Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-27@14:16:23 GMT

چهره‌ها دنبال تکیه زدن به صندلی شورای شهر

تاریخ انتشار: ۹ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۷۴۷۹۵۸

چهره‌ها دنبال تکیه زدن به صندلی شورای شهر

با گشت و گذار در میان اسامی افرادی که در انتخابات نام‌نویسی کردند افراد و چهره‌های معروفی به چشم می‌خورند که در این گزارش به برخی از آنها اشاره می‌شود.

به گزارش مشرق، مهلت ثبت‌نام داوطلبان شرکت در انتخابات پنجمین دوره شورای اسلامی شهر تهران در روز ۶ فروردین ماه به پایان رسید و به گفته مسئولان ستاد انتخابات در تهران حدود ۳ هزار نفر در این انتخابات شرکت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با گشت و گذار در میان اسامی افرادی که در انتخابات نام‌نویسی کردند افراد و چهره‌های معروفی به چشم می‌خورند که در زیر به برخی از آنها اشاره می‌شود.

در میان اسامی ۲۷ نفر از اعضای شورای شهر فعلی تهران نظیر محمد حقانی، محسن سرخو، محمد سالاری، فاطمه دانشور، محمدمهدی تندگویان، اقبال شاکری، ابوالفضل قناعتی، علیرضا دبیر، حسین رضازاده، رضا تقی‌پور، مرتضی طلایی، الهه راستگو، هادی ساعی، اسماعیل دوستی، عباس جدیدی، مجتبی شاکری، عبدالمقیم ناصحی، پرویز سروری و احمد دنیامالی به چشم می‌خورند.

اما در میان نامزدهای انتخابات پنجمین دوره شورای شهر تهران افراد دیگری نیز که پیش از این در شورای شهر حضور داشتند قرار است بخت خود را بیازمایند که در بین این افراد ابراهیم اصغرزاده، ‌ خسرو دانشجو، حمزه شکیب، ‌ حسن بیادی بارزترین چهره‌ها محسوب می‌شوند که البته باید به این افراد علیزاده طباطبایی را نیز اضافه کرد که بیشتر با عنوان وکیل مهدی هاشمی شناخته می‌‌شود.

اما محسن هاشمی، مهدی چمران و احمد مسجدجامعی جزو کسانی هستند که پیش از این در شورای شهر و مناسبی نظیر مترو تهران پست داشته‌اند که باید دید رقابت این افراد چه دستاوردی خواهد داشت.

مرتضی الویری شهردار سابق تهران، محسن مهرعلیزاده رئیس سابق سازمان تربیت بدنی، زهرا صدراعظم نوری نخستین شهردار تهران، علی باقری مدیرکل سیاسی وزارت کشور در دولت اصلاحات و علی نوذرپور معاون سابق شهرداری وزارت کشور و متمایل به اصلاح‌طلبان از دیگر چهره‌های حاضر در این انتخابات هستند.

نباید از میان اسامی از یاشار سلطانی روزنامه‌نگار که با انتشار برخی اسناد جعلی در شش ماهه دوم سال ۹۵ چند روزی را در زندان اقامت داشت و همچنین علی صالح‌آبادی مدیر مسئول روزنامه ستاره صبح غافل شد.

در این میان سید حسن رسولی عضو ارشد بنیاد باران و استاندار اسبق خراسان، ‌فاطمه راکعی نماینده مجلس ششم، افشین حبیب زاده عضو علی‌البدل شورای شهر تهران، تهمینه دانیالی معاون سازمان گردشگری در دولت دهم سایر شرکت‌ کنندگان در این انتخابات را تشکیل می‌‌دهند.

البته محمود میرلوحی استاندار سابق سمنان، مهدی خورشیدی داماد احمدی‌نژاد، علیرضا فغانی داور فوتبال، حسین دهباشی کارگردان فیلم انتخاباتی حسن روحانی و زهرا نژاد بهرام که خود را فعال سیاسی می‌خواند نیز اسامی‌شان به چشم می‌خورد.

شاید بتوان در میان اسامی حسین نقاشی فعال دانشجویی و عضو حزب اتحاد، ‌ داریوش قنبری نماینده سابق مجلس، ‌ علیرضا دهقان نماینده سابق مجلس و گوینده سابق اخبار ورزشی، ‌ محمدعلی زند فعال فرهنگی و حسن خیل‌آبادی عضو شورای مجازی انجمن اسلامی را سایر شرکت‌کنندگان ممتاز این انتخابات برشمرد.

اما در این انتخابات چند آقازاده نیز حضور دارند که از بین آنها می‌توان به میثم مظفر رئیس سابق تاکسیرانی، علی سلطانی‌فر فرزند وزیر ورزش و جوانان، مهدی موسوی لاری فرزند وزیر کشور دولت اصلاحات، فاطمه صالحی فرزند عطاءالله صالحی فرزند فرمانده ارتش، فاطمه قاسمی فرزند رستم قاسمی وزیر نفت سابق اشاره کرد.

کاروان روزنامه‌نگاران حاضر در این انتخابات به یاشار سلطانی و علی صالح‌آبادی ختم نمی‌شود و نام حسین عبداللهی مدیرمسئول روزنامه آرمان نیز در این میان به چشم می‌خورد.

اما جالب است بدانید غلامعلی رجایی مشاور رئیس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام، ‌صدرالدین علی‌پور مشاور سازمان حفاظت از محیط زیست، حسام عقبایی رئیس اتحادیه املاک کشور، محمدجواد حق‌شناس فعال سیاسی اصلاح‌طلب و فاطمه مقیمی کارآفرین و از اعضای حزب کارگزاران نیز در این انتخابات حضور یافتند.

لطف‌الله فروزنده معاون سابق رئیس جمهور نیز یکی از چهره‌هایی است که در کنار رضا ایرانمنش جانباز و بازیگر سینما و تلویزیون، ‌ علی اعطا کارشناس ارشد معماری، محمد میرزایی عضو ارشد حزب جوانان و فعال محیط زیست و حسن محشتم رئیس انبوه‌سازان مسکن و ساختمان نامشان به چشم می‌خورد.

رسول کوهپایه‌زاده که پیش از این به عنوان وکیل بابک زنجانی شناخته می‌شد نیز از این غافله عقب نمانده و به شورای پنجم خود را رسانده است تا در این میان بخت و اقبال خود را ارزیابی کند.

طاهره عیدی‌زاده عضو ارشد حزب اسلامی کار، ‌جواد میرعرب عضو ارشد بنیاد باران، حمید ایتی همسر شهیندخت ملاوردی (معاون زنان ریاست جمهوری)، زهره آشتیانی عضو ارشد اراده ملی، سجاد سالک عضو ارشد حزب ندا، فائزه دولتی عضو علی‌البدل شورای شهر و افشین علا شاعر دیگر نام‌های سرشناس این فهرست محسوب می‌شوند.

اما دست آخر نام محمدهادی موذن و عیسی کاکوئی که پیش از این به عنوان مشاوران قالیباف شهردار تهران شناخته می‌شدند در این لیست به چشم می‌خورد.

البته نباید فراموش کرد که جلال ملکی سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهر تهران هم به فرمانداری تهران رفته و در انتخابات نامزد شده است.

منبع: فارس

منبع: مشرق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۴۷۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طالبان به دنبال دانش خودروسازی

نشست دوجانبه میان هیئت‌های طالبان در کابل و آستانه به رهبری وزیر صنعت و تجارت این گروه و معاون نخست وزیر قزاقستان برگزار شد.

در این نشست بر روی سرمایه‌گذاری مشترک در بخش‌ کارخانه‌های خودروسازی در افغانستان بحث و گفتگو شد.

همچنین، دو طرف روی استخراج معادن، صنعت ماشین‌آلات، تعرفه ترجیحی برای کالاهای افغان، فراهم‌آوری تسهیلات ترانزیتی، روابط بانکی، برگزاری نشست سه‌جانبه ترانزیتی میان افغانستان، ترکمنستان و قزاقستان، انتقال سیستم اسمارت بریج[حکومت‌داری الکترونیک] قزاقستان به افغانستان، تبادل‌نظر کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • برگزاری انتخابات تمام الکترونیک در پنج حوزه انتخابیه تهران
  • چه کسی بر صندلی ریاست مجلس دوازدهم تکیه می‌زند؟
  • انتخابات ۱۴۰۲ توسط ۷۵ هزار نفر عوامل اجرایی استان تهران برگزار شد
  • جنگ بر سر صندلی «شماره یک»؛ همه در برابر قالیباف!
  • جنگ زودهنگام بر سر صندلی «شماره یک» مجلس دوازدهم؛ همه در مقابل یک نفر؛ قالیباف!
  • جنگ زودهنگام بر سر صندلی «شماره یک» مجلس دوازدهم /همه در مقابل یک نفر؛ قالیباف!
  • طالبان به دنبال دانش خودروسازی
  • تصویب تشکیل استان تهران شرقی
  • راهبرد انتخاباتی شورای وحدت در مرحله دوم انتخابات: از بانوان حمایت می‌کنیم
  • مقاومت سخت برای عزل وزیر اقتصاد؛ افاضات قبل از تکیه بر صندلی را ببینید | فیلم