Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-01@08:06:29 GMT

وقتي کوچولو از سرفه کبود مي شود !

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۸۴۷۴۱۴

خبرگزاري آريا -
يک فوق تخصص عفوني کودکان بر ضرورت تشخيص و درمان به موقع بيماري سياه‌سرفه تاکيد کرد و گفت: به نظر مي‌رسد با توجه به واکسيناسيون گسترده سياه سرفه در ايران، موارد ابتلا به آن در ايران کم شده باشد، ولي بر اساس مطالعاتي مشخص شده که موارد بيماري سياه سرفه در کشور ما بيش از حدي است که قبلا پيش‌بيني مي‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



دکتر سنايي، با بيان اينکه سياه سرفه يکي از خطرناک ترين بيماري هاي کودکان بخصوص در سنين زير يک سال است، اظهار کرد: اين بيماري توسط يک باکتري به نام “بوردتلاپرتوسيس” ايجاد مي شود.

وي ادامه داد: اين باکتري سبب انسداد مجاري هوايي توسط ترشحات مخاطي مي شود. سياه سرفه شديداً مسري بوده و خود را به شکل التهاب مجاري هوايي نشان مي دهد.

اين فوق تخصص عفوني کودکان با اشاره به اينکه اين بيماري با علائم سرماخوردگي شروع مي شود، گفت: آبريزش بيني، قرمزي و آبريزش چشم، تب خفيف و سرفه خشک از جمله علائم سياه سرفه است. پس از يک تا دو هفته سرفه هاي خشک تبديل به سرفه خلط دار مي شود.

سنايي افزود: در طول سرفه هاي پشت سرهم که به بيمار دست مي دهد، وي دچار قرمزي و حتي سياه شدن مي شود. کودکان درانتهاي سرفه هاي خود دچار تنفس تند به همراه ايجاد صدايي فرياد مانند مي شوند.

وي درباره آمار مبتلايان به سياه سرفه در ايران گفت: در بدو امر به نظر مي رسد با توجه به واکسيناسيون گسترده سياه سرفه در ايران، موارد ابتلا به آن در ايران کم شده باشد، ولي بر اساس مطالعاتي که انجام شده است مشخص شده که موارد بيماري سياه سرفه در کشور ما بيش از حدي است که قبلا پيش بيني مي شد که احتمالا به دليل کاهش اثر طبيعي واکسن پس از چندين سال است. در اين زمينه بکارگيري واکسن هاي “آ. سلولار” مي تواند اين افت طبيعي ايمني را در سنين بالاي شش سالگي جبران کند.

ايشان درباره درمان سياه سرفه اظهار کرد: در مواردي که سرفه بيش از دو تا سه هفته طول مي کشد و به صورت حمله اي است خصوصا اگر در کودکان همراه با سياه شدن چهره و استفراغ باشد بايد به فکر بيماري سياه سرفه بود و جهت تشخيص و درمان مناسب به پزشک مراجعه کرد. اگر تشخيص بموقع انجام و درمان زود شروع شود، مي توان به مقدار قابل توجهي از علائم بيماري کاست.

اين فوق تخصص عفوني کودکان درباره تفاوت ابتلا به سياه سرفه در کودکي و بزرگسالي عنوان کرد: در مجموع بيماري شديد و عارضه دار که منجر به بستري مي شود در کودکان بيشتر است.

منبع:isna.ir

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۴۷۴۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی،  معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در مراسم  آغاز ادغام تزریق واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان که در پایگاه ضمیمه مرکز خدمات جامع سلامت نجفی گل شهرستان بیرجند برگزار شد  با اشاره به اهمیت تزریق واکسن پنوموکوک در پیشگیری از عفونت‌های ناشی از باکتری پنوموکوک مثل عفونت مغز و ریه گفت: در استان خراسان جنوبی همزمان با استان‌های خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان، خوزستان، ایلام و بوشهر، در کلیه مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه‌های بهداشتی و خانه‌های بهداشت سراسر استان تزریق واکسن آغاز شد.

شایسته با بیان اینکه این واکسن از سن دو ماهگی و در سه نوبت دوماهگی، ۴ ماهگی و یک سالگی به کودکان استان تزریق خواهد شد.، افزود: بخش اول واکسن از وزارت بهداشت تحویل و در مراکز بهداشت سراسر استان توزیع شده است.
وی با بیان اینکه هر سال حدود ۴۰۰۰۰۰ کودک زیر ۵ سال در دنیا به علت ابتلا به بیماری پنوموکوک جان خود را از دست می‌دهند، گفت:  کودکانی که به انواع شدید بیماری مبتلا می‌شوند و زنده می‌مانند، اغلب مبتلا به عوارض فلج دائمی، ناشنوایی یا آسیب‌های مغزی می‌شوند و استرپتوکوک پنومونیه (پنوموکوک) سبب سینوزیت، مننژیت، اوتیت مدیا، پنومونی، عفونت خون و سایر بیماری‌ها می‌شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: با واکسیناسیون کودکان از میزان بروز این عفونت‌ها در سنین بالاتر (سالمندان، بیماران قلبی ریوی مزمن، نقائص سیستم ایمنی) به علت کاهش مواجه شدن با بیماری کاسته خواهد شد همچنین واکسیناسیون با کاستن از بار بیماری سبب کاهش مصرف آنتی بیوتیک‌های وسیع  در مراکز درمانی کشور شده و از گسترش مقاومت دارویی در کشور نیز جلوگیری می‌کند.

دیگر خبرها

  • خدمات رایگان وزارت بهداشت برای درمان کودکان
  • رایگان شدن درمان کودکان تا ۷ سال سرمایه‌گذاری برای آینده است
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • دام سیاه مرد رمال برای ۵ زن | می‌خواستم شوهر خوبی نصیبم شود اما این مرد...
  • وقتی که قولنج خبر از ابتلا به سرطان می‌دهد
  • پشت‌پرده عکس‌ جعلی ترانه علیدوستی و پدرش
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • جرم انتشار عکس جعلی وایرال شده از ترانه علیدوستی و پدرش چیست؟
  • آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی