Web Analytics Made Easy - Statcounter

تصادفات جاده‌ای و دلشوره از دست دادن عضوی از خانواده نگرانی هر روزه مردم روستای بهرغان سپیدان شده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، روستای بهرغان سپیدان را می‌توان نقطه ارتباط استان فارس و کهگیلویه و بویراحمد خواند، در وسط این روستاجاده‌اصلی 4 خطه‌ای قرار دارد که مرکز دو استان را به یکدیگر وصل می‌کند اما نبود پل عابر هوایی سبب شده که این مسیر به یکی از حادثه‌خیزترین نقاط شهرستان سپیدان تبدیل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«بهرغان» پل عابر پیاده ندارد

مهدی تقوی بهرغانی، دهیار این روستا در گفت‌وگو با تسنیم مرکز روستا را بهترین نقطه برای احداث پل هوایی می‌داند که با وجود پیگیری‌های مکرر این اقدام انجام نشده است و سبب شده که هر سال مردم روستا به ویژه سالمندان و دانش‌آموزان برای عبور از جاده دچار سانحه شوند.

به گفته وی 2 سال پیش اهالی روستا از اداره حمل و نقل سپیدان برایاحداث پل عابر پیاده درخواست دادندو کارشناسان این اداره برای جانمایی پل اقدام کردند، اما از آنجا که در مرکز روستا تاسیسات برق واقع شده برای احداث پل باید کابل برق به صورت زیرزمینی تغییر می‌کرد که این امر هزینه 80 میلیونی در برداشت.

تقوی در صحبت‌هایش دلایل دیگری برای عدم اجرای این درخواست ذکر می‌کند که از جمله آنها وجود قبرستان روستاست که امکان جابه‌جایی قبوروجود ندارد همچنین وجود مدرسه قدیمی که در حال حاضر ساختمان دهیاری است و تخریب آن باید با مجوز آموزش و پرورش صورت گیرد.

به گفته وی امکان احداث پل در ابتدای یا انتهای روستا نیز وجود ندارد چراکه عمده ارتباط مردم در مرکز روستاست و در صورت احداث پل در آن نقاط استفاده‌ای از آن نمی‌شود.

حریم جاده باید آزاد شود

« آزادسازی و استفاده از حریم جاده تنها راه حل این مسئله است» این را دهیار روستای بهرغان می‌گوید و می‌افزاید: 8 متر از دو طرف جاده اصلی حریم تاسیسات است که اداره حمل و نقل با آزادسازی آن می‌تواند برای احداث پل استفاده کند.

براساس گفته‌های وی در دهه 50 زمان تغییر مسیر جاده قدیم به جاده کنونی حریم جاده 12 متر بوده که در سال 63 به 22.5 متر تغییر می‌کند پس از مدتی به 25 متر و در نهایت در سال 86 مصوب می‌شود که حریم جاده برای نقاطی که طرح هادی دارند 38 متر و بدون طرح هادی 68 متر است.حال از این فاصله 38 یا 68 متری 8 متر حریم تاسیسات است که برای برق، لوله‌کشی آب، گاز، پل هوایی و غیره باید استفاده شود.

به این معنا که مردم برای ساخت‌وساز در محدوده جاده اصلی باید این فاصله را رعایت کنند اما به گفته تقوی بهرغانی از آنجا که مردم مالک زمین‌های اطراف جاده بودند باید دولت هزینه خرید زمین را به مردم بپردازد اما تاکنون کمتر از 10 درصد مطالبات مردم پرداخت شده است.

وی معتقد است که در صورتی که اداره حمل‌ونقل حریم 38 متری را آزاد کند می‌تواند برای احداث پل هوایی نیز اقدام کند. امری که فرامرز انصاری، رئیس اداره حمل‌ونقل سپیدان به گونه‌ای دیگر تفسیر می‌کند.

توپ در زمین مردم

انصاری در گفت‌وگو با تسنیم علت تاخیر در احداث پل را رعایت نکردن حریم جاده توسط مردم می‌داند و می‌گوید: این محور یکی از محورهای پرترافیک است و باید اطراف جاده آزاد باشد تا امکان نصب پل به وجود آید.

به گفته وی باید حریم جاده از هر طرف 68 متر رعایت می‌شده که در حال حاضر فضای خالی برای احداث پل وجود ندارد و فضای اندکی هم وجود داشته توسط ادارات برق، آب و گاز برای نصب تاسیسات استفاده شده است.

رئیس اداره حمل‌ونقل سپیدان معتقد است در صورتی که ادارات دیگر همکاری لازم را برای تغییر مکان تاسیسات انجام دهند می‌توان پل عابر پیاده برای این روستا نصب کرد. وی هزینه احداث هر پل را 250 تا 300 میلیون تومان ذکر می‌کند.

انصاری درباره مطالبات مردم و نامه‌نگاری با دیگر ادارات برای حل مسئله می‌گوید: 2 ماه است که این پست را تحویل گرفتم اما قطعا پیش از این با برای حل این مسئله اقدامات لازم انجام شده و دوباره نیز پیگیری می‌شود.

مردم این روستا برای عبور و مرور محلی، برای رفتن کودکان به مدرسه و حتی برای عبادت به مسجد باید از جاده اصلی که از وسط روستا میگذرد ‌عبور کنند، سرعت در احداث پل عابر پیاده می‌تواند زندگی را برای مردم آسان‌تر کند.

خبرگزاری تسنیمبنا دارد در سلسله‌ گزارش‌هایی به بیان مشکلات و توانمندی‌های شهرستان‌ها و روستاهای استان فارس بپردازد. ‌مردم مناطق مختلف استان می‌توانند مشکلات و توانمندی‌های شهرستان و روستای خود را از ساعت 8 الی 16 با شماره تماس 07132281975 با دفترخبرگزاری تسنیماستان فارس در جریان بگذارند.

انتهای پیام/

R41382/P1361/S6,61/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۷۶۳۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از اشتغالزایی تا صادرات در روستای چهلخانه

 به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛  فرماندار شهرستان فریدن گفت: در سال ۱۴۰۱ بیش از ۱۱۵ میلیارد تومان مجموع اعتبار جذب شده در زمینه اشتغالزایی شهرستان فریدن بوده که زمینه اشتغال هزار و ۷۱۶ نفر فراهم شده است. در سال ۱۴۰۲ نیز هزار و ۲۰۰ نفر با اعتبار جذب شده و پرداخت تسهیلات ۱۶۲ میلیاردتومانی مشغول کار و فعالیت شدند.


عباس نصیری بخشدار بخش زنده رود فریدن نیز گفت: تلاش شده است با پرداخت تسهیلات کم بهره در سطح روستا‌های بخش زنده رود این شهرستان و ایجاد کارگاه‌های اشتغالزایی، زمینه کار و فعالیت را برای کارآفرینان، مردم روستا و جوانان فراهم سازیم که این امر در سال جاری با توجه به شعار سال جهش تولید با مشارکت مردم با جدیت بیشتری در جهت پویایی اقتصاد روستا‌ها پیگیری می‌شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


اصغر احمدی تولید کننده و کارافرین روستای چهلخانه فریدن گفت: ۵ کارگاه خیاطی در سطح روستا‌های شهرستان فریدن و شهرستان‌های های همجوار با محوریت کارگاه روستای چهلخانه مشغول فعالیت هستند که در همین راستا برای ۱۵۰ نفر از مردم روستا بویژه بانوان اشتغالزایی صورت گرفته است.

این تولید کننده پوشاک افزود: از صفر تا صد فرایند تولید پوشاک شامل بُرش، خیاطی، سنگ‌شور و بسته بندی در روستا صورت می‌پذیرد و در نهایت پوشاک تولیدشده به سراسر شهر‌های کشور ارسال و همچنین به کشور‌های همسایه صادر می‌شود.

دیگر خبرها

  • بی توجهی به جلوی راننده ۱۷ ساله جان عابر پیاده را گرفت
  • زندگی لک‌لک‌ها در کنار مردم روستا +عکس
  • تصادف پراید منجر به فوت عابر پیاده در رشت شد
  • عدم توجه به جلو سبب مرگ عابر پیاده در رشت شد
  • چاره‌ای جز احداث تقاطع سپاه نداریم
  • آغاز طرح ارتقای ایمنی تردد عابران و موتورسواران در گیلان
  • اجرای طرح ارتقاء ایمنی تردد عابرین و موتورسواران در ۵۰ روستای گیلان
  • از اشتغالزایی تا صادرات در روستای چهلخانه
  • پیشرفت ۸۵ درصدی عملیات احداث پل عابر پیاده خیابان آبشار + فیلم
  • بازنگری در مکان‌یابی پل‌های عابر پیاده در قم/۱۰ پل عابر پیاده مکانیزه اجرایی می‌شود