Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- شورای امنیت سازمان ملل در سال 95 در اقدامی بی سابقه پیش نویس قطعنامه پیشنهادی چهار کشور مالزی، ونزوئلا، نیوزلند و سنگال در محکوم کردن شهرک سازی رژیم صهیونیستی و درخواست برای توقف سریع آن را تصویب کرد که این اقدام با واکنش‌های مختلفی همراه شد. به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری میزان، شورای امنیت سازمان ملل در اقدامی بی سابقه پیش نویس قطعنامه پیشنهادی چهار کشور مالزی، ونزوئلا، نیوزلند و سنگال در محکوم کردن شهرک سازی رژیم صهیونیستی و درخواست برای توقف سریع آن را تصویب کرد که این اقدام با واکنش‌های مختلفی همراه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این اولین بار است که بعد از 36 سال سازمان ملل قطعنامه‌ای علیه شهرک سازی رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی قطعنامه‌ای صادر می‌کند و آمریکا این قطعنامه را وتو نمی‌کند.
شورای امنیت سازمان ملل در روز 23 دسامبر سال 2016 قطعنامه‌ای را به تصویب رساند که خواستار توقف فوری شهرک سازی رژیم صهیونیستی در سرزمین‌های فلسطین اشغالی شده است.
این قطعنامه در شورای امنیت سازمان ملل با 14 رأی موافق و رأی ممتنع آمریکا به تصویب رسید.
در واکنش به تصویب این قطعنامه، «سامانتا پاور» نماینده وقت آمریکا در سازمان ملل گفت که سازمان ملل بیش از آنکه توجه خود را به سمت ایران و کره شمالی متمرکز کند به سمت رژیم صهیونیستی متمرکز شده است.
با این وجود وی ضمن اشاره به اینکه شهرک سازی مانع روند صلح است، تصریح کرد که واشنگتن با شهرک سازی در مرحله انتقالی مخالف است.
پیش از تصویب این قطعنامه در شورای امنیت سازمان ملل، دونالد ترامپ از باراک اوباما درخواست کرده بود تا قطعنامه را وتو کند، علاوه بر این «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی، با انتشار توئیتی گفته بود که آمریکا باید این قطعنامه را وتو کند.
بنیامین نتانیاهو در پی تصویب این قطعنامه و در واکنش به آن، ادعا کرد که از این قطعنامه پیروی نخواهد کرد و دفتر بنیامین نتانیاهو در پی تصویب قطعنامه ضد رژیم صهیونیستی شورای امنیت سازمان ملل، با انتشار بیانیه‌ای آن را رد کرد.
نتانیاهو علاوه بر این در پی تصویب قطعنامه ضد رژیم صهیونیستی شورای امنیت سازمان ملل، باراک اوباما را هدف انتقاد‌های تند خود قرار داد و با «شرم‌آور» خواندن این قطعنامه، گفت که به دنبال همکاری با «دوست» خود، دونالد ترامپ، رئیس جمهور منتخب آمریکاست.
نخست وزیر رژیم صهیونیستی با انتقاد شدید از اوباما به دلیل وتو نکردن قطعامه شورای امنیت گفت: دولت اوباما در شورای امنیت یک اقدام ضد اسرائیلی «شرم آور» انجام داد.
«جان کری» وزیر وقت امور خارجه آمریکا طی سخنانی گفت که رویکرد رژیم صهیونیستی بر اشغال مداوم سرزمین های اشغالی است که این امر برهم زدن راهکار «دو دولتی» برای حل مناقشه این منطقه را در پی خواهد داشت.
نتانیاهو در واکنش به این سخنان جان کری، وی را هدف انتقادهای تند خود قرار داد و در بیانیه‌ای مطبوعاتی با بیان اینکه وزیر امورخارجه آمریکا ریشه‌های اصلی تنش و درگیری اسرائیل و فلسطین را به کل نادیده می گیرد اظهارکرد که جان کری وسواس عجیبی به موضوع شهرکسازی اسرائیل در سرزمینهای اشغالی دارد.
«ترزا می» نخست وزیر انگلیس نیز با انتشار بیانیه‌ای در به سخنان جان کری در مورد رژیم صهیونیستی به شدت انتقاد کرد و گفت: ما عقیده نداریم که مذاکرات صلح تنها با تمرکز بر روی یک موضوع باشد و این یک موضوع همان شهرک سازی است و این در حالی است که مناقشه فلسطین و رژیم صهیونیستی به شدت عمیق است.
ترزا می در حالی به سخنرانی 70 دقیقه‌ای جان کری درباره رژیم صهیونیستی واکنش نشان داده بود که پیش از آن انگلیس نیز به تصویب قطعنامه ضد رژیم صهیونیستی رأی مثبت داده بود.
از سوی دیگر جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس ضمن استقبال از تصویب این قطعنامه در شورای امنیت، آن را تحولی بزرگ در موضع جامعه بین المللی در مسیر حمایت از مساله فلسطین دانست و خواستار حمایت هرچه بیشتر از مساله عادلانه فلسطین و تلاش برای پایان اشغال فلسطین شد.
«جان مک‌کین»، سناتور جمهوریخواه از ایالت آریزونا نیز در واکنش به تصمیم شورای امنیت گفت این قطعنامه درباره شهرک سازی های اسرائیل «نشانه فصل شرم‌آور دیگری» در تاریخ سازمان ملل در رابطه با اسرائیل است.
کنگره آمریکا نیز قطعنامه‌ غیر الزام آوری تصویب کردند که قطعنامه شورای امنیت مبنی بر متوقف شدن شهرک سازی رژیم صهیونیستی را محکوم می‌کرد، نمایندگان دو حزب جمهوریخواه و دموکرات مجلس آمریکا با 342 رأی موافق در برابر 80 رأی مخالف، قطعنامه ضد رژیم صهیونیستی شورای امنیت سازمان ملل را محکوم کردند.


انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۸۰۰۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسپوتنیک: الجزایر خواستار برگزاری نشست شورای امنیت درباره گورهای جمعی در غزه شد

رسانه روسی خبر داده الجزایر خواستار برگزاری شنست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره کشف گورهای جمعی در غزه شده است.

به گزارش ایسنا، یک منبع آگاه می‌گوید الجزایر در پی کشف گورهای جمعی در غزه، خواستار برگزاری نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد در روز سه‌شنبه شده است.

خبرگزاری اسپوتنیک روز شنبه خبر داده الجزایر به‌عنوان عضو غیردائم شورای امنیت، خواستار برگزاری این نشست پشت درهای بسته است.

مقامات فلسطینی اعلام کرده‌اند بیش از ۳۰۰ جسد از جمله زنان، کودکان، افراد مسن و مجروح در گورهای جمعی در محوطه بیمارستان ناصر در خان‌یونس، دومین شهر بزرگ غزه و مجتمع پزشکی الشفا در شهر غزه پیدا شده است.

پیش از این «واسیلی نبنزیا» سفیر روسیه در سازمان ملل گفته بود روسیه خواستار انجام تحقیقات بین‌المللی مستقل برای محاکمه عاملان ایجاد گورهای جمعی گزارش شده در نوار غزه است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تصویب حمله به رفح در کابینه نتانیاهو/ مقاومت فلسطین هشدار داد
  • تصویب ممنوعیت فعالیت شبکه «الجزیره» در کابینه رژیم صهیونیستی
  • چرا اسرائیل دفتر شبکه الجزیره را تعطیل کرد؟
  • تصویب ممنوعیت فعالیت شبکه الجزیره در کابینه رژیم صهیونیستی
  • کابینه رژیم صهیونیستی به تعطیلی شبکه الجزیره رأی داد
  • مجمع عمومی سازمان ملل قطعنامه عضویت فلسطین را به رأی می‌گذارد
  • ادعای شورای امنیت اسرائیل درباره یحیی السنوار
  • شورای امنیت درباره گور‌های دسته‌جمعی در غزه تشکیل جلسه می‌دهد
  • ادعای شورای امنیت داخلی اسرائیل درباره یحیی السنوار
  • اسپوتنیک: الجزایر خواستار برگزاری نشست شورای امنیت درباره گورهای جمعی در غزه شد