Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرویس اقتصاد پایگاه خبری تحلیلی بی‌باک؛ بخش مهمترین عناوین:


اقتصادهای آسیایی از اتهام «دستکاری ارزش پول ملی» که توسط آمریکا به آنها زده شده بود نجات یافتند، اما باید منتظر فشار بیشتر آمریکا بر تجارتشان باشند .

در جدیدترین گزارش خزانه داری آمریکا، کشورهای آسیایی از اتهام دستکاری در ارزش پول که قبلا به آنها نسبت داده شده بود رهایی یافتند، اما دونالد ترامپ همچنان برتحقیق در مورد عدم توازنتجاری با این کشورها پافشاری دارد که این مساله احتمالا باعث ایجاد تنش‌های تجاریبا این کشورها خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ترامپ قبلا در سخنانی گفته بود که برخی از شرکای تجاری ایالات متحده، به ویژه چین، ارزش پول خود را دستکاری کرده اند، اما از آن به بعد از ادعای خود عقب نشینی کرد و تایید کرد که چین به منظور ارزان کردن صادرات خود یوان را تضعیف نکرده است.

علیرغم گزارش جدید خزانه داری امریکا، چین، ژاپن، کره جنوبی و تایوان همچنان در لیست ایالات متحده برای نظارت ویژه بر فعالیت های پولی قرار دارند و چین با داشتن مازاد تجاری عظیم با ایالات متحده در صدر لیست قرار دارد.

یک مقام دولتی ژاپن در گفتگو با رویترز بیان کرد : اصلاح عدم توازنتجاری برای ایالات متحده در رایزنی هایش با چین و ژاپن در وضعیتی که اتهام دستکاری در ارزش پول ملی را به عنوان یک تهدید نگه داشته بود، مشکل بود.

در گزارش پولی شش ماههخزانه داری ایالات متحده که در روز جمعه منتشر شد، از هیچ کدام از شرکای بزرگ تجاری به عنوان دستکاری کننده در ارزش پول نام برده نشده است؛ هرچند به نظر میرسد استفاده از این گزینه در آینده را مجاز گذاشته باشد.

به نظر میرسد ترامپ در گفتار خود علیه فعالیت های تجاری چین نرم تر شده است چرا که ترامپ برای حل تنش رو به رشد خود با شبه جزیره کره به کمک چین نیاز خواهد داشت.

تاکشی مینامی، اقتصاد دان ارشد موسسه تحقیقاتی نورین چوکین در توکیو می گوید: به اعتقاد من ایالات متحده تصمیم گرفته این بار از برچسب زدن به چین به عنوان دستکاری کننده پول صرف نظر کند چرا که به همکاری چین در مساله کره شمالی نیاز دارد. بنابراینبسته به این که شرایط موجود با کره شمالی به چه شکلی پیش برود معلوم نیست که در نیمسال بعدی و گزارش پولی مربوط به آن چه اتفاقی خواهد افتاد.

یک مقام ارشد مالی کره جنوبی میگوید : چیزی که ما از این گزارش متوجه شدیم این است که در آن به تاریخچه قبلی دستکاری پولی اشاره شده است و در واقع آنها به ما میگویند چنیناعمالی را در آینده انجام ندهید و ما هم تمایلی به انجام چنین اعمالی نداریم.


منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۵۵۳۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاوشگر ماه چین به سمت پنهان قمر می‌رود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از رویترز، چین قرار است طی روز‌های آینده یک فضاپیمای رباتیک را در یک سفر رفت و برگشت به سمت دور ماه پرتاب کند؛ این ماموریت نخستین مرحله از سه ماموریت فنی سختی است که قرار است راه را برای فرود اولیه خدمه چینی و ایجاد پایگاه در قطب جنوب ماه هموار می‌کند.

از زمان اولین ماموریت چانگ‌ای که در سال ۲۰۰۷ انجام شد، چین در اکتشاف ماه جهش‌هایی رو به جلو داشته و شکاف فناوری‌های خود در اکتشاف قمر را نسبت به ایالات متحده و روسیه پر کرده است.

این کشور در نخستین بازیابی نمونه‌های ماه در بیش از چهار دهه، توانست نمونه‌های قمر زمین را به سلامت به آزمایشگاه‌های داخلی بازگرداند و برای اولین بار تأیید کرد که می‌توان با خیال راحت فضاپیمای بدون خدمه را از سطح ماه به زمین رساند.

چانگ‌ای ۶ باید در طول ماموریت ۵۳ روزه خود با ماهواره رله‌ای که اخیراً مستقر شده و به دور ماه می‌چرخد ارتباط بگیرد و با پشتیبانی آن به کاوش هدف تعریف شده خود بپردازد. فضاپیما‌های چانگ‌ای۷ و چانگ‌ای۸ نیز به ترتیب در سال‌های ۲۰۲۶ و ۲۰۲۸ به قمر زمین می‌روند تا دوره ماموریت چانگ‌ای‌ها ادامه یابد. چین قصد دارد تا سال ۲۰۲۳۰ فضانوردان خود را روی ماه و در پایگاهی که با همکاری روسیه احداث کرده قرار دهد.

طرح‌های پکن برای کشف قمر زمین سازمان هوانوردی و فضای ایالات متحده آمریکا را نگران کرده، با این حال، ناسا طبق قوانین ایالات متحده از هرگونه همکاری مستقیم یا غیرمستقیم با چین منع شده است.

این ماموریت قرار است سمت پنهان ماه را کاوش کند و اطلاعات مهمی از این منطقه جدید به دست آورد که داده‌های آن فرصت عظیمی است برای محققان تا به بررسی ساختار‌های سنگی و معدنی و مطالعه ریزساختار‌های سمت دور ماه بپردازند.

ماموریت مذکور می‌تواند به توسعه‌های بیشتری در زمینه مطالعه و پژوهش‌های ماه منجر شود و اطلاعات مهمی برای تمام علاقه‌مندان به علم و فضا ارائه دهد. کاوش سمت دور ماه همچنین یک مرحله مهم در مسیر پیشرفت فضایی چین است که به توسعه صنعت فضایی این کشور و اهداف آن در زمینه ساخت کاوشگر و اکتشاف ماه کمک می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حمله بایدن به ژاپن و هند/ آن‌ها بیگانه هراس هستند!
  • دانشگاه ورمونت سخنرانی سفیر آمریکا در سازمان ملل را لغو کرد
  • بازداشت دستکم ۲۱۰۰ نفر در تظاهرات حامی فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا
  • واکنش بایدن به خیزش دانشجویی ضدصهیونیستی
  • چین به بحث کنترل تسلیحات هسته‌ای ورود نمی‌کند
  • کاوشگر ماه چین به سمت پنهان قمر می‌رود
  • قیمت طلا افزایش یافت
  • یک شبکه می‌خواهد لیگ برتر را به آمریکا ببرد!
  • درجا زدن فدرال رزرو آمریکا نردبان طلای جهانی شد
  • آنتونوف: اتهام‌زنی آمریکا درباره تسلیحات شیمیایی نفرت‌انگیز است