Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-04@15:04:09 GMT

داستان دیروز و امروز و فردای ما با آمریکا

تاریخ انتشار: ۱۰ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۷۵۳۶۶۲

داستان دیروز و امروز و فردای ما با آمریکا

دشمن‌شناسی از پیش‌نیازهای قطعی دستیابی به امنیت، استقلال و پیشرفت است.

به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم، مهدی فضائلی در یادداشتی با عنوان «داستان دیروز و امروز و فردای ما با آمریکا» به بیان پیش نیاز های قطعی دستیابی به امنیت،استقلال و پیشرفت پرداخته است.

نشناختن دشمن از آن جهت امنیت ملی ما را به مخاطره می‌اندازد که وقتی دشمن را نشناسیم تهدیداتش را هم نخواهیم شناخت و به طریق اولی نمی‌توانیم با تهدیدات ناشناخته مبارزه کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عدم شناخت دشمن مانع استقلال و پیشرفت ما نیز خواهد شد زیرا چه بسا موجب اعتماد ما به او بشود و این اعتماد، فرصت‌های در اختیار ما را ضایع و حتی به تهدید تبدیل کند و از دست دادن فرصت‌ها یعنی عدم پیشرفت و به تبع آن وابستگی.

آمریکا از زمانی که انگلیسی‌ها را قدری عقب راند و پا به عرصه ایران گذاشت، وقیحانه‌تر و گستاخانه‌تر از انگلیسی‌ها دشمنی با ملت ایران را پی‌گرفت و از مهمترین دلایل این دشمنی، خوی استکباری اوست.

استکبار یعنی خود بزرگ‌بینی،خود برتر بینی و پسندیدن چیزهایی برای خود در حالیکه همان را برای دیگران مذموم می‌داند.

این خصلت ذاتی مستکبر موجب می شود هر کسی به این خودبرتربینی او تن ندهد و در برابر بیش خواهی و امتیازطلبی نابجای او تمکین نکند مورد عناد و کینه توزی قرار بگیرد.و این درست داستان دیروز و امروز و فردای جمهوری اسلامی ایران با آمریکاست!

یک نمونه هرچند تکراری اما تازه این خوی استکباری را در جریان مذاکرات این روزهای سازمان ملل متحد برای تنظیم قراردادی در زمینه منع و نابودی کامل سلاح های هسته ای می توان مشاهده کرد.

این مذاکرات از سوی حدود چهل کشور از جمله کشورهای اتمی تحریم شد و در آن شرکت نکردند.

در این میان اظهارات نیکی هیلی، نماینده آمریکا در سازمان ملل، قابل توجه بود.

وی اظهارداشت که «برای حفظ امنیت ملی به سلاح‌های هسته‌ای نیاز است»، چون به گفته او «بازیگران بدی» در صحنه بین المللی حضور دارند که «قابل اعتماد نیستند.»!

این فرد جزو همان دولتمردان آمریکایی است که انرژی هسته ای را حتی برای مصارف صلح آمیز،برای ایران ممنوع میدانند!

آیا بازیگران بد در صحنه بین‌الملل فقط برای آمریکا تهدید هستند و آیا خود آمریکا بدترین بازیگر صحنه بین‌الملل نیست؟

آیا آمریکایی که دائماً به گزینه‌های روی میز خود اشاره می کند و هم پیمانان او که بعضاً (رژیم صهیونیستی) ایران را به حمله نظامی و حتی حمله هسته‌ای (رییس‌جمهور اسبق فرانسه) تهدید کرده‌اند برای جمهوری اسلامی ایران قابل اعتمادند؟

آمریکایی ها نه فقط خواستار نابودی تأسیسات هسته‌ای ما بلکه در پی‌محدود کردن و کوتاه کردن دست ما از هر آنچیزی هستند که می تواند ما را در برابر تهدیدات آنها توانمند کند و تلاش برای اعمال محدودیت های موشکی و تضعیف جبهه مقاومت از جمله مهمترین آنهاست.

این در حالیست که خودشان هر روز بر توانمندی‌های نظامی و تهاجمی خود و متحدین منطقه‌ای شان می‌افزایند.

آمریکا درحال حاضر به رغم داشتن حدود 7700 کلاهک هسته‌ای که توان نابود کردن چندباره کره زمین را داراست،همچنان به ارتقاء کمی و کیفی سلاح‌های هسته‌ای خود اهتمام دارد.

آمریکا دو سیاست را با جدیت تمام و به موازات هم دنبال می کند. تقویت و ارتقاء روز افزون توانمندی های خود و تضعیف روزافزون هر کشوری که از نگاه او غیرقابل اعتماد یا بازیگر بد محسوب بشود.

و این داستان دیروز و امروز و فردای آمریکاست با جهان و ما!

و ما هم یک راه بیشتر نداریم و آن توانمندتر شدن و قویتر شدن است در همه جهات!

در این میان،بدلیل نقش اقتصاد در تامین امنیت ملی،عزت ملی،سلامت عمومی،رفاه عمومی،پیشرفت همه جانبه،استقلال از قدرت‌های سلطه‌گر و رهایی از آسیب‌های اجتماعی که همگی به نحوی تولید قدرت می‌کنند، اقتصاد در اولویت نیازهای کشور قرار گرفته.بخصوص که دشمن نیز تمرکز خود را در این نقطه قرار داده است.

منبع:فارس

انتهای پیام/

بازگشت به صفحه سایر رسانه‌ها

R41383/P41383/S9,1299/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۵۳۶۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انعکاس مظلومیت کودکان غزه در ادبیات مقاومت

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا قاسمی‌فرزاد ظهر چهارشنبه در اختتامیه دومین جشنواره ملی شعر و داستان کودک و نوجوان «دوست من کتاب»، گفت: باید به تاریخ و تمدن کشور و آنچه در طول قرون به یادگار مانده افتخار کنیم، در دوران دفاع‌مقدس، ادبیات کهن حس تعلق خاطر به ارزش‌ها و اعتقادات را در رزمندگان نوجوان و جوان تقویت کرده بود.

وی افزود: امروز اگر کشور ما با ثبات و امنیت است، مرهون تلاش گذشتگان و نسل حاضر است که توانستند در راستای حفظ و اعتلای فرهنگ ایران‌اسلامی مؤثر واقع شوند.

قاسمی‌فرزاد ادامه داد: اساساً شخصیت و تربیت در سنین کودکی، پیش‌دبستانی و دبستان که فطرت انسانی پاک است، تأثیر بسیاری می‌پذیرد.

وی اضافه کرد: در دوران کودکی و نوجوانی آنچه را که در قالب شعر و داستان فراگرفتیم در وجود تک‌تک ما نهادینه شده است و آنچه که در کنار ادبیات و کتاب به دست آوردیم نباید از یاد ببریم.

استاندار همدان گفت: هنر در قالب شعر، داستان، نقاشی، خوشنویسی و فیلم می‌تواند مفاهیم بسیار ارزشمندی در وجود انسان نهادینه کند.

وی بیان کرد: از همه کسانی که در عرصه‌های فرهنگ‌سازی برای کودکان تلاش می‌کنند، همچنین از پیشکسوتان حاضر در جمع قدردانی می‌کنم.

قاسمی‌فرزاد تصریح کرد: فعالان فرهنگ‌ساز در حوزه کودکان و نوجوانان نسبت به فرهنگ ملی و اعتقادی، توجه ویژه داشته باشند.

وی اظهار داشت: شعرای بزرگی در طول قرون همچون حافظ، سعدی و باباطاهر داشتیم که سرآمد هستند و در دنیا نظیر ندارند، این بزرگان افتخارات فرهنگی و ادبی ما به شمار می‌روند.

قاسمی‌فرزاد گفت: برای تداوم این زنجیره باید در نسل‌های امروز و فردا این گنجینه گرانبها حفظ شود، به طوری که ادبیات فاخر فرهنگی را با زبان ادبیات روز منطبق و به کودکان و نوجوانان آموزش داد.

وی عنوان کرد: فضای مجازی آسیب بزرگی است که در خلال آن، محتوای هجو و نامربوط که با فرهنگ ما همخوانی ندارد؛ به جوانان و نوجوانان منتقل می‌شود.

قاسمی‌فرزاد ادامه داد: ادیبان، شاعران و نویسندگان با روش‌های نوآورانه می‌توانند بین نوجوانان و جوانان و فضای مجازی فاصله ایجاد کنند.

وی اظهار داشت: یاد کودکانی که در این ایام زیر بمباران‌های شنیع‌ترین افراد به خاک و خون کشیده شدند را گرامی می‌داریم. در طول حدود هفت ماه بیش از ۳۴ هزار انسان که نیمی از این تعداد کودک بودند به شهادت رسیدند.

استاندار همدان گفت: کودکان مظلوم غزه نباید فراموش شوند، بلکه مظلومیت کودکانی که بی‌گناه به خاک و خون کشیده شدند در ادبیات مقاومت انعکاس یابد.

وی افزود: امروز ایران‌اسلامی افتخار دارد به برکت خون شهدا در مقابل مستکبران بایستد از همین رو نقش شعرا و نویسندگان در تقویت و انتقال این فرهنگ بسیار حیاتی است.

کد خبر 6094530

دیگر خبرها

  • قیمت افغانی به تومان امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت درهم امارات امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • حمایت قاطع مردم پشتوانه فرماندهی انتظامی کشور برای ادامه طرح نور
  • نباید با ایجاد دوقطبی‌های کاذب دشمن را به طمع بیندازیم
  • قیمت لیر ترکیه امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • دیروز و امروز در کرمان چقدر باران بارید؟
  • سردار رادان: قرائت قرآن از زنان مکشوفه حجاب را نشان می دهند/ این تفکر حتی برخی افراد حزب اللهی را تحت تاثیر قرار داده و تصاویر آن دست به دست می‌شود
  • سردار رادان: رضاخان هم نتواست حجاب را از مردم بگیرد / از دانشگاه‌های آمریکا و انگلستان و فرانسه چه خبر؟!
  • علی خطیر: کادرفنی شایسته‌ای داریم؛ هوادار دیروز، امروز و فردای استقلال هستم!
  • انعکاس مظلومیت کودکان غزه در ادبیات مقاومت