Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-26@04:44:57 GMT

بدهی 110 هزار میلیاردی دولت به کارگران

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۹۵۲۰۶۴

بدهی 110 هزار میلیاردی دولت به کارگران

در برنامه تلویزیونی مناظره که پیرامون بحث درستی یا نادرستی تجمیع بیمه‌ها برگزار شد، قاضی پور نائب رئیس فراکسیون کارگری مجلس به عنوان مخالف تجمیع بیمه‌ها و قربانی نائب رئیس فراکسیون مجلس بعنوان موافق تجمیع به مناظره پرداختند.

مجوز واردات بی‌رویه صافی دیالیز در طرح تحول سلامت

در ابتدای این مناظره، قاضی پور گفت: تجمیع بیمه‌ها به نفع کارگران کشور نیست زیرا هرگاه کارگر و کارفرما یکی شود عدم کارایی بوجود می‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سال 1354 تا 1368 بیمه ها در کشور تجمیع بود اما به دلیل نداشتن کارایی لازم، متوقف شد.

قربانی گفت: در برنامه ششم توسعه بحث تجمیع منابع بیمه‌ای را داریم، این روال تمامی کشورهای دنیا است زیرا نمی شود پول در یک سازمان و ارائه خدمت در سازمان دیگر باشد.

قاضی پور پور ادامه داد: منابع طرح تحول سلامت محدود و هزینه‌ها هنگفت بود، هم اکنون به دلیل اجرای این طرح، تولید داخلی فلج شده است و باید پرسید چرا در این طرح مجوز واردات بی رویه صافی دیالیز داده شد.

بدهی 110 هزار میلیاردی دولت به کارگران

قاضی پور افزود : از سال 54 تا 68 که تجمیع بیمه ها برقرار بود تامین اجتماعی نه بیست و هفتم را که باید برای درمان کارگران هزینه می‌شد را صرف خرید امکانات کرد و هم اکنون دولت 110 هزار میلیارد تومان به کارگران بدهکار است. تامین اجتماعی برای حقوق مستمری بگیران خود وام می‌گیرد.

قربانی گفت : برنامه 5 و 6 و اسناد بالادستی صراحتا بحث تجمیع منابع بیمه ای را مطرح کرده است و رئیس جمهوری به تامین اجتماعی صراحتا دستور داده است که باید نه بیست و هفتم نشان دار شود و این پول باید برای کسانی که دفترچه تامین اجتماعی (کارگران) هزینه شود. نه بیست و هفتم حق کارگران است و نباید به عنوان کسری تامین اجتماعی هزینه شود.

وی ادامه داد : وقتی ما می‌گوییم منابع بیمه ای تجمیع شوند نه اینکه این منابع در وزارت بهداشت قرار گیرند بلکه منظور این است که اختیار این منابع به ریاست جمهوری داده شود و وزارت بهداشت و وزارت رفاه بر آن نظارت کنند، این کار باعث شفافیت منابع می شود.

قربانی گفت : بعد از اجرای طرح تحول نظام سلامت مشکلاتی همچون گروکشی در بیمارستان ها و دزدیدن بیمار از بیمارستانهای دولتی متوقف شد.

قاضی پور در جواب قربانی گفت : با اجرای طرح تحول این امور متوقف نشد و همچنان به قوت خود باقی است و تنها از صورت آشکار خود به نهان رفته است. باید تحقیق و تفحص از طرح تحول و منابع آن انجام شود تا وضعیت شفاف شود که متاسفانه کمیسیون بهداشت به این تحقیق رای منفی داد.

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۵۲۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تراز منابع و مصارف تامین اجتماعی استان مرکزی پس از ۱۰ سال مثبت شد

علیرضا حسینی مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی گفت: حجم خروجی بازنشستگی پیش از موعد و مشاغل سخت و زیان آور استان مرکزی از سال ۱۳۹۲، باعث منفی شدن تراز درآمد هزینه در این اداره‌کل شد و این سیر نزولی تا قبل از سال گذشته ادامه داشت.

وی بیان کرد: اقدامات خوبی در سال ۱۴۰۲ در زمینه اشتغالزایی، راه‌اندازی کارگاه‌های تعطیل و نیمه تعطیل، پرداخت تسهیلات اشتغالزایی، کاهش تعداد مقرری بگیران بیمه بیکاری و معرفی افراد به کارگاه‌ها و تلاش تامین اجتماعی استان مرکزی برای شناسایی کارگاه‌هایی که کارگران خود را بیمه نکرده بودند، صورت گرفت.

مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی ادامه داد: تامین اجتماعی این استان در سال گذشته تعهدات کوتاه مدت و بلند مدت خود را انجام داد و در مجموعه سال خوبی سپری شد و با افزایش تعداد بیمه شدگان اجباری (کارگری) به بیش از ۱۵ هزار نفر تا اسفندماه مواجه شد.

حسینی اظهار کرد: تعداد کارگاه‌های فعال سطح استان مرکزی نیز تا اسفندماه سال گذشته به ۲۵ هزار و ۲۰۳ کارگاه رسید.

وی گفت: تمام منابع جذب شده سال گذشته تامین اجتماعی استان مرکزی با تعامل در حوزه کارفرمایی به دست آمد و هیچگونه اجباری صورت نگرفت.

مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی اضافه کرد: حق بیمه و تقسیط بدهی بدهکارانی کلان این استان نیز در سال گذشته به موقع پرداخت شد که این مهم تاثیر به سزایی در کسب منابع برای تامین اجتماعی استان مرکزی داشت.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • کمبود‌های دارویی و مشکلات بیماران
  • شاخص بازگشت درآمد به اصفهان ۴ تا ۸ درصد است/سهم ۶ هزار میلیاردی اصفهان از مولدسازی
  • تراز منابع و مصارف تامین اجتماعی استان مرکزی پس از ۱۰ سال مثبت شد
  • اولین معامله مالکین جدید سرخابی‌ها/ تسویه بدهی میلیاردی استقلال با مالک پرسپولیس!
  • مشکل بیمه کارگران شهرداری سنندج با وعده حل نخواهد شد
  • معافیت بیمه‌ای برخی کارگران ساختمانی
  • خسارت میلیاردی سیل به کشاورزان گراشی
  • تایید طرح استفساریه قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران درشورای نگهبان
  • تایید طرح اصلاح قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی
  • اصلاح قانون بیمه‌کارگران ساختمانی توسط شورای نگهبان تایید شد