Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین لرستان ،استاندار لرستان در بازدید معاون وزیر راه از بیمارستان آیت‌الله بروجردی اظهار کرد: یکی از اصلی‎ترین مطالبات مردم بروجرد بهره‎برداری از این بیمارستان است. وی تصریح کرد: وعده ها در این خصوص باید عملیاتی شود.

بازوند اضافه کرد: این قول و قرارها براساس نقطه نظرات مشاور، کارفرما و پیمانکار بوده و از مقامات کشوری تا مسئولین پایین دست وعده‎های بسیاری در مورد بهره‎برداری از این پروژه داده‎اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار لرستان ادامه داد: این بیمارستان حق مردم است و مطالبه آنها نیز به حق است. الان به وقت اضافه رسیده‎ایم و باید زودتر تعیین تکلیف شود.

وی افزود: همه نمایندگان در خصوص این بیمارستان صحبت کرده‎اند و اگر آرشیو صداوسیما را نگاه کنیم به این موضوع پی خواهیم برد. بهره‎برداری از این پروژه باید سریع انجام شود.

وی خاطرنشان کرد: تجهیزات این بیمارستان وارد استان شده و به محض اتمام کار و تحویل ساختمان به دانشگاه علوم پزشکی، نصب و راه‌اندازی خواهند شد.

بازوند یادآور شد: چندین ماه است که هر 15 روز یکبار از طرح بیمارستان بازدید به عمل آمده و هر بار تاکید فراوان شده که باید این طرح به بهره‌برداری برسد.

استاندار بیان کرد: یکی از مطالبات بحق مردم شهرستان بروجرد رفع کمبود فضای بهداشتی و درمانی است.

وی گفت: بیمارستان 230 تختخوابی آیت‌الله بروجردی 19 هزار و 600 مترمربع مساحت دارد.
بازوند اضافه کرد: بیمارستان آیت‌الله بروجردی یک پروژه بیمارستانی بزرگ است که بزودی این پروژه تکمیل و به چرخه درمان این شهرستان وارد می‌شود.

استاندار لرستان خاطرنشان کرد: در طراحی این بیمارستان تمام معیارها، استانداردها و ضوابط و مقرارت ساختمان‌سازی همچون دستورالعمل‌ها و بخشنامه‌های سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی، ضوابط بیمارستانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و استانداردهای کشور درنظر گرفته شده است.

48

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۱۵۶۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، آزمایش بالینی واکسن مذکور توسط صندوق بنیاد NHS بیمارستان های کالج لندن رهبری می شود.

دکتر هدر شاو به پتانسیل این واکسن برای درمان افراد مبتلا به ملانوما نیز اشاره کرده است. واکسن هم اکنون برای بررسی کارآمدی در درمان سرطان های دیگر مانند ریه، مثانه و کلیه تحت آزمایش است. در مرحله قبلی آزمایش واکسن ریسک عود کردن ملانوما در بیماران را کاهش داد.

این واکسن که به طور دقیقmRNA-۴۱۵۷ (V۹۴۰) نام دارد، درمان نئو آنتی ژن است که سیستم ایمنی بدن را تحریک می کند تا نوع خاصی از سرطان را در بدن بیمار دنبال کند. هنگامیکه این واکسن با یک داروی ایمونو تراپی به نام پمبرولیزوماب (کیترودا) ترکیب می شود، خطر مرگ و میر ناشی از سرطان پوست را تا ۵۰ درصد کاهش می دهد.

شاو در این باره می گوید: این روش یک درمان شخصی سازی شده و از بسیاری جهات بسیار هوشمندتر از واکسن است.

او در ادامه افزود: هدف اصلی این تحقیقات درمان دائمی بیماران مبتلا به سرطان است.

یکی از نخستین افرادی که این واکسن را دریافت می کند استیویانگ ۵۲ ساله از انگلیس است. او در این باره می گوید: این بهترین شانس من برای متوقف کردن مسیر سرطان است.

به گفته شاو به نظر می رسد درمان مذکور عوارض جانبی قابل تحملی مانند خستگی و درد در بازو دارد.

۲ سال قبل مرحله دوم آزمایش این واکسن نتایج نویدبخشی را نشان داد. در آن مرحله بیماران یک میلی گرم واکسن ام آر ان ای را به مدت ۳ هفته دریافت کردند. آنها همچنین هر ۳ هفته یکبار به مدت یک سال ۲۰۰ میلی گرم کیترودا مصرف کردند.

کد خبر 6089678 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • حرکت چرخه تولید موجب رونق اقتصادی می‌شود
  • کشت غیراصولی پسته خسارت جبران‌ناپذیری به بهره‌برداران وارد کرده است
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • حضور بیش از ۲۷۰ نفر از کادر پزشکی لرستان در بیمارستان تخصصی دلفان
  • آیت‌الله درچه‌ای از آخرین فروغ‌های حوزه کهن اصفهان بود
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی در شهرستان دلفان
  • اختصاص ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد
  • بیمارستانی برای درمان محرومین/ اینجا خدمت حال و هوای دیگری دارد
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی شهدای عملیات حاج عمران در شهرستان دلفان
  • آیت الله علوی بروجردی: روحانیت در عصر آیت‌الله بروجردی، با سازمان‌دهی ایشان به اوج رسید/ ایشان معتقد بودند ما برای دنیا حرف داریم