Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-05@03:25:52 GMT

خودت باش تا دیگران تو را به رسمیت بشناسند

تاریخ انتشار: ۱۱ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۷۶۵۰۰۲

خودت باش تا دیگران تو را به رسمیت بشناسند

به گزارش خبرنگار حوزه ادبیاتگروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛«دریا قرمز نیست»، نوشته مایکل هال و ترجمه آناهیتا حضرتی، کتابی مصور برای تمام مقاطع سنی است. زیرا هر کس در هر سن و سال و موقعیتی می‌تواند با خودش دچار این چالش شود که دقیقا کیست و هدفش در زندگی چیست و چه کار از دستش برمی‌آید. مهم‌تر این‌که چطور با تصور و انتظاری که دیگران از او دارند کنار بیاید و آیا باید به آن‌چه از او تصور می‌شود تن بدهد یا به همه تفهیم کند که من همینم که هستم و با همین بودنم چنین توانایی‌هایی دارم و در غیر این صورت می‌توانید به دنبال تصورات خود بروید و دست از سر من و آن‌چه من هستم بردارید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


درواقع نویسنده تلاش دارد مفهوم هویتی را در قالب یک تفاوت رنگی ساده به مخاطب خود انتقال بدهد. این‌که اگر شما یک مدادشمعی آبی باشید اما اشتباها در جلد یک مدادشمعی قرمز قرار گرفته باشید، ممکن است دیگران چه برداشت غلطی از شما داشته باشند. دیگر این‌که جلد و یونیفرم شما هویت شما را تعیین نمی‌کند. بلکه هویت ذاتی و حقیقی شما همان مغز و درون شماست که می‌تواند آبی باشد و هر کارش بکنی باز هم رنگ آبی از خود بیرون می‌دهد.
قصه‌ی کتاب هم که در قالبی کاملا گرافیکی و تصویری عرضه شده، درباره‌ی یک مداد شمعی آبی است که روی جلدش اشتباهی نوشته شده قرمز. بنابراین توت فرنگی‌هایی که با آن مدادشمعی می‌کشند، همه آبی در می‌‌آید. یا آلبالو و هر چیز قرمز دیگری. بنابراین تمام مدادشمعی‌های دیگر از او فاصله می‌گیرند. زیرا او دقیقا همان چیزی که نشان می‌دهد نیست.
تا این‌که یک روز یک مدادشمعی بنفش کشتی‌ای می‌کشد و از مدادشمعی ما می‌خواهد برایش یک دریا بکشد. مداد شمعی آبی در ابتدا با تردید به پیشنهاد او فکر می‌کند و بعد یکهو شروع می‌کند موج‌های دریا را می‌کشد. اتفاقا متوجه می‌شود دریا آبی است. بعد هم برایش یک آسمان می‌کشد. آسمان هم آبی است. بنابراین کشتی می‌تواند به راهش ادامه دهد و مدادشمعی آبی ما از این‌که بالاخره در جای درست خودش قرار گرفته و توانسته کاری را که باید انجام دهد و جایگاهش را سرانجام پیدا کند، راضی و خوشحال است. باقی مدادشمعی‌ها نیز حالا که او جایگاه درست خود را پیدا کرده و می‌داند که باید چه چیزهایی را نقاشی کند، او را در کنار خود به رسمیت می‌شناسند.
یک درس مهم خودشناسی؛ خودت را هرچه هستی بپذیر تا دیگران تو را آن‌گونه که هستی بپذیرند.
انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۶۵۰۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان همکاری‌ اسلامی خواستار به رسمیت شناختن کشور فلسطین شد

پس از تصمیم جمهوری ترینیداد و توباگو در به رسمیت شناختن کشور فلسطین، سازمان همکاری اسلامی از همه کشورهای جهان خواست تا کشور فلسطین را به رسمیت بشناسند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روزنامه البیان امارات، سازمان همکاری اسلامی در بیانیه‌ای با استقبال از تصمیم جمهوری ترینیداد و توباگو در به رسمت شناختن کشور فلسطین افزود که این اقدام مهم با قوانین بین‌المللی و قطعنامه‌های سازمان ملل متحد در این زمینه همخوانی دارد و به مردم فلسطین این امکان را می‌دهد تا بتوانند برای حقوق مشروع خود از جمله حق بازگشت، تعیین سرنوشت خویش و تشکیل کشور مستقل فلسطین بر اساس مرزهای ۴ ژوئن ۱۹۶۷ به پایتختی قدس تلاش کنند.

این سازمان که متشکل از ۵۷ کشور مسلمان است بار دیگر از همه کشورهای جهان که هنوز کشور فلسطین را به رسمیت نشناخته‌اند خواست تا در اسرع وقت در حمایت از مردم فلسطین در به رسمیت شناختن کشور فلسطین و انجام تلاش‌های بین‌المللی با هدف پایان دادن به اشغالگری رژیم اسرائیل و تحقق صلح و ثبات در منطقه و اجرای مصوبات بین‌المللی مرتبط، اقدام کنند.

جمهوری ترینیداد و توباگو روز پنجشنبه در تصمیمی که در جلسه شورای وزیران این کشور اتخاذ شد، کشور فلسطین را به رسمیت شناخت.

این تصمیم بر اساس توصیه وزیر امور خارجه جمهوری ترینیداد و توباگو اتخاذ شد و بر اساس شورای وزیران این کشور تصمیم گرفت که با هدف تحقق صلح پایدار از طریق تقویت اجماع رو به افزایش بین‌المللی در مورد مساله فلسطین، تشکیل کشور مستقل فلسطین را به رسمیت بشناسد.

در بیانیه دولت ترینیداد و توباگو همچنین آمده است: به رسمیت شناختن کشور فلسطین یک امر اخلاقی و عادلانه و بیانگر خواسته‌های مشروع ملت فلسطین و حمایت از آنها است.

ترینیداد و توباگو (Trinidad and Tobago) با نام رسمی جمهوری ترینیداد و توباگو کشوری جزیره‌ای در دریای کارائیب واقع در شمال آمریکای جنوبی است. این کشور در فاصله ۱۱ کیلومتری سواحل ونزوئلا و ۱۳۰ کیلومتری سواحل گرانادا واقع شده و به خاطر ذخایر نفت و گاز خود معروف است.

پیش‌تر نیز جامائیکا و باربادوس در آوریل گذشته اعلام کردند که کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند.

همچنین «ریاض منصور» سفیر و نماینده تشکیلات خودگردان فلسطین در سازمان ملل متحد از رایزنی‌های جاری در زمینه به رسمیت شناختن کشور فلسطین از سوی چند کشور خبر داده بود.

کد خبر 750492

دیگر خبرها

  • سازمان همکاری‌ اسلامی از همه کشورها خواست کشور فلسطین را به رسمیت بشناسند
  • آموزش صلح و صلح‌طلبی، سنگ بنای روابط انسانی
  • سازمان همکاری‌ اسلامی خواستار به رسمیت شناختن کشور فلسطین شد
  • فال حافظ امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ با معنی و تفسیر
  • دولت ترینیداد و توباگو کشور فلسطین را به رسمیت شناخت
  • راه‌های مقابله با کمبود آرامش در زندگی چیست؟
  • ترینیداد و توباگو هم کشور فلسطین را به رسمیت شناخت
  • انتقاد از رفتار بلینگام با کین: حد خودت را بدان جود!‏
  • اگر می‌خواهید شاد باشید این عادت‌ها را کنار بگذارید
  • قابلیت جدید واتساپ که حتی تلگرام هم آن را ندارد!