Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از کرج، مراسم تودیع و معارفه رئیس موسسه تحقیقاتی و واکسن و سرم‌سازی رازی بعدازظهر امروز با حضور مسؤولان ملی و استانی برگزار شد.

در بخشی از این مراسم اسکندر زند طی سخنانی اظهار داشت: موسسه رازی جزو افتخارات علمی کشور است و با تلاش‌های علمی پژوهشگران و دانشمندان و مدیران این موسسه، بخش مهمی از نیازهای کشور به انواع واکسن‌ها و محصولات علمی برطرف شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اگر موسسه رازی که امروز یکی از موسسه‌های علمی و تحقیقاتی بزرگ منطقه به شمار می‌آید، فعالیت‌های خوبی انجام نمی‌داد، سالانه باید میلیاردها دلار صرف واردات انواع واکسن به کشور می‌کردیم.

رئیس سازمان تحقیقات، ترویج و آموزش کشاورزی کشور تصریح کرد: سازمان تحقیقات کشاورزی چند برنامه اصلی را طی سال‌های اخیر در اولویت قرار داده است که از جمله آنها می‌توان به افزایش اثربخشی فعالیت‌های تحقیقاتی، آزمایشگاه و تولید محصولات مرتبط اشاره کرد.

زند گفت: هوشمندسازی، چابک‌سازی و نظارت از جمله برنامه‌های جدی سازمان تحقیقات کشاورزی کشور است.

وی بیان داشت: از سوی دیگر باید تلاش کنیم ضمن تقویت توانمندی‌های داخلی، با افزایش مبادلات بین‌المللی، بهرمندی از دانش خارجی و واردات دانش، فعالیت‌های خود را گسترش دهیم که خوشبختانه در این زمینه موسسه رازی موفقیت‌های چشم‌گیری داشته است.

معاون وزیر کشاورزی بیان اینکه توسعه علمی از جمله مهمترین اولویت‌های کشور است، افزود: باید توسعه علمی به عنوان اولویت اصلی موسسه رازی باشد و همه ارکان آن از مدیریت تا پژوهشگران و محققان در این زمینه با روحیه جهادی وارد میدان شوند.

لازم به توضیح است، در این مراسم حمید کهرام پس از سال‌ها تصدی مدیریت موسسه سرم‌سازی رازی، سمت خود را مسعود هاشم‌زاده واگذار کرد.

انتهای پیام/ج/

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۹۵۲۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتابخانه‌های سیار نیاز کتابخوانی عشایر را برطرف می‌کند


آقای حامد محقق در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: این کتابخانه‌ها را ما به عنوان « برنده‌های کتاب » می‌شناسیم. چرا که هم کتاب را به مناطق مختلف می‌برد و هم با ورود کتاب به این مناطق یک « برندگی » ایجاد می‌کنند.
وی گفت:بنابر قانون برای دستگاه‌های مختلف الزاماتی دیده شده که کتاب و کتابخوانی را در مناطق عشایری و روستایی با استفاده از کتابخانه‌های سیار رقم بزنند.
معاون شعر و ادبیات خانه کتاب گفت: این کتابخانه‌ها بهترین راه است برای این که ما در مناطق روستایی و عشایری کتابخانه‌هایی را ببینیم.
وی افزود: بردن کتاب با دوچرخه در کشور‌های اروپایی متداول است و تبلیغات زیادی برای آن می‌شود در حالی که ما هم همین کار را انجام می‌دهیم، اما کمتر درباره آن اطلاع رسانی کرده ایم.
یکی از معاونت‌های مرتبط با امر توسعه کتاب در نهاد کتابخانه‌ها یک سال قبل  طراحی کتابخانه‌های عشایری را شروع کرد و در دستور کار قرار داد.
جدیدترین کتابخانه عشایری ۲۸ آذر ماه ۱۴۰۲ در خوزستان افتتاح شد.
این کتابخانه با عنوان رویش در بزرگترین سایت عشایری کشور در منطقه فتح المبین شوش با استقرار چادر در میان چادر‌های عشایر و مدارس چادری و کانکسی آنان گشایش یافت.

دیگر خبرها

  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • دومین اجلاس بین المللی ایران و‌ آفریقا؛ بستری برای افزایش صادرات موسسه رازی
  • رزهای تولیدی خراسان جنوبی ۳۷.۵ میلیارد تومان ارزآوری داشت
  • تولید مازاد بر نیاز مرغ در استان قزوین
  • جزئیات جدید از انسداد مرزها برای افزایش امنیت کشور
  • کتابخانه‌های سیار نیاز کتابخوانی عشایر را برطرف می‌کند
  • ‌بازار دائمی صادرات ۱۵ میلیون قطعه‌ای مرغ
  • رئیسی: مشکلات آبی و برقی کشور درحال حل‌شدن هستند
  • توسعه همکاریهای دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی و موسسه آموزشی- تحقیقاتی صنایع دفاعی
  • تلاش دانشمندان ایرانی برای تولید واکسن آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان