Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، لیلا وقاری روز پنجشنبه پس از بازگشت تیم فوتبال دختران جوان ایران به تهران در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود، تیم های اروپایی جایگاه خوبی در فوتبال زنان جهان دارند و بر این اساس سطح این رقابت ها بالا بود و کسب عنوان چهارمی در کنار افزایش تجربه برای فوتبالیست ها،‌ چهره جدیدی از فوتبال ایران را به سایر کشورها نشان داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تیم فوتبال دختران جوان ایران پس از کسب عنوان چهارم در تورنمنت بین المللی سوچی روسیه عصر پنجشنبه با استقبال فریبا محمدیان معاون امور ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان وارد مرکز ملی فوتبال ایران شد. وقاری ادامه داد:‌ حریفان ما در این رقابت ها اصلا تصور نمی کردند که نماینده ایران بتواند چنین نتایجی کسب کند و حالا دیگر ایران یک تیم بی اثر نیست بلکه آنان برای مقابله با ما باید برنامه داشته باشند و تا حد قابل توجهی نگران رویارویی با ایران هستند. سرمربی تیم فوتبال دختران جوان ایران ادامه داد:‌تیم ایران تنها تیمی بود که توانست از مرحله مقدماتی با 9 امتیاز به مرحله دوم صعود کند و سایر تیم ها حتی روسیه و بلاروس نیز با پنج یا چهار امتیاز راهی مرحله دوم شدند که این مساله کم اهمیتی محسوب نمی شود. وی با بیان اینکه ما در مرحله اول هیچ باختی نداشتیم ، گفت: ‌متاسفانه در نخستین دیدار مرحله مقدماتی و درست در دقیقه 20 بازی بهتری بازیکن دفاع میانی ام را به دلیل شکست پایش از دست دادم و عملا من 17 بازیکن اصلی و ذخیره در اختیار داشتم که این کار را برای من سخت تر کرد. وقاری ادامه داد: ‌از سوی دیگر برخی از بازیکنان به دلیل حضور در لیگ برتر فوتبال آسیب دیدگی های جدی داشتند، برخی دیگر از بازیکنان فوتسالی بودند که در هیچ لیگی بازی نکرده بودند و از سوی دیگر 7 تا 8 بازیکن جوان برای کمک به تیم ملی زنان برای حضور در مرحله مقدماتی جام ملت های آسیا در اردوها حضور نداشتند که همه این مسایل در مجموع تیم را از ارایه یک عملکرد خیلی خوب دور کرد. این مربی اضافه کرد: می توانم به جرات اعلام کنم که اگر ما چند روز زودتر وارد سوچی شده بودیم و فرصت کافی برای استراحت و ریکاوری بازیکنان داشتیم ، قطعا جزو دو تیم فینالیست بودیم و کسب نتیجه چهارم نتیجه انجام دو دیدار طی دو روز نخست ورود به این شهر بود.
سرمربی تیم فوتبال دختران جوان ایران وجود داوری به نفع میزبان را نیز از عوامل تاثیر گذار بر نتیجه کسب شده توسط این تیم عنوان کرد و ادامه داد:‌ چند گل مسلم تحت تاثیر داوری افساید اعلام شد که همه این ها در روند نتیجه کسب شده توسط تیم دختران جوان تاثیر گذار بود. وقاری سرماخوردگی تعداد قابل توجهی از بازیکنانش را نیز از دلایل کاهش توانمندی آنان عنوان کرد و گفت:‌ در هر حال ما نسبت به تمام دوره های حضورمان در این رقابت ها عملکرد خوبی ارایه کردیم و حالا دیگر حریفان ما روی تیم ایران حساب باز کرده اند. وی در خصوص نقاط ضعف تیمش گفت: ‌نقطه ضعفی وجود ندارد ، البته تعدادی از بازیکنان به دلیل تنبلی بخشی از برنامه تمرینی را که برای آماده سازی آنان در مرحله اردو داده می شد به طور کامل پیگیری نکردند که قطعا انجام درست آن برنامه ها می توانست منجر به نتیجه بهتر تیم شود. وی ضمن قدردانی از مسوولان وزارت ورزش و فدراسیون فوتبال بویژه لیلا صوفی زاده نایب رئیس فدراسیون فوتبال گفت:‌ پیش از اعزام به سوچی من برنامه های خود را به کمیته زنان و فنی فدراسیون فوتبال اعلام کردم و امیدوارم برنامه آماده سازی تیم برای حضور توانمند فوتبالیست های جوان در رقابت های آسیایی و جهانی به صورت منظم پیگیری شود. وقاری اردوهای منظم ، حضور در تورنمنت ها و دیدارهای دوستانه را گامی موثر در آماده سازی کامل تیم فوتبال دختران جوان عنوان کرد. تیم فوتبال دختران جوان ایران 27 اسفند ماه تهران را به مقصد سوچی روسیه ترک کرده بود توانست با کسب چهار پیروزی از مجموع شش دیدار انجام شده ، ‌عنوان چهارمی را کسب کند. در مراسم استقبال از این فوتبالیست ها، که لیلا صوفی زاده نایب رییس زنان فدراسیون فوتبال نیز حضور داشت ، محمدیان معاون وزیر ورزش و جوانان از عملکرد موفقیت آمیز این فوتبالیست تقدیر و تشکر کرد.منبع: ایرناانتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۵۶۰۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشمندان چهره یک نئاندرتال ۷۵ هزار ساله را بازسازی کردند

یک زن ۴۰ ساله ۷۵ هزار سال قبل در غاری دفن شده بود. دست چپش زیر سرش حلقه شده و سنگی زیر سرش گذاشته شده بود که احتمالا به عنوان بالشتک در آن جا قرار داشته است. دانشمندانی که بقایای او را مطالعه می‌کردند با قرار دادن استخوان‌های جمجمه موفق به بازسازی چهره این زن شدند.

به گزارش ایسنا، این زن که به نام شانیدر زی(Shanidar Z) معروف است، در غاری در کردستان عراق در سال ۲۰۱۸ پیدا شد. این زن یک نئاندرتال یا نوعی انسان باستانی است، حدود ۴۰ هزار سال پیش ناپدید شدند.

به نقل از سی‌ان‌ان، دانشمندانی که بقایای او را مطالعه می‌کنند، با زحمت ۲۰۰ قطعه استخوان جمجه او را طی ۹ کنار هم قرار دادند. آنها از خطوط صورت و جمجمه این زن برای بازسازی استفاده کردند تا بفهمند او چه شکلی بوده است.

دکتر اما پومروی(Emma Pomeroy)، دیرین انسان‌شناس و دانشیار دپارتمان باستان شناسی دانشگاه کمبریج که اسکلت را از زیر خاک بیرون آورد می‌گوید: جمجمه‌های نئاندرتال‌ها با برجستگی‌های قابل توجه و بدون چانه متفاوت از جمجمه‌های گونه خودمان به نظر می‌رسند. بازسازی صورت شانیدر زی نشان می‌دهد که این تفاوت‌ها ممکن است در زندگی واقعی آنها آنقدر فاحش نبوده باشد.

پومروی اضافه کرد: او در واقع نسبت به اندازه‌اش چهره بزرگی دارد. او برآمدگی‌های ابروی بزرگی دارد که معمولا ما آنها را نمی‌بینیم.

نئاندرتال‌ها حدود ۳۰۰ هزار سال در سراسر اروپا، خاورمیانه و کوه‌های آسیای مرکزی زندگی کردند و حدود ۳۰ هزار سال با انسان‌های امروزی همپوشانی داشتند. تجزیه و تحلیل دی‌ان‌ای انسان‌های امروزی نشان داده است که در این زمان، نئاندرتال‌ها و هومو ساپینس‌ها گهگاه با یکدیگر برخورد می‌کردند.

تحلیل جدید

هنگامی که پومرو برای اولین بار این اسکلت را با حفاری خارج کرد، جنسیت آن بلافاصله مشخص نشد زیرا فقط نیمه بالایی بدن حفظ شده بود و فاقد استخوان‌های لگنی بود. گروهی که در ابتدا بقایای آنها را مورد مطالعه قرار دادند، بر روی یک روش نسبتا جدید تکیه کردند که شامل تعیین توالی پروتئین‌ها در داخل مینای دندان برای تعیین جنسیت شانیدر زی بود.

این محققان از دانشگاه‌های کمبریج و لیورپول با مقایسه طول و قطر استخوان‌های بازوی او با داده‌های مربوط به انسان‌های امروزی، قد این نمونه را حدود ۵ فوت(۱.۵ متر) تخمین زدند. تجزیه و تحلیل ساییدگی دندان‌ها و استخوان‌ها نشان داد که او در زمان مرگ در اواسط دهه ۴۰ زندگی خود بوده است.

پومروی می‌گوید: این یک تخمین معقول است، اما ما نمی‌توانیم ۱۰۰ درصد مطمئن باشیم، که آنها مسن‌تر نبوده‌اند. آنچه می‌توانیم بگوییم این است که این کسی است که عمر نسبتاً طولانی داشته است. برای آن جامعه، آنها احتمالا از نظر دانش و تجربه زندگی بسیار مهم بودند.

غاری که شانیدر زی در آن دفن شده بود در میان باستان شناسان مشهور است زیرا یک گور نئاندرتال که در سال ۱۹۶۰ در آنجا کشف شد، محققان را به این باور رساند که ممکن است نئاندرتال‌ها مردگان خود را با گُل دفن کرده باشند و این اولین چالش در برابر دیدگاه رایجی بود که انسان‌های باستانی را نادان و بی‌رحم می‌دانست. با این حال، تحقیقات بعدی توسط گروه پومرو، نظریه تدفین با گُل را مورد تردید قرار داده است.

در عوض، آنها گمان می‌کنند که گرده کشف شده در میان گورها ممکن است از طریق زنبورهای گرده افشان وارد گور شده باشد. با این حال، در طول سالها دانشمندان شواهد فزاینده‌ای از هوش و پیچیدگی نئاندرتال‌ها، از جمله هنر و ابزار پیدا کرده‌اند.

نئاندرتال‌ها بارها به غار شانیدر بازگشتند تا مردگان خود را دفن کنند. تحقیقات نشان داده است که بقایای ۱۰ نئاندرتال در این مکان کشف شده که به نظر می‌رسد نیمی از آنها عمدا پشت سر هم دفن شده‌اند.

شاید نئاندرتال‌ها مردگان خود را با دسته‌های گل تجلیل نمی‌کردند، اما تحقیقات نشان می‌دهد که ساکنان غار شانیدر احتمالا گونه‌ای همدل بودند. به عنوان مثال، یک نئاندرتال مرد که در آنجا دفن شده بود، ناشنوا بود و با ضربه‌ای به بازو و سرش فلج شده بود که احتمالاً او را تا حدی نابینا می‌کرد، اما او مدت زیادی زنده بود، بنابراین طبق تحقیقات باید از او مراقبت می‌شد.

پومروی می‌گوید که شانیدر زی اولین نئاندرتالی است که در بیش از ۵۰ سال گذشته در این غار پیدا شده است، اما این مکان هنوز هم می‌تواند بستری برای اکتشافات بیشتر باشد.

بازسازی جمجمه

پومروی بازسازی جمجمه شانیدر زی را که نسبتا بلافاصله پس از مرگ له شده بود، به عنوان یک «پازل سه بعدی با حساسیت بالا» توصیف کرد.

استخوان‌های فسیل شده در بلوک‌های کوچکی از رسوبات غار برداشته شده و در فویل پیچیده شدند و محققان آنها را برای تجزیه و تحلیل به دانشگاه کمبریج فرستادند.

در آزمایشگاه کمبریج، محققان از هر بلوک میکرو سی‌تی اسکن گرفتند و از اسکن‌ها برای هدایت استخراج قطعات استخوانی استفاده کردند. دکتر لوسیا لوپز پولین(Lucía López-Polín)، همکار پومروی، محافظ باستان شناسی از موسسه کاتالان برای دیرینه اکولوژی انسانی و تکامل اجتماعی در اسپانیا، بیش از ۲۰۰ تکه جمجمه را با چشم کنار هم قرار داد تا آن را به شکل اولیه خود بازگرداند.

این گروه جمجمه بازسازی شده را اسکن و پرینت سه بعدی کردند، که پایه و اساس سر بازسازی شده‌ای را شکل داد که توسط دیرینه هنرمندان دوقلوی دانمارکی، آدری و آلفونس کنیس(Adrie and Alfons Kennis)، لایه‌هایی از ماهیچه و پوست روی آن قرار بگیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تلاش رژیم صهیونیستی برای نشان دادن یک چهره متمدن از خود بی نتیجه است
  • تیم فوتبال زیر ۱۸ سال دختران ایران چگونه قهرمانی تورنمنت کافا شد
  • خجسته: درباره زنان، مردان تصمیم گرفته‌اند / چرا دختران در مدارس روسری‌شان را برندارند؟
  • کشف جدیدی در مورد صاعقه برای اولین‌بار در جهان
  • سردار رادان: قرائت قرآن از زنان مکشوفه حجاب را نشان می دهند/ این تفکر حتی برخی افراد حزب اللهی را تحت تاثیر قرار داده و تصاویر آن دست به دست می‌شود
  • دانشمندان چهره یک نئاندرتال ۷۵ هزار ساله را بازسازی کردند + عکس
  • کشف جدیدی در مورد صاعقه برای اولین در جهان
  • پیام تند چهره پرسپولیسی‌ به هوادار جنجالی سپاهان در حمایت از دختران
  • دانشمندان چهره یک نئاندرتال ۷۵ هزار ساله را بازسازی کردند
  • عکس| تغییر چهره بازیگر «بزرگ‌مرد کوچک» در کنار رامبد جوان