Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-04-28@14:32:47 GMT

◄ توسعه حمل‌ونقل جاده‌ای بین ایران و هلند

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۸۶۵۳۴۹

◄ توسعه حمل‌ونقل جاده‌ای بین ایران و هلند

تین‌نیوز| در دیدار مدیرکل دفتر ترانزیت و حمل‌ونقل بین‌المللی سازمان راهداری و مقامات هلندی بر توسعه همکاری‌های دو کشور در زمینه حمل‌ونقل جاده‌ای تأکید شد.

به گزارش تین‌نیوز به نقل از روابط‌عمومی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای كشور، محمد جواد عطرچیان مدیركل دفتر ترانزیت و حمل‌ونقل بین‌المللی این سازمان، در دیدار با هنك اسنوكن، معاون مدیركل روابط بین‌الملل و لویت یاندیخوییس، سیاستگذار ارشد وزارت زیرساخت و محیط‌زیست هلند، با اعلام آمادگی جمهوری اسلامی ایران بر تدوین هرچه سریعتر موافقتنامه حمل‌ونقل بین‌المللی جاده‌ای دو كشور، بر افزایش شمار مجوزهای عبور و تنظیم چارچوب همكاری‌های راهداری و خدمات جاده‌ای فیمابین، تاكید نمود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در این دیدار عطرچیان با ذكر تاریخچه‌ای از پیشنهاد تنظیم پیش‌نویس موافقتنامه حمل‌ونقل بین‌المللی جاده‌ای دو كشور، و تشریح شرایط رو به رشد اقتصادی كشور در دوره پسابرجام، ضرورت نهایی‌سازی موافقتنامه مربوطه را یادآوری و بر افزایش مبادله شمار پروانه‌های عبور طرفین برای جلوگیری از هرگونه وقفه در مبادلات تجاری بر همكاری در سایر زمینه‌ها تاكید كرد .

مدیركل دفتر ترانزیت و حمل‌ونقل بین‌المللی ضمن تشریح اهمیت توسعه روابط فیمابین برای حوزه‌های گوناگونی تجاری دو كشور، یادآور شد كه عدم رفع چالش‌های حمل‌ونقلی از سوی هر طرف، عملاً بر صادرات طرف مقابل تأثیر می‌گذارد و لازم است سازمان‌های متولی حمل‌ونقل بین‌المللی جاده‌ای دو كشور، بیش از این فرصت را جهت رفع هرگونه موانع اداری و غیر اداری در توسعه روابط، از دست ندهند. وی تشكیل این جلسات را برای افزایش و تعمیق مناسبات اقتصادی دو کشور ضروری دانست و مجدداً بر عزم طرفین برای افزایش روابط حمل‌ونقلی تاكید نمود و از مدیركل حمل‌ونقل جاده‌ای هلند برای از سرگیری مذاكرات انعقاد موافقتنامه فیمابین برای سفر به تهران، دعوت به عمل آورد.

این گزارش حاكی است اسنوكن معاون مدیركل روابط بین‌الملل وزارت زیرساخت و محیط زیست هلند، ضمن ابراز خوشنودی نسبت به از سرگیری مذاكرات مربوط به انعقاد موافقتنامه حمل‌ونقل جاده‌ای فیمابین،‌ حضور فوری دو نفر از مدیران ارشد وزارت متبوع كشور خود را نشانگر عزم دولت متبوع در تحكیم و بازسازی روابط اقتصادی دانست و خواستار اطلاعات تكمیلی درخصوص افزایش شمار پروانه‌های تردد مبادله‌شده و رویه‌های مدنظر تدوین موافقتنامه دوجانبه گردید.

وی با اعلام آمادگی كشور متبوع خود در زمینه ارائه خدمات فناوری در حوزه‌های مختلف راهداری، مدیریت راه‌ها و سامانه‌های حمل‌ونقل هوشمند، از تدوین چارچوب همكاری فوق، استقبال كرد.

شایان ذكر است كه سالیانه حدود هزار دستگاه كامیون ایرانی به كشور هلند عزیمت و نسبت به جابجایی كالا بین دو كشور اقدام می‌نمایند و این برای اولین بار در تاریخ 70 ساله مناسبات جدید حمل‌ونقلی دو كشور است كه طرفین بر امضای موافقتنامه حمل‌ونقل جاده‌ای بین دو كشور تلاش می‌نمایند.

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۶۵۳۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی: اراده ایران و کشور های آفریقایی در جهت توسعه روابط است

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، رئیس‌جمهور در دومین همایش بین المللی ایران و آفریقا اولین گام بین جمهوری اسلامی ایران و قاره آفریقا را اراده دو کشور در توسعه روابط دانست و گفت: ضرورت دارد که برنامه دقیقی هم نسبت به کل قاره آفریقا و هم نسبت به یک یک کشور‌های آفریقایی با زمانبدی مشخص شود. اولین گام بین جمهوری اسلامی ایران و قاره آفریقا اراده است، به حمدالله این اراده وجود دارد و این نشست نمادی از اراده کشور‌های آفریقایی و ایران است برای گسترش روابط اقتصادی است.

حجت الاسلام رئیسی دومین گام را شناخت ظرفیت‌های قاره آفریقا و جمهوری اسلامی ایران برشمرد و بیان کرد: بعضا برخی فعالان اقتصادی آشنایی کامل با ظرفیت‌های فی مابین ندارند و برگزاری این همایش به شناخت بهتر ظرفیت‌های متقابل کمک شایانی خواهد کرد.

به گزارش آنا، دومین اجلاس بین المللی ایران و آفریقا امروز جمعه هفتم اردیبهشت ماه سال جاری با حضور نمایندگانی در سطح مقامات عالی کشور‌های آفریقایی از جمله وزرای اقتصادی بیش از ۳۰ کشور آفریقایی برگزار شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توسعه و بهسازی راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است
  • حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ آماده تعامل هستیم
  • توسعه و بهسازی راه‌های استان با اجرای ۷ پروژه
  • وزیر صمت: حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری
  • امیدواری برای توسعه روزافزون روابط دوجانبه ایران و آفریقای جنوبی
  • آماده تبادل توانمندی‌های ایران با کشورهای آفریقایی هستیم
  • توسعه و بهسازی بزرگ‌راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • اراده ایران و کشور های آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است
  • رئیسی: اراده ایران و کشور های آفریقایی در جهت توسعه روابط است