Web Analytics Made Easy - Statcounter

در هفته‌ای که فروش جهانی فیلم «دیو و دلبر» به مرز یک میلیارد دلار نزدیک شد، انیمیشن «اسمورف‌ها: دهکده گمشده» به شکست تجاری تمام عیار تبدیل شد. آفتاب‌‌نیوز : در حالی که انیمیشن‌های استودیوهای بزرگ هالیوود یکی پس از دیگری گیشه سینمای آمریکا را تسخیر می‌کنند، انیمیشن جدید «اسمورف‌ها: دهکده گمشده» در سه روز نخست اکران در بیش از سه هزار سالن سینما تنها ۱۴ میلیون دلار فروش داشت و کمپانی سونی را با خطر شکست تجاری دیگری مواجه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرآنلاین، دلیل اصلی فروش ناامیدکننده قسمت سوم انیمیشن «اسمورف‌ها»، حضور انیمیشن «بچه رییس» از کمپانی فاکس و «دیو و دلبر»‌ از کمپانی دیزنی بر پرده سینما است.

همانطور که انتظار آن می‌رفت این هفته نیز انیمیشن «بچه رییس» پرفروش‌ترین فیلم سینمای آمریکای شمالی بود. یکی از دلایل فروش بالای این انیمیشن صداپیشگی الک بالدوین در آن به جای شخصیتی است که به اعتقاد بسیاری شباهت‌های بسیاری با دونالد ترامپ رییس‌جمهور آمریکا دارد. این انیمیشن در دومین هفته اکران با افت فروش ۴۸ درصدی نسبت به هفته نخست اکران روبه‌رو شد و به فروشی برابر با ۲۶ میلیون و ۳۰۰ هزار دلار دست پیدا کرد. به این ترتیب مجموع فروش «بچه رییس»‌ در آمریکا پس از دو هفته اکران به مرز ۹۰ میلیون دلار رسید. «بچه رییس» در بازارهای خارجی هم عملکرد بسیار خوبی داشت و از اکران در ۴۶ کشور به فروشی برابر با ۳۷ میلیون و ۵۰۰ هزار دلار دست پیدا کرد.

دومین فیلم پرفروش سینمای آمریکا «دیو و دلبر» دیزنی بود که در چهارمین هفته اکران ۲۵ میلیون دلار دیگر فروخت. این فیلم با بازی اما واتسون تا کنون تنها در آمریکای شمالی بیش از ۴۰۰ میلیون دلار فروش داشته و فروش جهانی آن به ۹۷۷ میلیون و ۴۰۰ هزار دلار رسیده است. به این ترتیب فروش «دیو و دلبر»‌ تا چند روز آینده از مرز یک میلیارد دلار عبور خواهد کرد و این فیلم نخستین اثر یک میلیارد دلاری سینما در سال ۲۰۱۷ لقب خواهد شد.

فروش ناامیدکننده سومین قسمت انیمیشن «اسمورف‌ها» در افتتاحیه، فروشی کمتر از دو قسمت قبلی این دنباله سینمایی را نوید می‌دهد. قسمت دوم این انیمیشن در سال ۲۰۱۳ در گیشه ۳۴۷ میلیون و ۵۰۰ هزار دلار فروخت و قسمت نخست آن در سال ۲۰۱۱ به فروشی برابر با ۵۶۳ میلیون و ۷۰۰ هزار دلار دست پیدا کرد. «اسمورف‌ها: دهکده گمشده» با بودجه‌ای ۶۰ میلیون دلاری ساخته شده است. این فیلم پیش از اکران در آمریکا در چندین کشور دیگر افتتاح شده بود، و تا کنون در بازارهای بین‌المللی به فروشی بالغ بر ۴۲ میلیون و ۱۰۰ هزار دلار دست پیدا کرده است.

داستان قسمت تازه انیمیشن «اسمورف‌ها» درباره نقشه اسرارآمیزی است که این موجودات کوچک آبی رنگ را به سفری اکتشافی برای پیدا کردن بزرگترین راز تاریخ اسمورف‌ها راهی می‌کند. دمی لواتو، راین ویلسون و جک مک‌برایر صداپیشگان این انیمیشن به کارگردانی کلی آزبری هستند.

در این بین فیلم «Going in Style» برخلاف پیش‌بینی‌ها عملکرد خوبی در گیشه داشت و در سه روز نخست نمایش ۱۲ میلیون و ۵۰۰ هزار دلار بلیت فروخت. یکی از نکات جالب این فیلم ترکیب سنی تماشاگران آن بود. بیش از ۷۰ درصد تماشاگران این فیلم بالای ۵۰ سال داشتند.

در این فیلم به کارگردانی زک براف بازیگران سرشناسی چون مورگان فریمن، مایکل کین و آلن آرکین نقش‌آفرینی کرده‌اند. فیلم داستان سه دوست کهنسال را روایت می‌کند که پس به خطر افتادن حقوق و مزایای بازنشستگیشان تصمیم می‌گیرند از بانک دزدی کنند.

«پرونده‌ای برای مسیح» سومین فیلمی است که هفته گذشته به صورت گسترده در سینمای آمریکای شمالی اکران شد. این فیلم با فروشی برابر با ۳ میلیون و ۹۰۰ هزار دلار در رده دهم جدول پرفروش‌ها قرار گرفت. این درام سینمایی داستان یک روزنامه‌نگار را روایت می‌کند که با عقاید مسیحی همسرش مخالفت می‌کند. مایک وگل، اریکا کریستنسن، فی داناوی و رابرت فراستر بازیگران این فیلم هستند.

فیلم بحران زده «شبح درون پوسته» با بازی اسکارلت جوهانسون این هفته با افت فروش ۶۱ درصد تنها هفت میلیون و ۴۰۰ هزار دلار فروخت و از ۱۰ روز اکران گسترده در آمریکای شمالی تنها ۳۱ میلیون و ۶۰۰ هزار دلار به دست آورد. این فیلم به دلیل استفاده از بازیگران سفیدپوست در داستانی ژاپنی از آغاز با انتقادات گسترده‌ای روبه‌رو شده بود. با در نظر گرفتن بودجه ۱۱۰ میلیون دلاری فیلم کمپانی پارامونت به احتمال بسیار با زیان مالی روبه‌رو خواهد شد.

ردیف

نام فیلم

فروش آخر هفته / میلیون دلار

فروش کل(در آمریکای شمالی) / میلیون دلار

بودجه

(میلیون دلار)

1

بچه رییس

۲۶.۳

۸۹.۴

-

2

دیو و دلبر

۲۵

۴۳۲.۳

۱۶۰

3

اسمورف‌ها: دهکده گمشده

۱۴

۱۴

۶۰

4

Going in Style

۱۲.۵

۱۲.۵

۲۵

5

شبح درون پوسته

۷.۴

۳۱.۶

۱۱۰

6

پاور رنجرز

۶.۲

۷۵.۱

۱۰۰

7

کنگ: جزیره جمجمه

۵.۸

۱۵۶.۶

۱۸۵

8

لوگان

۴.۱

۲۱۸.۱

۹۷

9

برو بیرون

۴

۱۶۲.۹

۴.۵

10

پرونده‌ای برای مسیح

۳.۹

۳.۹

-

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۷۱۴۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه در یک ماه گذشته

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از گمرک، در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ تعداد ۴۹۴ هزار و ۴۹۵ دستگاه گوشی تلفن همراه به دو شیوه تجاری و مسافری وارد کشور شده است. ارزش این تعداد گوشی تلفن همراه وارد شده به کشور در مدت یاد شده ۱۲۲ میلیون و ۸۵۹ هزار دلار بود.

این گزارش در خصوص واردات گوشی تلفن همراه به تفکیک تجاری و مسافری می‌افزاید: در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ تعداد ۴۶۶ هزار و ۱۹۳ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۰۶ میلیون و ۵۵۸ هزار دلار به شیوه تجاری و ۲۸ هزار و ۳۰۲ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۶ میلیون و ۳۰۱ هزار دلار به شیوه مسافری وارد گردید.

بر اساس این گزارش، آمار واردات گوشی تلفن همراه در این مدت شامل ردیف تعرفه ۸۵۱۷۱۳۹۰ به شرح گوشی‌های تلفن همراه هوشمند و کد شماره ۸۵۱۷۱۴۲۰ به شرح گوشی تلفن همراه با صفحه کلید غیر لمسی می‌باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تجارت ایران و چین می تواند به ۵۰ میلیارد دلار برسد
  • ظرفیت ۵۰ میلیارد دلاری تجارت ایران و چین
  • «مست عشق» ، زمانی برای مستی سالن های سینما / روایت مولانا و شمس ، پدیده ای فراتر از اکران
  • کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری
  • ممنوعیت فروش لباس‌های نامتعارف در واحد‌های تجاری
  • واردات ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه در یک ماه گذشته
  • نقد فیلم مست عشق + خلاصه، بازیگران و مدت زمان
  • ریز ارز پرداختی کالاهای اساسی و تجاری/چقدر ارز پرداخت شد؟
  • تراز تجاری منفی ۱۶ میلیارد دلار واقعی نیست