Web Analytics Made Easy - Statcounter

امید جمشیدی روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این طرح از امروز به مدت 2 هفته در پنج شهرستان استان اجرا خواهد شد.
وی هدف از اجرای این طرح را تضمین سلامت ماهیان پرورشی قزل‌آلا و مراحل آماده سازی استخرها اعلام کرد.
جمشیدی افزود: در این مرحله نمونه‌های لازم برای تشخیص آزمایش به سازمان دامپزشکی کشور ارسال می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی عنوان کرد: این دو بیماری از مهم‌ترین بیماری‌های ویروسی ماهیان سردآبی است که در صورت انتشار خسارات جبران ناپذیری نیز دارد.
جمشیدی گفت: بیماری وی. اچ. اس که به سپتی سمی خونریزی دهنده ویروسی ماهیان معروف است شیوع آن در بین ماهیان قزل آلا و قابل انتقال به انسان نیست.
وی اضافه کرد: بیماری آی. اچ. ان یا نکروزعفونی بافت خون ساز نیز از دیگر بیماری‌های ویروسی مهم ماهیان سرد آبی است.
194 واحد پرورش ماهی قزل آلا، 6 واحد تکثیر و 9 واحد تکثیر و پرورش ماهی در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد.
خبرنگار: حسین خدمتی ** انتشار دهنده: سید ولی موسوی نژاد
7531/6110

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۲۸۱۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سمپاشی ۱۸۱۶ هکتار از مزارع ارومیه بر علیه آفت سن غلات

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی در بازدید از مزارع گندم دهستان مرگور ارومیه گفت: تاکنون بیش از یک هزار و ۸۱۶ هکتار از مزارع ارومیه بر علیه آفت مضر سن غلات و ۶ هزار و ۸۰۰ هکتار علیه علف‌های هرز سمپاشی انجام شده است.

علی دیانتی افزود: گندم کاران باتوجه به شرایط آب و هوایی روز‌های آتی و احتمال شکل گیری اپیدمی بیماری زنگ و خسارت به محصول گندم، هشدار به مبارزه با این بیماری را جدی بگیرند.

وی با اشاره به مشاهده علائم اولیه آلودگی بیماری زنگ زرد گندم در برخی از مزارع شهرستان، در خصوص پایش مستمر مزارع و مبارزه با زنگ زرد گندم و سایر بیماری‌های برگی غلات هشدار داد.

معاون جهاد کشاورزی آذربایجان غربی ضمن توصیه به کارشناسان پهنه جهت حضور و پایش مستمر مزارع برای کنترل به موقع سن در مرحله مادری تاکید کرد: با توجه به وزش باد و بارندگی روز‌های آتی و مرحله حساس رشدی گندم، رصد بیماری‌های برگی غلات و در صورت تداوم شرایط مساعد، مبارزه با بیماری‌ها با جدیت در دستور کار قرار گیرد.

دیانتی اضافه کرد: کنترل علف‌های هرز حاشیه مزارع به منظور جلوگیری از ورود به مزارع و کاهش بانک ژنی علف‌های هرز به کشاورزان آموزش و توصیه شود.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان غربی ارومیه

دیگر خبرها

  • امسال ۲۰۰ تن سیست و بیومست آرتمیا در آذربایجان غربی تولید می شود
  • جزئیات برنامه امتحانات نهایی خرداد ۱۴۰۳
  • حقایق مهم در مورد مصرف ویتامینها و مکمل ها که نمی دانید
  • آماده همکاری مشترک مطالعاتی با دانشگاه محقق اردبیلی هستیم
  • راه‌اندازی مرکز پرورش ماهیان خاوری در رودخانه قزل اوزن
  • ضرورت مقابله با بیماری زنگ زرد در مزارع گندم دیم کشور
  • سمپاشی مزارع گندم ارومیه علیه سن غلات و علفهای هرز
  • سمپاشی ۱۸۱۶ هکتار از مزارع ارومیه بر علیه آفت سن غلات
  • پایش واحد های شن و ماسه شهرستان چایپاره
  • پایش و نظارت۱۴۴ فروشگاه کالای اساسی در عباس آباد