Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-29@12:14:35 GMT

منع ورود افراد مسئله‌دار به شوراها

تاریخ انتشار: ۱۵ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۷۹۵۱۳۱

عضو هیئت نظارت بر انتخابات شوراها در استان بوشهر گفت: هیئت‌های نظارت در راستای افزایش اعتماد عمومی، مانع ورود افراد مسئله‌دار به شوراها می‌شوند.

خبرگزاری تسنیم: عضو هیئت نظارت بر انتخابات شوراها در استان بوشهر گفت: هیئت‌های نظارت در راستای افزایش اعتماد عمومی، مانع ورود افراد مسئله‌دار به شوراها می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت‌الاسلام عبدالحمید خدری عضو هیئت نظارت بر انتخابات شوراهای شهر و روستا در استان بوشهر، با اشاره به روند نظارت بر پنجمین دوره انتخابات شوراها، اظهار داشت: ملاک اولیه و اصلی هیئت‌های نظارت بر انتخابات شوراها برای بررسی صلاحیت کاندیداها، استعلام از مراجع چهارگانه است.
وی افزود: علاوه بر استفاده از نظرات مراجع چهار‌گانه (قوه‌‌ قضائیه، ناجا، وزارت اطلاعات، ثبت احوال) به منظور تأیید صلاحیت کاندیداها، هیئت‌های نظارت از طریق هیئت‌های اجرایی در صورتی که گزارشی در مورد یک کاندیدا به هیئت‌های نظارت ارجاع شود، به آن رسیدگی می‌کنند.

عضو هیئت نظارت بر انتخابات شوراها در استان بوشهر با بیان اینکه شوراهای شهر و روستا باید باعث افزایش اعتماد عمومی مردم شود، تصریح کرد: هیئت‌های نظارت در راستای افزایش اعتماد عمومی، مانع ورود افراد مسئله‌دار به شوراها می‌شوند تا زمینه اعتماد عمومی محقق شود.

حجت‌الاسلام خدری درباره معیارها و ملاک کاندیداهای شوراها، تأکید کرد: سلامت نفس افراد، یکی از ملاک‌های تأیید صلاحیت کاندیداهای شوراهای شهر و روستاست و این موضوع باید به گونه‌ای باشد که اعضای شوراهای شهر در مسیر انجام وظیفه خود در شوراها سبب سلب اعتماد عمومی مردم نشوند.

وی با بیان اینکه التزام عملی به قانون اساسی و ولایت‌فقیه و نیز اعتقاد به ارزش‌های انقلاب و نظام باید در کاندیداهای شوراهای شهر و روستا محرز شود، اظهار داشت: افراد کاردان، فنی و اشخاصی که با خدمات و مدیریت شهری آشنایی دارند و به مشکلات شهری نیز واقف هستند، باید برای انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا کاندیدا شوند.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۹۵۱۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت اصلی ساخت‌وساز غیرمجاز در مازندران چیست؟


به گزارش تابناک به نقل از تسنیم ، محمد رنجکش معاون امور روستایی و شوراهای استانداری مازندران در همایش  روز شوراهای روستاها در حسینیه روستای " کریکلا" بخش مرکزی سوادکوه با بیان اینکه "هدف ما ارتقاء سطح کیفی زندگی مردم روستا‌ها است."، اظهار داشت: خرداد 1375 اولین قانون شوراها تصویب شد و وظیفه خطیری به‌عهده شوراها قرار گرفت.

رنجکش داشتن برنامه برای شوراهای روستا را مهم برشمرد و گفت: اگر برنامه و بودجه نباشد از دهیار کاری برنمی‌آید و در برخی نقاط شوراها در زمان تعیین‌شده برنامه و بودجه ارائه نمی‌دهند، شوراها باید به‌صورت تخصصی ورود کنند و نظر بدهند و باتوجه به نیاز مردم روستا موضوعات را بررسی کنند.

معاون امور روستایی و شوراهای استانداری مازندران نظارت بر عملکرد دهیار را از وظایف  مهم شوراهای روستا برشمرد و تصریح کرد: شوراها به‌عنوان سیاست‌گذار یک روستا به‌عنوان ناظر بر عملکرد دهیار اقدام کنند نه اینکه در امور دهیاری دخالت داشته باشند، شورای روستا باید حداقل هر سه ماه از دهیار گزارش عملکرد بخواهد.

رنجکش یکی از مشکلات در مازندران را ساخت‌وساز غیر مجاز دانست و ناظر نبودن شوراها بر عملکرد دهیار را یکی از دلایل آن برشمرد و ابراز کرد: غالباً نبود نظارت شورا بر عملکرد دهیار عاملی در ساخت‌وساز غیرمجاز در مازندران است، بی‌تفاوتی شوراهای روستا‌ها بر ساخت‌وساز غیرمجاز باعث می‌شود دهیاران خودسرانه چشم بر ساخت وساز غیرمجاز ببندند.

وی اضافه کرد: سوادکوه از جمله شهرستان‌‌های مازندران است که در دل منابع طبیعی واقع شده است و وظیفه شوراهای سوادکوه نسبت به سایر شهرستان‌ها مهم‌تر است.

رنجکش موضوع پسماند را موضوع مهم دیگر در روستاها عنوان کرد و با تأکید بر ایجاد درآمد پایدار برای پیشبرد اهداف روستاها، گفت: دهیاری یک نهاد غیردولتی است و با درآمد پایدار باید به خودکفایی برسد، جذب سرمایه‌گذار راهی برای ایجاد درآمد پایدار است و اهالی روستا منتفع خواهند شد و عوارض کاهش می‌یابد.

دیگر خبرها

  • منافع شخصی دلیل عدم عمل به قانون در شهرداری ها / استمرار کاهش کیفیت زندگی در کلانشهرها و شهرها /نتایج وخیم عدم مشارکت در انتخابات شوراها
  • شوراهای شهر تنها شورای شهرداری نباشند
  • بازداشت ۳۷ عضو شوراهای استان تهران در سال گذشته
  • شوراها به‌عنوان نماد مردم سالاری تقویت شوند
  • عزل و برکناری ۱۲ عضو دوره ششم شوراهای مازندران
  • اعلام زمان بندی انتخابات عضویت در کمیسیون فراقوه‌ای احزاب
  • علت اصلی ساخت‌وساز غیرمجاز در مازندران چیست؟
  • علت اصلی ساخت و ساز غیرمجاز در مازندران چیست؟
  • شوراها در گره‌گشایی از مردم پیشتاز باشند
  • کسانی که اعتمادبه‌نفس آن‌ها نمایشی است، این رفتارها را دارند