Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس سازمان امدادو نجات هلال احمر گفت: در ایام نوروز 15 استان درگیر سیل شده بودند. به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان،مرتضی سلیمی در برنامه «تیتر امشب» شبکه خبر با بیان اینکه طرح نوروزی هلال احمر از ۲۵ اسفندماه ۹۵ آغاز شده، گفت: هزار و ۳۳۵ پایگاه امدادی در محورهای مواصلاتی با حضور روزانه ۵ هزار و ۴۰۰ نیروی داوطلب در حال خدمت رسانی به مردم و مسافران نوروزی هستند و امدادگران توانسته اند در این مدت به ۳ هزار و ۴۱۸ ماموریت ترافیکی پاسخ بدهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه عملیات امدادی هلال احمر نسبت به سال قبل ۳ درصد کاهش یافته است، افزود: بیشترین عملیات هلال احمر مربوط به رهاسازی است که با توجه به آمار، جمعیت هلال احمر استان مازندران با ۲۸۸ مورد، بیشترین عملیات رهاسازی از حوادث ترافیکی را داشته و جمعیت هلال احمر استان های خوزستان با ۲۴۸ مورد و فارس با ۱۹۷ مورد در رتبه های بعدی بوده اند.
سلیمی در ادامه به استفاده از ۲۴ فروند بالگرد امدادی هلال احمر در ایام نوروز در سراسر کشور اشاره کرد و گفت: ناوگان امداد هوایی هلال احمر نسبت به سال گذشته ۴۰ درصد رشد داشته تا بتوانیم خدمات امدادی لازم را در کمترین زمان ممکن ارائه دهیم که از ۲۵ اسفند ۹۵ تا ۹ فروردین ۹۶، ۳۱۳ سورتی پرواز امدادی نیز داشته ایم.
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به هماهنگی، همدلی و همفکری بی نظیر این جمعیت با اورژانس و سایر نهادهای خدمت رسان کشور در ایام نوروز تاکید کرد: هر جا مسیر بسته و یا ترافیک باشد، خدمات امدادی از طریق بالگرد ارائه می شود و در این خصوص به استانها تفویض اختیار شده تا در صورت نیاز به بالگرد، در زمان کوتاهی خدمات لازم ارائه شود.
سلیمی خاطرنشان کرد: برای کاهش میزان تلفات مصدومان حوادث در مسیر محل سانحه تا مراکز درمانی، تجهیزات لجستیکی هلال احمر افزایش یافته و ۱۰ هزار امدادگر نیز دوره های بازآموزی را برای خدمت رسانی در ایام نوروز گذرانده اند.
وی با اشاره به حضور ۱۵۰ پزشک در قالب طرح داوطلب یار امداد و نجات در پایگاه های نوروزی هلال احمر برای ارائه خدمات پزشکی لازم در صورت نیاز، تاکید کرد: هم در حوزه سازمان جوانان و هم در حوزه امداد و نجات جمعیت هلال احمر، در سالهای اخیر برای ایجاد تغییر رفتار در رانندگان و برای فرهنگ سازی در زمینه کاهش تصادفات جاده ای طرح های بسیار خوبی اجرا شده است.
رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر با اشاره به خدمات داوطلبانه امدادگران و جوانان در جمعیت، گفت: علاوه بر امدادگران، اعضای جوان هلال در یک هزار پایگاه و پست نوروزی نیز فعالیت دارند که اکثر آنها دارای مدارک تخصصی و فنی هستند و امیدواریم بتوانیم از این سرمایه عظیم اجتماعی استفاده مناسب داشته باشیم.
به گفته سلیمی، معاونت آموزش، پژوهش و فناوری هلال احمر، طرح خادم را به صورت ملی به اجرا درآورده است که در تمام یک هزار پایگاه نوروزی این جمعیت در مبادی ورودی شهرها، جوانان هلال احمر در حال ارائه آموزش های این طرح به هموطنان علاقه مند هستند. علاوه بر این، طرح خادم در ۱۲ جلسه مراجعه حضوری به در منازل شهروندان در سطح کشور به صورت پایلوت در حال اجراست که امیدواریم با افزایش آموزش های خودامدادی، به کاهش اثرات حوادث کمک کنیم.
وی با بیان اینکه امداد نوروزی امسال با امداد زمستانی آمیخته بود، تاکید کرد: بیش از ۴ هزار نفر در برف و کولاک اخیر در ایام نوروز از خدمات امدادی هلال احمر بهره بردند و در ۱۵ استان و ۱۶۹ شهر و روستا که از روز سوم تا هشتم فروردین درگیر سیل و آبگرفتگی بودند، بیش از ۸ هزار و ۶۰۰ تن امدادرسانی شده و ۳۵ نفر را نیز به طور قطعی از مرگ نجات دادیم همچنین ۲ هزار و ۵۰۰ تُن مواد غذایی توسط بالگرد هلال احمر به این مناطق انتقال داده و توزیع شد.
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر به فعالیت تیم های واکنش سریع هلال احمر نیز اشاره کرد و افزود: با پیگیری های رئیس جمعیت هلال احمر در هر مرکز استان در مرحله اول، ۱۵ نیرو که امکان حضور در تمامی حوادث متصور را داشته باشند، ۴ هزار نفر ساعت آموزش های تخصصی دیدند و از اول فروردین ۹۶ در ستادها مستقر شده اند تا در سریعترین زمان ممکن خدمات لازم را ارائه دهند. همچنین در مرحله بعد، در هر شعبه از جمعیت هلال احمر در سراسر کشور، ۹ نفر آموزش های تخصصی در این زمینه خواهد دید تا تیم های واکن سریع بیشتری در اختیار داشته باشیم.انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۵۴۲۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه خدمات درمانی به حجاج توسط تیم پزشکی هلال احمر / نسخه پزشکی خود را همراه داشته باشید

رئیس مرکز پزشکی سازمان حج و زیارت جمعیت هلال احمر با اشاره به انجام بررسی استطاعت حجاج برای اعزام به سرزمین وحی گفت: حجاجی که بیماری خاص دارند، باید داروها و نسخه پزشک معالج خود را همراه داشته باشند.

سید علی مرعشی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به لزوم احراز استطاعت جسمی و روحی حجاج اظهار کرد: هر ساله این موضوع به عهده مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر است، افراد قبل از قطعی شدن ثبت نام در کاروان توسط پزشکان معاینه و احراز انجام می‌شود تا استطاعت جسمی و روانی تشرف به حج را داشته باشند.

وی افزود: معاینه و احراز حجاج در یک ماه گذشته توسط پزشکان مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر در شهرستان‌های مختلف، انجام شده و هر پزشک بیش از ۶۰۰ نفر از زائران را معاینه کرده است و افرادی که استطاعت جسمی و روحی برای این سفر معنوی داشتند، تایید شدند و شرایط افرادی که بیماری خاص داشتند، نیز بررسی شد تا در صورت امکان برخی از آنها نیز به سرمین وحی اعزام شوند، بنابراین در ادامه روند بررسی‌ها به کمیسیون‌های استانی ارجاع داده شده و در کمیسیون‌ها، پزشکان متخصص افراد را بررسی و تعدادی قبول و احراز شدند.

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال‌احمر با بیان اینکه تیم پزشکی هلال احمر حدود سه روز قبل از اعزام اولین کاروان حجاج به سرزمین وحی اعزام شدند، خاطرنشان کرد: تیم‌های پزشکی و تخصصی در مکه و مدینه مستقر هستند و طی ایام حج خدمات درمانی و بهداشتی از جمله خدمات آزمایشگاهی، دندان‌پزشکی، سونوگرافی، رادیولوژی و سایر موارد درمانی را به زائران ارائه می‌دهند.

مرعشی خاطرنشان کرد: افرادی که به فشارخون، دیابت و بیماری قلبی و ریوی مبتلا هستند، باید داروهای تخصصی خود را به میزان کافی و برای ۴۵ روز همراه داشته و لازم است که نسخه پزشکی به زبان انگلیسی را نیز به همراه داشته باشند تا در فرودگاه مقصد دچار مشکل نشوند، همچنین افرادی که سمعک و عینک دارند، باید از هر کدام دو عدد همراه خود داشته باشند.

کد خبر 749197

دیگر خبرها

  • آماده باش هلال احمر/ پرهیز از طبیعت گردی در کوهستان های البرز
  • دستور دادستانی برای راه‌اندازی پایگاه امداد دریایی گناوه
  • پیشرفت فیزیکی بیش از ۹۰ درصدی ۱۵ پایگاه امدادی در لرستان
  • یک کشته در حادثه برخورد چند دستگاه خودرو در استان قزوین 
  • بسیج نیروهای امدادی گلستان برای یافتن کودک ۴ ساله
  • ارائه خدمات درمانی به حجاج توسط تیم پزشکی هلال احمر / نسخه پزشکی خود را همراه داشته باشید
  • ۱۱۰ دندانپزشک آماده ارائه خدمات به نیازمندان زنجانی
  • ۱۱۰ دندانپزشک به نیازمندان زنجانی خدمات ارایه می دهند
  • ۱۱۰ دندانپزشک به نیازمندان زنجانی خدمات ارائه می دهند
  • تولید چادر‌های امدادی متناسب با فصل و اقلیم از سوی هلال احمر