Web Analytics Made Easy - Statcounter

اخبار دانشگاهی را از«کانالاخبار دانشگاهیSNN.ir»دنبال کنید

محمودرضا دلاور، مشاور رئیس و سرپرست دفتر همکاریهای علمی و بین المللی دانشگاه علمی‌وکاربردی در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به فعالیت بین المللی این دانشگاه گفت: دانشگاه جامع برنامه‌ریزی‌هایی برای توسعه روابط بین‌الملل از جمله آن تثبیت ایجاد مراکز برون‌مرزی و تدوین آئین نامه جذب دانشجوی خارجی انجام داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در حوزه بین‌الملل در حال تدوین نقشه راه هستیم و در قالب تفاهم‌نامه‌های بین‌المللی و با ایجاد یک مرکز آموزش مشترک با کشور آلمان و با همکاری دانشگاه تهران در نظر داریم در این مراکز در سال ۷ تا ۸ هزار تکنسین در رشته‌های مختلف آموزش داده شود.

مشاور رئیس و سرپرست دفتر همکاریهای علمی و بین المللی دانشگاه علمی‌وکاربردی اضافه کرد: در حال راه اندازی برخی مراکز علمی کاربردی را در کشورهای مختلف مانند اقلیم کردستان عراق، امارات، عمان، افغانستان و چند کشور اروپایی هستیم که آئین‌نامه آن تصویب شده است.

وی خاطرنشان کرد: ۷۰۰ هزار صندلی خالی در دانشگاه‌ها وجود دارد که در این راستا برای جذب دانشجوی خارجی برنامه‌ریزی کردیم. دانشگاه جامع نیز ۵۰۰ هزار دانشجو دارد که ۱۰ درصد ظرفیت دانشجوی کشور را تشکیل می‌دهد. با توجه به اینکه دانشگاه جامع یک دانشگاه مهارتی است تلاش می‌کنیم که بحث آموزش مهارتی را توسعه دهیم و به خصوص برای توسعه بخش بین‌الملل برنامه‌ریزی داریم.

دلاورادامه داد: برای برگزاری کارگاه‌های آموزشی در زمینه آموزش مهارتی هم با کشورهایی مانند آلمان، اتریش، هند، روسیه، استرالیا و کره جنوبی در حال مذاکره هستیم و کنفرانس‌ها و کارگاه‌های آموزشی در حال برنامه‌ریزی هستند.

وی خاطرنشان کرد: تبادل استاد و دانشجو را در قالب ۱۵ تفاهم‌نامه با کشورهای دیگر در دست اجرا داریم و در بحث ایجاد مراکز تحقیقاتی، آزمایشگاه‌های مشترک و مراکز فناوری مشترک نیز برنامه‌ریزی کردیم. بحث استانداردهای بین‌المللی را هم در نظر داریم، زیرا مراکز ما در بحث بین‌الملل پتانسیل خوبی دارد. به طور مثال در بحث صنایع دستی، کشورهای دیگر برای اشنایی با فرهنگ ایران بسیار علاقمند هستند.

دلاور در خصوص دوره های آزموشی دانشگاه علمی کاربردی گفت: دوره‌های آموزشی دانشگاه جامع در قالب مقاطع کاردانی، کارشناسی و تک‌درس برگزار می‌شود که قصد داریم با همکاری دانشگاه‌های خارجی دوره‌های مشترک برگزار کنیم.

وی یادآور شد: تدوین کتب درسی مورد نیاز در حال برنامه‌ریزی است و می‌خواهیم در حوزه مهارتی وارد بازار آموزش مهارتی بین‌الملل شویم و تجربیات خود را در سطح بین‌الملل وارد کنیم. زیرا بسیاری از کشورها سرمایه‌گذاری‌های زیادی می‌کنند تا صنایع دستی کشور ما را آموزش ببینند.

مشاور رئیس و سرپرست دفتر همکاریهای علمی و بین المللی دانشگاه علمی‌وکاربردی افزود: کشور ما ۵ میلیون دانشجو دارد، ولی کشور آلمان با ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار دانشجو توجه ویژه‌ای به آموزش‌های مهارتی دارد؛ که ما باید از تجربیات آنها استفاده کرده و آموزش مهارتی را توسعه دهیم.

دلاور اظهار داشت: برنامه اصلی سال ۹۶ دانشگاه علمی کاربردی تدوین برنامه استراتژیک بین‌الملل دانشگاه است. در حال مشخص کردن برنامه اجرایی آن هستیم که از جمله آنها ایجاد مراکز آموزشی مشترک با کشور آلمان و دانشگاه تهران است.

وی در پایان گفت: ۱۰۰۰ مرکز آموزشی، ۲۰ موسسه وابسته و ۳۱ واحد استانی داریم که در حال بررسی پتانسیل این مراکز و تدوین برنامه پنج ساله هستیم تا در راستای برنامه ششم توسعه به اهداف‌مان برسیم. امیدواریم بخشی عمده‌آی از فعالیت مرکز مشترک با آلمان در سال ۹۶ آغاز شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۵۶۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تربیت نیروهای متخصص برای کشور بزرگترین خدمت محسوب می‌شود

 آیین تجلیل از استادان، مدرسان و گروه های علمی برتر فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ با حضور سردار قاسم رضایی جانشین فرماندهی کل انتظامی کشور و دیگر فرماندهان برگزار شد.

سردار محمدحسین حمیدی، معاون تربیت و آموزش فراجا با اشاره اقدامات تحولی برای پرورش پلیس های تخصصی برای بخش های گوناگون امنیت گفت: بازنگری در سرفصل ها و برنامه های عملیاتی رده ها با رویکرد مهارت محوری و عملیاتی، تبدیل دوره های تخصصی تکمیلی ترفیعاتی به دوره های تخصصی مبتنی بر شغل و واکاوی و تحلیل عملیات های انتظامی با استفاده از خبرگان در مراکز اجرایی آموزش که در مسیر اجرا هستند.

حمیدی افزود: برنامه ریزی تحولی در فرآیند و محتوای دوره عالی با هدف تربیت سرمایه های راهبردی از جمله اقداماتی است که مستقیم با گروهای حامی این حوزه را هم بازنگری کنیم.

وی افزود: ارکان تربیت در آموزش فراجا به این شکل است که مربی همه کارکنان هستند، و در مراکز مختلف آموزشی، از منابع آموزشی مختلفی استفاده می کنیم که در راستای بازنگری و به روز شدن آن ها اقداماتی صورت گرفته است.

حمیدی با اشاره به آمار گروه های علمی گفت: در حال حاضر ۴۵ حوزه مرکزی، ۳۴ مرکز فرماندهی استان، هشت آموزشگاه تخصصی و عمومی، ۲۴ دانشگاه امام حسن مجتبی، ۱۵ دانشگاه جامع و ۸ دانشگاه علمی کاربردی فعال در سراسر کشور داریم.

معاون تربیت و آموزش فراجا ادامه داد: همچنین ۲۷۷ هیات علمی ۱۶۵۰ مدرس مراکز آموزشی ۳۷۳۵ نفر ۷هزار و۹۳ نفر در سراسر کشور در حال آموزش هستند.

حمیدی گفت: پرورش پلیس های تخصصی برای بخش های گوناگون امنیت، هدف اصلی ما در آموزش است که برنامه ها بر اساس آن شکل می گیرد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • دانشگاه بیرجند بیش از هزار پله صعود کرد
  • کارگروه آمایش و مدیریت طرح تحول آموزش عالی استان برگزار شد
  • پرورش پلیس تخصصی برای بخش‌های گوناگون امنیت
  • تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی / تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان
  • تربیت نیروهای متخصص برای کشور بزرگترین خدمت محسوب می‌شود
  • جزو چند کشور اول جهان در زمینه علوم هسته‌ای و پزشکی هستیم
  • تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی/ تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان
  • پرورش پلیس تخصصی برای بخش های گوناگون امنیت
  • همایش تجلیل از مربیان هلال احمر و مدرسان مرکز آموزش علمی کاربردی هلال احمر قم
  • افزایش ۵۰ درصدی مراکز آموزشی جوار کارگاهی در کشور