رود که روي آنتن زنده اشتباه نکند. خيلي هم نبايد روي اين قضيه زوم کرد. شايد خانم اوتادي بعد از برنامه متوجه شده باشد که حرفش غلط است يا غلط بيان شده است. اما از آقاي افخمي با تجربه‌اي که دارد انتظار مي‌رفت که همه را با يک چوب نراند و کمي با دقت‌تر اظهاراتش را راجع به خبرنگاران بيان کند. فکر مي‌کنم اگر خبرنگاران و منتقدان و مطبوعات نباشند واقعا سينما مي‌لنگد. بخش زيادي از اطلاع‌رساني؛ توان و قدرت جذب مخاطب سينما بستگي به رسانه داند و سينماگران به رسانه نيازمند هستند. اين دو گروه مکمل هم هستند و بايد نگاه خوبي به هم داشته باشند.
در بحث تهيه‌کنندگي خيلي از صحبت‌ها درست نيست يا درست بيان نمي‌شود يا خيلي از صحبت‌هاي حتي درست را نبايد بيان کرد يا بايد به موقع و با يک ادبيات درست‌تري آنها را بيان کرد. قرار نيست که اگر ايرادي مي‌گيريم خيلي سريع و با کنايه باشد تا همه متوجه شوند که منظور ما کيست.
ليلا اوتادي و حرف هاي جنجالي او در برنامه هفت
ليلا اوتادي، بازيگر سينما و تلويزيون در برنامه هفت درخصوص حضور در عرصه بازيگري گفت: من سينما را بدون هيچ پشتوانه خانوادگي شروع کردم. روابط و موروثي بودن در سينما نيز مانند همه مشاغل در ايران است و بيشتر به فرزندان خود نقش مي دهند! اما من نه پدر تهيه کننده و نه مادر کارگردان دارم و تا اينجا با تلاش خود پيش آمدم.
در ايران برخلاف دنيا عموما براي بازيگران جوان خانم نقش هاي خوب نوشته نمي شود. براي خانم هاي مسن نقش هاي بهتري وجود دارد. من هميشه مي گويم اتفاقا پيري در سينماي ايران خوب است و اميدوارم زودتر به سني برسيم که نقش هاي خوب براي ما نوشته شود.
من شخصا به مافياي بازيگري در سينماي ايران به اين صورت که کسي را در ليست سياه قرار دهند يا بلاک مي کنند اعتقاد ندارم. بلکه بيشتر راس هرم هايي وجود دارند که سعي مي کنند عوامل را آنگونه که مي خواهند بچينند. اين اصولا درباره تهيه کنندگان نيست و دو سه نفر بازيگر مرد و اخيرا يک خانم کوچولو مافياي سينماي ايران شده اند!

براي من بسيار عجيب است که چطور يک خانم جوان در سن و سال من مي تواند اين چنين کست بچيند و عوامل جلو و پشت دوربين را تعيين کند!
من تاکنون در هيچ يک از مراسمات جشنواره فيلم فجر در اين 15 سال شرکت نکرده ام، چون فکر مي کنم در آنجا نيز مافيا وجود دارد. هرچند ممکن است اين اظهارنظر من سبب شود براي هميشه به من جايزه ندهند اما برايم مهم نيست.
خبرنگاران سينمايي باسواد تعداد معدودي هستند و هميشه سعي کرده ام از اين فضاها دوري کنم.
من با مسئله که تنها 5 نفر هستند که از يک فيلم به فيلم بعدي مي روند مخالفم و هيچ گاه درون يک مافيا نرفته ام. معتقدم اين شيوه انتخاب کست سبب مي شود مردم کم کم خسته شوند و شکستن نقش ها براي هم بازيگران و هم مردم جذاب خواهد بود.

من به شخصه سعي کرده ام بدون اين روابط در سينما کار کنم. يا خدا مي خواهد يا نمي خواهد. فکر مي کنم نهايتا از انتخاب ها، تقديرها و زندگي اش آنچه که خدا خواسته راضي باشد
همچنين ليلا اوتادي، بازيگر سينما و تلويزيون در برنامه هفت گفت: به فيلم «شير تو شير» ابراهيم فروزش اجازه اکران ندادند. ايشان کارگردان بسيار بزرگي هستند و استاد بسياري از اساتيد امروز سينماي ايران هستند. فيلم قبلي ايشان نيز امکان اکران نگرفت. شايد تهيه کننده اين فيلم ها در مافياي سينماي ايران نبودند.
اينکه ما هر سال سيمرغ بازيگري را به بازيگري مي دهيم که تنها مي تواند گريه کند، ديگر چه چيز دارد؟ حقيقتا هيچ چيز! در حوزه کمدي، خنداندن و… توانمندي خاصي ندارند و تنها مي توانند گريه کنند!

من حقيقتا عاشق کار خانم معتمدآريا هستم. خانم سوسن تسليمي را نيز دوست دارم. البته آن خانم کوچولوي مافيا بازيگر خوبي است.اخيرا يک “خانم کوچولو” مافياي سينماي ايران شده است! بسيار عجيب است که چطور يک خانم جوان مي تواند اين چنين عوامل جلو و پشت دوربين را تعيين کند!
آنطور که مطلع شده ام نقشم در فيلم «آزاد به قيد شرط» کم شده است اما چون من در جشنواره نمي روم فيلم را هنوز خودم نديده ام.

وقتي ليلا اوتادي مدل تبليغاتي برند لوکس لامبورگيني مي شود
ليلا اوتادي با انتشار عکس زير نوشت: ميخوام بانوع متفاوتى از مدلهاى مدرن و زيباى ساعت، عينك و... آشناتون كنم.
يه برند متفاوت وخاص كه درلوكيشنى بينظير به شما ارائه ميشه: لامبورگيني

بيوگرافي ليلا اوتادي

نام:ليلا
نام خانوادگي:اوتادي
تاريخ تولد:1362/5/14
محل تولد تهران
تحصيلات:فارغ التحصيل معماري داخلي
------------------------------------------------
 
ليلا اوتادي متولد 14 مرداد 1362 در محله شميران ، تهران داراي مدرک معماري داخلي از دانشگاه هنر تهران است.

کودکي ليلا اوتادي
ليلا اوتادي در سال 1381 با بازي در فيلم چشمان سياه به کارگرداني ايرج قادري وارد عرصه بازيگري شد. او با بازي در سريال مهر و ماه سيد فياض موسوي ديده شد.

عطر ليلا اوتادي 
فيلم چپ دست به کارگرداني آرش معيريان، نويسندگي بهمن معتمديان و تهيه کنندگي منوچهر زبردست و داريوش بابائيان ساخته سال 1384 است. داستان در اين فيلم ليلا اوتادي نقش دختري فراموشکار را بازي ميکند که مشکلات عديده اي را به وجود مي آورد.

ليلا اونادي در سال 1385 اولين کار مناسبتي خود را در سريال آخرين گناه به کار گرداني حسين سهيلي زاده بازي ميکند. اين سريال در ميان سريال هاي ماه رمضان 1385 از بقيه محبوبتر بوده است و موضوع آن حول محور چشم برزخي مي گردد.
موضوع داستان بدين ترتيب است که دکتر اکرمي، که فردي وارسته و با ايمان است قبل از مرگش وصيت مي کند که قرنيه چشمش به عبدالله صدوق که او نيز فرد متديني است برسد. اما رويا دختر دکتر اکرمي با اصرار فراوان چشم پدر را به چشم نامزدش دکتر مودت که او نيز مشکل بينايي دارد پيوند مي زند.
ليلا اوتادي با بازي در فيلم باغ قرمز به کارگرداني امير سمواتي و نويسندگي پريچهره سهيلي در سال 1388 در کنار امين تارخ ايفاي نقش کرد.
سگ هاي پوشالي اولين تجربه کارگرداني رضا توکلي بود که در آن ليلا اوتادي به همراه نيما شاهرخ شاهي و فرزاد فرزين ايفاي نقش کرد.

سريال زخم نام سريال مسعود آب پررور است که ليلا اوتادي در آن نقش يک سروان نيروي انتظامي را بازي ميکند.
داستان سريال زخم :درباره سروان الهام پويا با (بازي ليلا اوتادي ) است که دانش آموخته روانشناسي و فارغ التحصيل دانشکده افسري بوده و به عنوان مشاور و مددکار در کلانتري 132 مشغول به کار مي شود. او که به خاطر انتخاب چنين شغلي به شدت با پدرش دچار مشکل است، حالا در مواجهه با چالش هاي اجتماعي درگير معضلات و مشکلات بزرگتري مي شود…
سلام‌سينما
اخبار مرتبط:
سلفي ليلا اوتادي با مهران غفوريان و ... + عکس
پوشش ليلا اوتادي 32 ساله در کشور هاي ترکيه و قبرس
جشن تولد 33 سالگي ليلا اوتادي با کيک هاي مختلف! +عکس
عکس ليلا اوتادي روي بيلبوردهاي تبليغاتي عراقي!
عکس دردناکي که ليلا اوتادي منتشر کرده است!
لباس هاي زنانه و مردانه ترک اصل | ويژه نوروز 96
اگر مي خواهيد در ميهماني هاي نوروز متفاوت باشيد| نوروز 96

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۴۴۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عمو کاووس نون خ چگونه بازیگر شد؟!

یکی از نقاط عطف مجموعه «نون‌خ» در همه فصل‌ها حضور شخصیتی به نام عموکاووس با بازی ماشاءا... وروایی است که به‌نوعی بزرگ روستاست و اهالی به او احترام می‌گذارند. این شخصیت در سری جدید سریال که این شب‌ها روی آنتن است، با سایر هم‌محله‌ای‌هایش همراه و همسفر شده و در سفر به چابهار ماجراجویی‌ها و اظهارنظرات خودش را دارد.

او با آن گویش شیرین کردی موقعیت‌های کمدی خوبی را در سریال خلق می‌کند. گرچه در این سری کاراکتر وحید با او شوخی‌های بیشتری دارد و مدام سر‌به‌سر او می‌گذارد و همین کل‌کل‌هایی که با هم دارند، باعث شده تا به شیرینی و نمک این کاراکتر اضافه شود. وروایی سال‌های بسیاری است که در حوزه بازیگری فعالیت می‌کند و اغلب فعالیت‌هایش در صداوسیمای استان کرمانشاه بوده است، اما با بازی در نون‌خ مورد توجه مخاطبان بسیاری قرار گرفت و به یکی از شخصیت‌های دوست‌داشتنی سریال تبدیل شد. همان‌طور که گفته شد از سوی دیگر مقابل این شخصیت، وحید با بازی سیدحسین موسوی قرار دارد که بده‌بستان‌های کلامی نمکی با همدیگر دارند. هر یک از این شخصیت‌ها، از یک نسل هستند و زوج کمدی خوبی را شکل دادند. گفت‌وگویی با این دو بازیگر داشتیم که در ادامه می‌خوانید. 

آقای وروایی، شما از هنرمندان باسابقه و باتجربه عرصه بازیگری هستید، اما به یکباره با سریال نون‌خ به شهرت و محبوبیت رسیدید. فکر می‌کنید این سریال چه ویژگی‌ای داشت که باعث شد بازیگرانش این همه دیده شوند و مورد توجه قرار گیرند؟

فصل اول سریال نون‌خ تقریبا از شش سال پیش آغاز شد و پایه‌گذار آن آقای سعید آقاخانی، آقای فرجی به‌عنوان تهیه‌کننده و امیر وفایی نازنین به‌عنوان نویسنده این سریال بودند. چون من نظامی بازنشسته هم هستم از سال ۱۳۶۱ در رادیو و تلویزیون کرمانشاه جذب شدم. خاطرم می‌آید در سال‌های بسیار دور در فیلم «فاتحین صحرا» باید یگان چتربازی می‌آمدند و کار پرش‌های هوایی را انجام می‌دادند و من هم یکی از کسانی بودم که انتخاب شدم. بعد از انقلاب از سال ۱۳۶۱ در تلویزیون جذب شدم و در مرکز خودمان کار‌های بسیار فاخری را می‌ساختیم و آنها را به شبکه‌های مختلف می‌سپردیم. مثلا مجموعه مستندی به نام «کرمانشاه در جنگ» را برای مرکز کرمانشاه ساختیم و شبکه‌های گوناگون هم آن را پخش کردند. در مستندی به نام «در مسیر سیمره» که رودخانه عظیمی است که به کرخه ریخته می‌شود، تمام روستا‌هایی را که در حاشیه این رودخانه بود، به تصویر کشیدیم و به تمام زمینه‌های فعالیت آنها از دیرباز پرداختیم و به یاد دارم که هر چهار شبکه این سریال را پخش کردند.

چطور شد سر از نون‌خ درآوردید؟ با آقای آقاخانی دوستی و آشنایی قدیمی داشتید؟

چهار، پنج سال پیش دوستان من سیروس میمنت و مصطفی تنابنده نازنین، برای گرفتن تست بازیگری به کرمانشاه آمده بودند. این موضوع به گوشم رسید. من رفته بودم که دوستم را ببینم و به پیشنهاد خودشان تست دادم و انتخاب شدم تا هفته بعد به تهران بیایم. به تهران آمدم و شخصیت به دل سعید آقاخانی نازنین به عنوان کارگردان این کار نشست. البته هفت، هشت نفر دیگر هم برای نقش کاووس آمده بودند، اما شاید من تنها کسی بودم که توانستم منویات ایشان را در مورد عمو کاووس که جویا بود، اجابت کنم. بعد از آن سال با کمک خود ایشان و تجربیاتی که از بزرگان این قبایل و روستا‌ها داشتم سعی کردم به همه اینها بپردازم و واقعا جا دارد از امیر وفایی عزیز بگویم که احساس می‌کنم منطقه غرب را به‌خوبی می‌شناسد. ایشان بعضی از اصطلاحات را که من فقط از بزرگان خودم مثلا از پدربزرگم شنیده بودم مثل مردآزما، گرین گوش و دوالپا که از اصطلاحات و افسانه‌های کردی هستند، برای من به صورت تصویری نوشته بود. اطلاعات عمومی او بسیار قوی و میزان مطالعه‌اش بسیار زیاد است و همه این ارزش‌های فرهنگی، قصه‌ها، روایت‌ها و داستان‌گونه‌ها را در ذهن داشت و در فیلمنامه‌اش آورده بود و ما از گویش این کار نهایت استفاده را بردیم. سعید آقاخانی هم که خود دستی بر آتش دارد، سربلند است و خودش کرد و از جنس ماست. به همین دلیل تسلط زیادی روی این فرهنگ و زبان دارد.
 
فکر می‌کنید سعید آقاخانی به‌واسطه شناختی که از این قوم دارد، توانسته به‌خوبی کرد‌ها را به‌واسطه این سریال به مخاطب معرفی کند؟

سریال‌هایی که راجع به قومیت‌ها ساخته می‌شوند معمولا روی لبه تیغ هستند. دیده‌ایم که خیلی‌ها در این مسائل زخمی شده‌اند، اما سعید آقاخانی به پاس هوشیاری، توانایی و قابلیت و توجه ویژه‌ای که به این مسائل دارد، نگذاشته است صدمه‌ای به سریال وارد شود. خدا را شکر برای پنجمین سال است که ما به دل بیننده‌های جان نشسته‌ایم. امروز وقتی از خانه بیرون می‌آیم شاید حداقل ۶۰ ــ ۵۰ خانواده فرهیخته از دیار خودم یا از کردستان عزیز، لرستان و از ایلامی‌هایی که همه خودشان از جنس ما، قصه‌گو و روایت‌گوی دیار ما هستند جلوی مرا می‌گیرند و عکس‌هایی به یادگار با کاووس دارند که به آن علاقه‌مندند و خوشحالند که او شخصیت بزرگ روستایی است که حرفی برای گفتن دارد.
 
کلیت سریال چقدر توانسته در این پنج فصل، این اقلیم را بیشتر به مردم بشناساند و باور‌ها و تصورات غلط را که برای عده‌ای به وجود آمده از بین ببرد و تصویر زیباتری از استان، فرهنگ و آداب و رسوم آن به مخاطب ارائه کند؟

طی چهار سال گذشته نوشته‌های سعید آقاخانی و در کنار او امیر وفایی، حول محور مسأله کرد بود و این کرد حرف و حدیث‌های زیادی برای دیده شدن با خود دارد؛ مسائل زندگی، روزگار، دامداری، باغداری و حتی سیاست‌شان. امروز شورا‌ها بر یک‌سری از مسائل روستا‌ها تأثیر بسیاری می‌گذارند و باید این توانایی و قابلیت را داشته باشند که روستای‌شان را هرچه جذاب‌تر، فرهیخته‌تر و دیدنی‌تر کنند تا جزو میراث‌های فرهنگی قرار بگیرند و توریسم محور باشند. این دو عزیز واقعا توانسته‌اند اینها را به اثبات برسانند. ما به روستا‌هایی رفتیم و آنها را به تصویر کشیدیم که برای مخاطبان جالب بود. مثلا خیلی‌ها از من می‌پرسند دره اژد‌ها در دیار شماست؟ هیچ کجای عالم چنین جایی را ندارد. وقتی پالنگان را خصوصا در روز‌هایی که دف‌زنان بر فراز پشت بام‌ها نوروزخوانی می‌کنند می‌بینید، شاید چنان توریسم محور شده باشد که سالانه ده‌ها هزار نفر برای دیدن چنین جاذبه معماری به آنجا بیایند. حتی معماری پلکانی خانه‌های پالنگان واقعا در هیچ کجا نمونه‌ای ندارد و صد‌ها نمونه از این زیبایی‌ها در دیارمان نهفته است. روی هم رفته اینها فقط توسط سریال نون‌خ شناخته شده است.

خودتان چقدر تاثیر این سریال را در جذب گردشگر دیده‌اید؟

تازه فقط در شات هوایی در تیتراژ نقاطی مثل بیستون، آناهیتا، گور دخمه‌های بهرام گور، طاق بستان و هورامانات خودمان را معرفی کردیم. سعید عزیز توانسته همه اینها را نشان دهد و امیر وفایی به آنها اشاره‌ای داشته باشد. امسال سیستان‌وبلوچستان عزیز و سربلند را هم داشتیم. ما به خاطر بازی در این سریال در آنجا مستقر شدیم و سختی آب و هوایی و سختی کار بسیاری داشتیم.
 
اتفاقا می‌خواستم بدانم کار در چابهار چطور بود؟ این‌که شما از غرب با آن آب‌وهوای سرد به سمت جنوب کشور که هوای گرم و شرجی دارد، رفتید که باید تجربه جالبی برای‌تان باشد؟ 

من ساکن کرمانشاهم یعنی از غرب به شرق رفتیم و دمای بالای ۶۵ درجه را متحمل می‌شدیم. بعضی مواقع بچه‌ها آنجا آسیب می‌دیدند. پشه‌هایی بود که به گریمور ما آزار رسانده بود و یک هفته به تهران آمد و بستری شد و دوباره به ما پیوست. اتفاقاتی هر از چند گاه برای بچه‌ها می‌افتاد و از درمانگاه‌های آنجا سر در می‌آوردند. هم آقای فرجی از تهران دکتر آورده بود و هم یک تیم پزشکی محلی داشتیم که شبانه‌روز در هتل ما مستقر بودند تا در صورت نیاز، دارو و درمان در اختیار بچه‌ها قرار دهند و سلامت آنها را برای روز‌های کاری حفظ کنند. با این حال ما واقعا از کار لذت بردیم. در مجموع هدف این بود که ما سیستان‌وبلوچستان و چابهار را با همه عظمت‌هایش و کرمان را با تمام زیبایی‌هایش تا حد توان و بضاعت به تصویر بکشیم و اینها از نگاه آقای امیر وفایی و سعید آقاخانی نشأت می‌گیرد. من در استان پهناوری هستم و در گردشی که در ایام عید در چهار استان هم زبان اطراف؛ یعنی ایلام، کردستان، لرستان و همدان داشتم، همه بالاترین میزان پذیرش را به سریال نون‌خ داده بودند و به حقیقت می‌گویم حرفی برای گفتن داشت. جای خالی خیلی از کار‌هایی که باید انجام بگیرد را پر کرد، دیده شد و تلویزیون به خود بالید که سریالی را ساخته که به نبوغ بالایی رسیده، می‌تواند تداوم داشته باشد و بینندگان جان هم لذت ببرند.

در فصل جدید، این سفر جاده‌ای باعث شد که کرمانی‌ها و سیستان‌و‌بلوچستانی‌ها و اتحاد اقوام و ارتباط خوب آن دو قوم با هم و مهمان‌نوازی آنها را ببینیم. می‌شود گفت همه اینها جزو نکات مثبت سریال هستند.

واقعا در آنجا پیرزن و پیرمرد‌هایی که سن بالایی داشتند، نون‌خ را از خودشان می‌دانستند، یعنی می‌گفتند ما چنین آدم‌هایی را سال‌های سال در کنار خودمان داشته‌ایم، ولی امروز شما آنها را زنده کرده‌اید و ما چقدر ذوق‌زده شدیم و احساس خوبی داریم! فرهنگ مهمان‌نوازی، فرهنگ غنی آداب و رسوم آنها از پوشش و خورد‌وخوراک گرفته تا برخورد شعورمندانه و پر از معرفت‌شان همه و همه چیز‌هایی است که به نظرم رسید. من به بچه‌های خودم هم می‌گویم اگر هر ایرانی یک‌بار به چابهار نرود عمرش را باخته است. باید برود و کوه‌های مریخی را ببیند و این‌که خداوند عظمت خود را در کجا پیاده کرده است.
 
فکر می‌کنم بازی در فصل پنجم این سریال برای خودتان هم تجربه جالب و جدیدی بود. این طور نیست؟

بله. اگر سال‌های آینده کاری انجام شود و به این قومیت‌ها بپردازند، هم بیننده راضی است و هم بازیگرانی که در کنار سعید آقاخانی عزیز یکدست شده‌اند می‌توانند این فرهنگ‌ها را یکی پس از دیگری با دل و جان به سمع و نظر بیننده‌های عزیزشان برسانند.
 
اتفاقا تجربه پایتخت، نون‌خ و سریال‌هایی از این دست ثابت کرده که مردم به تماشای مجموعه‌ای که درباره اقوام مختلف ساخته می‌شود، بیشتر علاقه دارند.

دقیقا همین‌طور است. وقتی مردم را می‌بینیم و با آنها برخورد داریم، در اولین جمله به ما می‌گویند از این سریال‌ها زیاد بسازید. انتظار دارند ما در ارتباطی که با دکتر جبلی داریم به ایشان بگوییم از این کار‌ها بیشتر ساخته شود تا ایران را بهتر بشناسیم و به آن ببالیم. اصلا فکر کرده‌ایم چرا بچه‌ها را که به خارج از کشور می‌فرستند، سرخورده می‌شوند و بعد با دست خالی برمی‌گردند؟ بگذارید با این سریال‌ها ایران‌شناسی خوبی داشته باشیم. ایران ما این‌قدر جاذبه‌ها و فرهنگ‌های زیبا در درون خود دارد که واقعا می‌گویم، ما هیچ کاری هنوز برایش نکرده‌ایم. ما ابتدایی‌ترین قدم را به همت آقای فرجی، امیر وفایی نازنین و سعید آقاخانی برداشتیم و ان‌شاء‌ا... این امکان فراهم شودکه بتوانیم قومیت‌ها و سرزمین‌های دیگری را توسط سریال خودمان به مخاطبان بشناسانیم.
 
در سری جدید سریال شاهد هستیم که وحید کمی بیشتر سر‌به‌سر عموکاووس می‌گذارد، اما در مصاحبه‌ای که با ایشان داشتم، گفتند وحید با این‌که خیلی شوخی و شیطنت و عموکاووس را اذیت می‌کند، در مواردی سعی دارد احترام او را نگه دارد. می‌توان گفت همین احترام به بزرگ‌تر جزو ویژگی‌های این سریال است.

بله، اجازه دهید یک خاطره شیرین برای‌تان بگویم. آقای فرجی ما را به مشهد دعوت کرده بود و یک شب که به زیارت رفته بودیم، به علت شلوغی حرم از هم جدا شدیم و بعد هرچه حسین عزیز را صدا زدم، او را پیدا نکردم. دیدم با حال بدی، غمگین روی تخته‌سنگی نشسته و وقتی به‌اصرار جویا شدم، گفت چهار نفر یقه او را گرفته و گفته‌اند برای ما اصلا مهم نیست که این سریال است. این پیرمرد همشهری ماست و اگر او را اذیت کنی تو را به شهرمان می‌بریم تا مثل نمد با چوب بزنیمت (می‌خندد). تا این حد روی کاووس تعصب دارند. لازم است از حسین نازنین برای اخلاق خوبش تشکر ویژه‌ای داشته باشم که بسیار جوان مؤدب، محجوب و دوست‌داشتنی است و این‌قدر برای من عزیز و محترم است که دوست دارم با او رفت‌وآمد داشته باشم.
 
ارتباط آدم‌ها با هم در این سریال ارتباط خاصی است که دیده شد. صرف‌نظر از فیلم‌ها و سریال‌های‌مان، در ارتباطات واقعی رفت‌وآمد خانواده‌ها و همسایه‌ها با هم کمتر شده است، اما در این سریال آنها هوای یکدیگر را دارند و با هم در سفری همراه شده‌اند که سعی می‌کنند در مشکلات کنار هم باشند. این اتفاق خوب چقدر می‌تواند برای مخاطبان الگوی مناسبی باشد؟
واقعا زندگی ما در گذشته همین‌طور بود. در دوران کودکی وقتی به خانه می‌آمدم، می‌دیدم ۱۰ خانواده نشسته اند که همه را می‌شناختم و نسبت‌های‌شان را می‌دانستم. همه اینها مهمان دست اول ما بودند. یعنی جدا از خواهر‌ها و برادرها، این مهمان‌ها ارج و قرب بسیاری نزد خانواده‌های ما داشتند. یک چراغ زنبوری داشتیم که هر شب آن را به دستم می‌دادند و به خانه یکی از فامیل می‌رفتیم. من به‌عنوان گزارشگر تلویزیون کرمانشاه در کردستان خانواده‌های مرزنشینی را می‌دیدم که شب‌ها به روستا‌های آن طرف مرز عراق می‌رفتند، سر می‌زدند و از هم احوالپرسی و فرزندان‌شان باهم ازدواج می‌کردند و در شادی‌های هم شرکت داشتند. قوم‌های ما واقعا این‌طور بودند. یا مثلا ما برای یک عروسی به شیراز رفتیم و آن عظمت شیراز را دیدیم. باید به این مسائل که دارد به فراموشی سپرده می‌شود بیشتر پرداخت. 
 
از ارتباط خود با بازیگران دیگر سریال بگویید. فیلمبرداری که تمام می‌شود، چقدر حال همدیگر را جویا می‌شوید؟

شاید بتوانم بگویم ما با بچه‌هایی که در کنار هم هستیم، یک خانواده بسیار مهربان، عزیز و دوست داشتنی شده‌ایم. یعنی اگر هر روز احوال حمید آذرنگ نازنین، سعید آقاخانی و کاظم نوربخش را نپرسم، بدحال می‌شوم. همه با هم تا شروع بعدی در ارتباط هستیم، چون من در این سریال دوست‌های خوبی پیدا کرده‌ام. شاید برای‌تان جالب باشد بدانید بعد از سفری که به چابهار داشتیم از عید که کارمان تمام شده تا به حال ده‌ها تلفن از آن سرزمین داشته‌ام که با من تماس گرفته‌اند و دوست شده‌اند و من هم آنها را به‌عنوان یک دوست پذیرفته‌ام و اگر روزی بخواهم با خانواده به آنجا بروم به خانه همین دوستانی که در چابهار، زاهدان و کرمان پیدا کرده‌ام خواهم رفت. اینها بسیار جای شکرگزاری داردکه هم خودش حامل پیام است و هم خودمان در این گردش‌ها دوستان خوب و صمیمی پیدا کرده‌ایم.
 
معمولا مردم وقتی شما را می‌بینند، درباره عمو کاووس چه می‌گویند و نظرشان درباره شخصیت او چیست؟

شخصیت کاووس بزرگ آبادی و رئیس شوراست و حکم حکومتی دارد و شخصیت‌هایی مثل نوری و دیگران از رفتار و گفتار کاووس دفاع می‌کنند و به همین دلیل، هم و غم مسائل را دارد. مثلا دو سال پیش به موضوع فرزندآوری اشاره داشت و می‌گفت دخترهای‌مان را به بالادستی و آن سوی مرز ندهیم. دختران مال ایران هستند و در این سرزمین و این روستا باید زاد و ولد و فرزندآوری شکل بگیرد. من شخصیت کاووس را دوست دارم و فکر می‌کنم به دل بیننده هم نشسته است. 
 
یکی از نکات جالب عمو کاووس این است که با وجود این‌که بزرگ روستاست، اما بسیار به‌روز است و با جوان‌ها هم ارتباط خوبی دارد. همه این موارد در فیلمنامه لحاظ شده بود یا ایده‌هایی است که شما به نویسنده و کارگردان دادید؟

واقعا دلسوزی عمو کاووس این توانایی را به او می‌بخشد. حتی وقتی دریکی دو فصل قبلی به خاطر مشکلات چشمی که داشت به اشتباه جاناتان، گاو سلمان را کشت، اسب خود را به جای آن به او داد. این اهمیت، همدلی ومهربانی کاووس بی‌تردید به دل همه نشسته است، البته این موارد در فیلمنامه بوداما خب ماهم به‌عنوان بازیگر ایده‌هایی درکار داریم که به کارگردان و نویسنده ارائه می‌دهیم.

منبع: جام جم

tags # نون خ سایر اخبار آیا قدرت‌های فوق‌بشری واقعیت دارند؟ چطور انسان به این قدرت‌ می‌رسد؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • عمو کاووس نون خ چگونه بازیگر شد؟!
  • حمید سهیلی سرباز سینما بود/ راش‌هایی که اسناد تاریخی مهمی هستند
  • قابهایی شبیه به زندگی از جنس فلسفه و شعر و عرفان
  • منظور از «خانم بازیگر» در اعترافات تتلو که بود؟
  • حمید سهیلی خود را سرباز سینما می‌دانست/ آثار سهیلی اسناد تاریخی معتبری است
  • حمید سهیلی خود را سرباز سینما می‌دانست
  • شش فیلم داریوش مهرجویی در جشنواره مسکو‌ نمایش داده می‌شود
  • لیلا حاتمی شاید در ونیز
  • نقش متفاوت لیلا حاتمی در یک فیلم آمریکایی
  • فیلم ترنس مالیک با بازی لیلا حاتمی شاید در جشنواره ونیز