Web Analytics Made Easy - Statcounter

مطمئنا با تکمیل پارک بزرگ شاپوری شاهد تبدیل شدن این مجموعه به یکی از قطب های جدید گردشگری خرم آباد خواهیم بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیرافلاک؛شهر خرم‌آباد به دلیل داشتن جاذبه های منحصر به فرد تاریخی و طبیعی در سال های گذشته در حال تبدیل شدن به یکی از مقاصد گردشگری است.

به نحوی که با تلاش های صورت گرفته، این دیار در نوروز پارسال به عنوان یکی از 7 شهر برتر گردشگری انتخاب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسیاری از کارشناسان و فعالان حوزه میراث فرهنگی بر این عقیده اند که شهر خرم آباد ظرفیت های بیشتری در حوزه گردشگری داشته و مطمئنا می توان در صورت ایجاد زیرساخت ها شرایط بسیار مناسب‌تری را برای جذب گردشگران به وجود آورد.

به عنوان نمونه وجود جاذبه های دست ساز را باید از مهمترین کمبودهای گردشگری شهر خرم آباد دانست، چرا که باید بتوان زمینه را برای افزایش ماندگاری گردشگران در این دیار مهیا کرد.

به همن دلیل در چند سال گذشته مسئولان استان و شهر خرم آباد اقدامات مناسبی برای ایجاد این زیرساخت ها را در دستور کار قرار داده که مطمئنا با تکمیل طرح های در دست اجرا شاهد توسعه زیرساخت های صنعت گردشگری در استان لرستان خواهیم بود.

به عنوان نمونه ایجاد پارک بزرگ شاپوری را باید یکی از طرح های بسیار مهم شهری حوزه گردشگری در خرم آباد دانست به نحوی که بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته بیش از یکسال است که عملیات اجرایی احداث پارک شاپوری که به صورت پارک مینیاتوری در دست احداث بوده در جوار پل منحصر به فرد شاپوری در دستور کار قرار گرفته است.

اکون شاهد تکمیل بخشی از فاز ابتدایی این مجموعه هستیم و حتی در روزهای گذشته مسئولان اقدام به آبگیری دریاچه چند هکتاری این مجموعه کرده اند.

مطمئنا تکمیل پارک شاپوری که اکنون با تاخیر نیز روبرو شده است می تواند زمینه را برای ایجاد قطب های جدید گردشگری در خرم آباد مهیا کند.

به هر حال اگر خواهان ماندگاری گردشگران در استان لرستان و شهر خرم اباد هستیم باید تعداد جاذبه های درون شهری را نیز افزایش داده تا گردشگران زمان بیشتری را در خرم اباد بگذرانند.

مطمئنا احداث پارک شاپوری در کنار پل تاریخی شکسته می تواند به احیای مجدد این اثر گرانبها نیز کمک زیادی کرده و حتی شرایط برای ثبت جهانی پل های تاریخی لرستان نیز مهیا شود.

از سوی دیگر متاسفانه جنوب شهر خرم آباد به دلیل کم کاری های صورت گرفته در دهه های گذشته با کمبود امکانات تفریحی و رفاهی مواجه بوده و مطمئنا احداث جاذبه های جدیدی همچون پارک شاپوری در جنوب شهر باعث توجه بیشتر مسئولان به این منطقه و توسعه همه جانبه آن خواهد شد.

در هر حال انتظار داریم که با وجود خلف وعده مسئولان مبنی بر بهره برداری از فاز اول پارک شاپوری تا پایان سال 95 در ماه های آینده با تخصیص اعتبارات مناسب شرایط برای تکمیل این مجموعه مهیا شود.

در این راستا شهرداری و استانداری بایستی با تلاش بیشتر زمینه را برای تکمیل این پارک بزرگ مهیا کنند.

خرم آباد برای تبدیل شدن به مقصد گردشگران نیازمند به تکمیل پروژه های در دست احداث گردشگری بوده و باید بتوان از تمامی ظرفیت هایمان استفاده لازم را برد.

اکنون پل شاپوری آماده میزبانی از گردشگران نوروزی بوده و پیشنهاد می شود که مسافران از این بنای تارخی منحصر به فرد، پارک و دریاچه در دست احداث شاپوری بازدید کنند.

به نظر می رسد با تکمیل پارک شاپوری می توان گوشه ای از ظرفیت های پل های تاریخی لرستان را که اکنون در اندازه کوچک در دست احداث هستند را در معرض دید بازدیدکنندگان قرار داد.

بر اساس طرح تهیه شده برای احداث پارک شاپوری یک دریاچه بزرگ نیز برای آن طراحی شده و می توان گفت این پارک قرینه ای از مجتمع تفریحی گردشگری کیو است.

از سوی دیگر احداث رودخانه مصنوعی، رستوران و کافی شاپ، پارک آب و آتش، آبنمای موزیکال، پارکینگ، آبشار مینیاتوری بیشه و آلاچیق و سکوهای نشستن از دیگر بخش های این پارک بزرگ هستند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۵۷۱۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث ۱۲ دستگاه دوربرگردان در محور‌های مواصلاتی مازندران

یاسر ابراهیمی معاون فنی و راه‌های روستایی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران گفت: با توجه به نقش دوربرگردان در ارتقای ایمنی راه‌ها و کاهش تصادفات جاده‌ای ۱۲ دستگاه دوربرگردان در محور‌های پر تصادف استان در حال احداث می‌باشد.

او افزود: احداث دوربرگردان در محور‌های (محمود آباد- نور، شماره ۳ کمربندی تنکابن، ساری فرح آباد) آکند (هلال کلا آمل-بابل، تیله نو بهشهر-گلوگاه، کلوده آمل-محمود آباد، دریا پشته رامسر، انارور رویان -نوشهر، هشت تیکه گلوگاه، هریس رامسر، قلعه کش آمل –بابل، حمید آباد ساری-فرح آباد) در حال اجراست که بخش زیادی از این پروژه‌ها رو به اتمام است.

ابراهیمی گفت: تبدیل بریدگی‌ها در جاده‌ها به دوربرگردان‌های استاندارد راهکاری مناسب برای کاهش نقاط پرحادثه در جاده‌های استان است.

او افزود: با استفاده از دوربرگردان تصادفات احتمالی حذف می‌شوند، زیرا وسایل نقلیه در یک جهت و با سرعت کم حرکت می‌کنند.

ابراهیمی با اشاره به شرایط بومی و قرارگیری روستا‌ها و مراکز جمعیتی و کشتزار‌ها در حاشیه راه‌ها، گفت: وجود شهر‌ها و روستا‌های متعدد در امتداد جاده‌های بین شهری عاملی است که، بنا به ضرورت، باعث ایجاد سرعت گیرها، تقاطع‌ها و بریدگی‌های متعددی در طول جاده‌های استان می‌شود که استاندارد نبودن این بریدگی‌ها و تقاطع‌های جاده‌ای درصد ایمنی مسیر را کاهش می‌دهد.

معاون فنی و راه‌های روستایی استان افزود: برای هریک از این دوربرگردان‌ها به طور میانگین ۲۰ میلیارد تومان از اعتبارات ملی و استانی هزینه می‌شود.

او گفت:فراهم آوردن ایمنی لازم در جاده‌ها نوعی سرمایه گذاری است که برای پیشگیری از وقوع سوانح و حفظ سلامت مردم انجام می‌شود.

ابراهیمی ابراز امیدواری کرد بخشی از این پروژه‌های مهم و ضروری تا اواخر امسال به بهره برداری برسد.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • قبرستان دهخدا تبدیل به پارک می‌شود
  • احداث ۱۲ دستگاه دوربرگردان در محور‌های مواصلاتی مازندران
  • انتظار ۵ ساله مردم شهر جدید سهند برای احداث بیمارستانی مجهز
  • تور‌های گردشگری غیرمجاز در انتظار برخورد قانونی
  • همسایگی و قرابت فرهنگی عامل تقویت ارتباطات تجاری کیش و ترکیه
  • «مکران» می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ بی‌نیازی کشور از نفت با استفاده از ظرفیت منطقه
  • منطقه مکران می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ استفاده از ظرفیت این منطقه کشور را از نفت بی‌نیاز می‌کند
  • احداث تیرپارک کامیون‌ های ترانزیتی در آستارا نیاز اصلی مرز زمینی شمال کشور
  • احداث تیرپارک کامیون‌های ترانزیتی در آستارا نیاز اصلی مرز زمینی شمال کشور
  • احداث بزرگترین پارک نوری موضوعی کشور در مجتمع گردشگری صفه اصفهان