Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-02@02:19:01 GMT

اخلاق در انتخابات ذبح نشود/لزوم مشارکت حداکثری در انتخابات

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۹۰۴۴۶۳

اخلاق در انتخابات ذبح نشود/لزوم مشارکت حداکثری در انتخابات

کرمان-وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بااشاره به اینکه مهم نیست در انتخابات چه کسی پیروز می شود مهم این است که در انتخابات اخلاق ذبح نشود، گفت: انتخابات باید ملت و نظام را یک گام جلو ببرد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمود واعظی ظهر پنجشنبه در ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی و نشست مشترک کارگروه اشتغال استان کرمان اظهار کرد: انصافا گزارشی که استاندار کرمان از فعالیت های صورت گرفته ارائه کرد بسیار امیدوارکننده بود که هم می تواند برای سایر استان ها الگو باشد و هم نوید یک تحول جدی در خود استان را می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در سایه تلاش هایی که در زمینه همبستگی، تفاهم و صمیمیت بین استانداری، بخش خصوصی، نمایندگان مجلس، امام جمعه و...استان به وجود آمده الگویی را به عنوان الگوی مثلث توسعه ابداع کرده اند که ربطی به الان ندارد و از مدت ها قبل در این زمینه کار شده است.

واعظی عنوان کرد: نتیجه این مثلث توسعه ثبات و آرامشی است که در استان کرمان به وجود آمده است و از همه مهم تر نوع نگاهی که نسبت به کار آفرین و سرمایه گذار در استان کرمان به وجود آمده و به عنوان یک فرهنگ در استان دارد تدوین می شود.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: خیلی مهم است در یک استان نمایندگان مجلس، استاندار، بخش خصوصی، دانشگاهیان، رو حانیون و ... برای یک هدف تلاش کنند و نتیجه این همبستگی و رویکرد مشترک سرمایه گذاری های خوبی است که در سه سال و نیم گذشته در استان کرمان انجام شده است.

وی تصریح کرد: وقتی امروز وضعیت نه تنها استان کرمان بلکه کل کشور را نسبت به چهار سال قبل مقایسه کنیم راحت تر می توانیم آینده پیش رو را ترسیم کنیم.

واعظی عنوان کرد: در چهار پنج سال قبل فضای کشور، فضای خاصی بود و اختلاف بین قوا وجود داشت و ذبح شدن اخلاق برای ماندن در قدرت را شاهد بودیم؛ به مسائل مختلف فرهنگی عملا توجه نمی شد و برای اینکه کارها خوب انجام شود، کمتر از نظر کارشناسان و بزرگان برای تصمیم گیری استفاده می شد.

وی تصریح کرد: همه تلاش دولت این بوده که آنچه با مردم وعده کرده محقق کند، اما برخی کارها راحت تر و برخی کارها سخت تر بوده است.

واعظی با اشاره به اینکه برخی کارها راحت تر بوده مانند همبستگی و انسجامی که باید در کشور باشد که محقق شده است بیان داشت: تفاهم و همکاری نزدیکی بین قوای سه گانه، نهادها و نیروهای انتظامی و نظامی کشور به وجود آمده است.

واعظی تاکید کرد: رئیس جمهور در ابتدای سال جاری طی نامه ای از مقام معظم رهبری برای انتخاب شعار سال به عنوان اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال تشکر کردند و این شعار به یکی از اولویت های دولت تبدیل شده است.

تمام شاخص های کشور تغییر کرده است

وی ادامه داد: مشکل بزرگی به عنوان تحریم برداشته و برجام ساماندهی شد، همه اینها را به نیتی انجام دادیم که بتوانیم وضعیت معیشتی مردم، اشتغال و رفاه افزایش پیدا کند وگرنه فقط برای روابط خارجی معنی ندارد.

واعظی با اشاره به اینکه سال گذشته اولین سالی بود که بدون تحریم کار کردیم، بیان کرد: تمام شاخص های کشور تغییر یافته، تورم یک رقمی شده و بر اساس گزارش ها رشد اقتصادی ما از منفی ۶.۸ درصد به ۷ تا ۱۰ درصد افزایش یافته است.

واعظی با اشاره به اینکه امنیت موجود در کشور نتیجه همکاری همگان؛ دولت و ملت است، عنوان کرد: اختلافات در کشور اکنون به حداقل رسیده و نیاز است که بیش از این برای رفاه مردم کار شود.

وی افزود: دولت نتوانسته هنوز همه هدفگذاری هایش را محقق کند اما ما این امید را داریم و همه شاخص های اقتصادی این را به ما می گوید که آینده خوبی در پیش داریم.

اخلاق در انتخابات ذبح نشود

وی با اشاره به اینکه مهم نیست در انتخابات چه کسی پیروز می شود مهم این این است که در انتخابات اخلاق ذبح نشود، افزود: هر انتخاباتی در کشور انجام می شود، باید ملت و نظام ما یک گام پیش برود.

واعظی با اشاره به اینکه مشارکت حداکثری نشان دهنده اقتدار ایران است، تصریح کرد: برگزاری انتخابات قانونمند بدون شک وحدت و انسجام داخلی و اقتدار کشور در خارج از مرزها را به دنبال خواهد داشت.

وی عنوان کرد: استان کرمان از نظر سیاسی، اقتصادی و فرهنگی اهمیت بسیاری دارد و باید سرمایه گذاری زیادی در حوزه آی سی تی در این استان صورت بگیرد.

۱۶۷۰ روستای استان کرمان از اینترنت بهره مند می شوند

وزیر ارتباطلات و فناوری اطلاعات گفت: پهنای باند استان کرمان هشت و نیم برابر شده و شبکه انتقال با سابقه ۴۰ ساله در کشور طی سه سال گذشته در استان ۴.۳ برابر و مشترکین اینترنت استان پنج برابر شده است.

واعظی با اشاره به اینکه هزار و ۶۷۰ روستای دیگر در استان وضعیت آماده ای برای افتتاح اینترنت دارند و طی دو هفته آینده مورد بهره برداری قرار می گیرند، عنوان کرد: ۷۰۰ کیلومتر بین شهرهای مختلف استان فیبر نوری کشیده شده و ۴۸۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری کرده ایم و تا پایان این دولت ۱۷۰ میلیارد تومان دیگر نیز سرمایه گذاری می کنیم.

وی بیان داشت: یکی از اهداف سرمایه گذاری در این بخش علاوه بر رفع نیازمندی های مردم این است که بتوانیم ایجاد شغل کنیم و کار امروز ما یک شروع است.

واعظی گفت: امیدواریم بتوانیم طی یک سال، سه هزار شغل با سرمایه گذاری ۳۰۰ میلیارد تومانی در بخش های مختلف ایجاد کنیم.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۰۴۴۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد اقتصادی ایران در ۲۰۲۳ بر اثر دانش‌بنیان شدن صنعت نفت و گاز به دست آمد/ استفاده حداکثری از توان دانش بنیان‌ها جواب داد

به گزارش تابناک اقتصادی؛ کارشناسان عوامل مختلفی را در دستیابی کشورمان به رشد اقتصادی مطلوب در سال گذشته موثر می‌دانند. از شواهد این طور برمی آید که صنایع نفت و گاز در این حوزه پیشرو بوده اند و بیشترین اثرگذاری را در رشد اقتصادی کشور داشته اند.

کارشناسان معتقدند، سیاست گذاری‌های فعال و صحیح، اتکا به توان دانش بنیانی و داخلی از جمله مهم‌ترین متغیر‌ها برای دستیابی به رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی کشور بوده است. آنان تأکید دارند که باید رشد را به دیگر حوزه‌های اقتصادی و صنعتی کشور نیز ببریم و شاهد یک رشد منسجم در اقتصاد کشور باشیم.

بر اساس گزارش صندوق بین المللی پول، رشد اقتصادی ایران در سال ۲۰۲۳ با افزایش قابل توجه نسبت به سال قبل از آن به ۵.۴ درصد رسید. این صندوق گزارش رشد ۳.۸ درصدی را برای اقتصاد ایران در سال ۲۰۲۲ اعلام کرده بود.

صندوق بین المللی پول همچنین پیش بینی خود از رشد اقتصادی ایران در سال ۲۰۲۴ را نسبت به گزارش سه ماه پیش خود افزایش داد و به ۳.۷ درصد رساند. در گزارش ماه اکتبر این سازمان، رشد ۲.۵ درصدی برای اقتصاد ایران طی سال ۲۰۲۴ پیش بینی شده بود.

رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی در شرایطی برای کشورمان محقق شده است که تحریم کنندگان منتظر فلج شدن اقتصاد ما بودند. نظرات محمدعلی خطیبی، نماینده سابق کشورمان در اوپک را در ادامه در خصوص رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی که اخیراً صندوق بین المللی پول اعلام کرد، می‌خوانید.

خطیبی در گفتگو با تابناک اقتصادی با اشاره به این موضوع که وقتی دولت فعلی روی کار آمد، میزان فروش نفت کشور بسیار اندک بود، تصریح کرد: رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی کشور که صندوق بین المللی پول آن را مطرح کرده است و قسمت اعظم آن به واسطه صنایع نفت و گاز کشور به دست آمده است، اهمیت بسیاری دارد.

وی ادامه داد: تلاش‌هایی که دولت فعلی صورت داد، به کار گرفتن دیپلماسی صحیح و سیاست گذاری‌های درست در نهایت ما را به رشد اقتصادی مطلوب فعلی رساند.

نماینده سابق کشورمان در اوپک خاطرنشان کرد: فروش نفت و گاز ما در حال نزدیک شدن به میزان غیرتحریمی است. این موضوع اهمیت بالایی دارد، زیرا نشان دهنده بی اثر کردن تحریم‌هاست. این یک موفقیت است و نمی‌توان آن را کتمان کرد.

خطیبی گفت: قطعاً افزایش فروش نفت و گاز کشور به میزان قبل از تحریم‌ها، کار بزرگی است که انجام داده ایم. این امر در افزایش درآمد‌های دولت و بالا رفتن رشد اقتصادی کشور نقش موثری داشته است.

وی ادامه داد: مجموعه‌ای از سیاست گذاری‌ها و دیپلماسی فعال انرژی ایران در دستیابی کشور به رشد اقتصادی بالا کشور موثر بوده است. فروش نفت به مینی ریفاینری‌ها در شرق آسیا و سهامداری در پالایشگاه‌های فراسرزمینی از جمله سیاست‌هایی بود که به اجرا گذاشته شد. همچنین تمرکز بر استفاده از توان داخلی و دانش بنیان کشور نیز در رشد تجارت نفتی ایران اثرگذار بود. رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی اقتصاد ایران در ۲۰۲۳ بر اثر حرکت به سمت دانش بنیان شدن صنعت نفت و گاز رقم خورد.

نماینده سابق کشورمان در اوپک خاطرنشان کرد: تحکیم روابط سیاسی کشورمان با دیگر کشور‌ها و مصرف کنندگان بزرگ نفتی نیز در دستیابی به این رشد اقتصادی موثر بود. به طور کلی، هر موفقیتی در اثر مجموعه‌ای از عوامل به دست می‌آید. رشد اقتصادی سال گذشته کشور نیز بر اثر سیاست گذاری‌های صحیح و اتکا به توان داخلی به دست آمد.  

خطیبی گفت: سیاست استفاده حداکثری از توان دانش بنیان‌ها با جدیت در صنایع نفت و گاز کشور دنبال شد. این امر از حد شعار خارج شد و در عمل مورد توجه قرار گرفت. بر اثر این سیاست، توانستیم به بهره برداری از فاز ۱۱ پارس جنوبی با اتکا به توان داخلی بپردازیم و فلرسوزانی را کاهش دهیم. این دستاورد‌ها نیز به بالا رفتن رشد اقتصادی کشور کمک کرد.

وی تأکید کرد: رشد اقتصادی مطلوب در هر کشوری بر اثر سیاست گذاری‌های فعال و تلاش و پشتکار به دست می‌آید. از طرف دیگر، اتکا به توان داخلی و دانش بنیانی کشور‌ها نیز اثرگذاری بالایی در دستیابی آن‌ها به موفقیت اقتصادی دارد.

 

دیگر خبرها

  • مشارکت در انتخابات بهترین راه تحول در کشور است
  • توصیه های انتخاباتی رئیسی در جلسه هیات دولت
  • زمینه حضور گسترده مردم در دور دوم انتخابات مجلس فراهم شود
  • تاکید رئیسی بر فراهم کردن زمینه حضور هر چه گسترده‌تر مردم در دور دوم انتخابات مجلس
  • مولفه مشارکت در دور دوم انتخابات همچنان مهم است
  • استاندار تهران: اتباع غیرمجاز دستگیر و از کشور خارج شوند
  • وزیر کشور: مولفه مشارکت در دور دوم انتخابات همچنان مهم است
  • رفع موانع تحقق حداکثری حدنگاری کرمان با همکاری فرمانداران
  • رشد اقتصادی ایران در ۲۰۲۳ بر اثر دانش‌بنیان شدن صنعت نفت و گاز به دست آمد/ استفاده حداکثری از توان دانش بنیان‌ها جواب داد
  • ‌وزارت کشور بر افزایش مشارکت دور دوم انتخابات‌ تاکید دارد