Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- دستاوردهای بین الملل و سیاست های دانشگاه صنعتی امیرکبیر در روابط بین الملل در سال 2016 ارائه شد. به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان، امیر گلرو، مدیر کل همکاری های علمی-بین المللی معاونت امور بین الملل دانشگاه صنعتی امیرکبیر گزارشی از دستاوردهای دانشگاه در سال 2016 ارائه کرد.
وی در این خصوص اظهار داشت: در سال 2016 در دانشگاه امیرکبیر28 تفاهم نامه و 14 قرار داد امضا شد، در روابط بین الملل هدف امضای تفاهم نامه نیست اما می تواند زیرساخت و پیش نیاز برای انجام فعالیت های دانشگاه به شمار رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تعداد بالای تفاهم نامه باعث افتخار نیست ولی قرار داد جای بسی خوشحالی است.
وی با بیان اینکه در تعداد دانشجویان بین الملل افزایش چشمگیری در تعداد آنها داشتیم، گفت: توانستیم در سالی که گذشت در 3 مجمع بین المللی ثبت نام کنیم؛ همچنین جذب بودجه بین الملل و تحقیقات به خوبی انجام گرفت.
وی با بیان اینکه در حال حاضر 6 برنامه مشترک در حال اجراست، عنوان کرد: توانستیم کارگاه مشترکی با موسسه تحقیقاتی آلمان DFG برگزار کنیم. این موسسه کشور آلمان برای اولین بار بود که در خارج از کشور خود كارگاه تحقیقاتی برگزار می کرد.
وی با تاکید بر اینکه در سال گذشته به طور میانگین 4 هیات در ماه به منظور انجام مذاكرات به دانشگاه آمدند، افزود: در سال گذشته، یک هیات ٤٠ نفره از فرانسه در دوماه گذشته با وزیر علوم و سفیر فرانسه به دانشگاه آمدند تا همکاری ها با این کشور انجام گیرد.برداشتن تحریمها و افزایش همکاری و رویکرد فعالانه از خارج به کشور منجر به افزایش این ارتباطات دانشگاه با کشورهای خارجی بوده است.
وی تاکید کرد: خیلی کم اتفاق می افتاد که مهمانانی از خارج دعوت کرده باشیم، بیشتر انها هستند که در خواست می دهند با دانشگاه مذاکره کنند.
آمار بیشترین تعداد بازدید کنندگان خارجی از دانشگاهوی با اشاره به بیشترین بازدید کننده ها از دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: به ترتیب ابتدا کشور فرانسه، آلمان، اتریش، عراق و هند در روابط بین المللی با دانشگاه در ارتباط بودند.
گلرو با بیان اینکه بیشترین تفاهم نامه های دانشگاه با دانشگاههای فرانسه بوده است، خاطر نشان کرد: آلمان، اتریش، هند و اسپانیا کشورهایی هستند که بیشترین قراردادها را با دانشگاه منعقد کرده اند.
وی با بیان اینکه کانال روابط بین الملل دانشگاه با بیش از 2 هزار عضو فعال است، اظهار داشت: در این کانال اساتید ودانشجویان عضو هستند و اخبار بازدید خوبی دارد.بیشترین ارتباط بین المللی با فرانسه
وی با بیان اینکه ما حتی تفاهم نامه هایی با کشور امریکا منعقد کرده ایم، گفت: اول با دانشگاههای فرانسه ارتباط خوبی داریم و سپس هلند، انگلستان، آلمان و لهستان بیشترین ارتباط را گرفته ایم. با فرانسه در خصوص تبادل دانشجو و استاد همکاری می کنیم.
وی با اشاره به اینکه برای اولین بار قرارداد 3جانبه در سال 2016 در دانشگاه صنعتی امیرکبیر در راستای روابط بین المللی منعقد شد، بیان داشت: این قرارداد با دانشگاه هایی از آلمان و اتریش در حوزه معدن منعقد شده است.
به گفته وی، همکاری هایی با دانشگاه اكول پلی تکنیک داریم که بصورت دوره مشترك در مقاطع كارشناسی، كارشناسی ارشد و دكتری است. این قرارداد در مرحله مذاكره درخصوص نحوه اجرای آن قرار دارد.
وی افزود: همکاری با دانشگاهی از آلمان را آغاز کرده ایم تا دانشجویان از دانشکده مهندسی کامپیوتر بتوانند یک ترم را به آنجا بروند؛ این همکاری از سوی این موسسه داد تامین مالی می شود.مدیر کل همکاری های علمی بین المللی معاونت امور بین الملل دانشگاه صنعتی امیرکبیر، با بیان اینکه از مراکز مختلف علوم آلمان به دانشگاه صنعتی امیرکبیر در سال گذشته آمدند، عنوان کرد: دوره های کوتاه مدتی برای دانشجویان بین الملل کل مقاطع تحصیلی در دانشگاه صنعتی امیركبیر برگزار شد، دراین دوره ها دانشجویان امریکا، مکزیک، ایتالیا، هلند، اتریش و کلمبیا حضور داشتند كه این امراتفاقی بوده که امسال در دانشگاه رخ داده و در سال های گذشته این موضوع نبوده است.
افزایش تعداد دانشجویان خارجیبه گفته گلرو، تعداد دانشجویان برای یك دوره ی کامل نرخ صعودی داشته و از سال 2011 تا 2016 از 4 دانشجو به 193 نفر افزایش یافته است. این پیشرفت خوبی بوده؛ اینها تنها تعداد دانشجویانی هستند که در یك دوره كامل شركت كرده و مدرک دریافت می كنند و درحالیكه تعداد دانشجویان حاضر در دوره های كوتاه مدت بیشتر است.
وی خاطر نشان کرد: بیشتررشته های مورد علاقه توسط دانشجویان بین الملل نفت، کامپیوتر، علوم کامپیوتر و برق بوده است
گلرو ادامه داد: بیشترین تعداد دانشجویان در مقطع کارشناسی با 93نفر بوده است؛ همچنین نسبت زن به مرد دانشجویان بین المللی 17 به 83 درصد بوده است.
وی با اشاره به اتفاقات سال 2016 در دانشگاه صنعتی امیرکبیر در عرصه بین المللی گفت: اولین بار بود که در AIU (مجموعه دانشگاه های بین المللی) است وارد شدیم؛ این مجموعه متشکل از 641 دانشگاه از 120 کشور دارد که از ایران فقط 3 دانشگاه عضو این مجموعه هستند.
به روز کردن سایت دانشگاه پردیس بین المللوی تاکید کرد: یکی از اهداف ما استفاده از موقعیت بین المللی و مشارکت های جدی در روابط بین المللی و استفاده از امتیاز های موجود است.
گلرو با اشاره به سایت بین الملل دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: نرم افزار CRM خریداری شده که به واسطه آن بیش از 100 پروژه اجرایی و در مستند سازی می شود.
به گفته وی، 2 فعالیت برای ترویج روابط بین الملل داریم که به عنوان مثال مجموعه فرصتهایی که در آلمان وجود دارد در آن مشخص شده است. بنا داریم این موضوع را برای فرانسه نیز تعیین کنیم.
گلرو با بیان اینکه فرصت های همکاری بین المللی در این سایت به خوبی قابل مشاهده است، اظهار داشت: همچنین 2 پایگاه اطلاعاتی برای کمک به ارتباط با همتایان خارجی داریم؛ مجموعه وب سایتمان با نواوری جدید بازبینی شده که جز اهداف مجموعه است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۸۲۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمدید مهلت ثبت‌نام دانشجویان دانشگاه‌های تهران برای شرکت در مسابقه ملی «سدید»

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مسابقه ملی «سدید» در ۴ بخش کتاب، پایان‌نامه، مقاله و طرح‌های پژوهشی برای دانشجویان مقاطع تحصیلی مختلف در خرداد ۱۴۰۳ برگزار می‌شود.
در این مسابقه دانشجویان همه مقاطع تحصیلی می‌توانند معرفی کتاب، ارائه مقاله چاپ‌شده در مجلات معتبر و یا طرح‌های پژوهشی و اختراعات خود را طی مدت ۳ دقیقه در حضور داوران ارائه کنند، دانشجویان مقاطع تحصیلی ارشد و دکتری هم باید از پایان‌نامه و یا رساله دکتری خود طی همین مدت دفاع کنند.
براساس آئین‌نامه این مسابقه، طرح‌های ارائه‌شده باید در زمان دانشجویی یا حداکثر دو سال پس از دانش آموختگی به پایان رسیده باشد و دارای گواهی اتمام طرح و اعلام رضایت کارفرما برای ارائه در مسابقه باشد.
دانشجویان دانشگاه‌ها و مراکز عالی استان تهران تا پایان اردیبهشت ۱۴۰۳ مهلت دارند برای ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر به پایگاه اطلاع‌رسانی باشگاه کتابخوانی دانشجویان ایران به نشانی BookRc.ir مراجعه کنند.
برگزیدگان این مرحله از مسابقات علاوه‌بر دریافت جوایز نقدی و لوح تقدیر معتبر به مرحله کشوری معرفی می‌شوند.
جوایز نقدی در نظر گرفته‌شده برای برگزیدگان این مرحله از مسابقه ملی «سدید» شامل موارد ذیل است:
یک جایزه ۲۰ میلیون ریالی برای یک نفر
دو جایزه ۱۰ میلیون ریالی برای دو نفر
۳ جایزه ۵ میلیون ریالی برای سه نفر
سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی با همکاری و مشارکت دبیرخانه مسابقات جهاد دانشگاهی، معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی تهران و جهاد دانشگاهی، اداره‌کل امور خوابگاه‌های دانشگاه تهران و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران این مسابقه ملی را در استان تهران برگزار می‌کند.

دیگر خبرها

  • مسابقات «سدید»‌ مهارت‌های ارتباطی دانشجویان را تقویت می‌کند
  • تمدید مهلت ثبت‌نام دانشجویان دانشگاه‌های تهران برای شرکت در مسابقه ملی «سدید»
  • بیانیه دانشگاه امیرکبیر در محکومیت سرکوب خشونت‌بار پلیس آمریکا با دانشگاهیان حامی فلسطین
  • حمایت دانشگاه امیرکبیر از دانشجویان آمریکا در حمایت از غزه
  • محکومیت سرکوب و برخورد خشونت‌بار پلیس آمریکا با دانشجویان از سوی دانشگاه امیرکبیر
  • حمایت دانشگاه امیرکبیر از خیزش دانشجویان آمریکا در اعتراض به رژیم صهیونیستی
  • فراهم شدن امکان حضور دانشجویان و بیماران غیرایرانی برای تحصیل و درمان در مشهد
  • مهلت ثبت‌نام دانشجویان در مسابقه ملی «سدید» تمدید شد
  • بازتاب بین المللی تظاهرات دانشجویان آمریکا
  • عفو بین‌الملل: دانشگاه‌های آمریکا باید از سرکوب اعتراضات دانشجویان حامی فلسطین دست بردارند