Web Analytics Made Easy - Statcounter

بخش کشاورزی 82 درصد آب مصرفی استان بوشهر را در سال گذشته نصیب خود کرد. به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، مدیر عامل شرکت آب منطقه ای بوشهر می‌گوید: پارسال برای مصارف مختلف استان از منابع سطحی، زیر زمینی و آبشیرین‌کن ها نزدیک به 984 میلیون متر مکعب آب برداشت شد که بخش کشاورزی با مصرف 808 میلیون متر مکعب (حدود 82 درصد) بیشترین حجم مصرفی را به خود اختصاص داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاهپور رجایی افزود: از این میزان آب مصرفی، 108 میلیون متر مکعب از استان‌های همسایه و بیش از 876 میلیون متر مکعب (89 درصد) از منابع داخل استان تامین شده است.

وی ادامه داد: فارغ از محدوده جغرافیایی تولید و برداشت آب، حدود 415 میلیون متر مکعب از آب مصرفی یعنی کمی بیش از 50 درصد آن از منابع آب زیرزمینی،447 میلیون متر مکعب معادل بیش از 45 درصد از منابع سطحی، رودخانه‌ها و سدها و نزدیک به 42 میلیون متر مکعب بیش از چهار درصد از طریق نمک زدایی آب دریا، تولید شده است.

رجایی یکی از مهمترین راهکارهای مدیریت مصرف بهینه آب را کاهش مصرف آب در بخش کشاورزی از منابع زیرزمینی عنوان کرد و گفت: باید مصرف آب در این بخش دست‌کم 140 میلیون متر مکعب کاهش یابد و سهم این بخش از کل آب برداشت شده نباید از 70 درصد بگذرد.

به گفته وی، برای مدیریت صحیح منابع آب استان باید نسبت استفاده از آب‌های زیر زمینی و سطحی معکوس شود به این ترتیب که باید 60 درصد آب از منابع سطحی و 40 درصد از منابع زیرزمینی برداشت شود در حالی که اکنون 60 درصد آب مورد نیاز از منابع زیر زمینی تامین می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای بوشهر گفت: برای تحقق این هدف در حوزه مدیریت منابع آب‌های سطحی، باید تکمیل و بهره برداری از سدهای بزرگ مخزنی در دستور کار باشد و در حوزه مدیریت منابع آب‌های زیرزمینی، باید ضمن توقف اضافه برداشت از چاه‌های پروانه دار، طرح پرکردن چاه‌های غیر مجاز اجرا شود.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۵۷۸۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیران استان بوشهر برای رفع مشکلات کشاورزان پای کار باشند

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی مهر انگیز ظهر شنبه در نشست شورای حفظ حقوق بیت المال گفت: اجرای رفع تداخلات طبق پیگیری‌های صورت گرفته رشد بسیار خوبی از سال ۱۴۰۱ تاکنون داشته است.

وی گفت: طبق تعهد هر شهرستان هفته‌ای دو پلاک باید به دبیرخانه کمیسیون ارسال کند تا این کار بسیار مهم اتمام و در راستای صدور سایر اراضی کشاورزی اقدام شود.

رئیس کل دادگستری استان بوشهر افزود: با وجود کمبودهای زیاد از جمله در حوزه تجهیزات به ویژه سخت افزاری همه مدیران پای کار هستند و کار برای مردم است مردمی که انقلابی‌تر و جهادی تر هستند.

وی در خصوص صدور اسناد کشاورزی بیان کرد: تاکنون ۷۶ درصد اسناد کشاورزی دارای سند شدند.

کد خبر 6089937

دیگر خبرها

  • مهار ۱۷ میلیون متر مکعب رواناب در سازه های آبخیزداری خراسان جنوبی
  • راهکار مدیریت منابع آبی استان‌های کم بارش چیست؟
  • با کمبود منابع آبی در استان‌های کم بارش چه کنیم؟
  • ۱۸۵ میلیون متر مکعب آب شرب در لرستان تولید شد
  • مدیران استان بوشهر برای رفع مشکلات کشاورزان پای کار باشند
  • ۷۶ درصد اراضی کشاورزی استان بوشهر سنددار شده است
  • ذخیره ۳۰ میلیون متر مکعب آب در بند‌های خاکی و ملاتی استان
  • صرفه جویی ۸۰۰ هزار متر مکعب آب با انجام اقدامات حفاظتی در بافق و بهاباد 
  • آبگیری ۳ میلیون و ۹۵۰هزار متر مکعب در حوزه‌های منابع آبخیزداری طبس
  • آبگیری ۳ میلیون ۹۵۰هزار متر مکعب در حوزه‌های منابع آبخیزداری طبس