Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-02@09:23:35 GMT

یک سال فعالیت جلسات قرآن، بدون نگاه مسئولان

تاریخ انتشار: ۱۰ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۷۵۲۵۵۶

سعید مهوشیان، قاری قرآن مشهدی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، درخصوص وضعیت جامعه قرآنی خراسان رضوی و به‌ویژه مشهد در سال گذشته، ضمن انتقاد از بی‌توجهی برخی مسئولان نسبت به وضعیت جامعه قرآنی، عنوان کرد: کاستی‌های زیادی در بخش‌های مختلف فعالیت‌های قرآنی داریم و اکثر این مشکلات به عدم حمایت مالی و پشتیبانی مسئولان از این فعالیت‌ها برمی‌گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


توجه به نیاز جامعه قرآنی، نیازمند تغییر نگرش‌ها است
وی در ادامه در مورد عبارت «أَحْسَنِ الْحَالِ» آمده در دعای تحویل سال و چگونگی رسیدن به یک حال احسن، گفت: برای آنکه شاهد تغییر در این فضا باشیم و به معنای واقعی «أَحْسَنِ الْحَالِ» برای جامعه قرآنی معنا پیدا کند باید جوانان و نوجوانان را به سمت مباحث قرآنی جذب کنیم که این خود نیاز به یک نگاه حمایتی از سوی مسئولان و نهادهای مربوطه و تغییر نگرش آنان به فعالیت جامعه قرآنی دارد.
مهوشیان در ادامه گفت: در طول سال گذشته در محافل، جلسات و مصاحبه‌ها نکات، نیازها و خواسته‌های جامعه قرآنی را مطرح و به گوش مسئولان هم رساندیم اما در این مدت هم اتفاق جدیدی در بستر جامعه قرآنی نیفتاد و لذا این امر بی‌توجهی مسئولان را می‌رساند.
هزینه کردن در زمینه قرآن برای مقابله با تهاجم دشمن
وی جذب جوانان و نوجوانان به فعالیت‌های قرآنی آن هم در فضای نامناسب اجتماعی حاضر را مورد تأکید قرار داد و بیان کرد: برخلاف تأکیدات صورت گرفته در زمینه جذب جوانان به سمت فعالیت‌ها و جلسات قرآنی برای حفظ آن‌ها از تهاجم فرهنگی دشمن، عملکردها در این راستا نبوده است و باید دید چرا به این مسئله توجه نمی‌شود.
وی در توضیح این مطلب ابراز کرد: باید گفت تا پول و تبلیغاتی نباشد، چگونه می‌توانیم در مسیر حفظ نوجوانان از هجمه‌های تبلیغاتی دشمن عمل کنیم؟ از طرفی کجای کار مشکل دارد که این نظرات و دغدغه‌های جامعه قرآنی ترتیب اثر داده نمی‌شود؟
الگوسازی قرآنی؛ گامی در مسیر رسیدن به حال احسن
این قاری قرآن با بیان اینکه استعدادهای‌ قرآنی خوبی در شهر مشهد وجود دارد، اضافه کرد: مشهد شهر قرآنی است و بنا بر آنچه رهبر معظم انقلاب فرمودند، ظرفیت قرآنی شهر مشهد در سطح بالایی قرار دارد و نمود این مسئله در برگزیدگان مسابقات مختلف قرآنی مشخص است لذا اگر در این مسیر به الگوسازی در جامعه برسیم یک گام مهم به سوی تحقق «أَحْسَنِ الْحَالِ» شدن جامعه برداشته‌ایم.
مهوشیان در ادامه گفت: به لطف خدا الگوهای تخصصی و عمومی خوبی در سطح جامعه قرآنی مشهد وجود دارد، البته در برخی موارد نقاط ضعفی هم وجود دارد اما درصد این ضعف‌ها بسیار کم است و قالب فعالیت‌های قرآنی همان طور که سعی جامعه قرآنی بر آن بوده است، خوب ارزیابی می‌شود.
یک سال فعالیت جلسات قرآن، بدون نگاه مسئولان
وی با تأکید بر اینکه بهترین راه جذب جوانان به سمت قرآن، جلسات قرآنی هستند، ابراز کرد: در طی سالی که گذشت هیچ نگاهی از سمت مسئولان به جلسات قرآن نبوده و وضعیت موجود جلسات قرآن از سوی مسئولان مورد بررسی قرار نگرفته است، این درحالی است که همیشه تأکیدات مختلفی را از سوی بزرگان و مسئولان قرآنی کشور در این زمینه شنیده‌ایم لذا در این نوع نگرش به جلسات هم باید تغییری ایجاد کرد.
فعالیت‌های قرآنی، خودجوش و مردمی است
مهوشیان، آنچه رشد جامعه قرآنی در سال گذشته بوده است را خودجوش و مردمی توصیف کرد و ادامه داد: این فعالیت مثبت در زمینه قرآن وابستگی به ادارات و نهادهای دولتی نداشته و ندارد و البته از طریق همین فعالیت‌های خودجوش و مردمی بوده که ما شاهد اثرگذاری آن در جامعه هستیم و امیدواریم در سال جدید نیز این رشد ادامه یابد و تغییر در نوع نگاه حمایتی از این فعالیت‌ها کمک‌کننده باشد.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۵۲۵۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گفتمان قرآنی باید در خانواده‌ها ایجاد شود

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله سید یوسف طباطبایی نژاد صبح پنجشنبه در آئین تجلیل از خادمان قرآن ضمن قدردانی از فعالیت‌های حوزه قرآنی صورت گرفته در ایام ماه مبارک رمضان در اصفهان اظهار کرد: قرائت قرآن از اهمیت بالایی برخودار است و این روند باید در جامعه بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد.

وی با بیان اینکه قرآن نور خانه است، ادامه داد: وقتی در خانه قرآن قرائت می‌شود، فرزندان قرآنی تربیت می‌شوند و باغ ویلایی نمی‌شوند.

امام جمعه اصفهان با بیان اینکه نور قرآن بهترین نوع تربیت برای فرزندان است، افزود: برخی تنها یک فرزند دارند و بر این باورند که تربیت فرزندان سخت است و این در حالی است که اگر خانواده‌ها با قرآن باشند به راحتی می‌توانند ۱۰ فرزند را به خوبی تربیت کنند.

وی با بیان اینکه پدر و مادر بودن در واقع معلمی است، گفت: وقتی پدر و مادر اهل قرآن و نماز نباشند، فرزندانشان قرآنی بار نمی‌آید.

آیت‌الله طباطبایی نژاد در ادامه با بیان اینکه همه دنیای کفر می‌دانند که از نظر نظامی حریف ایران نمی‌شوند، اضافه کرد: راه انقلاب با وجود دشمنان گم نمی‌شود و این از برکات قرآن است.

وی با بیان اینکه حیات طیبه از آن کسانی است که ایمان و عمل صالح داشته باشند، افزود: این افراد زنده هستند اما از ابعاد انسانیت خارج شده‌اند.

نماینده ولی فقیه در استان اصفهان با بیان اینکه گفتمان قرآنی باید در خانواده‌ها ایجاد شود، ابراز کرد: باید با آیه‌های قرآن زندگی کنیم و آیات کاربردی را به خوبی بشناسیم و استفاده کنیم.

کد خبر 6094939

دیگر خبرها

  • نمایشگاه ملی قرآن کریم در کابل
  • گفتمان قرآنی باید در خانواده‌ها ایجاد شود
  • در زندگی قرآنی، گمراهی راه ندارد
  • شاهکار رهبر انقلاب در تفسیر قرآن
  • تبیین نگاه قرآنی رهبر معظم انقلاب را نباید در تدوین چند کتاب خلاصه کرد
  • نگاه قرآنی و تفسیری رهبر معظم انقلاب با سخن و کلام ایشان عجین است
  • برگزاری مسابقات قرآنی دانش آموزی در شهرستان سروستان
  • طرح ملی زندگی با آیه ها از نگاه قرآنی ها
  • ثبت نام چهارمین دوره حفظ قرآن کریم دختران در آذربایجان شرقی
  • زندگی با آیه ها یک فعالیت هم افزا با حضور دستگاه های مختلف بود