Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، غلامعلی خوشرو گفت: تاریخ سلاح‌های هسته‌ای یادآور زشت‌ترین واقعه تاریخ و بزرگ‌ترین نسل‌کشی و سوء‌استفاده از دستاورد علمی انسان است. انفجار سلاح‌های هسته‌ای توسط آمریکا در هیروشیما و ناکازاکی فاجعه‌ای انسانی با ابعاد بی‌سابقه به وجود آورد و امنیت بشری را با تهدیدی عظیم مواجه ساخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده ایران با انتقاد از کشورهای دارنده سلاح هسته‌ای گفت: خواست مشروع و مطالبه جدی جامعه‌ جهانی برای امحاء کامل سلاح‌های هسته‌ای توسط گروه انگشت‌ شماری از دولت‌ها که امنیت خیالی خود را بر ناامنی همگانی بنا کرده‌اند، نادیده گرفته شده است.

خوشرو افزود: متاسفانه تلاش‌های بین‌المللی و اسنادی مانند ان پی تی در بر طرف ساختن تهدید بزرگ سلاح‌های هسته‌ای توفیق نداشته‌اند و عمده‌ترین عامل این عدم موفقیت این است که کشورهای دارنده سلاح هسته‌ای هیچ اقدام جدی در اجرای تعهدات خلع سلاح هسته‌ای خود صورت نداده است و گمان ما این است که هرگز صورت نخواهد داد. کشورهای هسته‌ای با بی‌اعتنایی به مطالبه جهانی، مشغول مدرن‌سازی زرادخانه هسته‌ای خود و ساخت کلاهک‌های هسته‌ای جدید با قدرت تخریبی بیش‌تر هستند.

وی هم‌چنین به بایکوت این کنفرانس توسط کشورهای دارنده سلاح هسته‌ای اشاره کرد و گفت: کشورهای دارنده سلاح هسته‌ای در ماده ۶ ان پی تی تعهد بین‌المللی پذیرفته‌اند که در خصوص اقدامات موثر برای خلع سلاح هسته‌ای با حسن نیت مذاکرات لازم را انجام دهند. عدم شرکت آنها در این کنفرانس که برای مذاکره سند حقوقی ممنوعیت سلاح هسته‌ای برگزار شده است، نمونه عدم پایبندی به تعهدات ماده ۶ ان پی تی است.

نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد در خصوص دلایل شرکت جمهوری اسلامی ایران در این کنفرانس گفت: ایران به عنوان قربانی سلاح‌های شیمیایی به شدت خطر ناشی از وجود سلاح‌های کشتار جمعی را حس می‌کند و مصمم است که در تلاش‌های دیپلماتیک برای نجات بشریت از این خطر فعالانه مشارکت کند.

این دیپلمات کشورمان ضمن تاکید بر حمایت ایران از هدف کنفرانس، در بیان انتظارات کشورمان از این مذاکرات اظهار کرد: مذاکرات باید به انعقاد یک سند بین‌المللی که تملک، ساخت و تولید، آزمایش، انتقال، استقرار، مدرن‌سازی و استفاده از سلاح‌های هسته‌ای تحت هر شرایطی را به طور جامع ممنوع سازد.

نماینده دائم ایران تاکید کرد که این ممنوعیت‌ها باید با امحاء سلاح‌های هسته‌ای همراه باشد، زیرا بدون نابودی سلاح‌های هسته‌ای هیچ تضمین قطعی علیه استفاده از چنین سلاح‌هایی ایجاد نخواهد شد.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۴۶۰۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغازهمایش بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان

 رئیس انجمن هسته‌ای ایران در آیین آغاز به کار این کنفرانس بین المللی گفت: در این رویداد بین المللی با حضور ۵۰ پژوهشگر بین‌المللی از کشور‌های مختلف در زمینه آخرین دستاورد‌های به روز فناوری هسته‌ای بحث و تبادل نظر می‌شود.


جواد کریمی ثابت افزود: در این دوره از برگزاری این کنفرانس بین المللی استقبال پژوهشگران از داخل و حارج قابل توجه و بیش از انتظار است.


وی گفت: ۵۰۰ مقاله علمی به دبیرخانه این رویداد ارسال شده و استادان ۵۰ دانشگاه کشورمان در فرایند داوری این مقاله‌ها مشارکت دارند.


رئیس انجمن هسته‌ای ایران با بیان اینکه از بین مقاله ها، ۴۲۰ مقاله پذیرفته شد، افزود: ۱۰۰ سخنرانی علمی، ۱۶ میزگرد فنی و نشست‌های تخصصی در این رویداد ارائه می‌شود.

جواد کریمی ثابت، برگزاری این رویداد را در قالب ۱۳ محور و چهار بخش اصلی شامل سخنرانی علمی، میزگرد‌های تخصصی، نشست‌هایی با موضوع همکاری‌های علمی با موسسه‌های بین‌المللی و نمایشگاه آخرین دستاورد‌های فناوری هسته‌ای برشمرد و گفت: بیش از ۸۰ سخنران علمی در میزگرد‌ها حضور خواهند داشت.


رییس انجمن هسته‌ای ایران، برخی از محور‌های این کنفرانس را تغییرات اقلیمی و نقش موثر فناوری هسته‌ای برای رفع چالش‌های مرتبط با آن دانست و گفت: یکی از محور‌هایی که مورد استقبال پژوهشگران برای ارسال مقاله به کنفرانس قرار گرفت، کاربرد پرتو‌ها بویژه در زمینه رادیو دارو‌ها بود که کشورمان نیز در این زمینه موفق عمل کرده است.


جواد کریمی ثابت با اشاره به تجربه‌های کشورمان در زمینه رادیو داروها، کشاورزی هسته‌ای و تامین امنیت غذایی، افزود: برگزاری این کنفرانس فرصت خوبی برای به اشتراک گذاری این تجربه هاست.

در آغاز به کار نخستین کنفرانس بین المللی علوم وفنون هسته ای پیام دبیر فدراسیون هسته ای روسیه قرائت شد.

در بخشی از این پیام به دانش وفناوری ایرانی در توسعه فناوری هسته ای و کاربردی کردن آن در علوم وفنون مختلف و صنایع گوناگون اشاره شد.

همچنین در این پیام، توسعه همکاری دوجانبه در حوزه های چرخه سوخت ، رادیو داروها و زیرساخت ها هم توصیه شده است.

سی‌اُمین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران و نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای ۲۰۲۴ در اصفهان تا ۱۹ اردیبهشت در اصفهان ادامه دارد.


کاربرد پرتو‌ها (صنعت، پزشکی و محیط زیست)، راکتور‌های هسته ای، فیزیک هسته ای، اندازه گیری تشعشعات، ایمنی و امنیت هسته ای، تغییر اقلیم و نقش انرژی هسته‌ای و حکمرانی هسته‌ای از جمله محور‌های سی امین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران و نخستین کنفرانس بین المللی علوم و فنون هسته‌ای است.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • آغازهمایش بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان
  • ایران با اراده مصمم، فناوری هسته‌ای را گسترش خواهد داد
  • رافائل گروسی وارد تهران شد
  • اسلامی: آماده‌ انتقال فناوری‌ها را به سایر کشورها داریم
  • آماده انتقال دانش هسته ای به سایر کشورها هستیم
  • اسلامی از نمایشگاه دستاوردهای هسته‌ای ایران بازدید کرد
  • نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم وفنون هسته‌ای دراصفهان آغاز می‌شود
  • ایران میزبان یک رویداد علمی - هسته‌ای در سطح بین‌المللی است
  • نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای آغاز به کار کرد
  • دفاع تمام قدرت روس‌ها از تحویل سوخو 35 ها به ایران در تلویزیون سعودی