Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارشبولتن نیوز،شبکه‌های مختلف تلویزیون، برنامه‌های ویژه‌،‌ فیلم‌های سینمایی و سریال‌های تلویزیونی را تا ساعات پایانی امروز تدارک دیده‌اند.
*شبکه یک سیما
*فیلم سینمایی «خانواده بی نظیر» امروز پنج‌شنبه 10 فروردین‌ماه ساعت 15:45 دقیقه از شبکه یک سیما پخش می‌شود
*برنامه «دسپخت» امشب ساعت 20 به روی آنتن می‌رود
«دستپخت» نام اولین مسابقه جدی آشپزی است که ماه‌های بسیاری است که از شبکه یک سیما به روی آنتن می‌رود و در این مدت طرفداران بسیاری در بین خانواده‌های ایران پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

*قسمت11 سریال «علی‌البدل» به کارگردانی سیروس مقدم امشب ساعت 22 به روی آنتن می‌رود
در خلاصه داستان این سریال آمده: من «علی البدل» هستم. فرعی، رزرو و جانشین عضو اصلی، حرف نزنم می‌گویند لالی حرف بزنم می‌گویند حق رای نداری. خلاصه هم هستم، هم نیستم. این خلاصه ای است از آنچه سیروس مقدم درباره سریال جدیدش می‌گوید.
بازیگران این سریال عبارتند از: مهدی هاشمی، مهدی فخیم زاده، احمد مهرانفر، حسین محب اهری، هادی کاظمی، هومن حاج عبدالهی، محمود جعفری، عزت الله رمضانی فر، بهرام افشاری، فروغ قجابگلی، هدیه آزاده، مهسا باقری، فرشته گلچین،آرزو نبوت، میثم چگینی و محسن تنابنده. دیگر عوامل این سریال هم عبارتند از: طراح و سرپرست فیلمنامه محسن تنابنده، نویسنده خشایار الوند، مشاور فیلمنامه حسن وارسته، مشاور کارگردان و بازیگردان محسن تنابنده، مدیرتولید محمود اتحادی، مدیرتصویربرداری فرشاد گل سفیدی، تصویربردار مجید گل سفیدی، طراح صحنه و لباس اصغر نژادایمانی، طراح گریم مجید اسکندری، مدیرصدابرداری امیر پرتوزاده، عکاس محمد فوقانی، مشاور رسانه ایی: مجتبی احمدی، مدیر تدارکات آرش صالحی، مدیربرنامه ریزی فهیمه کمالی، دستیار یک کارگردان مصطفی تنابنده، منشی صحنه آسیه معصومی، مجری دکور اصغر رحمانی، فیلمبردار پشت صحنه خسرو احدزاده، دستیار تهیه محمد رضا آهی
*ویژه برنامه«بوی عیدی» امشب ساعت 23 به روی آنتن می‌رود
«بوی عیدی» نام ویژه برنامه شبکه یک سیما برای نوروز 96 است که در سال تحویل نیز در کنار مخاطبان این شبکه بوده است.
*شبکه دو سیما
*فیلم سینمایی«جعبه ابزار» امروز ساعت 17 از شبکه دو سیما پخش می‌شود
*برنامه «محله گل‌وبلبل» به کارگردانی احمد درویش علی‌پور امشب ساعت 18:45 از شبکه دو سیما به روی آنتن می‌رود
مجموعه تلویزیونی «محله گل و بلبل 2» به تهیه کنندگی مسلم آقاجانزاده و کارگردانی احمد درویش علی پور ساخته شده است، این مجموعه با اجرای داریوش فرضیایی و نویسندگی محمد درویش علی پور هر شب ساعت 19 از شبکه دو پخش می‌شود.
داریوش فرضیایی، بهنوش بختیاری،‌ نادر سلیمانی، سارا خوئینی‌ها، امیر نوری، ملیکا شریفی نیا، نعیمه نظام دوست، امیرمحمد متقیان،‌ ابراهیم شفیعی، فرهاد بشارتی، امیر سهیلی، جواد انصافی، آرش میراحمدی، مجید صیادی و (بازیگران خردسال) عرفان به رزین، صدرا محرمی، آرشیدا سادات سید پور، ارمیا خندان و ... بازیگران سریال «محله گل و بلبل 2» هستند.
اکبر عبدی، ارژنگ امیرفضلی، سیاوش مفیدی و محمدرضا داوود نژاد از جمله بازیگران ویژه برنامه نوروزی «محله گل و بلبل 2» هستند.
همچنین فروزان بهرام پور، محمد اعلمی و عارفه عباسی عروسک گردان‌های این مجموعه هستند و شوکت حجت، سامان مظلومی و نازنین حقیری نیز به ترتیب صداپیشگی عروسک‌های یاور، داور و باور را به عهده دارند.

*مجموعه «کلاه قرمزی» به کارگردانی ایرج طهماسب امشب از ساعت 20 به روی آنتن می‌رود
مجموعه «کلاه قرمزی» چندین سالی است که در نوروز میهمان خانه‌های مخاطبان شبکه دو می‌شود؛ اما پخش آن در نوروز امسال وارد حواشی بسیاری شد به همین خاطر برنامه‌های سالهای گذشته این برنامه در نوروز 96 تکرار خواهد شد.
*قسمت 11 سریال «مرز خوشبختی» به کارگردانی حسین سهیلی زاده، امشب ساعت 21:15 به روی آنتن شبکه دو سیما می‌رود
سریال مرز خوشبختی به کارگردانی حسین سهیلی زاده و تهیه کنندگی مهران رسام نهم آبان ماه فیلمبرداری اش را آغاز نمود.این مجموعه در 15 قسمت برای ایام نوروز 96 تولید شده و شبهای نوروز از شبکه دوم سیما پخش می‌شود.
سریال نوروزی شبکه دو با نام «مرز خوشبختی» مضمونی طنز و اجتماعی دارد. این سریال روایتی است از دغدغه جوانان برای اشتغال، مساله بیکاری و مهاجرت معکوس از شهرهای بزرگ به شهرستان ها. یکی از ویژگی های «مرز خوشبختی» به لوکیشن های این مجموعه برمی گردد که عمدتا در باغ های گل شهرستان محلات فیلمبرداری شده. داستان ملموس در کنار قاب های زیبای این مجموعه از نقاط قوت این سریال محسوب می شوند.
خلاصه داستان: به طلا و تلاش و عشق … جوان و گُل و گِل… همه چیز از یک وسوسه شروع می شود و به یک وسوسه ختم می گردد. از رفاقت شروع می شود و به رفاقت میرسد. داستان مرز خوشبختی داستان انتخابهاست. دوراهی ها. زمانی که بر لب مرز ایستاده ای. یک سو شاید خوشبختی است و درسوی دیگر هم شاید خوشبختی. انتخاب با توست. و انتخاب نهایت خوشبختی است.
کاراکتر اصلی قصه، جوانی شهرستانی است که برای تحصیل به تهران می آید و جزو نخبگان علمی می شود. او به خواهر دوستش که در یک طلافروشی کار می‌کند علاقه دارد اما پدر دختر راضی به این وصلت نیست…
پوریاپورسرخ، امیرحسین آرمان، مهدی سلوکی، شهرزاد کمالزاده، سروش جمشیدی، مریم معصومی، جمشید جهانزاده، عباس محبی، مهدی صباغی، فرزانه نشاط خواه، شهربانو موسوی، رضا یزدانی و جواد زیتونی از جمله بازیگران این مجموعه تلویزیونی هستند.
*مسابقه «دسپخت‌های خودمانی» به کارگردانی فریدالدین نیکجو از امشب ساعت 23 به روی آنتن می‌رود
سری نوروزی «دست پخت های خودمانی» با حضور بازیگران و چهره های طنزپرداز کشورمان با هدف ترویج سنت های خوب ایرانی؛ غذاهای اصیل و مزه های از یاد رفته، فرصتی فراهم می کند تا در کنار آموزش آشپزی و یادآوری داشته های فرهنگی؛ فضایی شاد برای خانواده های ایرانی رقم بخورد. حسین رفیعی و روشنک عجمیان مجریان این برنامه هستند.
*شبکه سه سیما
*مسابقه «زمانی برای خندیدن» امشب ساعت 18 از شبکه سه سیما پخش می‌شود
مسابقه های تلویزیونی در سراسر جهان یکی از پربیننده ترین برنامه هاست . و سنین مختلفی از مخاطبان را در بر می گیرد . این نوع ساختار فضایی سرشار از شادی و هیجان و رقابت در بیین اعضای خانواده ایجاد می کند که علاوه بر سرگرمی و پر کردن بخشی از اوقات فراغت بینندگان ، در جهت رشد علمی و فرهنگی بینندگان هم تاثیر زیادی دارد .
با حضور داورانی چون شهره لرستانی، سید مهرداد ضیایی، حسین رفیعی و نصرالله رادش از میان 700 ثبت نام کننده در رقابت طنز نمایشی (استندآپ کمدی، نمایش طنز دو یا چند نفره، شعر طنز، خوانندگی طنز، نمایش طنز بدون کلام، نمایش طنز با عروسک، نمایش عروسکی طنزو...) 60 نفر را برگزیده تا در مسابقه نوروز 96 حضور داشته باشند و در بخش‌های مختلف با توجه به نظرات هیئت داوران انتخاب و به مرحله بعدی صعود کنند. اجرای مسابقه زمانی برای خندیدن به عهده عبدالله روا است .
*مجموعه تلویزیون «دیوار به دیوار» به کارگردانی سامان مقدم از امشب ساعت 20:48 به روی آنتن می‌رود
مجموعه تلویزیونی «دیوار به دیوار» به کارگردانی سامان مقدم و تهیه کنندگی حمید رحیمی نادی، داستان پنج خانواده را روایت می کند که به دلایلی مجبور می شوند سه ماه در یک خانه با یکدیگر زندگی کنند. این پنج خانواده پیش از این هیچ آشنایی با یکدیگر نداشته اند و در یک روز بنا به اتفاقی مجبور می شوند که با هم زندگی کنند ... .
اسامی بازیگران «دیوار به دیوار» به ترتیب حروف الفبا عبارتند از اشپیتیم آرفی، فرهاد آئیش، ویشکا آسایش، یاسمینا باهر، رویا تیموریان، پژمان جمشیدی، گوهر خیراندیش، حسن زارعی، علی شادمان، مجید شهریاری، آزاده صمدی، مهسا طهماسبی، جواد عسگری، شمسی فضل اللهی، رضا ناجی، مهوش وقاری.
*برنامه «آقای گزارشگر» از امشب ساعت 22:50 به روی آنتن شبکه سه سیما می‌رود
مسابقه ورزشی آقای گزارشگر توانایی چند هزار علاقه مند در حوزه گزارشگری فوتبال را در معرض قضاوت کارشناسان و گزارشگران باتجربه قرار می‌دهد.
این برنامه با برگزاری آزمون های کتبی ،از میان جمع کثیری از علاقه‌مندان در حوزه گزارشگری فوتبال در مرحله نخست 80 فرد برگزیده می‌شوند و پس از شرکت در آزمون حضوری 33 نفر به همراه 3 ذخیره گزینش شده و به مرحله نیمه نهایی راه می یابند . مسابقه نهایی بین 3 نفر برگزار می شود و آقای گزارشگر انتخاب می شود .از بخش های دیگر این برنامه آموزش فنون گزارشگری و اجرای دابسمش است که از بینندگان درخواست می شود با ارسال پیامک ، برترین دابسمش را انتخاب کنند .کارشناسان برنامه نیز جواد خیابانی ، اسکندر کوتی ،استاد سروش ، مهدی خبیری ، بهرام شفیع ،خسرو والی زاده ،مزدک میرزایی و ...می باشند . اجرای برنامه به عهده محمد رضا احمدی و محمد حسین میثاقی است.
*شبکه پنج سیما
*مسابقه «آقای آتش‌نشان» امشب ساعت 20 از شبکه پنج سیما پخش می‌شود
سری جدید مسابقه «آقای آتش نشان » کاری از گروه کودک و خانواده در نوروز 96 هر شب ساعت 20 از شبکه پنجم سیما پخش می‌شود. پخش این مسابقه از 30 اسفندماه شروع و تا پایان تعطیلات نوروزی ادامه خواهد داشت. محمد حسین رضوی تهیه کنندگی و تصویربرداری این مسابقه به کارگردانی مصطفی امامی در مجموعه آموزش آتش نشانی واقع در صالح آباد تهران انجام شده است و در این مسابقه 6 گروه آتش نشان در بخش های مختلف با یکدیگر رقابت کرده اند و در نهایت یک گروه برنده این مسابقه است. هیراد حاتمی اجرای این مسابقه را بر عهده دارد.
*مجموعه «شوخی کردم»به کارگردانی مهران مدیری امشب ساعت 23 به روی آنتن شبکه پنج می‌رود
مجموعه تلویزیونی «شوخی کردم» به کارگردانی و تهیه‌کنندگی مهران مدیری در نوروز 96 هرشب ساعت 23 از شبکه پنج سیما پخش می شود.این مجموعه بصورت اپیزودیک ساخته شده و دارای قسمت‌های مستقل بوده و در هر قسمت بر اساس یک سوژه نمایش‌های کمدی پخش می‌شود.این مجموعه که در گونه طنز تهیه شده، مهران مدیری، سیامک انصاری، مهران غفوریان، جواد رضویان، رضا شفیعی جم، نادر سلیمانی، لاله صبوری، نصرالله رادش، شقایق رحیمی‌راد،‌هادی کاظمی، محمدرضا هدایتی، ساعد هدایتی، عارف لرستانی، سحر ولدبیگی، نیما فلاح، سپند امیرسلیمانی، کمند امیرسلیمانی، شبنم فرشادجو و سحر زکریا در این مجموعه نقش آفرینی می‌کنند. تکرار پخش این مجموعه در ساعات 9 صبح و 17 بعداز ظهر است.
*شبکه نمایش
*فیلم سینمایی «جک غول کش» امروز ساعت 15 از شبکه نمایش پخش می‌شود
*فیلم سینمایی«امید روح می یابد» امروز ساعت 17:15 به روی آنتن می‌رود

*فیلم سینمایی«دونی : داستان ناگفته» امشب ساعت 19 پخش می‌‌شود

*فیلم سینمایی«ماه را قول بده» امشب ساعت 21:30 به روی آنتن می‌رود

منبع: بولتن نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bultannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بولتن نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۵۶۵۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد میلیون دلاری شبکه‌های ماهواره‌ای از سینمای ایران! چرا و چگونه؟!

اینکه پرفروش‌ترین فیلم‌های یک سال اخیر سینمای ایران، همگی، کارزارهای تبلیغاتی خود را خارج از تلویزیون و به خصوص در شبکه‌های ماهواره‌ای دنبال کرده‌اند، نکاتی نگران‌کننده و حتی ناامیدکننده را به ذهن می‌آورد که موارد متعددی را از حیف‌ومیل و خروج ارز و البته از همه مهم‌تر کاهش مرجعیت رسانه‌ای تلویزیون شامل می‌شود.

به گزارش ایسنا، به نقل از روزنامه شهروند، یکی از نقاط قوت مدیریت سینمای ایران در این چند وقت اخیر فروش هزار یا به روایتی دقیق‌تر هزار و ٢٠٠میلیارد تومانی سینمای ایران در نزدیک به یک سال اخیر عنوان شده است. دستاوردی رکوردشکن و نویدبخش که البته با توجه به حقایقی که در ارتباط با این آمار رسانه‌ای شده، سوالات و تردیدهایی را نیز در فضای سینمای ایران به وجود آورده است، به‌خصوص از این نظر که این دستاورد آماری متعلق به تمامیت سینمای ایران در اکران یک سال اخیر نبوده و تنها و تنها به درصدی از فیلم‌های روی پرده تعلق دارد. بگذارید اینگونه بگوییم که از مجموع فروش هزار و ٢٠٠میلیارد تومانی سینمای ایران در سال گذشته بیش از یک‌میلیارد تومان مربوط به هفت فیلم «فسیل»، «هتل»، «تمساح خونی»، «هاوایی»، «شهر هرت»، «ویلای ساحلی» و «بچه‌زرنگ» بوده و در نقطه مقابل نیز نزدیک به ٦٠ فیلم دیگری که روی پرده آمده‌اند، روی‌ هم کمتر از ٢٠٠میلیارد تومان فروخته‌اند، یعنی پرفروش‌ترین فیلم‌های یک سال اخیر سینمای ایران -البته اگر «بچه‌زرنگ» را از فهرست خارج کنیم- ٦ فیلم کمدی هستند. فیلم‌هایی که البته در نگاهی دقیق‌تر، علاوه بر کمدی‌بودن از یک نظر دیگر نیز با هم مشابهت و پیوند دارند: تبلیغات خارج از تلویزیون، به خصوص در شبکه‌های ماهواره‌ای!

این مطلب با نگاه به این وجه از پیوند ٦ فیلم پرفروش سینمای ایران در یک سال گذشته به رشته تحریر درآمده است.

اینکه پرفروش‌ترین فیلم‌های یک سال اخیر سینمای ایران، همگی، کارزارهای تبلیغاتی خود را خارج از تلویزیون و به خصوص در شبکه‌های ماهواره‌ای دنبال کرده‌اند، نکاتی نگران‌کننده و حتی ناامیدکننده را به ذهن می‌آورد که موارد متعددی را از حیف‌ومیل و خروج ارز و البته از همه مهم‌تر کاهش مرجعیت رسانه‌ای تلویزیون شامل می‌شود.
در واقع این واقعیت که تمام ٦ فیلم پرفروش سال گذشته، فیلم‌هایی هستند که تبلیغات‌شان از شبکه‌های ماهواره‌ای پخش شده؛ چه از نظر آماری و چه از منظر شرایطی که منجر به این وضع شده و البته پیامدهایی که این اتفاق می‌تواند به دنبال داشته باشد، به نحو طعنه‌آمیزی آزاردهنده و البته در عین حال، آموزنده است و نشان می‌دهد که سیاست‌های نسنجیده شماری از مدیران میانی فرهنگ چگونه می‌تواند سیاست‌های عمومی فرهنگ کشور را دچار اختلال و خدشه کند.

آمار و ارقام ترسناک
داده‌هایی که درباره تبلیغات فیلم‌های سینمایی ایرانی در شبکه‌های ماهواره‌ای منتشر شده، عجیب و ترسناک هستند:
سال گذشته کارگردان فیلم «فصل ماهی سفید» گفته بود که «رسانه‌های خارجی هفته‌ای ۵ تا ۱۵هزار دلار برای تبلیغ فیلم‌های ایرانی می‌گیرند.» این فیلمساز البته بلافاصله یکی از فیلم‌های روی پرده را مثال زده بود که مبلغ گزافی -حدود ۲۵۰هزار دلار- داده و تمام باکس تبلیغات آن شبکه‌های ماهواره‌ای را برای فیلمش گرفته، تا با تبلیغ تمام‌وقت، هم فروش بالای فیلمش را تضمین کند و هم اینکه فرصت تبلیغ برای فیلم‌های رقیب باقی نگذارد.
داده‌های ترسناک در این زمینه ادامه دارند: «چندی پیش یک خبرگزاری نوشته بود که سال گذشته سینمای ایران بیش از صدمیلیارد تومان تنها به یکی از شبکه‌های ماهواره‌ای تبلیغ‌بگیر داده، به این معنا که تنها برای امری غیرضروری مانند تبلیغ فیلم که در شرایط درست در داخل کشور باکیفیت‌تر و بهتر هم می‌تواند انجام گیرد، رقمی تقریبا معادل یک‌ونیم میلیون دلار ارز از کشور خارج شده است.

یک حساب‌وکتاب ساده
سال گذشته یکی از روزنامه‌ها از قول یکی از مدیران بازاریابی شبکه‌های ماهواره‌ای نقل کرده بود که «برای پخش تیزر یک‌ماهه فیلم‌ها که شامل ٢٤٠ نوبت طی ٣٠ روز می‌شود، مبلغ ١٠هزار دلار دریافت می‌شود. برای پکیج ٥٤٠ نوبت پخش یک دقیقه‌ای برای تبلیغ آثار هم صاحبان آثار باید بین ٦٠ تا ٨٠هزار دلار کنار بگذارند.»
حالا در شرایطی که سال گذشته بالای ۱۰ فیلم تنها در شبکه جم تبلیغ داشتند -آن هم نه یک‌بار و ١٠ بار، بلکه به طرز مشمئزکننده‌ای بیشتر از هزار بار- و این وضع همین حالا هم برای فیلم‌های «تمساح خونی»، «بی‌بدن» و «سال گربه» ادامه دارد؛ با یک حساب سرانگشتی می‌توان متوجه شد که سینمای ایران تنها در یک سال گذشته برای تبلیغات فیلم‌ها چقدر هزینه کرده است!

آغاز ماجرا
اما اینکه چه شد که تبلیغات آثار سینمایی سر از شبکه‌های ماهواره‌ای درآورد، باید به روزهایی برگشت که تلویزیون که زمانی به محصولات فرهنگی روی خوش نشان می‌داد و به تریبونی برای بهتر دیده‌شدن آثار سینمایی تبدیل شده بود، تغییر رویه داد و شروع کرد به مقاومت مقابل پخش تبلیغات سینمایی و انداختن انواع و اقسام سنگ‌های مختلف پیش‌پای محصولات سینمایی که از این میان می‌توان از سختگیری‌های فراوان تا ممیزی‌های مستقل سازمان صداوسیما فراتر از آنچه وزارت ارشاد مصوب کرده، اشاره کرد.

این موارد که نارضایتی‌های بسیاری را موجب شدند، کم‌کم کنداکتور تلویزیون را خالی از تبلیغات محصولات سینمایی کردند و در ادامه نیز با قواعد و مقرراتی جدید از قبیل لزوم انجام ممیزی‌هایی عجیب و جدید صاحبان آثار را به سمت شبکه‌های ماهواره‌ای کوچ دادند.
چندی پیش سعید خانی، پخش‌کننده سینما و تهیه‌کننده آثاری مانند «من»، «دوزیست»، «حرفه‌ای» و «سال گربه» در این زمینه گفته بود که «مشکل اینجاست که شماری از مدیران تلویزیون درک درستی از محصول فرهنگی ندارند و در نتیجه نمی‌توانند ارتباط خوبی با سینما برقرار کنند. همه ما در یک کشور زندگی می‌کنیم و این طبیعی است که حق داشته باشیم سینما به تلویزیون کمک کند. اما متاسفانه چنین نگاهی در سازمان صداوسیما وجود ندارد و چنین می‌شود که حتی فیلمی مانند «دسته دختران» هم که یک فیلم ارزشی و دفاع مقدسی و در راستای سیاست‌های تلویزیون است، از تیزر بی‌بهره می‌ماند. اتفاقی که البته یک زمانی کاملا برعکس بود، ولی حالا دیگر آن نگاه کلان در مدیران تلویزیون وجود ندارد.»
 
چرا تلویزیون نه؟!
اما در شرایطی که تقریبا تک‌تک صاحبان فیلم‌ها به لزوم جلوگیری از خروج ارز از کشور واقفند و در عین حال، به تازگی نیز از موضع‌گیری شدید دولت و به خصوص عباس محمدیان، مدیرکل دفتر تبلیغات ارشاد، مبنی بر لزوم مقابله با پدیده خروج ارز و سرمایه از کشور و البته برخورد با فیلم‌های تبلیغ‌شده در ماهواره آگاهی یافته‌اند؛ پس چرا فیلمسازان و صاحبان فیلم‌ها چنین تصمیمی می‌گیرند و تبلیغ فیلم‌شان را به ماهواره‌ها می‌دهند؟
شماری از سینماگران به تازگی در پاسخ به این پرسش، از کاهش ضریب نفوذ تلویزیون و کاهش شمار مخاطبان این رسانه به عنوان یکی از دلایل این امر نام برده‌اند. این همان چیزی است که چندی پیش رئیس مرکز تحقیقات صداوسیما هم گفته بود که دیگر نمی‌توانیم انتظار مخاطبان ۸۰ و ۹۰درصدی داشته باشیم.
نکته دیگری که در این میان وجود دارد، عدم‌ صرفه مالی تبلیغات در تلویزیون است. به گزارش ایدنا، رسانه جامع تبلیغات تجاری ایران، تا قبل از ریاست پیمان جبلی، صداوسیما بین ۴۰۰ تا ۸۰۰ تیزر تبلیغاتی را به فیلم‌های سینمایی اختصاص می‌داد که نوعی یارانه به کالاهای فرهنگی بود، اما در دوره جدید صداوسیما این معادله برعکس شده و تنها ۱۰ تا ۱۵ تیزر تبلیغاتی به فیلم‌ها اختصاص داده می‌شود و سازندگان باید هزینه تبلیغات بیشتر را پرداخت کنند.
امیرحسین علم‌الهدی، یکی از مدیران فرهنگی دولت‌های گذشته و کارشناس اقتصاد سینما، با اشاره به اینکه «دلیل رجوع صاحبان آثار سینمایی به تبلیغات ماهواره‌ای کاهش ضریب نفوذ تلویزیون است که البته این هم تنها در مورد ۴۰درصد از سینمای ایران صدق می‌کند و روی ۶۰درصد باقی فیلم‌ها تاثیر چندانی ندارد»، می‌گوید: «علاوه بر این، تبلیغات در تلویزیون بر اساس اعداد و ارقام صرف مالی چندانی برای سازندگان آثار ندارد، بنابراین آنها ترجیح می‌دهند تبلیغ کارشان را با هزینه‌ای کمتر انجام دهند. البته در حال حاضر عدد دقیقی از میزان پول دریافتی تلویزیون بابت پخش تیزر ندارم، اما آخرین رقمی که در ذهنم هست، این استدلال را به من می‌دهد که تبلیغ فیلم در تلویزیون شاید به‌صرفه نباشد.»

حرف آخر
نتیجه این تصمیم مقرون‌به‌صرفه نبودن تبلیغات در تلویزیون برای فیلم‌های سینمای ایران و کوچ تبلیغات سینمایی به ماهواره‌هاست که همان‌طور که گفته شد باعث خروج یک‌ونیم میلیون دلار ارز شده و این پرسش را در شماری از خبرگزاری‌ها به وجود آورده است که «با ادامه این روند، آیا غیر از این است که سود رکوردشکنی‌های سینمای ایران بیش از اینکه به نفع سینما یا حتی تلویزیون ایران تمام شود، به جیب یکسری ماهواره‌ها ریخته می‌شود؟»
واقعا آیا رواست که سرمایه‌های کشور اینگونه از کشور خارج شود؟ آیا نباید کاری کرد و به خصوص نهادهای نظارتی نباید تلویزیون را وادار کنند در این راستا گامی بردارد؟!

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گزارشی از ۳ سریال جدید تلویزیون + زمان پخش
  • نگاهی به ۳ سریال جدید تلویزیون
  • یک میزبانی هیجان‌انگیز در انتظار والیبال ایران
  • ویژه برنامه‌های تلویزیون در روز معلم
  • پخش «جاده‌های سرد» و «رابطه» از تلویزیون در هفته بزرگداشت مقام معلم
  • پخش مستند‌هایی با موضوعات اجتماعی، فرهنگی و تاریخی از شبکه افق
  • فصل جدید «خوش نمک» از قاب شبکه نسیم
  • درآمد میلیون دلاری شبکه‌های ماهواره‌ای از سینمای ایران! چرا و چگونه؟!
  • پخش «بازی اختاپوس» از شبکه افق
  • «بازی اختاپوس» از شبکه افق پخش می‌شود