Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@03:25:09 GMT

بنیاد روسکی‌میر در دانشگاه تهران افتتاح شد

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۹۴۲۷۰۳

بنیاد روسکی‌میر به منظور آموزش زبان و فرهنگ روسی در دانشکده ادبیات و زبان خارجی دانشگاه تهران افتتاح شد.

به گزارش ایسنا، دکتر نیلی احمدآبادی در مراسم افتتاحیه بنیاد روسکی‌میر که امروز با حضور رئیس کمیته آموزش علوم مجلس دومای روسیه و سفیر این کشور در دانشکده ادبیات و زبان‌های خارجه دانشگاه تهران برگزار شد، افتتاح این دفتر را زمینه‌ای برای گسترش فعالیت‌های علمی و آموزشی دو کشور ایران و روسیه عنوان کرد و گفت: همکاری‌های بین ایران و روسیه در زمینه‌های مختلف علمی، آموزشی و غیره در چند سال اخیر سرعت گرفته است که این همکاری‌ها با افتتاح بنیاد روسکی‌میر بیش از گذشته افزایش خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه تصریح کرد: برگزاری نشست مشترک بین دانشگاه‌های برتر ایران و روسیه که اولین نشست آن در کشور روسیه، دومین در تهران و سومین نیز در آینده نزدیک مجدداً در روسیه برگزار خواهد شد نمونه بارزی از گسترش همکاری‌های علمی بین دو کشور است. در واقع در این نشست 14 دانشگاه برتر ایران و 20 دانشگاه کشور روسیه در هم‌اندیشی مشترک زمینه‌های همکاری‌های علمی بین دو کشور را مورد بررسی قرار دادند.

رئیس دانشگاه تهران با تاکید بر اینکه در آغاز یک همکاری عظیم دانشگاهی بین دو کشور ایران و روسیه هستیم، در واقع افتتاح بنیاد روسکی‌میر در ایران علاوه بر گسترش فعالیت‌های مشترک علمی و آموزشی دو کشور موجب خواهد شد این فعالیت‌ها علاوه بر عرصه‌های علمی در زمینه‌های دیگر نیز تسریع پیدا کند.

دکتر نیلی تاکید کرد: گسترش آموزش زبان روسی در کشور یک ضرورت است چراکه شناخت هیچ کشوری بدون شناخت ادبیات و زبان آن کشور محقق نخواهد شد و خوشبختانه آموزش زبان روسی در دانشگاه تهران تاریخچه بسیار قدیمی دارد به طوری که جزء اولین زبان‌هایی است که در افتتاح دانشکده ادبیات و زبان‌های خارجی این دانشگاه دایر شد. بنابراین با بنیاد روسکی‌میر همکاری‌های دو کشور می‌تواند در راستای سیاست‌های کلی قرار بگیرد.

در ادامه این مراسم دکتر علیرضا ولی‌پور رئیس دانشکده ادبیات و زبان‌های خارجی دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: گروه آموزشی زبان و ادبیات روسی این دانشکده هر ساله در مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری و دوره‌های مجازی در دو گرایش آموزش زبان و ادبیات روسی تعداد 70 دانشجو می‌پذیرد.

وی در ادامه تصریح کرد: کمبود امکانات و منابع علمی و پژوهشی نقصانی در مقاطع تحصیلی بود که با تمهیدات گوناگون در رفع آن تلاش نمودیم و اکنون نیز با تحقق امکان برخورداری از حمایت‌های بنیاد روسکی‌میر درصدد رفع بیشتر این کمبودها خواهیم شد.

رئیس دانشکده ادبیات و زبان‌های خارجی دانشگاه تهران همچنین تاکید کرد: بنیاد روسکی‌میر در سال 2007 به فرمان ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه به منظور حمایت از زبان و ادبیات روسی در کشورهای دیگر تاسیس شد. هدف از تشکیل این موسسه گسترش زبان روسی و معرفی و تبلیغ فرهنگ و ادبیات روسی است.

دکتر ولی‌پور در پایان گفت: ایده راه‌اندازی بنیاد روسکی‌میر از دیدگاه علمی و زبان‌شناسی صحیح و منطقی است چراکه زبان و فرهنگ دو عنصر جدا از هم نیستند و بدون اطلاع از مبانی فرهنگی احاطه و استفاده کامل از زبان میسر نیست. از سوی دیگر شکل‌گیری و فعالیت مناسب این گونه مراکز قطعا کمک به اکمال متقابل فرهنگی بین دو ملل مختلف و سبب تقویت پایه‌های تفاهم و صلح خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۴۲۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح خوابگاه متأهلی برای ۱۲۰ دانشجوی علوم پزشکی تهران

خوابگاه متأهلی سرای حکیم ویژه ۱۲۰ نفر از دانشجویان متأهل دانشگاه علوم پزشکی تهران افتتاح شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، آیین افتتاح سرای 2 حکیم، ویژه دانشجویان متاهل دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور مشاور وزیر بهداشت و مدیرکل حوزه وزارتی و رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

سید محمد پور حسینی؛ مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی در این مراسم، ضمن تقدیر از خیرین گفت: این پروژه برای جوانان دانشجو که موجب ارتقا علم و کشور هستند بسیار ارزشمند است.

 وی با اشاره به موضوع جوانی جمعیت و ازدواج به هنگام گفت: امروزه شرایط ازدواج برای جوانان دانشجو سخت است و ایجاد این سرای متاهلی با فضای مناسب و آرام، تسهیلات ازدواج را برای جوانان فراهم می‌آورد.

حسین قناعتی؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز در آیین افتتاح سرای 2 حکیم ویژه دانشجویان متاهل دانشگاه با اشاره به سرعت بالای بازسازی این سرا با کمک خیرین، اظهار کرد: از زمان آغاز مسئولیتم، عزم خود را بر اتمام طرح‌های نیمه‌تمام دانشگاه جزم کردم و تاکنون بیش از 100 پروژه عمرانی به پایان رسیده است.

وعده وزیر بهداشت برای رفع مشکلات خوابگاه‌های دانشجویی

قناعتی به بازسازی کامل ساختمان‌های سرای حکیم که پیش از این غیرقابل سکونت بود، اشاره و بیان کرد: با تلاش و تامین اعتبار خیرین و همت مسئولان دانشگاه، در عرض 7 ماه، 33 واحد از این ساختمان بازسازی و به امکانات رفاهی تجهیز شد و اکنون‌ آماده سکونت دانشجویان متاهل است.

وی همچنین به راه‌اندازی سرای حکیم 1 در هفت ماه قبل اشاره کرد و این موضوع را نشان‌دهنده سرعت بالای انجام کار در این پروژه دانست.

وی در ادامه با بیان اینکه طولانی شدن طرح‌های عمرانی خسارات سنگینی به سازمان‌ها وارد می‌کند، با اشاره به افزایش تعداد بلوک‌های خوابگاه دانشجویان متاهل از 4 به 6 بلوک، گفت: در حال حاضر نزدیک به 150 دانشجوی متاهل متقاضی خوابگاه هستند و این خوابگاه جدید با ظرفیت 120 دانشجو، تا حدودی کمبود خوابگاه را تامین خواهد کرد.

قناعتی در پایان به کمبود خوابگاه دانشجویان مجرد اشاره کرد و گفت: خوابگاه دانشجویان مجرد با 400 تخت در حال احداث است و امیدواریم تا 6 ماه آینده به بهره‌برداری برسد. با راه اندازی این خوابگاه بحران کمبود خوابگاه نیز رفع خواهد شد.

حاج حسین رضایی، مدیر عامل خیریه نیز با اشاره به مشارکت خیرین در سرای حکیم 1 و 2 دانشجویان متاهل دانشگاه گفت: خیرین در کشور ما اقدامات بزرگی را انجام می دهند و مسئولیت ما این است که مردم را به کار خیر تشویق کنیم.

وی با بیان اینکه با کمک خیرین پروژه‌ها سریع‌تر، ارزان تر و با کیفیت بیشتری انجام می‌شود گفت: نمونه آن بیمارستان‌هایی است که با کمک خیرین ساخته شده است. وظیفه داریم قدر همه خیرین را بدانیم و کار خیر آنها را ارج بنهیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایجاد دفتر فراجا در بنیاد ملی نخبگان؛ علت چیست؟!
  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • ضرورت توسعه تعاملات علمی دانشگاهی در راستای منافع دو کشور در عرصه بین‌المللی
  • تأکید مدیر شبکه آموزش بر پاسداشت زبان فارسی و شعر و موسیقی اصیل ایرانی
  • اهمیت ویژه به پاسداشت زبان و ادبیات فارسی ، شعر و موسیقی اصیل ایرانی در شبکه آموزش
  • چرایی ایجاد دفتر «فراجا» در بنیاد ملی نخبگان/۲ بال علم و فناوری «وعده صادق»
  • چرایی ایجاد دفتر «فراجا» در بنیاد ملی نخبگان/۲ بال علم و فتاوری «وعده صادق»
  • افتتاح خوابگاه متأهلی برای ۱۲۰ دانشجوی علوم پزشکی تهران
  • افزایش جایزه جشنواره البرز به برگزیدگان / ۱۰ میلیارد برای ۶۲ نخبه علمی + فیلم
  • افتتاح دفتر همکاری‌های علمی تاجیکستان و علوم پزشکی شیراز