Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارآفرین بسیجی در زاهدان با بیان اینکه تحقق اقتصاد مقاومتی منجر به ایجاد اشتغال پایدار می شود، گفت: اقتصاد مقاومتی یکی از مباحثی است که بارها مورد تاکید رهبر معظم انقلاب قرار گرفته از همین رو توانستم با عمل به فرامین ایشان در این زمینه گام بردارم و موفق باشم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از زاهدانه، سخن از اشتغالزایی و کارآفرینی که به میان می آید علاوه بر مردم بخش عمده ای از مدیران تصور می کنند این امر از رهگذر تاسیس صنایع سنگین توسط دولت محقق می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این باور اما کاملا مردود است زیرا سالهاست جوانان بسیجی نشان دادند که خواستن توانستن است حتی در پشت بام یک خانه برای راه اندازی یک واحد تولیدی مرغ بومی یا بلدرچین و غیره.
در شرایطی که بسیاری از کارخانه ها و کارگاه های تولیدی به دلایل گوناگونی از جمله واردات، عدم سرمایه در گردش، بازار فروش مناسب و غیره با چالش مواجه هستند در هر نقطه از کشور پهناورمان می توان با ایجاد یک مزرعه کوچک و کو هزینه به پرورش گیاهان و درختان، پرورش دام سبک و سنگین یا پرورش زنبور عسل و آبزیان پرداخت و در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی گام مفیدی برداشت. بر همین اساس از آنجایی که با نشستن و کار را بر دوش دیگری نهادن چیزی از پیش نمی رود کافیست کمر همت بسته و تلاش کرد تا با تکیه بر توان تولیدی خود مانع کمک بیگانگان برای توسعه اقتصاد داخلی شویم.
علی ای حال در سیستان وبلوچستان نیز کارآفرینان بسیجی همچون سایر نقاط کشور از همان روزهای اول سال 1389 به ندای رهبر خویش لبیک گفته و در عرصه کارهای زودبازده اقتصادی از پرورش شتر مرغ، بلدرچین و مرغ بومی گرفته تا پرورش آبزیان و زنبور عسل و غیره روی آورده اند.
یکی از این عرصه ها پرورش بلدرچین است که برای آشنایی با این عرصه اقتصاد مقاومتی به گفت وگو با یکی از فعالین آن در شهرستان زاهدان پرداختیم.
محسن طاهری در گفت و گو با خبرنگار زاهدانه با بیان اینکه تحقق اقتصاد مقاومتی منجر به ایجاد اشتغال پایدار می شود، اظهار داشت: مدت 2 سال است که به عرصه پرورش بلدرچین روی آورده و در این زمینه علاوه بر امرار معاش خانواده خود توانسته به تامین گوشت مصرفی مورد نیاز منطقه نیز کمک کند.
وی با بیان اینکه در هر دوره 2 هزار تولید بلدرچین دارد، گفت: در این حیطه چهار نفر مشغول به کار بوده و از این راه امرار معاش می کنند.
طاهری با بیان اینکه در پرورش بلدرچین از تسهیلات بانکی بسیج سازندگی استان بهره مند شده است، افزود: اقتصاد مقاومتی یکی از مباحثی است که بارها مورد تاکید رهبر معظم انقلاب قرار گرفته از همین رو توانستم با عمل به فرامین ایشان در این زمینه گام بردارم و موفق باشم.
انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۸۵۲۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش‌های مهارتی کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه است

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کردستان،حجت الاسلام عبدالرضا پور ذهبی نماینده ولی فقیه در دیدار با رئیس سازمان آموزش فنی حرفه‌ای کشور گفت: آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و مهارتی نقش بسزایی در توانمندسازی دانش آموختگان و جویندگان کار ایفا می‌کند.
در این دیدار رئیس سازمان آموزش فنی حرفه‌ای کشور با تاکید بر ضرورت توجه به مهارت آموزی در کشور، آموزش‌های مهارتی را کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه دانست.
مهرداد عظیمی از وجود بیش از ۶۵۰ مرکز دولتی در سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای خبر داد و افزود: در این مراکز بیش از ۴ هزار و ۸۰۰ کارگاه آموزشی فعال هستند.
وی عنوان کرد:۶۰ درصد از رسالت و وظایف سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در حوزه آموزش از سوی مراکز خصوصی و خود مردم انجام می‌گیرد.
عظیمی با اعلام اینکه دیپلماسی مهارت یکی از راهبرد‌های کلیدی سازمان در این دولت است، گفت: وجود ۴۰ هزار مربی توانمند در حوزه آموزش می‌تواند پاسخگوی نیاز‌های کشور باشد
در این دیدار مدیرکل فنی و حرفه‌ای کردستان هم گفت: بر اساس برنامه ریزی‌های صورت گرفته از فردا شاهد برگزاری همایش و گردهمایی سراسری مدیران ستادی و مدیران فنی و حرفه‌ای سراسر کشور در استان خواهیم بود.
به گفته سیدعلی علوی، بر اساس آمار سال گذشته بیش از ۱۵ هزار کردستانی از آموزش‌های فنی و حرفه‌ای بهره‌مند شدند.
وی افزود: در سالی که از سوی مقام معظم رهبری با عنوان سال جهش تولید با مشارکت مردم نام‌گذاری شده نقش آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در تحقق این شعار بسیار تأثیرگذار خواهد بود..

دیگر خبرها

  • آموزش‌های مهارتی کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه است
  • تحقق ۱۳۵ درصدی تعهدات اشتغالزایی در مهاباد
  • رفع موانع تولید در مسیر تحقق شعار سال با نگاه مسأله محور
  • اعطای نشان درجه یک اقتصاد مقاومتی به مدیرعامل پاکسان
  • اقتصاد مقاومتی با اتکا به تولید داخل محقق می‌شود
  • اشتغالزایی برای ۱۲ هزار و ۴۸۱ مددجوی کمیته امداد آذربایجان‌غربی
  • رفع موانع در مسیر تحقق شعار سال در دستور کار دادگستری اصفهان
  • شهرهای مولد در سواحل نقش مهمی در تقویت معیشت خانوارها دارد
  • وزیر کار: برای تحقق شعار امسال، باید در مسیر جهش تولید قدم برداریم
  • اعطای نشان اقتصاد مقاومتی به ۱۲ واحد تولیدی برتر