Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - با وجود عدم قطعيت و چالش هاي بسيار زيادي که دانشمندان در فيزيک کوانتوم با آن مواجه بوده اند، نحوه فعاليت فوتون ها که يکي از جنبه هاي فيزيک کوانتوم از جمله موارد قطعي و بدون چالش فيزيک کوانتوم تا اين زمان بوده است. اما اخيراً دانشمندان در مطالعات خود با چالشي در زمينه فعاليت فوتون ها مواجه شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع محققان در بررسي هاي اخير خود متوجه شده اند که نحوه فعاليت فوتون ها بسيار متفاوت تر از آن چيزي بوده است که تا کنون فکر مي کرده اند.
به گزارش خبرگزاري آريا، دانشمندان دانشگاه East Anglia انگلستان در آخرين تحقيقات خود نشان داده اند که حرکت و فعاليت ذرات نور آن گونه که تاکنون دانشمندان تصور مي کرده اند نيست. اين دانشمندان روندي به نام SPDC را مورد تحقيق و بررسي قرار داده اند که در آن پرتو هاي فوتون ها با گذر از کريستال، جفت هاي در هم تنيده فوتون ها را ايجاد مي کنند. آن ها در اين بررسي به اين نتيجه رسيده اند که در هم تنيده شدن فوتون ها تاثيري بر روي رفتار آن ها ندارد. يعني حتي فوتون هاي در هم تنيده شده نيز رفتاري مشابه به زماني که از يکديگر جدا هستند را نشان مي دهد.
پروفسور ديويد اندرو استاد دانشکده شيمي دانشگاه East Anglia در گزارش خود به اين نکته که جفت فوتون ها بر پايه مفهوم کوانتومي خاصي در يکديگر تنيده شده اند. در واقع فوتون هاي جفت شده نيز مانند دوقلوها که در بسياي از ويژگي ها شبيه به هم هستند و حتي برخي از ويژگي هاي آن ها حتي زماني که اين فوتون ها از يکديگر جدا مي شوند نيز وابسته به يکديگر است.
فوتون هاي جفت شده مي توانند دوباره بعد از عبور از کريستال و جفت شدن از يکديگر جدا شوند. تا پيش از اين دانشمندان بر اين باور بودند که فوتون ها بعد از عبور از يک نقطه در کريستال با يکديگر جفت مي شوند. اما نتايج مطالعه اخير نشان داده است که فوتون ها مي توانند از نقاط مختلفي در قسمت هاي مختلف کريستال توليد شوند.
فوتون هاي جفت شده مي توانند بدون توجه به اينکه در هم تنيده و جفت شده اند دوباره به حالت اوليه خود بر گردند. اين اتفاق حتي در حالتي که فوتون ها از نظر ابعاد اتمي نيز در نزديکي يکديگر توليد نشده باشند نيز رخ مي دهد.
دست کاري فوتون ها يکي از مفاهيم و المان هاي کليدي در کامپيوترهاي کوانتومي است. کامپيوترهاي کوانتومي در واقع از جمله ماشين هايي هستند که مي توانند محاسباتي هزاران برابر پيچيده تر از محاسباتي که کامپيوترهاي عادي انجام مي دهند را در عرض يک ثانيه انجام دهند. به عقيده بسياري حتي درک رفتارهاي فوتون هاي در هم تنيده شده تأثير چنداني بر روي آينده طراحي کامپيوترهاي کوانتومي نخواهد داشت. در واقع بر اساس آنچه اندرو در گزارش خود آورده است يافته هاي جديد در خصوص رفتار فوتون هاي در هم تنيده شده تنها به ميزان عدم قطعيت قوانين اين فيزيک اضافه مي کند. در واقع همه چيز در فيزيک کوانتوم به گونه اي فازي است و از عدم قطعيت برخوردار است.


منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۵۸۱۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید نخ‌های آنتی باکتریال با استفاده از نانو ذرات روی در یزد

نصیریانی رئیس هیئت مدیره شرکت فناور گفت: روزانه ۲۰۰ تن نخ در این شرکت تولید می‌شود که اکنون با بهره گیری از روش دانش بنیان، دارای ویژگی ضد باکتری هستند.

وی افزود: نخ‌های آنتی باکتریال با نانو ذرات اکسید روی به هر دو روشِ افزودن حین ذوب ریسی و افزودن به روغن تکمیل تولید می‌شود و در نتیجه ماندگاری بالاتر نانو ذرات در بافت پلیمر خواص منسوجات تهیه شده به این روش تا مدت طولانی تری باقی می‌ماند.

نصیریانی اظهار داشت: نخ‌های ضد میکروب قابلیت شست وشو بدون کاهش اثر و جلوگیری از بوی نامطبوع این محصولات را برای استفاده در تولید فرش ها، روفرشی ها، و همچنین تولید البسه و پوشاک مناسب کرده است.

رئیس هیئت مدیره شرکت تعاونی تولید نخ در یزد گفت: نانو ذرات اکسید روی علاوه بر خواص آنتی باکتریالی و ضد قارچی و به طبع آن کاهش بوی نامطبوع، همچنین سبب بازتاب نور می‌گردد و به همین دلیل مقاومت منسوجات را به پرتو یووی افزایش می‌دهد. این ویژگی می‌تواند از بدن انسان در مقابل این پرتو‌ها محافظت کند.

نصیریانی افزود: نانوذرات اکسید روی به دلیل سمیت کمتر و پایداری بالاتر جز بهترین انتخاب‌ها برای تولید نخ ضد باکتریال است.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • امشب شاهد مقارنه ماه و سیاره زحل باشید
  • هوای اصفهان سالم است
  • طعنه هاشمی‌طبا به رئیسی و کابینه‌اش: فکر می‌کنند روز عروسی‌شان است؛ برای یکدیگر نوشابه باز می‌کنند
  • پادشاهی در تهران که دستورات عجیب صادر می کرد | گفت و گو با پادشاه عجیب را از دست ندهید
  • پادشاهی که دستورات عجیب صادر می کرد | گفت و گو با پادشاه عجیب را از دست ندهید
  • «اگزمای بهاره» چیست و برای مقابله با آن چه باید کرد؟
  • برپایی کارگاه تئوری اطلاعات و مخابرات با حمایت همراه اول
  • برگزاری کارگاه بین‌المللی تئوری مخابرات با حمایت همراه اول
  • برگزاری دوازدهمین كارگاه بین‌المللی تئوری اطلاعات و مخابرات با حمایت همراه اول
  • تولید نخ‌های آنتی باکتریال با استفاده از نانو ذرات روی در یزد