Web Analytics Made Easy - Statcounter

پول‌نیوز - دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا مصوبه جنجالی کنگره آمریکا را امضا کرد که به شرکت‌های ارائه دهنده خدمات اینترنتی اجازه می‌دهد اطلاعات خصوصی کاربران را به دیگران بفروشند.

در روزهای گذشته کنگره آمریکا با حمایت اکثریت جمهوریخواه، قانونی را تصویب کرد که به شرکت های ارائه دهنده خدمات اینترنتی و همین طور موسسات خدمات بی سیم امکان می دهد تا بدون کسب اجازه از مشتریان خود و حتی بدون اطلاع دادن به آنها اطلاعات حساس شخصی آنان مانند سوابق وبگردی این افراد و برنامه ها و app های مورد استفاده آنها و حتی موقعیت مکانی آنها را فاش کرده و این اطلاعات خصوصی را در اختیار مجموعه های ثالث مانند شرکت های تبلیغاتی قرار دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بر اساس قوانین مصوب در دولت اوباما شرکت های ارائه دهنده خدمات اینترنتی حق نداشتند بدون اطلاع مشتریان داده های خصوصی مربوط به آنها را افشا کنند. این قانون افشای اطلاعات خصوصی را برای شرکت های اینترنتی مانند گوگل و فیس بوک مجاز ندانسته است، اما به نظر می رسد اولین گام در جهت پایان دادن به حفظ حریم شخصی کاربران اینترنت در آمریکا باشد.

این اقدام ترامپ با موجی از مخالفت ها در شبکه های اجتماعی و در میان سازمان های مدنی مدافع حریم شخصی مواجه شده، اما به نظر می رسد ترامپ و کنگره امریکا برای این موضوع اهمیتی قائل نیستند. شرکت های ارائه دهنده خدمات اینترنتی نیز که با خشم مردم مواجه شده اند با صدور بیانیه های جداگانه ای وعده داده اند که کماکان به حریم شخصی کاربران احترام می گذارند و اطلاعات خصوصی آنها را به فروش نمی رسانند.

منبع: پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۹۹۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنجال خانواده متوفی برای استفاده از اثر انگشت برای باز کردن قفل گوشی

ایتنا - بخش فتوا در وزارت اوقاف کویت فتوایی صادر کرد که استفاده از انگشت یا صورت مرده را برای باز کردن قفل تلفن همراه او ممنوع کرد.
بخش فتوا در وزارت اوقاف کویت فتوایی صادر کرد که استفاده از انگشت یا صورت مرده را برای باز کردن قفل تلفن همراه او ممنوع کرد.

این فتوا در پاسخ به درخواست اداره تشییع جنازه شهرداری کویت که درخواست‌های بستگان متوفی را مبنی بر استفاده از اثر انگشت یا صورت متوفی برای باز کردن قفل گوشی وی صادر شده است.

روز جمعه بسیاری از رسانه‌های داخلی سند رسمی بخش فتوا را منتشر کردند که در آن پاسخی به اداره امور تشییع جنازه داده شده بود مبنی بر اینکه دسترسی به تلفن شخص متوفی برای حفظ حریم خصوصی وی به دلیل مواردی که وجود دارد جایز نیست.

در این فتوا توضیح داده شده است که در صورت لزوم، تلفن توسط قوه قضائیه یا مرجع صالح امنیتی بررسی شود.

این فتوا واکنش‌های متفاوتی را در میان وبلاگ‌نویسان کویتی در سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی برانگیخت. برخی از غیرقابل قبول بودن دسترسی به حریم خصوصی متوفی حمایت کردند، در حالی که گروهی دیگر گفتند که باز کردن تلفن فرد متوفی برای به دست آوردن اطلاعات مهم مربوط به خانواده وی ضروری است.

یکی از وبلاگ نویسان نوشت: "آنها با متوفی عکس سلفی می‌گیرند و با وقاحت علیه حریم خصوصی او عصیان می کنند، متأسفانه در زمان ما دیگر هیچ قداستی برای مرده وجود ندارد."

وبلاگ‌نویس دیگری نیز نوشت: «برعکس، این درخواست منطقی به نظر می‌رسد زیرا ممکن است تلفن او حاوی سابقه سوابقی باشد که به دیگران بدهکار است و خانواده او ممکن است در جریان این بدهی‌ها نباشند. فرد متوفی هم درباره بدهی‌هایش در وصیت نامه خود چیزی ننوشته است، پس قبل از دفن او این کار را بکنند.»

دیگر خبرها

  • دریافت مالیات بر ارزش افزوده از تاکسی‌های اینترنتی، غیرقانونی است
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت
  • ترامپ دولت بایدن را به «گشتاپو» تشبیه کرد
  • حفاظت از داده‌های شخصی کاربران موجب رشد پایدار اقتصاد دیجیتال است
  • جریمه 200 میلیون دلاری بزر‌گترین اپراتور بی‌سیم آمریکا به دلیل فروش اطلاعات کاربران
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت/ کشورها برای محفاظت از کودکان چه کردند؟
  • جنجال خانواده متوفی برای استفاده از اثر انگشت برای باز کردن قفل گوشی
  • نظرسنجی: تجربه شخصی شما درباره سرعت اینترنت بعد از افزایش قیمت
  • کلاهبرداران در کمین سرقت اطلاعات شخصی و بانکی افراد
  • دستگاه تهویه همراه خصوصی به بازار عرضه می شود