Web Analytics Made Easy - Statcounter

گلخانه شهرداری دولت آباد در فضای یک هزار و دویست متر مربعی در سال ۹۴ احداث شد و در حال حاضر با همت و تلاش واحد خدمات شهری شهرداری دولت آباد، توانسته است نیاز کل گل های فصلی سطح شهر دولت آباد، کربکند و زمان آباد را تامین کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازچشم برخوار،گلخانه شهرداری دولت آباد در فضای یک هزار و دویست متر مربعی در حالی احداث شد که کمبود یک گلخانه با تولید و پرورش انواع مختلف گل و تولید گل در سطح بالا در شهر دولت آباد به وضوح احساس می شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این گلخانه در ابتدای سال ۹۴ احداث شد و در حال حاضر با همت و تلاش واحد خدمات شهری شهرداری دولت آباد، توانسته است نیاز کل گل های فصلی سطح شهر دولت آباد، کربکند و زمان آباد را تامین کند.

اکبر مرادی مسئول واحد خدمات شهری شهرداری دولت آباد به ارائه توضیحات بیشتر در خصوص فعالیت این گلخانه و روند کار در این خصوص پرداخته است.

*این گلخانه با چه هدفی شکل گرفت؟ در خصوص متراژ، تعداد و نوع گل و درخت ها توضیح بفرمایید.

کاهش هزینه های جاری شهرداری، حذف واسطه های تولیدی ها تا فروشگاه های ارائه گل و نهال و مهم ترین مساله تولید گل و نهال مناسب با اقلیم خاک و آب منطقه با توجه به آزمایش های تجربی و عملی و آزمایشگاهی از اهداف راه اندازی این گلخانه بود.
متراژ گلخانه یک هزار و دویست متر مربع است واز بهار ۹۴ تا بهار سال ۹۵، تعداد هشتاد هزار عدد گلدان گل در این گلخانه تولید شده است،نوع گل های تولید شده نیز گازانیا، اطلسی بومی، میمون بومی، کوکب، کوکب کوهی، آکناتوس، ناز آفتابی، مارگیرت، کرپسیس، اطلسی ژاپنی، رز هفت رنگ، شاه پسند، رزماری، خر زهره، سرو شیراز، توت، زبان گنجشک، افرا شک، زیتون تلخ (ملیا)، ناز یخی، ناز سه گوش، ناز استرالیایی، شب بو، شمع دانی، کنگر فرنگی، سیلور، مروارید، فلفل زینتی، جعفری، مینا چمنی، گل کلم و گل همیشه بهار است.
*تولیدات این گلخانه تا چه اندازه توانسته نیاز شهر دولت آباد و شهرهای همجوار را تامین کند؟

تولیدات توانسته است نیاز کل گل های فصلی سطح شهر دولت آباد، کربکند و زمان آباد را تامین کند، همچنین با گسترش و توسعه گلخانه می توان نیازهای شهرهای اطراف را نیز تامین کرد.
*به طور کلی برای رشد و تولید یک نهال یا پرورش یک گل چقدر هزینه می شود؟

هزینه های تولید یک نهال، گل به صورت میانگین هر گلدان سه هزار ریال خاک، دو هزار گلدان نگهداری پنج هزار ریال و بذر دو هزار ریال با مجموع دوازده هزار ریال است.
* توصیه های شما در رابطه با زیبا سازی شهر برای شهروندان چیست؟

بهترین توصیه برای زیباسازی شهر و فضای سبز، فرهنگ سازی چهره به چهره توسط افراد و پرسنل فضای سبز شناخته شده ی عوام است به صورتی که در درازمدت می توان هر فرد و شهروند شهر یک نیروی کارآمد فضای سبز باشد، همچنین با برگزاری کلاس های این چنین و ارائه بذر و نهال رایگان می توان جلوی هر منزل یا داخل آن یک فضای سبز زیبا داشت که شهروندان خود نگهداری و آبیاری آن را انجام خواهند داد.




























انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۸۹۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز مناطق سیل‌زده بلوچستان به ماشین‌آلات سنگین

معین الدین سعیدی نماینده مردم شهرستان‌های چابهار، کنارک، نیکشهر، قصرقند، دشتیاری، زرآباد در مجلس شورای اسلامی در بازدید از مناطق سیل زده جنوب استان  گفت: در ۶ شهرستان حوزه انتخابیه بیش از ۳ هزار کیلومتر راه خاکی و بدون پل و ابنیه فنی وجود دارد که در هر بارندگی راه بیش از ۶۰۰ روستا مسدود می شود. به دلیل حجم بالای ویرانیها و گرفتاری مردم در سیل، به شدت ماشین آلات سنگین نظیر بولدزر، گریدر، لودر، کامیون و سایر ماشین‌آلات راهسازی نیاز است.

معین الدین سعیدی  افزود: اراضی و باغات حاشیه رودخانه‌ها، بندسارها و محصولات کشاورزی به طور کامل از بین رفته است نیاز فوری است تا وزرات راه، بنیاد مسکن، وزارت جهاد کشاورزی و مسوولان سایر استان‌های همجوار سیستان و بلوچستان و همچنین خیران درخواست می شود ماشین آلات مورد نیاز را اعزام و مشکلات را کمتر کنند.

وی گفت: سیل بند و دیوار و دایک‌های حفاظتی در مسیر رودخانه‌های وجود ندارد و مردم بشدت در آبگرفتگی‌ها دچار مشکل شده‌اند. تقاضا داریم تا می‌توانید به این منطقه ماشین آلات منتقل کنید تا بتوانیم برای حل مشکلات مردم گرفتار در سیلاب اقدامی بکنیم این سیل تمام شد ولی در هر بارندگی مشکلات مجددا همینهاست.

وی افزود: در منطقه سواحل مکران مخصوصا در چابهار، کنارک، زراباد، قصرقند، نیکشهر و دشتیاری به دلیل حجم خسارت‌ها باید تعداد زیادی از ماشین آلات سنگین باشد تا بتوان تا حدودی این میزان از خسارت‌ها را جبران کرد.

وی خاطر نشان کرد: من از وزیر کشور، استاندار و تمام مسئولینی که در سیل کنار مردم بودند و در منطقه حضور داشتند تشکر می‌کنم و قدردان حضورشان هستیم اما تنها با این رفت و آمدها مشکلی حل نمی‌شود و باید زیرساخت‌های لازم تامین شود.

نماینده مردم شهرستان‌های چابهار، کنارک، نیکشهر، قصرقند، دشتیاری، زرآباد در مجلس شورای اسلامی گفت: روستاهای پایین دست سد خیرآباد در نیکشهر، مجموعه روستاهای مجتمع فضل الهی و مجتمع حمیری در قصرقند، بخش مرکزی چابهار، بخش باهوکلات و حوزه بریس جاهایی هستند که بیشترین چالش را در تامین آب دارند. مردم تانکرهای آب را ۲ تا ۳ میلیون تومان خریداری می‌کنند و باید تدبیری اندیشیده شود و عملیات اجرایی فوری انجام شود.

وی خاطر نشان کرد: حجم خرابی‌های سیل به گونه‌ای است که عزم ملی و اعتبارات ملی می‌خواهد تا بخشی از این چالش‌ها برطرف شود. در کنارک منازلی را دیدیم که هنوز آب ناشی از سیلاب در داخل آن‌ها تخلیه نشده است.

وی افزود: در بخش بیرها و بخش کهیر بسیاری از خانه‌ها تخریب شده‌اند و هنوز آب در داخل آن‌ها وجود دارد. این مسائل را نمی‌شود نادیده گرفت و باید هر چه سریع‌تر مشکلات مردم سیل زده برطرف شود.

سعیدی خاطر نشان کرد: از وزارت راه، جهاد کشاورزی، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، مجموعه بنیاد مستضعفان، بنیاد برکت، خیرین، گروه‌های مردم نهاد درخواست دارم کمکی در حوزه تامین ماشین آلات بکنند تا بتوانیم بخشی از مشکلات زیرساختی را حل کنیم.

وی افزود: من از تمامی خیرین، رسانه‌ها و کسانی که در سیل اخیر و اسفند ماه در کنار مردم بودند تشکر می‌کنم امیدواریم در این شرایط سخت هم ما را در حوزه تامین ماشین آلات یاری کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • اینجا میوه های لاکچری تولید می کنند | از بلوبری تا پاپایا در فیلستان پیدا می شود
  • چرا بورس درجا می‌زند؟!
  • افزایش ظرفیت منابع تامین آب شرب در شهرستان علی آباد کتول
  • وزیر صنعت: برای تولید اتوبوس نیازمند خارجی‌ها نیستیم
  • نیاز مناطق سیل‌زده بلوچستان به ماشین‌آلات سنگین
  • کود‌های یارانه‌ای مورد نیاز کشاورزان قمی به‌موقع تامین می‌شود
  • تولید انبوه قطار ملی در ریل ماند/ مروری بر کارنامه قطار ایرانی
  • تولید انبوه قطار ملی در ریل ماند/مروری بر کارنامه قطار ایرانی
  • افزایش ۱۰ درصدی تولیدات گلخانه‌ای در تایباد
  • میامی برای توسعه به راه اندازی کارخانه های فرآوری نیاز دارد